هدایت شده از کاظم پرکار یزدی پرکار یزدی
آیا فکر کنید این سود نجومی نتیجه نبوغ مدیریتی و افزایش بهرهوری مدیران این شرکت هست؟
خیر!
به زبان خیلی ساده و همه فهم توضیح میدم کمی طولانی میشه ولی حتما بخونید👇👇
هدایت شده از کاظم پرکار یزدی پرکار یزدی
.
♨️سود خالص شرکت فولاد مبارکه اصفهان در سال گذشته اعلام شد:
۱۲۲ هزار میلیارد تومان!!!
برای اینکه این عدد کمی ملموس باشه، خوبه بدونید بودجه کل وزارت علوم مملکت امسال ۷۷ هزار میلیارد تومن و کل بودجه فرهنگی امسال کشور ۲۱ هزار میلیارد تومان هست!
این شرکت، مثل بقیه شرکتهای دلاردار و دلاری فروش، هم جزو صادرکنندگان اصلی کشور هست و هم محصولاتش رو به ملت مظلوم ما به قیمت جهانی میفروشه.
یعنی چی؟
طبق گفته مدیرعامل فولاد مبارکه، این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۷۰۰ میلیون دلار فولاد صادر کرده. این شرکتها، دلارشون رو میارن توی سامانه نیما که به واردکنندهها بفروشن.
اسفند سال ۱۴۰۱، قیمت دلار توی سامانه نیما، ۲۸ هزار تومن بوده. یعنی سال ۱۴۰۱ هم اگر ۷۰۰ میلیون دلار صادرات داشته، دلارهاش رو توی نیما با دلار ۲۸ هزارتومن یعنی حدود ۱۹ هزار میلیارد تومن فروخته!
اما اسفند ۱۴۰۲ قیمت دلار توی نیما رسید به ۴۰ هزار تومن و ۷۰۰ میلیون دلار رو ضرب کنید به ۴۰ هزار تومن.
اما این آخر قصه نیست. این شرکتها، محصولاتشون رو به داخل هم به قیمت جهانی میفروشن.
یعنی فولاد مبارکه، مثلا تیرآهن بخواد بفروشه، قیمت جهانی آهن که به دلار محاسبه میشه رو درمیاره بعد ضربدر قیمت دلار داخل میکنه و به مردم ایران میفروشه!
اینجاست که نرخ دلار هرچی بره بالا، این شرکتها بیشتر سود میکنن....
فرض کنید قیمت جهانی هر تن آهن ۷۵۰ دلار هست. اگر نرخ دلار ۲۸ هزار تومان باشه، فولاد مبارکه هر تن آهن رو به داخل کشور ۲۱ میلیون تومن میفروشه. اما اگر دلار ۶۰ هزار تومن بشه، همین یک تن آهن رو به داخل ۴۵ میلیون تومن میفروشه.
یعنی چی؟
یعنی هرچی نرخ دلار بره بالا، این شرکتهای دلار دار، هم با افزایش قیمت دلار سود بیشتر میکنن و هم با دلار گرونتر به مردم میفروشن.
خلاصه اینکه ذره ذره که از سفره ۸۵ میلیون ایرانی که با گرانیها کم میشه، اینجا جمع میشود عزیزان!
سوال اینه که چرا این شرکتها که صاحب دلار هستن باید قیمت دلار رو تعیین کن؟
چرا باید آهن ایرانی به ملت ایران به قیمت جهانی و با نرخ دلار فروخته بشه؟ اقتصاد ایران و معیشت مردم چه خیری از این گرون کردن دلار و فروش دلاری به داخل دیده؟
اما راهکارچیه؟
۱- باید نرخ ارز توسط دولت تعیین بشه.
همه صادرکنندگان کشور باید ارزشون رو بیارن با یک قیمت مشخص بفروشن به بانک مرکزی. بانک مرکزی هم به همون نرخ، ارز رو بفروشه به واردکنندگان.
نکته مهم هم اینجاست که اولا بابت هرچیزی نباید ارز بدن (مثلا بابت واردات خاک زیر پای گربه یا دسته بیل ارز داده نشه!).
