#تربیت_فرزند
🔵 رفتار پدر با دختر باید چگونه باشد؟
- دخترتان بیش از هر چیزی، نیاز به محبت پدرانه دارد؛ بیشتر از وسایل و هدایایی که برایش میخرید یا چیزهایی که به او یاد میهید، دخترتان نیاز به عشق و محبت شما دارد.
- شما در انتخاب شریک زندگی آیندهی او تأثیر میگذارید.
- دختر شما نظارهگر رفتارتان با مادرش است؛ به همسر خود عشق بورزید، برای او وقت بگذارید، او را به مسافرت ببرید و به بچهها نشان بدهید که مادرشان اولویت بالاتری نسبت به آنها دارد.
@khbeheshti68🖤
#مشاوره
#پرسش
#نق_زدن
باسلام
بچه من خیلی نق میزنه. هم درحال ناله زدنه و کلافم کرده چیکارکنم
#پاسخ
برای حل مشکل نق زدن و بهانه گیری فرزندتان روزی حدود سه تا پنج ساعت باید در معرض رابطه با کیفیت از سوی شما قرار داشته باشد به گونه ای که شما را رها کند . این شکل از رابطه همراه با تعامل بازیگونه است .
همانطور که بارها گفته ام منظور بازی کودکانه نیست انجام کارهای منزل و خودتان بصورت بازی با او پس از یکی دو هفته نیاز او به رابطه و احساس امنیت از سوی شما به حال طبیعی می رسد یعنی حدود یک تا دو ساعت بیشتر نیاز به رابطه با شما نخواهد داشت بعد از طبیعی شدن رابطه اگر به هر دلیل که اغلب برای چک کردن اوضاع است که آیا مادر به هم میریزد یا نه شروع به واکنش هیجانی می نماید شما تا اتمام آن یعنی حدود یک ساعت هیچ واکنشی از خود نشان ندهید او احتمالا بشدت گریه خواهد کرد ویا شروع به پرخاشگری خواهد نمود با اقتدار بدون اینکه بهم بریزید او را کنارتان بنشانید ولی هیچ رابطه کلامی و چشمی با او تا زمانی که ارام شد با او نداشته باشید بعد از آن وقتی ارام شد حالا با روی باز با او برخورد کنید انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده و شروع به بازی با او کنید . ضمنا در این خصوص هیچ توضیحی به او ندهید که مثلا این کار تو بد است یا کار بدی انجام دادی و اینجور موارد.
@khbeheshti68🖤
▪️ *در نام رقیه، فاطمه پنهان است*
▪️ *از این دو یکی جان و یکی جانان است*
▪️ *در روی کبود این دو پیداست خدا*
▪️ *آیینه بزرگ و کوچکش یکسان است*
🏴 *شهادت مظلومانه بنت الحسین علیهالسلام، حضرت رقیه سلاماللهعلیها تسلیت باد*
@khbeheshti68🖤
#همسرداری
🔹هیچ وقت فراموش نکنید که بی احترامی به همسرتون، بیاحترامی به شما و خانواده مشترکتونه! پس توی جمع طوری رفتار کنید که هیچ وقت، هیچ کسی جرات نکنه به همسرتون بیاحترامی کنه.
🔸اگه احیانا این اتفاق افتاد، بسته به شرایط ولی محترمانه از همسرتون دفاع کنید. یادتون نره که رفتار خود آدمه که رفتار دیگران رو در برخورد با ما شکل میده. اگه خودتون با همسرتون غیر محترمانه صحبت کنین خب طبیعیه که دیگران هم بدتر از شما رفتار ميکنن و شان و احترام خانواده مشترکتون پایین میاد.
🔹 همیشه از خوبی ها و خصلت های مثبت همسرتون برای دیگران تعریف کنید. این باعث میشه جایگاه همسرتون در نظر دیگران بالا بره و همسرتون هم اعتماد به نفسش بالا بره و انرژیهای مثبتش وارد زندگی خودتون ميشه.
