مشارکت ۴۳۰۰ نفری در جشنواره «به استقبال ظهور» آران و بیدگل
دبیر دوازدهمین جشنواره به استقبال ظهور شهرستان آران و بیدگل از استقبال ۴۳۰۰ نفری از دوازدهمین دوره این جشنواره فرهنگی مذهبی خبر داد.
هیئت امنای امامزادگان هاشم بن علی(ع) و فاطمه بنت العسکری(س)، هیئت رزمندگان اسلام، اداره تبلیغات اسلامی، اداره اوقاف و امور خیریه، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهرداری آران و بیدگل، کانون فرهنگی و مجمع رهروان وصال، نهاد قرآن کریم، شورای هیئات مذهبی، دبیرخانه دائمی آیین ها و همایش های مذهبی و کانون های فرهنگی مساجد شهرستان آران و بیدگل در برگزاری این مسابقه فرهنگی مشارکت داشتند./
رئیس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل:
کانون « مهدویت» در آران وبیدگل افتتاح شد/فعالیت ۲۰ کانون فرهنگی تبلیغی در آران و بیدگل
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آران و بیدگل گفت: همزمان با میلاد با سعادت حضرت مهدی(عج)؛ کانون «مهدویت» به عنوان بیستمین کانون فرهنگی تبلیغی در این شهرستان فعالیت فرهنگی مذهبی خود را آغاز کرد.
حجت الاسلام سمیع الله مردان در گفت و گو با خبرنگاران در آران و بیدگل گفت: همزمان با میلاد با سعادت حضرت مهدی(عج)؛ کانون «مهدویت» به عنوان بیستمین کانون فرهنگی تبلیغی در این شهرستان با حضور فرماندار، بخشدار، رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی و فرهنگ و ارشاد اسلامی و فعالان فرهنگی فعالیت فرهنگی مذهبی خود را آغاز کرد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آران و بیدگل افزود: این کانون فرهنگی تبلیغی با مسئولیت حجت الاسلام «مهدی یوسفیان» عضو هیأت علمی و مدیر گروه مهدویت پژوهشگاه بین المللی المصطفی و استاد حوزه و دانشگاه و عضو انجمن علمی مهدویت حوزه علمیه قم با مجوز سازمان تبلیغات اسلامی به صورت تخصصی در حوزه ترویج فرهنگ مهدویت فعالیت خواهد کرد.
حجت الاسلام مردان افزود: کانون های فرهنگی نقش بسیار مهمی در ترویج و توسعه معارف دینی و حفظ ارزش های انقلابی در حوزههای معرفتی، بصیرتی، قرآنی، تربیت نسل جوان مومن انقلابی و بارور نمودن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان، تشکیل جبهه فرهنگی در میدان جنگ نرم دارند و می توانند در مسیر تحقق بیاینه گام دوم انقلاب و منویات مقام معظم رهبری نقش آفرینی کنند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل تصریح کرد: کانون های فرهنگی تبلیغی با کارکردهای تخصصی در حوزه های آموزش قرآن، احكام و فقه اسلامی، ترويج فرهنگ عفاف و حجاب، آموزش خانواده و سبک زندگی اسلامي، آموزش عقايد شيعي و آشنایی با فرق و مذاهب انحرافي و عرفان های نوظهور، آسیب شناسی فرهنگی رسانه ها و ماهواره، جنگ نرم، اشاعه فرهنگ ايثار، شهادت، حفظ و تقويت وحدت، وفاق و هبستگي ملي، احياء فريضه امر به معروف و نهي از منكر، مهدويت، فضاي مجازي و سايبري، ترويج فرهنگ اقامه نماز، آموزش نوحه خوانی و مداحي، آواها و نواها و غیره فعالیت می کنند.
حجت الاسلام مردان افزود: بیش از ۲۰ کانون فرهنگی تبلیغی در سطح شهرستان آران و بیدگل فعالیت می کند که از این تعداد ۱۳ کانون به ثبت رسمی رسیده است./
اولویت برنامه های کانون فرهنگی تبلیغی«مهدویت»، گفتمان سازی مهدویت و ترویج فرهنگ انتظار است
مدیرمسئول فرهنگی تبلیغی مهدویت آران و بیدگل گفت: ترویج فرهنگ انتظار و مهدویت، گفتمان سازی مهدویت و دفع شبهات پیرامون آن، اولویت برنامه های این کانون فرهنگی تبلیغی تخصصی است.