ثانیا نظارت بشه کالاهای وارداتی با همان قیمت ارز که بانک مرکزی فروخته به دست مصرف کننده برسه. تو این دنیای فناوری اطلاعات، نظارت بر این چیزها هیچ کاری نداره.
۲- مگه ملت ایران به دلار حقوق میگیرن که خرجشون به دلار شده؟
نفت و گاز و فلزات و محصولات پتروشیمی و پالایشی و معدنی که مواد اولیه تولید هستن، باید به ریال قیمتگذاری بشه برای فروش به داخل.
اینم فرمول داره!
این شرکتها یه هزینههایی دارن، یه درصد معقولی هم باید سود بگیرن. قیمت نهایی اینجوری درمیاد.
خلاصه اینکه از عدم آگاهی مردم این اتفاقات داره رقم میخوره!
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
هدایت شده از کاظم پرکار یزدی پرکار یزدی
یادتون هست آقای طیب نیا اصرار داشت که دلار باید تک نرخی و ۶۰ هزار تومن بشه!
منظورش همین بود دلار این شرکتها باید ضربدر ۶۰ هزار تومن بشه.🙂
ما هم که اعتراض میکنیم چرا ۶۰ هزار تومن؟! انگ میزنن که شما با تک نرخی شدن ارز مخالفید و موافق فساد در ارز ترجیحی هستید و...
هدایت شده از ح دهقان زاده
🟣 روایتی کمتر شنیده شده از بهار ۱۴۰۳ ــ تحیل یک اصلاح طلب غیر افراطی
👈رئیسجمهور وامدار جریان اصلاحطلب نبود
فرهیختگان ــ چهارشنبه 21 شهریور
محمد قوچانی در شماره آخر مجله آگاهی نو بخشی از آنچه در فرآیند انتخابات براصلاحات گذشت و کمتر نقل شده را از قول افراد موثر در انتخابات نقل کرده است. نکته مهمی که البته در روایت قوچانی بیشتر جلب توجه میکند، این بود که بهنظر میرسد قوچانی تلاش دارد اثبات کند مسعود پزشکیان وامدار جریان اصلاحات نیست، امری که البته پیش از این از جانب دیگر فعالان اصلاحطلبی هم نقل شده بود.
رئیسجمهور وامدار جریان اصلاحطلب نبود
🔸فرهیختگان: اسفند 1402 اصلاحطلبان تحریم انتخابات را وارد فاز جدیدی کردند، رئیس دولت اصلاحات، رای نداد و بعد از آن در پیامی اعلام کرد برای اینکه کنار مردم بماند، در انتخابات رای نداده است. مسیر کنشگری اصلاحطلبان در فضای سیاسی کشور اما در اردیبهشتماه تغییری 180 درجهای کرد و درحالیکه بخش رادیکال اصلاحات در حال روی میز گذاشتن گزینههای دیگری برای کنشگری در سیاست بودند و مشخصا از راهبرد خیابان بهجای صندوق دفاع میکردند، حالا در روزهای آخر اردیبهشتماه، جبهه اصلاحات در تکاپوی معرفی گزینهای تمام اصلاحطلب برای حضور در انتخابات ریاستجمهوری بود. از زمانی که اصلاحات عزم خود را برای ورود به انتخابات جزم کرد تا پیروزی مسعود پزشکیان، حاشیههای پشتپرده و البته رسانهای اصلاحطلبان کم نبود.
محمد قوچانی اما در شماره آخر مجله آگاهی نو بخشی از آنچه براصلاحات گذشت و کمتر نقل شده را از قول افراد موثر در انتخابات نقل کرده است. نکته مهمی که البته در روایت قوچانی بیشتر جلب توجه میکند، این بود که بهنظر میرسد قوچانی تلاش دارد اثبات کند مسعود پزشکیان وامدار جریان اصلاحات نیست، امری که البته پیش از این از جانب دیگر فعالان اصلاحطلبی هم نقل شده بود.
