📎# تازههای نشر 📚# معرفی کتاب
«نقش پدر در قاب تلویزیون» اثری است به کوشش سرکارخانم دکتر راضیه میرعلی ملک که از سوی ادارهکل پژوهشهای اسلامی رسانه به چاپ رسیده است.
در چکیده این اثر میخوانیم:
📌رسانه ملي به عنوان یک پیامرسان فعال و پرمخاطب میتواند در جهت احياي ارزشهای اصيل يک خانواده مسلمان مانند جايگاه پدر، خوانشهای فرهنگی مناسبی را رقم بزند. این امر با بازنمایی جایگاه پدر در سیاستهای برساخته فیلمها و سریالهای پرمخاطب که همواره ذهن اصحاب رسانه و محققین حوزه مسائل اجتماعی را به خود مشغول ساخته، با نظر به تأثیرات آن بر کلیه اعضای خانوادههای ایرانی، اعم از کودکان تا بزرگسالان، از اهمیت ویژهای برخوردار است.
📌نظر به نکات یادشده و تأثیر شگرف رسانههای دیداری بر دیدگاه افراد خانواده و جامعه و ترسیم نقشهای خانوادگی از طریق این نوع رسانهها، پژوهش حاضر در مرحله اول به بازخوانی جایگاه خانواده و اعضای آن بهویژه پدر در منابع اسلامی اشاره کرده و سپس با تحلیل انتقادی سه سریال منتخب، ضمن بازنمایی جایگاه پدر در این نوع سریالها با روش تحلیل گفتمان پدام، برحسب نیاز، راهکارهای رسانهای مناسبی را برای بازنمایی مطلوب نقش پدری در مجموعههای تلویزیونی ارائه کرده است.
📚معرفی کتاب
«غرب از رؤيا تا واقعيت» عنوان مجموعهای است هفت جلدی که به کوشش ادارهکل پژوهشهای اسلامی به چاپ رسیده است.
🔹در چکیده این مجموعه آثار میخوانیم:
این مجموعه قصد دارد با استناد به منابع غربی و بهرهگيری از قلم و بيان انديشمندان غربی، آن روی سكه فرهنگ و تمدن غرب را نقد و بررسی كرده و سياستهای حاكم بر نظام كشورهای غربی را نشان دهد. با اين كه آثار مثبت تمدن غرب را نمیتوان يك سره نفی كرد، به نظر میرسد بازخوانی آثار و پژوهشهای انتقادی محققان غربی در زمينههای گوناگون، برای آشنايی بيشتر مخاطبان فرهيخته در حوزه غربشناسی بسيار راهگشا باشد. مباحث اين مجموعه، برگزيده و فشردهای از مقالههای ترجمهشده در نشريه «سياحت غرب» مركز پژوهشهای اسلامی صداوسيما است. عنوانهای هفت جلدی پيش رو عبارتند از: 1. رسانه سلطه، سلطه رسانه؛ 2. جنگ نرم رسانهای؛ 3. تكنولوژی و چالشهای فرارو؛ 4. قاب جادو؛ 5. معماران امپراتور؛ 6. امريكا، محور شرارت؛ 7. استعمار مدرن.
📚 معرفی کتاب:
🔹در اين مجموعه، نخست به ناگفتههايی از اهداف گردانندگان رسانههای غرب براي پيشبرد سياستهای حاكم بر امريكا به ويژه در زمان اقدامات نظامی امريكا عليه كشورهای گوناگون پی خواهيم برد، آنگاه نقش رسانههای غرب و صاحبان اصلی آنها يعنی شركتهای بزرگ تجاری را در هدايت افكار عمومی در رويدادهای مهم سياسی نظامی، بررسی خواهيم كرد.
📎# تازههای نشر 📚# معرفی کتاب
«روایت چهل سالگی» اثری است به کوشش پایگاه بسیج شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی ادارهکل پژوهشهای اسلامی رسانه که در همین اداره به چاپ رسیده است.
در چکیده این اثر میخوانیم:
📌با توجه به پشت سر نهادن چهلمین سالگرد آغاز دفاع مقدس و تاکید مقام معظم رهبری بر گرامیداشتن این امر، ادارهکل پژوهشهای اسلامی رسانه در این زمینه احساس دِین کرده و با استفاده از ظرفیت پژوهشگران بسیجی، دستینهای چهلگانه از موضوعات متنوع و مرتبط با دفاع مقدس فراهم ساخته و با طرحی نو در معرفی این موضوعات، مطالب ارزشمندی را در اختیار مدیران، برنامهسازان و پژوهشگران رسانه ملی قرار داده است تا از این طریق، ظرفیتها و موقعیتهای شگفتانگیزی که فرزندان غیور ملت از اعماق وجود، جوهره خود را در ابعاد مختلف نشان دادهاند، به مخاطبان رسانه ملی بشناساند.
📚#معرفی کتاب
📌رهبر معظم انقلاب با تيزبينی ويژه خويش، سال86 را سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی نام نهاد.
