مرکز نیکوکاری حضرت بقیة الله (عج)
دوستای گلم از مبلغ جمع شده ی طرحهای شبهای قدر حدود سی و خورده مونده که فردا دوشنبه ۲۰ فروردین ماه سفره افطاری پهن میشه برای بچه های ایتام و بدسرپرست و مادرانشون که گزارش رو خدمتتون تقدیم میکنم خدا به تک تکتون خیر و برکت عنایت کنه و بحق این شبهای عزیز همتون حاجت روا و عاقبت بخیر باشید🤲❤️
📣📣توجه توجه!
دوستای گلم لطفا صدقات واجب مثل خمس،زکات،فطریه، کفاره،رد مظالم،رو
به هیچ عنوان به کارتهای ما واریز نفرمایید،فقط و فقط صدقات مستحبی که روزانه کنار میگذارید رو بنده قبول میکنم
این مورد خیلی مهمه،ممنون میشم دقت و رعایت بفرمایید تا چیزی نه گردن من بیاد و نه خودتون🌹
اجرتون با خدای منان🤲
@kheyriiyeh_313
❤️پیامبر ص:
افطارى دادن به روزه داران: کسی که روزه دارى را افطار دهد، برای او (میزبان) پاداشی مثل روزه دار است، در حالی که چیزی از پاداش روزه دار هم کم نمی شود.
📚 الترمذی، ج ۳، ص ۱۷۱، ح ۸۰۷
حضرت رضا علیه السلام از پدران گرامی خود از امیرالمؤمنین علیهم السلام نقل می کند که رسول خدا در خطبه ای چنین فرمود: اى مردم! هر كس از شما در اين ماه روزه دار مؤمنى را افطار دهد در پيشگاه خداوند پاداش آزاد كردن بنده ای براى او خواهد بود و موجب آمرزش گناهان گذشته اش مى شود. عرض شد: اى رسول خدا! همه ما بر اين كار توانا نيستيم! فرمود: از آتش جهنّم خود را نگاه داريد، هر چند با افطار دادن نيم خرمايى. از آتش جهنّم خود را نگاه داريد، هر چند با افطار دادن يك جرعه آب باشد. (بحارالأنوار، ج96، ص357به نقل از امالى و عيون اخبارالرضا)
امام صادق (علیه السلام) : هر که مؤمنی را افطاری دهد، کفاره یکسال گناهان او شمرده شود و کسی که دو مومن را افطاری دهد بر خداوند است که او را وارد بهشت سازد .
📚 وسائل الشیعه، ج ۷، ص ۱۰۱
🔷حضرت باقر علیه السلام فرمود: رسول خدا صلّی الله علیه وآله در خطبه آخر ماه شعبان بعد از حمد و ثنای الهی فرمود: هر كس در ماه رمضان، روزه دار مؤمنى را افطار دهد، نزد خداوند پاداشى چون آزاد كردن بنده خواهد داشت و گناهان گذشته اش آمرزيده خواهد شد. عرض کردند: اى رسول خدا! همه ما بر اين كار كه به روزه دار افطار دهيم توانا نيستيم. فرمود: خداوند متعال، كريم است و اين پاداش را به هر كس از شما كه با يك جرعه شير يا آب گوارا يا دو دانه خرماى كوچك كسى را افطار دهد و بر بيشتر از آن قدرت نداشته باشد عنايت مىفرمايد. (بحارالأنوار، ج96، ص359به نقل از امالی صدوق)
🔷از خدا بترسید و دربارة ایتام، خدا را شاهد و ناظر بگیرید! مبادا آنها گاهی سیر و گاهی گرسنه بمانند و در جمع شما حقّشان ضایع و پایمال گردد.
(نهجالبلاغه، (وصیت)نامه ص ٤٧)