➖پزشکیان اولین گزینه جبهه اصلاحات نبود
قوچانی در روایت خود اشاره میکند مسعود پزشکیان، تقریبا جزء آخرین گزینههایی بود که مورد توجه اصلاحطلبان قرار داشت. یکی از موضوعاتی که منجر شد مسعود پزشکیان در میان گزینههای پیشنهادی قرار گیرد، صحبتها و اظهارات او در ماجرای مهسا امینی در تلویزیون و پس از آن کنش او در دانشگاه در جریان اتفاقات سال 1401 بود. قوچانی اما در بخشی از روایت خود به این موضوع اشاره کرد که چون «مسعود پزشکیان، منشور 15 مادهای خاتمی را نپذیرفت، اولین گزینه جبهه اصلاحات نبود.» او در جلسه اصلاحات خود را قبل از اصلاحطلبی، چهرهای اصولگرا خواند که تنها راهحل کشور را اصلاحات میداند. «پزشکیان حتی تعهدنامه جبهه اصلاحات را امضا نکرد. این تعهدنامه او را موظف میکرد که در صورت تایید صلاحیت چندنامزد اصلاحطلب، به سود نامزد انتخاباتی جبهه اصلاحات کنارهگیری کند.» اصلاحطلبان احتمال کمی میدادند که گزینههای معرفی شده، مورد تایید شورای نگهبان قرار گیرند، این موضوع حداقل در مورد عباس آخوندی و اسحاق جهانگیری برای اصلاحات قطعی بود.
تصور اصلاحات این بود که همه گزینههای معرفی شده توسط شورای نگهبان رد خواهند شد و اصلاحات حالا با دلیل و مدرک مشخص انتخابات را تحریم میکند. اما روز یکشنبه 20 خرداد، گزینه سوم اصلاحات، تک نامزد تایید شده اصلاحطلبان بود. قوچانی البته در روایت خود از فرآیند انتخاب نامزد جبهه اصلاحات، کنایهای نیز به رئیس جبهه اصلاحات زد و به این موضوع اشاره کرد که برخلاف آنچه آذر منصوری میگفت و معتقد بود شورای نگهبان نمیتواند برای ما نامزد تعیین کند اما «نهایتا این اتفاق افتاد». شورای نگهبان از میان نامزدهای اصلاحات یک گزینه را تایید کرد و اصلاحطلبان نیز ناچار به حمایت از تنها گزینه اصلاحات شدند.
هدایت شده از ح دهقان زاده
➖اشتباه راهبردی اصلاحات در عدم حمایت از نامزد نیابتی
در میان تمام گزینههای مطرح شده از سوی جبهه اصلاحات، نام یکنفر کمتر شنیده شد؛ محمدجواد ظریف، چهرهای بود که افرادی ازجمله علی لاریجانی نیز به او گفته بودند که بهتر است در انتخابات مشارکت کند. لاریجانی، محمدجواد ظریف را مهمترین شانس جبهه اصلاح_ اعتدال میدانست، که البته ظریف در پاسخ جواب منفی داده و گفته بود که «سیاست داخلی را نمیشناسد.» ظریف البته اختلافاتی هم با جبهه اصلاحات داشت که یکی از آنها اجتناب از حمایت از نامزد نیابتی بود. ظریف این اقدام را اشتباه راهبردی اصلاحات میدانست و معتقد بود «در برابر خطری به نام سعید جلیلی، باید ائتلافی میان اصلاحطلبان و اعتدالگرایان صورت گیرد.» علاوهبراین صوتی که بعد از اتمام انتخابات مجلس از صحبتهای محمدجواد ظریف بیرون آمد، اختلافات او با اصلاحات را بیشتر کرد. این موارد منجر شد ظریف برای حضور در انتخابات ریاستجمهوری انگیزه چندانی نداشته باشد و همچنین قوچانی در روایت خود به این موضوع اشاره کرد که ظریف هم پیامهایی درباره احتمال ردصلاحیت خود توسط شورای نگهبان دریافت کرده بود و علاوهبراین اشاره کرد درصورت تداوم وضع موجود کشور ممکن است در شرایطی قرار گیرد که مدیریت آن سخت باشد و او نمیخواهد ابزاری برای این نوع مدیریت باشد. بر این اساس کاندیداتوری محمدجواد ظریف نیز چندان جدی پیگیری نشد.