📌ايشان از ديرباز در انديشه اتحاد ميان مسلمانان بودهاند و اين مهم در موضعگيریها و انديشههای ايشان به چشم میخورد و نامگذاری امسال نيز به منظور بيداری و بسيج امت اسلامی در تحقق اتحاد ملی و انسجام اسلامی است.
📌در راستای به تصوير كشيدن بيانات و موضعگيریهاي رهبر فرزانه انقلاب این اثر به رشته تحریر در آمده است.
23 آذرماه روز جهانی کودک و تلویزیون نامگذاری شده است. به همین مناسبت کتاب ذیل خدمت دوستان همراه تقدیم میگردد.
📚#معرفی_کتاب
🖋در اﯾﻦ اﺛﺮ، ﺷﯿﻮهﻫﺎی اﻧﺘﻘﺎل ارزشﻫﺎی اﻧﻘﻼب اﺳﻼﻣﯽ در ﺳﻄﺢ ﺷﻨﺎﺧﺘﯽ ﮐﻮدﮐﺎن از ﻃﺮﯾﻖ رﺳﺎﻧﻪ ﻣﻠﯽ ﻣﻮرد ﺗﻮﺟﻪ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻪ اﺳﺖ.
🖋در ﻓﺼﻞ ﻧﺨﺴﺖ، ﮐﻠﯿﺎت ﭘﮋوﻫﺶ اراﺋﻪ ﺷﺪه و در ﻓﺼﻞ دوم، روانﺷﻨﺎﺳﯽ ﮐﻮدك ﻣﻮرد ﺑﺮرﺳﯽ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻪ است. در ﻓﺼﻞ ﺳﻮم، تحت عنوان «رواﻧﺸﻨﺎﺳﯽ رﺳﺎﻧﻪ ﺑﺎ ﺗﺄﮐﯿﺪ ﺑﺮ ﮐﻮدك» سعی شده ﺗﺎ ﻧﺴﺒﺖ روانﺷﻨﺎﺧﺘﯽ ﻣﯿﺎن ﮐﻮدك و رﺳﺎﻧﻪ، از اﺑﻌﺎد ﻧﻈﺮي ﺷﻔﺎف ﮔﺮدد. در ﻓﺼﻞ ﭼﻬﺎرم، ﺟﺎﻣﻌﻪﺷﻨﺎﺳﯽ ﮐﻮدك ﺑﺎ ﺗﺄﮐﯿﺪ ﺑﺮ رﺳﺎﻧﻪ ﺑﺤﺚ ﺷﺪه است و در ﻓﺼﻞ ﭘﻨﺠﻢ، ﺑﺎ ﻧﮕﺎه ﺳﯿﺴﺘﻤﯽ ﺑﻪ ﮐﻮدك در ﻣﺜﻠﺚ ﺧﺎﻧﻮاده، ﻣﺪرﺳﻪ و رﺳﺎﻧﻪ؛ روشﻫﺎی اﻧﺘﻘﺎل ارزشﻫﺎی اﻧﻘﻼب اﺳﻼﻣﯽ در ﭘﻨﺞ ﺑﺨﺶ «ارزش و ارزشﺷﻨﺎﺳﯽ»، «ارزش و ﮐﻮدك»، « ارزش و رﺳﺎﻧﻪ »، «ارزش و اﻧﻘﻼب» و «ارزش و رﺳﺎﻧﻪ ﻣﻠﯽ» از زواﯾﺎی ﮔﻮﻧﺎﮔﻮن ﻣﻮرد ﺑﺮرﺳﯽ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻪ اﺳﺖ.
🖋در ﭘﺎﯾﺎن ﻧﯿﺰ، راﻫﮑﺎرﻫﺎ و ﭘﯿﺸﻨﻬﺎداﺗﯽ در راﺳﺘﺎي ﺗﺒﯿﯿﻦ و ﺗﺮوﯾﺞ ارزشﻫﺎی اﻧﻘﻼب اﺳﻼﻣﯽ ﺑﺮاي ﺳﯿﺎﺳﺖﮔﺬران، ﻣﺪﯾﺮان، ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﺳﺎزان و ﻧﻮﯾﺴﻨﺪﮔﺎن ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﻫﺎی ﺻﺪاوﺳﯿﻤﺎ اراﺋﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ.
🔰 اپلیکیشن (بانکجامعمحتوایی جمعیت و فرزندآوری)
🔻برخی از این محتواها عبارتند از:
🔰 فیشهای منبر تولیدی فاطمیه ۱۴۰۰
1️⃣ فاطمهای دیگر
2️⃣ رزق مادری
3️⃣ گنج پنهان
4️⃣ حرفهای شنیدنی از میم مادری
🔰 محصولات رسانهای:
1️⃣ مادرانه
2️⃣ شکوه مادری
3️⃣ اسقاط و قتل جنین
4️⃣ جنگ جهانی جمعیت
5️⃣ بحران سالمندی
6️⃣ هفتهی جمعیت
7️⃣ اقتصاد و جمعیت
🔰 و محتواهایی از قبیل: اشعار فاطمی، داستانک، جملات کوتاه و...
برای استفادهی این اپلیکیشن از دو روش میتوان استفاده کرد.