@khbeheshti68🖤
#همسرداری
#پیشرفت_کنید
🛑يك زن هر چه قدر هم که باهوش، زیبا و تحصیل کرده باشد، اگر روند #پیشرفتش را بعد از ازدواج متوقف کند، نمیتواند یک همسر #ایدهآل باشد.
❌ مردها دوست دارند همسرشان به دنبال یاد گرفتن چیزهای جدید باشد و حتی بعد از مادر شدن هم آنقدر با زمانه پیش برود که بتواند مایه #افتخار او و فرزندانش شود.
👈برای مردهای پر مشغله تنها داشتن یک همسر خانهدار و #هنرمند کافی نیست بلکه آنها به دنبال زنی دنیا دیده میگردند که موضوعات روز را میشناسد و هیچ وقت دست از یاد گرفتن و پیشرفت بر نمیدارد.
@khbeheshti68🖤
#همسرداری
#سیاست_های_مردانه
مردان روزانه ۲٠ دقیقه با همسر خود حتما صحبت ڪنند؛
آن هم دوستانه و در مڪان و زمان مناسب،این ڪار براے خانم ها لذت بخش و موجب تخلیه روانے آنها مے شود.
@khbeheshti68🖤
15.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 چو میرسد دلم از گردش زمانه به تنگ
دعا و عرض سلامی به #کربلا دارد
🏴 همه ز لطف #حسین است آبرو داریم
گدا هر آنچه که دارد ز پادشاه دارد
صلیاللهعلیڪیااباعبدالله 🖤🖤
@khbeheshti68🖤
#تربیت_فرزند
درمقابل یک ''نه'' که به کودک می گوییم باید چند '' آره'' شیرین هم بگوییم وجایگزین کنیم.
عزیزم اینجا نمیتونی آب بازی کنی ولی هم میتونی تو حمام آب بازی کنی هم تو آشپزخونه سفره بندازم ظرف آبو رو سفره بذاری بازی کنی.
یک نه گفتیم ولی چندتا جایگزین برایش قرار دادیم، برخی از والدین فقط میگویند: نه...نه!
@khbeheshti68🖤
#مشاوره
#پرسش
سلام حاج آقا
میشه چند تا نصیحت به من مادر برای تربیت فرزندم بکنید .
#پاسخ
هفت رفتاری که فرزندت را با آن فلج می کنی لطفا این کارها را انجام ندهید
۱- دستش نباش
از همون بچگی عادتش بدین که چیزی رو دستش ندین و روی میز یا جای دیگه ای بزارین تا خودش بیاد برداره اگر نمیاد نزدیکش بذارید تا اینجوری مسئولیتپذیر بشه.
۲- زبانش نباش
به جاش سلام نکنید،خداحافظی نکنید،شعرنخونید و اجبار ش نکنید که این کارا رو انجام بده و اگه دوست نداشت انجام بده سرزنشش نکنید.
۳- حامی افراطی نباش
درسته که بعضی مواقع باید از کودکان حمایت کنیم ولی اگه همیشه و همه جا بخواهیم این کار رو بکنیم خیلی اشتباهه؛ برای این که یاد بگیره از حقش دفاع کنه با بازی و نمایش بهش یاد بدین.
۴-بلندش نکن
وقتی زمین میخوره یا یه آسیب خیلی کوچیک میبینه فوراً بلندش نکنید و بذارید خودش تلاش کنه و از جا بلند شه ولی باهاش همدردی کنید.
(البته اگه به شدت زمین نخوره)
۵-کنترل گر نباش
اگه همه کارا و رفتارهای کودک مثل بازی کردن، تمیزی اتاقش، رفت و آمدش و.... رو بیشتر از حد کنترل کنید از خودش ناامید میشه.
۶-پاهاش نباش
بچه بالای دوسال رو نباید مرتب حمل کنید و اینطرف و اونطرف ببرید بلکه باید به راه رفتن تشویقش کنید.
۷- به جاش تصمیم نگیر
توی نیمی از تصمیم گیری ها اجازه بدین کودک انتخاب گر باشه مخصوصاً کودک بالای ۳ سال؛ مثلاً میتونی تو انتخاب غذا و رنگ لباس و.... از کودک نظرخواهی کنید
@khbeheshti68🖤