➖پزشکیان وامدار اصلاحطلبان است یا نه؟
روایت آگاهی نو از کنش و رفتار پزشکیان در جلسه جبهه اصلاحات و حمایت اصلاحات از او چند نکته را مورد توجه قرار میدهد. قوچانی پزشکیان را شخصیتی معرفی میکند که علیرغم اینکه احترام زیادی برای خاتمی قائل بود اما اظهارات و نظراتی همراستا با تمام مواضع جبهه اصلاحات و حتی با سیدمحمد خاتمی نداشته است. امری که بعدا برخی از اصلاحطلبان به آن اشاره کردند. محمد عطریانفر معتقد بود، پزشکیان اصلاحطلب تشکیلاتی نبوده است. بخشی از این مواضع را میتوان متوجه رفتار اصلاحطلبان رادیکال بعد از انتخابات دانست. بسیاری از چهرههای اصلاحطلب بعد از پیروزی پزشکیان، به دنبال سهمخواهی برای چینش کابینه برمبنای گزینههای مدنظر خود بودند و پس از اینکه این اتفاق نیفتاد شروع به فشار به دولت کردند. بهنظر میرسد قوچانی از مطرح کردن جزئیات آنچه در مواجهه اصلاحات با مسعود پزشکیان گذشته است، بهدنبال یادآوری این گزاره به اصلاحات است که مسعود پزشکیان، توفیق اجباری اصلاحطلبان بود و اگر حق انتخاب داشتند، از گزینههای دیگری حمایت میکردند تا از این طریق یادآوری کند که سهمخواهیهای آنها چندان معقول نیست.
علاوهبراین تاکید قوچانی بر اینکه پزشکیان خود را پیش از اصلاحطلبی، چهرهای اصولگرا میدانست، این گزاره را پررنگ میکند که قوچانی تلاش دارد، فاصلهای میان پزشکیان و اصلاحطلبان بگذارد تا درصورتیکه دولت در مسیر مطلوب حرکت نکرد و نتوانست رضایت عمومی را جلب کند تا حد ممکن بار هزینه بر دوش اصلاحطلبان کمتر شده و بخشی متوجه اصولگرایان شود؛ اقدامی که البته آذر منصوری نیز در روزهای ابتدایی بعد از پیروزی پزشکیان، تلاشهایی برای بیان آن کرد که البته با نقدهای زیادی مواجه شد. نکتهای که البته پررنگتر از سایر موضوعات به چشم میآید اینکه طیف معتدل اصلاحطلبان در تلاشاند تا این موضوع را جا بیندازند که مسعود پزشکیان وامدار اصلاحطلبان نیست. او توانسته برمبنای ویژگیهای شخصیتی خود، شعار و زاویه نگاهی که مخصوص به خودش بوده، رای بیاورد و اصلاحطلبان در این مسیر تنها با او همراه شدند.
ــــــــــــــــــــــــــــــ
متن کامل گزارش زهرا طیبی، خبرنگار گروه نقد روز را در روزنامه فرهیختگان بخوانید.
🔴 امشب مشعل هدایت به دستان آخرین منجی میرسد
📑 امشب با عروج و شهادت امام حسن عسکری(ع) است که خانهاش از مهجوریت برون خواهد رفت و از چنگال اختناق و خفقان رها خواهد شد و به آغوش پروردگاری خواهد شتافت که تمام عمر با او انس و الفت داشت. از همین رو ...
📌 ادامه مطلب
http://badesaba.ir/tiket/25fcf
📌 لینک اینستاگرام بادصبا
https://instagram.com/badesaba.app
هدایت شده از سید محمد رضا صدر
⭕️باز هوا خوب شد و اینا هوس انقلاب کردن....😁
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
هدایت شده از ساعت ۰۰:۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قصه کارخانه توپ سازی امیرکبیر
🔹امیرکبیر می خواست کارخانه توپ سازی بسازد تا ایران از نظر قدرت نظامی تقویت شود!
شایعه کردند مردم گرسنه هستند و امیرکبیر دنبال جنگ راه انداختن.
(یعنی دوقطبی نان و جنگ برای عوام)
🔸 هرجا هرکس فقیری میدیدند به کارخانه توپ امیرکبیر فحش می داد!
