بنیاد خیران و واقفان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/bonyadevagefanquran
تلگرام:
🆔 http://t.me/bonyadevagefanquran
اینستاگرام:
🆔 https://www.instagram.com/bonyadevagefanquran/
🌷🌷والَّذِينَ يُؤْتُونَ مَا آتَوْا وَ قُلُوبُهُمْ وَجِلَةٌ أَنَّهُمْ إِلَى رَبِّهِمْ رَاجِعُونَ * أُولَئِكَ يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَ هُمْ لَهَا سَابِقُون🌷🌷سوره مؤمنون، آیه 60 و 61
🌺و آنان که آنچه را انفاق مى کنند، در حالى انفاق مى کنند که دل هایشان ترسان است از این که به سوى پروردگارشان بازمى گردند، اینانند که در انجام کارهاى نیک شتاب مى کنند و به سوى آنها بر یکدیگر پیشى مى گیرند🌺
در سلسله ی بعثت انبیاء علیهم السّلام و انزال کتب آسمانی، در اعلا درجه ی این ابعاث و انزال، امر هدایت و تکامل انسان ها برای رسیدن به سعادت دنیا و آخرت، به خاتم الأنبیاء حضرت محمّد مصطفی صلّی الله علیه وآله و سلّم تعلّق گرفت و دین مبین اسلام به عنوان کامل ترین دین الهی و کتاب عظیم الشّأن قرآن کریم به عنوان کامل ترین و جامع ترین دستورالعمل زندگی و نسخه ی شِفا بخش بیماری های جسمی و روحی ، مادّی و معنوی بشر در همه اعصار و امصارگردید.
در این دنیای وانفسا که انسانیت رنگ باخته وشیاطین دامهای خود را در همه جا گسترانده و دنیا با همه زرق و برقش از انسان و بخصوص نسل جوان دلبری می کند باز این نسخه شفا بخش است که می تواند دردهای جامعه را درمان و پناهگاه امنی برای جامعه انسانی بخصوص نسل جوان باشد. لذا همه تلاش و مساعی جامعه باید در جهت نیل به این هدف بزرگ، که حاکمیت قرآن و فرامین مفسرین حقیقی آن یعنی اهل بیت علیهم السلام است باشد. بهره گیری از توان توانگران و بنای خیر خیران و وقف واقفان می تواند زمینه های ایجاد و گسترش امکانات سخت افزاری و نرم افزاری لازم برای رسیدن به این هدف بزرگ را فراهم نماید.
تأسیس سازمانی مردم نهاد (NGO) تحت عنوان (بنیاد خیران و واقفان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم) دقیقاً در راستای دستیابی به این هدف الهی است تا زمینه های لازم برای جذب و مشارکت حداکثری همه آنهایی که دلشان برای رفع مهجوریت از قرآن میتپد فراهم نماید.
#بنیادخیران_وواقفان_دانشگاه
هدایت شده از ندای جمعه-میبد
افتتاح دفتر بنیاد خیران و واقفان در دانشگاه علوم قرآنی میبد
▫️با حضور آیتالله اعرافی، حجتالاسلام سید محمد نقیب رئیس دانشگاه علوم و معارف قران کریم و حجتالاسلام غلامرضا زارع مهرجردی رئیس بنیاد خیران و واقفان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، دفتر بنیاد خیران و واقفان در دانشگاه علوم قرآنی بفروئیه میبد افتتاح شد.
مشروح خبر : 👇
https://meybodadineh.ir/news/item/5433
شماره حساب بنیاد نزد بانک ملی جهت وجوه نقدی
0114700666005
شماره شبا
IR500170000000114700666005
شماره کارت:
6037-9975-9936-2333
دانشکده علوم قرآنی مشهد؛
این دانشکده در سال 1380 در ساختمانی به مساحت 2200 متر مربع شروع به فعالیت نموده است.
