5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کار اپوزوسیون فاندبگیر ایرانی به کجا رسیده؟
《 محمدرضا شهبازی》
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عقبنشینی سلیمانی اردستانی
عذرخواهی میکنم
سران محترم سه قوه !
وقت آن نرسیده که باور کنید در وسط یک جنگ فرهنگی سنگین واقع شده ایم؟
هدف، خانواده ایرانی و میدان مشق، اینستاگرام است.
ماراتن ۵۰۰۰ نفری کیش را پاتک به تجمع ۶۰۰۰۰ نفری دختران انقلاب در حمایت از حجاب و دیدار باشکوه بانوان طلایه دار فرهنگ عفاف با ولی فقیه در روز وفات حضرت ام البنین (س) بدانید
《نوشته کانال دختران انقلاب》
13.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصاویری از رزمایش بی سابقه ندسا
در سالهای اخیر هیچگاه نیروی دریایی سپاه به این تعداد موشک بالستیک و کروز ضد کشتی شلیک نکرده بود اما با توجه به تهدیدات موجود و بیانیه اخیر شیوخ حاشیه خلیج فارس، لازم بود قدرت موشکی نیروی دریایی سپاه برای چندمین بار به رخ بازیگران بین المللی کشیده شود.
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آزادی اندیشه با لنگه کفش نمیشه!
مهر ۱۳۸۸
سخنرانی صفارهرندی در دانشکده فنی دانشگاه تهران با حاشیههای قابلتوجهی همراه بود.
محمدحسین صفارهرندی، وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی، برای شرکت در نشست «سوءتفاهم بزرگ» به دعوت بسیج دانشجویی این دانشکده حضور یافت و درباره مسائل مربوط به انتخابات سخن گفت.
زمانی که سخنرانی صفارهرندی آغاز شد، حامیان موسوی با سردادن شعارهای مختلف فضا را متشنج کردند و هر گروه در پاسخ به دیگری شعار میداد.
در ادامه، زمانی که صفارهرندی درباره تلاش موسوی برای پایاندادن به «فضاحتهای موجود» سخن میگفت، یکی از حاضران لنگهکفشی به سمت جایگاه پرتاب کرد که پیش از رسیدن به او به دانشجویان دختر بسیجی برخورد کرد. صفارهرندی با لبخند واکنش نشان داد و گفت: «لطفاً علامت مدنیت را به سمت ما پرت نکنید.»
لنگهکفش توسط دانشجویان به روی سن آورده شد و صفارهرندی با گرفتن آن در دست گفت صاحبش بعد از جلسه بیاید و آن را تحویل بگیرد. در این میان، دانشجویان بسیجی نیز شعار «آزادی اندیشه، با لنگهکفش نمیشه» را سر دادند.
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوگوش گفته تا وقتی جمهوری اسلامی هست دیگه خوانندگی نخواهم کرد
جواب سعیدیسم رو ببینید
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ته آرزویی که برای یه دختر بچه دارن چی باشه خوبه؟
《 محمدرضا شهبازی 》
15.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.فردوسی پور و علی دایی دارن میگن تیم ملی اگر میخواد مردم خوشحال بشن؛ باید خودشون رو با مصاحبههاشون به مردم نزدیک کنند!
من فکر میکردم با بازی خوب مردم خوشحال میشن!
مشخصه حسابی برنامه دارن واسه جام جهانی