💢اطلاعیه نوبتگیری سنجش نوآموزان جامانده
📌به اطلاع اولیای گرامی میرساند، نوبتگیری سنجش بدو ورود به دبستان برای نوآموزان جامانده در مرکز سنجش لیلهالقدر مشهد آغاز شد.
📌 نحوه نوبتگیری:
• دانشآموزان ایرانی دارای شناسنامه و اتباعی که نام دانشآموز در «دسترسی مایمدیو» سرپرست ثبت شده است:
➕ از طریق سامانه sirat2.medu.ir اقدام به نوبتگیری نمایند.(ناحیه یک/مرکز سنجش لیله القدر)
🔸 همراه داشتن رسید چاپشده در روز مراجعه الزامی است.
• اتباعی که به سامانه دسترسی ندارند و نوآموزان فاقد شناسنامه:
➕ از طریق ارسال پیام به آیدی @jamea513 در پیامرسان ایتا اقدام نمایند.
آدرس مرکز: گلشهر، بابانظر ۴۲، کوچه آفرینش، نبش شهید محسنزاده ۳، مدرسه لیلهالقدر
═════❁💠❁═════
روابط عمومی آموزش و پرورش
خراسان رضوی
💻 پرتال
https://razavi.medu.gov.ir
📱 کانال شاد
https://shad.ir/apkhrazvi
📱کانال ایتا
https://eitaa.com/khmedu
💢مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی تأکید کرد:
📌همافزایی آموزش و پرورش و بسیج، پشتوانه آغاز سال تحصیلی بانشاط و امیدآفرین است
📍مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در جلسه ستاد هماهنگی و پشتیبانی بسیج دانشآموزی که با حضور سردار غیاثی فرمانده سپاه امام رضا(ع) استان همراه بود، با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیتهای مردمی و اجتماعی برای آغاز مطلوب سال تحصیلی، گفت: مسئله ما در آستانه بازگشایی مدارس، صرفاً بازشدن و حضوری شدن مدرسه نیست؛ بلکه هدف اصلی، بازگشت امن، آرام، بانشاط و هدفمند دانشآموزان به محیط مدرسه و شکلگیری دوباره ارتباطات اجتماعی و تربیتی آنان است.
🔸به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی؛ سلطانی افزود: مدرسه تنها محل ارائه آموزشهای درسی نیست، بلکه محیطی برای تربیت اجتماعی، شکلگیری هویت، تقویت مهارتهای ارتباطی، مسئولیتپذیری و تجربه کار جمعی دانشآموزان است و به همین دلیل، بازگشت دانشآموزان به مدرسه باید با برنامهریزی دقیق و توجه همزمان به ابعاد آموزشی، تربیتی، اجتماعی و روانی آنان همراه باشد.
🔗متن کامل خبر:
https://razavi.medu.gov.ir/fa/node/548421
═════❁💠❁═════
روابط عمومی آموزش و پرورش
خراسان رضوی
💻 پرتال
https://razavi.medu.gov.ir
📱 کانال شاد
https://shad.ir/apkhrazvi
📱کانال ایتا
https://eitaa.com/khmedu