هم اکنون در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و از میان داوطلبین کنکور سراسری پذیرش دانشجو دارد
در این دانشکده تعداد 10 نفر به عنوان عضو هیأت علمی و بیش از 50 نفر به عنوان استاد مدعو مشغول فعالیت می باشند.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی مشهد، نبش سناباد 33 مراجعه و یا با شماره 05138449600 تماس حاصل نمایند.
شایان ذکر است این دانشکده در حال احداث ساختمان جدید خود در منطقه الهیه در زمینی به مساحت پنج هکتار می باشد.
#معرفی_دانشکده_های_علوم_قرآنی
#دانشکده_علوم_قرآنی_مشهد
#بنیادخیران_وواقفان_دانشگاه
💠 مراکز علمی بزرگی مثل دانشگاه هاروارد در آمریکا، دانشگاه آکسفورد در لندن و حتی الازهر مصر نمونه هایی هستند که افرادی هزینه هایشان را داده اند تا در آنها فعالیت های علمی صورت گیرد.
🌀 چیزی شبیه همین #وقف خودمان.
🔹 برای دست یافتن به قدرت علمی #وقف کنیم.
بنیاد خیران و واقفان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/bonyadevagefanquran
تلگرام:
🆔 http://t.me/bonyadevagefanquran
اینستاگرام:
🆔 https://www.instagram.com/bonyadevagefanquran/
#بنیادخیران_وواقفان_دانشگاه
دانشکده علوم قرآنی زابل؛
تاسیس این دانشکده از برکات سفر مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در سال ۱۳۸۱ به استان سیستان و بلوجستان بوده و در سال ۱۳۸۵ در زمینی به مساحت چهار هکتار و با زیربنای ۲۲۵۰ مترمربع فعالیت های آموزشی و فرهنگی خود را در راستای تربیت نیروهای مومن و انقلابی آغاز نمود.
هم اکنون در مقطع کارشناسی از طریق سوابق تحصیلی و در مقطع کارشناسی ارشد از میان داوطلبین کنکور سراسری پذیرش دانشجو دارد
در این دانشکده تعداد ۳ نفر به عنوان عضو هیأت علمی و بیش از ۴۰ نفر به عنوان استاد مدعو مشغول فعالیت می باشند.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی زابل، بلوار ارتش، انتهای بلوار ارتش مراجعه و یا با شماره ۰۵۴۳۲۲۲۸۹۴۶ تماس حاصل نمایند.
شایان ذکر است این دانشکده در حال احداث مسجد صاحب الزمان( عج) دانشکده با زیر بنای ۲۰۰ متر مربع با استفاده از کمک های خیرین نیک اندیش می باشد که در حال حاضر به دلیل اتمام اعتبار نیمه تمام مانده هست.
#معرفی_دانشکده_های_علوم_قرآنی
#دانشکده_علوم_قرآنی_زابل
#بنیادخیران_وواقفان_دانشگاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️#وقف ، خیر ماندگار
❇️#وقف ، الگوی معیشت
#موشن_گرافیک
🆔 @bonyadevagefanquran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ #وقف ، خیر ماندگار
❇️ #وقف ، الگوی معیشت
#موشن_گرافیک
🆔 @bonyadevagefanquran
دانشکده علوم قرآنی ملایر؛
دانشکده علوم قرآنی ملایر در سال 1373 از سوی واقفان خیراندیش استان و از محل عواید موقوفه مرحوم سیف الدوله تأسیس و پس از اخذ مجوزهای لازم از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد اقدام به پذیرش دانشجو از طریق آزمون سراسری نمود.
این دانشکده از آغاز تأسیس تاکنون، موفق به پذیرش 1331دانشجو در مقطع کارشناسی و 139 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد شده است.
تعداد دانش آموختگان این دانشکده1161 نفر و در حال حاضر 98 دانشجو در مقطع کارشناسی و41 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد، در این دانشکده مشغول به تحصیل می باشند.
در این دانشکده تعداد 4 نفر به عنوان عضو هیأت علمی و 30 نفر به عنوان استاد مدعو مشغول فعالیت می باشند.