اول: نصب اپلیکیشن
https://bayanbox.ir/download/7262377679768314354/banke.jame.apk
دوم: تحت وب و بدون نیاز به نصب
https://app.puzzley.ir/mobile/03DZ-3FAX-B2XD-CFD0#/nav/home-screen519
👈 نکتهی مهم
1️⃣ این اپلیکیشن متعلق به همهی مجموعهها و فعالان حوزه جمعیت میباشد نه یک مجموعهی خاص.
2️⃣ محتوای موجود متعلق به مجموعههای مختلف است سعی شده آرم و لوگوی تولیدکنندگان که در محصولات وجود دارد حفظ شود.
3️⃣ این اپلیکیشن به صورت موقت برای بهرهبردای در ایام فاطمیه منتشر شد.
✅ مجمعملیفعالانجمعیت
https://eitaa.com/populationir
مادر حماسه ها.pdf
408.7K
🌀مادر حماسه ها
📌 وفات حضرت #ام_البنین (س)
✅ کانال منبر مکتوب
╭┅─────────┅╮
🆔@hekmatebayan
╰┅──────
ام البین چگونه ام البین شد؟.pdf
490.2K
🌀 ام البنین(س) چگونه ام البنین(س) شد⁉️
📌 وفات حضرت #ام_البنین (س)
✅ کانال منبر مکتوب
╭┅─────────┅╮
🆔@hekmatebayan
╰┅──────
در یکی از مدارس، معلمی دچار مشکل شد و موقتا برای یک ماه معلم جایگزینی بجای او شروع به تدریس کرد. این معلم جایگزین در یکی از کلاسها سوالی از دانش آموزی کرد که او نتوانست جواب دهد، بقیه دانش آموزان شروع به خندیدن و او را مسخره می کردند.
معلّم متوجّه شد که این دانش آموز از اعتماد بنفس پایینی برخوردار است و همواره توسّط هم کلاسی هایش مورد تمسخر قرار می گیرد.
زنگ آخر فرا رسید و وقتی دانش آموزان از کلاس خارج شدند، معلّم آن دانش آموز را فرا خواند و به او برگه ای داد که بیتی شعر روی آن نوشته شده بود و از او خواست همان طور که نام خود را حفظ کرده، آن بیت شعر را حفظ کند و با هیچ کس در مورد این موضوع صحبت نکند.
در روز دوم معلّم همان بیت شعر را روی تخته نوشت و به سرعت آن بیت شعر را پاک کرد و از بچّه ها خواست هر کس در آن زمان کوتاه توانسته شعر را حفظ کند، دستش را بالا ببرد.
هیچ کدام از دانش آموزان نتوانسته بود حفظ کند.
تنها کسی که دست خود را بالا برد و شعر را خواند همان دانش آموز دیروزی بود که مورد تمسخر بچّه ها بود.
بچّه ها از این که او توانسته در این فرصت کوتاه شعر را حفظ کند مات و مبهوت شدند.
معلّم خواست برای او کف بزنند و تشویقش کنند.
در طول این یک ماه، معلّم جدید هر روز همین کار را تکرار می کرد و از بچّه ها می خواست تشویقش کنند و او را مورد لطف و محبّت قرار می داد.
کم کم نگاه همکلاسی ها نسبت به آن دانش آموز تغییر کرد.
دیگر کسی او را مسخره نمی کرد.
آن دانش آموز خود نیز دارای اعتماد به نفس شد و احساس کرد دیگر آن شخصی که همواره معلّم سابقش "خِنگ " می نامید، نیست. پس دانش آموز تمام تلاش خود را می کرد که همواره آن احساس خوبِ برتر بودن و باهوش بودن و ارزشمند بودن در نظر دیگران را حفظ کند.
آن سال با معدّلی خوب قبول شد.
به کلاس های بالاتر رفت.
در کنکور شرکت کرد و وارد دانشگاه شد.
مدرک دکترای فوق تخصص پزشکی خود را گرفت و هم اکنون پدر پیوند کبد جهان است.
این قصه را *دکتر ملک حسینی* در کتاب زندگانی خود و برای قدردانی از آن معلّم که با یک حرکت هوشمندانه مسیر زندگی او را عوض نمود، در صفحه اینستاگرامش نوشته؛ انسان ها دو نوعند:
نوع اوّل کلید خیر هستند.دستت را می گیرند و در بهتر شدنت کمک کرده و به تو احساس ارزشمند بودن می دهند
نوع دوم انسان هایی هستند که با دیدن اوّلین شکستِ شخص، حس بی ارزشی و بدشانس بودن را به او منتقل می کنند.
این دانش آموز میتوانست قربانی نوع دوم این انسان ها بشود که بخت با او یار بود.
و آن معلم کسی نبود جز *محمد بهمن بیگی* ، ابر مردی بزرگ که چون ستاره ای در دل شبهای سیاه روزگاران درخشید و معجزه کرد. *استاد بهمن بیگی* نویسنده ای چیره دست با ذهنی خلاق و مدیری لایق بود و نشان داد که اگر اراده باشد میتوان مردمی را از فرش به عرش رساند که نمونه آن دکتر ملک حسینی است.
روحش جاودان و یادش گرامی.💐💐💐