🔸امیرکبیر دستور داده بود توپ هایی بسازند که حتی در بارندگی نیز شلیک کند. همین طور توپ هایی بسازند که برخلاف توپ های انگلیسی و روسی، لوله شان یکپارچه ریخته شود تا محکم باشند و شلیک دقیق تر و سنگین تری داشته باشند. در قهوه خانه ها و شیرهکشخانه ها،بساط تمسخر و طنزها ساختند.
♦️کاری کردند که شاه (که علاقهی زیادی به امیرکبیر داشت) ؛ با دست خودش حکم قتلش را امضاء کرد!!
بعداز شهادت امیرکبیر ، انگلیس ، بوشهر و خارک را تصرف کرد تا ایران استقلال هرات و افغانستان را قبول کند.
با قرارداد پاریس ، آنهارا از ایران جدا کردند.
نتیجه مردم گرسنه تر شدند چرا؟
چون هرات دریچه تجارت ایران با خاور دور بود.(وسرچشمه گندم سیستان)
و بعد قحطی بزرگ معروف...
به همین سادگی !!
🔺با قتل امیرکبیر کارخانه به ثمر رسیده نافرجام ماند و تمام کارگران و صنعتگران آموزش دیده، توسط میرزا آقاخان نوری، اخراج شدند!
♦️تیغ دوقطبی نان و جنگ هنوز میتواند امیرکبیرها نابود کند.
♦️چندبار از این حربه دشمنان مکررا زخم خوردیم.
هنوز هم این شیوه استعمار جواب میدهد؟🤔
♦️حافظه تاریخی ملتها ضعیف است پس باید مکرر تاریخ میهن را مرور کنیم.
✔️به کانال ساعت ۰۰:۰۰ بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/2792882744C3f5cd5b9ff
هدایت شده از ساعت ۰۰:۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترامپ : با جنگ جهانی سوم داریم دست و پنجه نرم میکنیم ، اصلا نمیدونیم که رئیس جمهور ما کجاست؟
✔️به کانال ساعت ۰۰:۰۰ بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/2792882744C3f5cd5b9ff
هدایت شده از سیدهاشمی جد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
٢٣سال پیش، فیلمی از هجوم نیروهای تروریستی آمریکایی به حرمین شریفین امام هادی و امام حسن عسکری سلام الله علیهما در سامرا
هدایت شده از مردم به دولت استان یزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای بسیار مهم سعیدیسم در صدا و سیما
هرکس گوشی داره باید این حرفها رو بشنوه و عمل کنه وگرنه اون دنیا ممکنه بدجور گیر باشه.
حرف دل همه فعالین رسانه ای و مجازی رو زد 👏👏
#انتشار_حداکثری
کانال سرباز جنگ رسانه#احمد_نوایی👇
➺@ahmad_navaei [عضویت]
هدایت شده از تیتر اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اولین فیلم رنگی از حرم امام رضا(ع)
🔹٢مرداد سال ١٣١٨، یک گردشگر سوئیسی به نام الامایارد از میان آتش جنگ جهانی دوم به همراه دوستش با یک ماشین سواری از راه افغانستان خودش را به ایران رسانده و با دوربینی که زیر لباسش پنهان کرده اولین فیلم رنگی از حرم امام رضا (ع) را ثبت کرده است.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 پیام تشکر از مهماننوازی موکبداران، ملت و دولت عراق در اربعین حسینی
🔹️حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی، در پیامی از میزبانی موکبداران و ملّت بزرگ عراق در ایام اربعین حسینی تشکر کردند.
آقای دکتر مسعود پزشکیان رئیسجمهور اسلامی ایران صبح امروز ۲۱ شهریور ماه ۱۴۰۳ لوح و متن عربی این پیام را در جریان سفر به کشور عراق به نخست وزیر این کشور اهداء کرد.