این مجموعه بزرگ آموزشی با دارا بودن کتابخانه ای غنی و مجهز، با بیش از 17 هزار عنوان کتاب، 525 عنوان پایان نامه مقطع کارشناسی و 68 عنوان پایان نامه در مقطع کارشنـاسی ارشد، یکی از غنی ترین منابع علمی و قرآنی استان می باشد. البته با توجه به سیاست های جدید دانشگاه در زمینه توسعه این کتابخانه، به فضل الهی به یکی از کتابخانه های تخصصی رشته علوم قرآن و حدیث در استان تبدیل خواهد شد.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی ملایر، شهرک ولیعصر(عج)، میدان قائم، بلوار فاطمیه مراجعه و یا با شماره 08133338301 تماس حاصل نمایند.
#معرفی_دانشکده_های_علوم_قرآنی
#دانشکده_علوم_قرآنی_ملایر
#بنیادخیران_وواقفان_دانشگاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رونمایی از پوستر بخش پژوهشی هفتمین جشنواره «وقف چشمه همیشه جاری» با همکاری دانشکده علوم قرآنی اصفهان و با حضور ریاست دانشکده
علاقهمندان میتوانند برای شرکت در این جشنواره و همچنین ارسال آثار خود به سایت www.vaghffestival.ir مراجعه کنند.
مشروح خبر در پایگاه خبری دانشگاه به آدرس:
https://b2n.ir/583111
#جشنواره_وقف
#پژوهش
#وقف
#دانشکده_علوم_قرآنی_اصفهان
#حجت_الاسلام_سجادی
#بنیادخیران_وواقفان_دانشگاه
هدایت شده از دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
تسلیت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پی درگذشت آیت الله یزدی
متن خبر در پایگاه قرآن دانشگاهی ایحا
http://ihaa.ir/vdca0yn6.49n6a15kk4.html
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
اینستاگرام:
🆔 https://www.instagram.com/quran.ac.ir/
سروش:
🆔 https://sapp.ir/quran.ac.ir
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
دانشکده علوم قرآنی شیراز؛
دانشکده علوم قرآنی شیراز به همت خیران و مسئولان استان در سال ۱۳۷۳ به قصد تربیت مربیان قرآن کریم تاسیس شد.
این دانشکده که یکی از ۱۸ دانشکده دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم است از ثمرات مستقیم انقلاب اسلامی است و مهم ترین اولویت آن تربیت دانشجویان عالم،متعهد،دلبسته به نظام و انقلاب و توانمند در حوزه علوم و معارف قرآن کریم است.
تعداد دانش آموختگان این دانشکده قریب 1300نفر و در حال حاضر 451دانشجو در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، در این دانشکده مشغول به تحصیل می باشند.
دانشکده شیراز با میزبانی از دو شهید گمنام دفاع مقدس و با دارا بودن غنی ترین کتابخانه تخصصی علوم و معارف قرآن کریم در جنوب کشور از مهم ترین پایگاه های فرهنگی و قرآنی شیراز به شمار می آید.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی شيراز، بلوار شهيد مطهري(زرگري سابق) مراجعه و یا با شماره 07136272720 تماس حاصل نمایند.
#معرفی_دانشکده_های_علوم_قرآنی
#دانشکده_علوم_قرآنی_شیراز
#بنیادخیران_وواقفان_دانشگاه
دانشکده علوم قرآنی بجنورد در سال 1386 و با پذیرش 25 نفر دانشجو آقا و 25 نفر دانشجو خانم در رشته های تربیت معلم و تفسیر قرآن و در ساختمانی استیجاری آغاز به کار نمود.
در سالهای 1388 تا 1391 دانشکده در ساختمانی متعلق به آموزش و پرورش مستقر گردید و فعالیت هایش را ادامه داد. همزمان با پیگیری های به عمل آمده، ساخت فاز اول ساختمان اداری آموزشی دانشکده به مساحت 2100 متر مربع در زمینی به متراژ 17000 متر مربع آغاز و در سال 1392 به بهره برداری رسید که به موجب آن دانشکده در همین سال در ساختمان جدید مستقر شد.