حجت الاسلام «مهدی یوسفیان» در حاشیه افتتاح کانون فرهنگی تبلیغی مهدویت در گفت و گو با خبرنگار ان گفت: این کانون فرهنگی تبلیغی با هدف و اولویت ترویج فرهنگ انتظار و مهدویت به صورت تخصصی، گفتمان سازی مهدویت و دفع شبهات پیرامون آن فعالیت خود را شروع کرده است.
مدیرمسئول فرهنگی تبلیغی مهدویت آران و بیدگل افزود: برگزاری دوره های آموزشی تربیت مربی و دوره های مقدماتی و تکمیلی مباحث مهدویت به صورت حضوری و مجازی و اعطای گواهی پایان دوره از جمله برنامه های کانون فرهنگی تبلیغی مهدویت است.
حجت الاسلام یوسفیان خاطر نشان کرد: این تشکل فرهنگی مذهبی قصد دارد با اجرای برنامه های فرهنگی در سطح شهرستان در قالب مسابقات، آموزش های تخصصی و عمومی، اجرای برنامه های نوآورانه، فعالیت در حوزه فضای مجازی، برپایی نمایشگاه های کتاب و محصولات فرهنگی ، برپایی جشن های مذهبی و برگزاری همایش های خانوادگی مهدوی با موضوع خانواده منتظر و غیره به ترویج فرهنگ مهدوی در منطقه کمک کند.
این استاد حوزه و دانشگاه خاطر نشان کرد: این مجموعه تخصصی فروردین ماه سال ۱۳۹۸ به صورت غیررسمی در آران و بیدگل فعالیت خود را آغاز کرد و پروانه فعالیت آن به صورت رسمی از تیرماه ۹۸ ازسوی سازمان تبلیغات اسلامی صادر شد و نیمه شعبان امسال پس از قریب به دو سال فعالیت، این کانون فرهنگی تبلیغی به صورت رسمی افتتاح شد.
حجت الاسلام یوسفیان افزود: برگزاری دوره تخصصی تربیت مربی مهدویت، طرح آموزشی « آخرین منجی » و نمایشگاه کتاب نسیم موعود از مهم ترین فعالیت های این کانون فرهنگی تبلیغی در دو سال گذشته است./
🔹 شنبه ۱۴ فروردین آخرین مهلت نام نویسی آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم
لینک ثبت نام:
http://telavat.com/fa/node/56053
🔸حافظان قرآن کریم که در مراحل کتبی و شفاهی آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن موفق به کسب نمره قبولی شوند یکی از پنج درجه معادل دکترا(درجه یک -استاد حفظ قرآنی)، فوق لیسانس(درجه دو- حافظ ممتاز قرآنی)، لیسانس(درجه سه -حافظ کل قرآن)، فوق دیپلم( درجه چهار -حافظ ۲۰ جزء) و دیپلم (درجه پنج- حافظ ۱۰ جزء قرآن) را دریافت خواهند کرد.
🔹اعطای این درجات برای کارمندان دولت و تمامی نیروهایی اداری و سازمانی برابر با افزایش و پرداخت حقوق همپایه این درجات تحصیلی است
اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آران و بیدگل
جناب آقای حسن نبوی زاده ، مسئول دبیرخانه آئین ها وهمایش های مذهبی شهرستان آران و بیدگل
مصیبت درگذشت عموی مهربانتان رابه شما و سایر بازماندگان تسلیت گفته، و از خداوند منان برای آن مرحوم رحمت بیکران الهی را آرزو داریم، امید که روح آن فقید سعید آسوده از همه ی رنجهاي دنیا، در حریم امن الهی آرام گیرد
رئیس و پرسنل اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آران و بیدگل
📌برگزاری نخستین جشنواره هنرهای دیجیتال «حنانه» در شمال استان اصفهان
مدیرمسئول کانون فرهنگی محراب عشق شهرستان آران و بیدگل از آغاز جشنواره هنرهای دیجیتال «حنانه» در چهار رشته خبر داد و گفت: مهلت ارسال آثار تا ۳۱ فروردین ماه است و نتایج آثار راه یافته به مرحله نهایی ۱۷ اردیبهشت اعلام خواهد شد.
«امیرحسین عنایتی» گفت: نخستین جشنواره هنرهای دیجیتال «حنانه» ویژه شهرستان های شمال استان اصفهان شامل کاشان، آران و بیدگل اردستان و نطنز در چهار رشته فیلم کوتاه، فیلم موبایلی، انیمیشن و عکس برگزار می شود.