📝 ترجمه فارسی پیام رهبر انقلاب به این شرح است:
✏️ بسم الله الرّحمن الرّحیم
اوّلین کلمه تشکّر است؛ از صمیم قلب، از طرف خودم و از طرف ملّت بزرگ ایران تشکّر میکنم: هم از شما موکبداران که در ایّام اربعین، کرامت را و رحمت و مودّت را به منتهیٰدرجه رساندهاید؛ هم از همهی ملّت بزرگ عراق و هم از مسئولین در دولت عراق که امنیّت را و فضا را و زمینه را فراهم کردهاند؛ هم بخصوص از علمای بزرگوار و مراجع عظام عراق که فضای زیارت را، فضای برادری بین آحاد مردم و بین دو ملّت را فراهم کردهاند؛ حقیقتاً جای تشکّر دارد.
✏️ رفتار شما برادران عزیز عراقی در مواکبِ میانِ راه و رفتار کریمانهی شما با زائران حسینی، در دنیای امروز نظیر ندارد، همچنان که خود راهپیمایی اربعین در تاریخ نظیر ندارد و همچنان که حراست از امنیّت و سلامت دهها میلیون نفر، در دنیای ناامن کنونی کاری بزرگ و بینظیر است.
✏️ شما کرامت اسلامی و کرامت عربی را در رفتار خودتان و اعمال خودتان نشان دادهاید، و همه به عشق سیّدالشّهدا (سلامالله علیه) است. این عشق به حسینبنعلی یک امر استثنائی است؛ شبیه این را در هیچ جا، در هیچ زمان، سراغ نداشتیم و نداریم. امیدواریم خداوند متعال این عشق را در دلهای شما، در دلهای ما، روزبهروز افزایش بدهد.
✏️ امروز دامنهی این جاذبهی محبّت به گسترهای تبدیل شده است که از عرصهی پُرشور غزّه تا بسیاری از جوامع غیر مسلمان را شامل میشود؛ والحمدلله.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از نگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اهدای لوح «پیام تقدیر رهبر انقلاب اسلامی از ملت، دولت و موکبداران عراقی اربعین» توسط دکتر پزشکیان به نخستوزیر عراق
بغداد؛ ۱۴۰۳/۶/۲۱
📱 بله | ایکس(توییتر) | اینستاگرام
هدایت شده از تحلیل و تبیین
🌷 ویژه فرارسیدن فصل بازگشایی مدارس
🎤 #تحلیل_و_تبیین | باید در مرز فناوری نوشتافزار حرکت کنیم
🖼 پرونده: نوشتافزار هویتساز
🎤 بررسی وضعیت تولید داخلی نوشتافزار و تأثیر آن بر فرهنگ و هویت جامعه در گفتوگو با مهدی یوسفوندی تولید کننده و توزیع کننده برتر نوشتافزار ایران و مدیر خانه خلاق و نوآوری تم(تجاری سازی محتوای سالم)
🔹 در کشور یک جمعیت ۱۴ تا ۱۶ میلیونی دانشآموز داریم و افزون بر آن یک جمعیت قابلتوجه دانشجو که یکی از لوازم اصلی کارشان نوشتافزار است؛ لذا نوشتافزار جزو کالاهای اساسی حساب میشود.
🔹 وضعیت صنعت نوشتافزار را باید به قبل و بعد از سال ۹۱ تقسیم کرد. از سال ۹۱ به بعد، بسیاری از واردکنندگان و کسانی که قبلاً در قامت بازرگان، نوشتافزار وارد میکردند، تولید محصول را در داخل کشور انجام دادند.
🔹 نوشتافزارهای کاراکترمحور به حمایت ویژه نیاز دارند و اگر به آنها فضای تبلیغاتی مناسب بدهند محصول بیشتر دیده میشود و وقتی دیده شد امکان خریدش بالا میرود و اگر امکان خریدش بالا برود، فروشندهها و فروشگاهها این محصول را بیشتر تأمین میکنند.
🔹 در حوزه نوشتافزار از نظر کیفی کم و کسری نداریم، ولی در حوزه فناوری و مرز فناوری نیاز است کارهای جدّی بکنیم و به تحقیق و توسعه نیازمندیم.
🔍ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/54189
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 امام حسن عسکری(علیهالسلام) و برادران امام...
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: امام حسن عسکری(علیهالسلام) حزب طرفدار خود را نزدیک خودش میداند و میفرماید که میان ما و شما خویشاوندی نزدیک است.