در سال 1391 و همزمان با سفر پر خیر و برکت مقام معظم رهبری و تخصیص ردیف اعتبار از محل این سفر، کار ساخت فاز 2 ساختمان اداری آموزشی با مساحت 2100 متر مربع و محوطه سازی و دیوار کشی محوطه و ... آغاز گردید و در سال 1394 به بهره برداری رسید. هم اکنون این دانشکده با امکاناتی نظیر کلاسهای آموزشی مجهز، خوابگاه، کارگاه کامپیوتر خواهران و کارگاه کامپیوتر برادران، کتابخانه غنی و مجهز و ... با رشته های علوم و قرآن حدیث، تفسیر قرآن کریم، علوم ومعارف قرآن، تربیت معلم قرآن آمادگی پذیرش و خدمت رسانی به دانشجویان گرامی را دارد.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی بجنورد بلوار امام علي (ع) خيابان شهريار - بعد ازمجتمع مسکوني الغدير مراجعه و یا با شماره 05832289364-05832289372 تماس حاصل نمایند.
#معرفی_دانشکده_های_علوم_قرآنی
#دانشکده_علوم_قرآنی_بجنورد
#بنیادخیران_وواقفان_دانشگاه
🔵 حضرت زینب(س) خطاب به یزید: تو حقیرتر و کوچکتر از این هستی که من تو را مخاطب خودم قرار بدهم
🔸اگر برای زن جبن به معنای یک خوی و خلق اخلاقی، خوب بود، حضرت زینب(س) میبایست از همه زنهای دیگر ترسوتر و بیشخصیتتر باشد و به اصطلاح معروف سرش از لاک خودش بیرون نیاید. مگر دم دروازه کوفه کسی زینب را مجبور کرده بود که بیاید سخنرانی بکند؟ مگر سخنرانی قابل اجبار است؟! یا در مجلس ابن زیاد مگر کسی زینب را مجبور کرده بود که آنچنان در مقابل ابن زیاد بایستد و حتی به او ناسزا بگوید که واقعاً خطر کشته شدن خودش و کسانش وجود داشت؟!
🔹و بالاتر از این، در مجلس یزید است با آن طنطنه و دبدبه که خیلی با مجلس ابن زیاد فرق میکرد، چون اولا ابن زیاد حاکم بود و یزید خلیفه، و ثانیاً ابن زیاد در کوفه بود و یزید در شام، و شام به اعتبار اینکه مجاور با بیزانس (قسطنطنیه آن وقت) بود شکوه خاصی داشت. ولی این زن اصلا اینها را به چیزی نمیگیرد، به یزید میگوید: تو حقیرتر و کوچکتر از این هستی که من تو را مخاطب خودم قرار بدهم، تو ارزش اینکه من تو را مخاطب خودم قرار بدهم نیز نداری.
🔸آیا یک زن ترسو میتواند این کار را بکند؟ نه. در آنجا حداکثر این بود که جان زینب در خطر بود؛ در خطر باشد. از دادن جان که نمیترسید. عزت و شرفش در خطر نبود، برعکس بر عزت و شرفش با این شجاعت افزوده میشد.
📝 استاد مطهری، تعلیم و تربیت در اسلام، ص۱۲۴-۱۲۳»
#حضرت_زینب
#استادشهیدمطهری
#بنیادخیران_وواقفان_دانشگاه
📣📚 نخستین همایش بین المللی تحقیقات کاربردی در حوزه قرآن و حدیث
برگزار کننده: دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم (دانشکده علوم قرآنی شاهرود) با همکاری و مشارکت سایر مراکز علمی
آخرین مهلت ارسال مقاله: ۳۰ بهمن ماه ۱۳۹۰
#همایش_بین_المللی
#پژوهش_های_قرآنی
#دانشکده_علوم_قرآنی_شاهرود
دانشكده علوم قرآنی قم در سال 1372 تاسيس شد و از بدو تاسيس در مقطع كارشناسي دانشجو پذيرفت. اين دانشكده تاكنون در رشتههاي تربيت معلم قرآن، تفسير قرآن مجيد، علوم قرآني، علوم قرآن و حدیث و نیز تفسیر تطبیقی پذيرش دانشجو داشته است.