مدیرمسئول کانون فرهنگی محراب عشق آران و بیدگل افزود: این جشنواره با هدف تقویت هنر دیجیتال در راستای اهداف متعالی اخلاقی و دینی، پرورش استعدادها و ظرفیت های هنری در حوزه فرهنگی اجتماعی و مذهبی و تولید محتوای آموزنده و مفید در قالب های اجتماعی، خانوادگی و فردی طراحی شده است.
عنایتی تصریح کرد: محورهای جشنواره شامل سلامت معنوی، سبک زندگی ایرانی- اسلامی، اخلاق فردی و اجتماعی ، آداب شهروندی، حیوانات و محیط زیست و آزاد است و علاقه مندان می توانند در هر یک از محورها آثار خود را ارسال کنند.
وی افزود: این جشنواره با همکاری و حمایت موسسه سردار شهید حسین صیادیان، کانون فرهنگی هنری محراب عشق ستاد نماز جمعه ، ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش و تبلیغات اسلامی آران و بیدگل برگزار می شود و با توجه به اینکه محورهای جشنواره نوعا در زمینه اخلاق ایرانی اسلامی می باشد، آثار دریافت شده در شب های ماه مبارک رمضان، اکران عمومی خواهند داشت.
دبیر نخستین جشنواره هنرهای دیجیتال «حنانه» در خصوص شرایط پذیرش آثار علاقه مندان گفت: ارسال آثار به صورت فایل دیجیتال و از طریق بارگذاری در تگلرام و یا واتس اپ دبیرخانه جشنواره به شماره ۰۹۳۰۵۲۶۴۹۹۰ خواهد بود و دبیرخانه از پذیرش آثار بر روی دیسک و یا به هر صورتی غیر از بارگذاری اینترنتی معذور است.
امیر حسین عنایتی خاطر نشان کرد: در بخش فیلم و انیمیشن، حداکثر حجم فایل ارسالی قابل پذیرش یک گیگابایت در مدت حداکثر ۵ دقیقه می باشد و دبیرخانه از پذیرش فایل هایی بالا تر از این میزان معذور است. آثار باید در یکی از قطع های DV / HDV / HD full و در ابعاد ۱۶:۹ باشد و ارسال حداقل ۳ عکس از پشت صحنه و یا مراحل تولید اثر به همراه خلاصه داستان الزامی است.
این فعال فرهنگی تصریح کرد: در بخش عکس تصاویر باید دارای حداقل ۱۲۰۰ پیکسل و حداکثر حجم ۱۰ مگابایت باشد. عکس های ارسالی نباید دارای امضای عکاس ، پاسپارتو ، حاشیه ، تاریخ ، واترمارک ، لوگو یا هر نشانه تصویری باشد و بلافاصله بعد از بارگذاری ، اطلاعات مربوطه مانند مکان و زمان عکس برداری در زیر همان عکس درج شود. ویرایش عکس در حد اصلاح نور، رنگ و کراپ تا آنجایی مجاز است که به اصالت عکس خدشه ای وارد نکند.
عنایتی افزود: دبیرخانه حق استفاده از آثار را (همراه با ذکر نام صاحب اثر و نشان جشنواره) جهت آرشیو و نمایش مجدد در فضای مجازی و حقیقی را دارد.
دبیر نخستین جشنواره هنرهای دیجیتال «حنانه» ادامه داد: از بین آثار راه یافته به هر بخش طبق آرای مردمی یک اثر به عنوان برگزیده و یک اثر به عنوان شایسته تقدیر معرفی می شود. ضمنا به تمامی راه یافتگان هر بخش به مرحله نهایی جشنواره، گواهی شرکت درجشنواره اعطا می شود.
عنایتی افزود: آثار ارسال شده به دبیرخانه پس از دریافت برای هیات انتخاب به نمایش گذاشته می شود و پس از بررسی های لازم آثار انتخابی به جشنواره راه پیدا می کنند.
وی آخرین مهلت ارسال آثار را تا ۳۱ فروردین ماه اعلام کرد و افزود: نتایج آثار راه یافته به مرحله نهایی ۱۷ اردیبهشت ماه اعلام خواهد شد و زمان و مکان برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره متعاقبا اعلام خواهد شد.
حنانه نام ستونی است در مسجد النبی که حضرت رسول (ص) هنگام وعظ و خطابه به این ستون تکیه می زدند. نقل است بعد از تدارک منبر، این ستون در فراغ حضرت ناله بسیار کرد./