✏️ یعنی قوموخویش درجهی یک هستیم، مثل پدر و فرزند، مثل برادر؛ و مؤمن برادر مؤمن است! یعنی ارتباط میان دو مؤمن، پیوند برادریِ پدر و مادری است، نه برادریِ ناتنی. مراد از مؤمن کیست؟ آن کس که دنبال راه امام عسکری(علیهالسلام) است، این همان ارتباط مستحکم تشکیلاتی است میان امام و پیروانش.
📚 کتاب همرزمان حسین(علیهالسلام)، گفتار دهم
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 نامه امیدبخش امام عسکری(علیهالسلام)
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: عدهای از شیعیان فکر میکردند که امام عسکری (علیهالسّلام) از راه پدرانش منصرف شده. امام عسکری(علیهالسّلام) در نامهای به آنها میفرمایند: نیّت و عزم ما همچنان مستحکم است. ما دلمان به خوشنیّتی و خوشفکری شما آرام است.
✏️ ببینید چقدر این نیروبخش است برای شیعیان... این همان ارتباط مستحکم تشکیلاتی است میان امام و پیروانش.
📚 کتاب همرزمان حسین(علیهالسلام)، گفتار دهم، صفحه ۳۴۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 اوج فعالیت تشکیلاتی شیعه در دوران امام عسکری(علیهالسّلام)
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: علّت اینکه این سه امام یعنی امام جواد و امام هادی و امام عسکری (علیهمالسّلام) از مدینه یکسره آورده شدند به عراق و در عراق هر سه ماندند و در عراق هر سه شهید شدند و دفن شدند و در جوانی هم کشته شدند، همین بود که تشکیلات شیعه در زمان این سه امام به اوج قدرت خودش رسیده بود.
📚 کتاب همرزمان حسین(علیهالسّلام)، صفحه ۳۴۹
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 از امام سجاد تا امام عسکری علیهمالسلام؛ خط واحد مبارزه در مقابل وابستگان به قدرت
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: در روایات دیدهایم و خواندهایم که زندگی امامان اهلبیت (صلوات الله و سلامه علیهم) یکسره مجاهدت و مبارزه در راه خدا بوده است.
✏️ از امام سجّاد (علیهالسّلام) تا امام یازدهم امام عسکری (علیهالسّلام) یک خطّ واحدی وجود دارد، یک رشتهی ممتدی که سرتاسر تلاش است و پیکار است و مبارزه است و جبههگیری در مقابل قدرت زمان است و جبههگیری در مقابل وابستگان به قدرت زمان است.
📚 کتاب همرزمان حسین(علیهالسّلام)، صفحه ۳۳۳
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 امام حسن عسکری(علیهالسلام) و تحسین دوست و دشمن
✏️ رهبر انقلاب: موافقان، شیعیان، مخالفان، غیرمعتقدان، همه، به فضل امام حسن عسکری سلاماللهعلیه، به علم او، به تقوای او، به طهارت او، به عصمت او، به شجاعت او در مقابل دشمنان، به صبر و استقامت او در برابر سختیها، شهادت دادند و اعتراف کردند.
✏️ این انسان بزرگ، این شخصیت باشکوه، وقتی به شهادت رسید، فقط بیست و هشت سال داشت، این میشود الگو. ۱۳۹۰/۱۲/۱۰
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13921018_7942_128k.mp3
3.35M
🎧 انسان ۲۵۰ ساله | امام حسن عسکری(علیهالسلام) و تحسین دوست و دشمن
✏️ رهبر انقلاب: این روزها متعلق به امام عسگری (سلاماللّهعلیه) است، که میتواند الگوی همهی مؤمنان، بخصوص جوانان باشد... ۱۳۹۰/۱۲/۱۰
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | گسترش شبکه شیعیان از دوران امام جواد(علیهالسلام) تا امام عسکری(علیهالسلام)
✏️ رهبر انقلاب: دایرهى نفوذ ائمّه و وسعت دایرهى شیعه در زمان این سه امام، نسبت به زمان امام صادق و امام باقر (علیهم السّلام) شاید دَه برابر است؛ یعنى این چیز عجیبى است. شاید علّت این هم که اینها را این جور در فشار و ضیق قرار دادند، اصلاً همین بود...
💻 Farsi.Khamenei.ir