مقطع كارشناسي ارشد در این دانشکده از سال 1384 با پذيرش دانشجو در دو رشتهي تفسير قرآن و علوم قرآني شروع به كار نمود و از سال 1394 در رشته علوم قرآن و حدیث نیز پذیرش دانشجو داشته است.
مقطع دکتری نیز از سال 1391 با پذیرش دانشجو در رشته تفسیر تطبیقی قرآن کریم آغاز به کار کرد.
درحال حاضر تعداد 419 دانشجو در دانشکده مشغول به تحصیل می باشند و تعداد 1780 نفر نیز در مقاطع مختلف تحصیلی دانش آموخته گریده اند.
از جمله امتیازهای دانشکده قم؛ فضای معنوی آستانه مقدس حضرت معصومه(س)، حوزه و اساتید آن، برگزاری دوره دکتری فقط در دانشکده قم و نیز اساتید برجسته هیأت علمی است.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی قم بلوار 15 خرداد نبش خیابان نوبهار مراجعه و یا با شماره 02537780150تماس حاصل نمایند
#معرفی_دانشکده_های_علوم_قرآنی
#دانشکده_علوم_قرآنی_قم
#بنیادخیران_وواقفان_دانشگاه
دانشکده علوم قرآنی میبد به عنوان یکی از بزرگترین مراکز آموزش معارف ناب قرآن کریم در استان یزد و جنوب شرق کشور در سال 1373 با توکل به الطاف حضرت حق و همت نیک اندیشان این دیار حیات خود را آغاز نمود.
پذیرش دانشجو درسال91ودرمقطع کارشناسی ارشد نقطه عطفی در فعالیتهای آموزشی و پژوهش قرآنی این دانشکده بود که با حضور اساتید مجرب و کارآزموده از شهرستان و مرکز استان یزد و خارج از استان،تشنگان دریای معارف کلام وحی را تاکنون سیراب نموده است.
این دانشکده از آغاز تأسیس تاکنون، موفق به پذیرش 1238 دانشجو در مقطع کارشناسی، و 185دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد شده است.ودرحال حاضر نیز 185 دانشجو در مقطع کارشناسی و 85 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد، مشغول به تحصیل می باشند.
در این دانشکده2نفربه عنوان عضو هیأت علمی و45 نفربه عنوان استاد مدعو(به طور متوسط درهرنیمسال) مشغول فعالیت می باشند
این مجموعه بزرگ آموزشی با دارا بودن کتابخانه ای غنی و مجهز،با بیش از 28900 نسخه در 9495 عنوان 710 عنوان پایان نامه و دو فصل نامه عیون(ویژه تفسیر و علوم قرآن) که چهارمین سال چاپ آن میگذرد و50 عنوان نشریه یکی از غنی ترین منابع علمی و قرآنی استان می باشد. البته با توجه به سیاست های جدید دانشگاه در زمینه توسعه این کتابخانه،به فضل الهی به یکی از کتابخانه های تخصصی رشته علوم قرآن و حدیث دراستان تبدیل خواهد شد
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی میبد- ابتدای بفروییه مراجعه و یاباشماره 03532331777 تماس حاصل نمایند
#معرفی_دانشکده_های_علوم_قرآنی
#دانشکده_علوم_قرآنی_میبد
#بنیادخیران_وواقفان_دانشگاه
دانشکده علوم قرآنی آمل؛
این دانشکده در سال 1374در ساختمانی به مساحت 6300متر مربع شروع به فعالیت نموده است.
هم اکنون در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و از میان داوطلبین کنکور سراسری پذیرش وسوابق تحصیلی دانشجو دارد
در این دانشکده تعداد 6نفر به عنوان عضو هیأت علمی و بیش از 48نفر به عنوان استاد مدعو مشغول فعالیت می باشند.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی آمل ، خیابان طالب آملی دریای ۱۳ مراجعه و یا با شماره01144266001 تماس حاصل نمایند.
شایان ذکر است این دانشکده در حال احداث ساختمان خوابگاه برادران جدید خود در جنب دانشکده به مساحت ۲۲۴ متر مربع می باشد.
#معرفی_دانشکده_های_علوم_قرآنی
#دانشکده_علوم_قرآنی_آمل
#بنیادخیران_وواقفان_دانشگاه
هدایت شده از دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
پیام تسلیت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پی ارتحال آیت الله مصباح یزدی
متن خبر در پایگاه قرآنی دانشگاهی ایحا
http://www.ihaa.ir/vdcaein6.49n6w15kk4.html
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
اینستاگرام:
🆔 https://www.instagram.com/quran.ac.ir/
سروش:
🆔 https://sapp.ir/quran.ac.ir
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
هدایت شده از دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم
برگزاری همایش وقف و تمدن نوین اسلامی به صورت وبینار
🕑 دوشنبه ۲۲دی ماه از ساعت ۱۴الی ۱۷
🔶 جهت ثبت نام و دریافت لینک ورود نام و نام خانوادگی خود را به شماره ۱۰۰۰۰۱۱۴۱۲۰ ارسال نمایید.
دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در فضای مجازی👇
اینستاگرام:
🆔 https://www.instagram.com/quran.ac.ir/
سروش:
🆔 https://sapp.ir/quran.ac.ir
ایتا:
🆔 https://eitaa.com/quran_ac_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
| #بہناماللھآرامشدهندهقلبهـا
...°| ﷽ |°..
إِنَّ هَٰذَا الْقُرْآنَ يَهْدِي لِلَّتِي هِيَ أَقْوَمُ وَيُبَشِّرُ الْمُؤْمِنِينَ الَّذِينَ يَعْمَلُونَ الصَّالِحَاتِ أَنَّ لَهُمْ أَجْرًا كَبِيرًا
سوره مبارکه اسراء آیه شريفه ۹
این قرآن، به راهی كه استوارترین راههاست، هدایت میكند؛ و به مؤمنانی كه اعمال صالح انجام میدهند، بشارت میدهد كه برای آنها پاداش بزرگی است.
امام رضاعلیه السلام:
در خانه ای که قرآن خوانده شود ، خیر وبرکت وارد می شود ، شر و گرفتار بیرون می رود.
ودر خانه ای که قرآن خوانده نشود شر و گرفتاری وارد می شود و خیر وبرکت بیرون می رود.
🌹یاد خدا آرامبخش دلهاست🌹
#کلام_وحی
#بنیادخیران_وواقفان_دانشگاه
دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه در سال 1372 از سوی واقفان خیراندیش استان و از طریق موقوفه کوثر اهل بیت(علیهم السلام) تأسیس و پس از گذشت یک سال با اخذ مجوزهای لازم از وزارت علوم تحقیقات و فناوری، به صورت رسمی فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد.
این دانشکده ابتدا در مقطع کارشناسی، اقدام به پذیرش دانشجو از طریق آزمون سراسری در دوره های «روزانه» و «نوبت دوم» و سپس از سال تحصیلی 92-91 با کسب مجوز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد فعالیت خود را در مقطع تحصیلات تکمیلی نیز آغاز نمود.
این دانشکده از آغاز تأسیس تاکنون، موفق به پذیرش 1100 دانشجو در مقطع کارشناسی، و 221 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد شده است. تعداد دانش آموختگان این دانشکده، 1049 نفر می باشد. در حال حاضر نیز تعداد 97 دانشجو در مقطع کارشناسی و 73 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد، در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند.
در این دانشکده تعداد 5 نفر به عنوان عضو هیأت علمی و 24 نفر به عنوان استاد مدعو مشغول فعالیت می باشند؛ که از این اساتید بیش از 10 کتاب و 39 مقاله در مجلات معتبر ملی و بین المللی به چاپ رسیده است.
این مجموعه بزرگ آموزشی با دارا بودن کتابخانه ای غنی و مجهز، با بیش از 27 هزار عنوان کتاب و 534 عنوان پایان نامه، یکی از غنی ترین منابع علمی و قرآنی استان می باشد. البته با توجه به سیاست های جدید دانشگاه در زمینه توسعه این کتابخانه، به فضل الهی به یکی از کتابخانه های تخصصی رشته علوم قرآن و حدیث در استان تبدیل خواهد شد.
#معرفی_دانشکده_های_علوم_قرآنی
#دانشکده_علوم_قرآنی_کرمانشاه
#بنیادخیران_وواقفان_دانشگاه
رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای(مدظله العالی):
اکنون عرصه های متعددی برای وقف وجود دارد که از جمله آنها، پزشکی، علم و آموزش، تحقیقات و پژوهش، علوم جدید، محیط زیست و ترویج دین به شکل های مدرن است.
23/اسفند/1390
#همه_واقف_باشیم
#رهبری
#وقف
#بنیادخیران_وواقفان_دانشگاه
دانشکده علوم قرآنی تهران با هدف ترویج آکادمیک معارف و علوم قرآنی و ایجاد زمینه مناسب برای پژوهش های علمی قرآن کریم در سال 1368 تأسیس و از آن پس، مراکز آموزشی متعدد دیگری در استان های دیگر کشور و دبیرخانه مرکزی آن ها در دانشکده تهران، استقرار یافت.
دانشکده علوم قرآن تهران، ابتدا از طریق آزمون سراسری، در مقطع کاردانی دانشجو پذیرفت و سپس در سال 1372 در مقطع کارشناسی، در رشته تربیت معلم قرآن کریم و از سال 1384در مقطع کارشناسی ارشد، در رشته «علوم قرآنی» و «تفسیر»، فعالیت خود را در مقطع تحصیلات تکمیلی توسعه بخشید.
از سال تحصیلی 95 با ابلاغ سر فصل جدید رشته«علوم قرآن و حدیث» در مقطع کارشناسی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تمامی رشته های این دانشکده در همین عنوان ادغام گردید.
این دانشکده از سال تحصیلی 1399 با ابلاغ جدید، رشته «علوم قرآن» در مقطع کارشناسی ارشد را با 3 گرایش ادبی، اعجاز و مستشرقان ارایه می نماید.
این دانشکده، دارای 11 هیأت علمی؛ 2 دانشیار و 8 استادیار و 1 همکار علمی می باشد. 80 استاد مدعو از میان استادان دیگر مراکز علمی با این دانشکده همکاری مستمر دارند.
کتابخانه دانشکده علوم قرآنی تهران، با تعداد 11555 عنوان و20782 جلد کتاب و 880 عنوان پایان نامه، یکی از غنی ترین منابع علمی و قرآنی استان می باشد
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی تهران، خيابان حافظ، خيابان سرهنگ سخايي،جنب مجتمع تربيتي متقين مراجعه و یا با شماره 02166719756 تماس حاصل نمایند
#معرفی_دانشکده_های_علوم_قرآنی
#دانشکده_علوم_قرآنی_تهران
#بنیادخیران_وواقفان_دانشگاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بہناماللھآرامشدهندهقلبهـا
...°| ﷽ |°..
أُولَٰئِكَ عَلَيْهِمْ صَلَوَاتٌ مِنْ رَبِّهِمْ وَرَحْمَةٌ وَأُولَٰئِكَ هُمُ الْمُهْتَدُونَ
سوره مبارکه بقره آیه شريفه ۱۵۷
اینها، همانها هستند كه الطاف و رحمت خدا شامل حالشان شده؛ و آنها هستند هدایت یافتگان
13 جمادی الثانی سالروز وفات حضرت ام البنین مادر قمر بنی هاشم حضرت عباس(ع) و روز تکریم مادران و همسران شهداست. هدیه به ارواح مطهر شهدا و حضرتش صلوات
#کلام_وحی
#تفسیرقرآن
#حجت_الاسلام_قرائتی
#شهدا
#بنیادخیران_وواقفان_دانشگاه