eitaa logo
خوبان
649 دنبال‌کننده
10.6هزار عکس
9.1هزار ویدیو
21 فایل
ارتباط با ادمین:https://eitaa.com/Khoban7
مشاهده در ایتا
دانلود
💫❄️شرح چهل حديث 🥀🤍امام خمینی رضوان الله علیه: 1️⃣3️⃣ حدیث سی و یکم وصف ناپذیری ⬅️ ادامه فصل‌ 💫❄️وجه دوم آن است كه محدّث خبير، مرحوم مجلسى، اعلى اللّه في القدس مقامه، وجيه دانسته‌اند، و از بعضى ديگر هم نقل فرموده‌اند. و آن آن است كه اين جمله بر سبيل مقدمه ذكر شده، و مقصود آن است كه آن حضرت را به جمله‌هاى بعد توصيف كند. [1] 🥀🤍يعنى: «چه طور مى‌توان بنده‌اى را توصيف كرد كه خداوند [كه‌] از بندگان به هفت حجاب پنهان است، طاعت او را در زمين مثل طاعت [خود] در آسمان قرار داده، مثل پادشاهى كه خود در پس هفت حجاب است از رعيت و ممكن نيست براى آنها وصول به او، ولى وزيرى را واسطه قرار دهد و مبعوث كند به سوى آنها، و به آنها بنويسد كه امر اوامر من است.» 💫❄️و مراد از «سبع حجاب» سماوات سبع است كه وحى حق از ماوراى آنها به توسط پيغمبر به ما رسد. 🥀🤍و احتمال ديگرى نيز قريب به اين داده‌اند، الا اينكه هفت حجاب را حجب نوريه اسمائيه گرفته‌اند. [2] و اين احتمال گرچه مناقشه معنويه سابقه را ندارد، ولى به حسب لفظ و مقام توصيف نيز بعيد است، 🔺بلكه بعيدتر از سابق است. 💫❄️و احتمال ديگر در اين مقام هست كه به حسب معنا خيلى صحيح و دلچسب است، و به حسب مقام نيز مناسب است، الا آنكه صحّت آن احتمال مبتنى است بر يكى از دو امر: 1️⃣ يا آنكه احتجب متعدّى و به معنى «حجب» استعمال شده باشد. 2️⃣ و يا آنكه متعدّى به «باء» نمودن آن جايز باشد. و در هر صورت، مفعول مقدر باشد. 🔻🔻🔻
🥀🤍و آن احتمال، بر فرض صحت يكى از اين دو امر، آن است كه چگونه مى‌توان بنده‌اى را توصيف كرد كه حق تعالى محتجب نموده او را به هفت حجاب، و براى جمال و روحانيت او، كه هم افق با مشيت است، 🔺هفت حجاب از مرتبه طبيعت تا مرتبه مشيت مطلقه قرار داده. 💫❄️يا از مرتبه ملك طبيعت خود آن سرور، تا مقام غيب هويت آن حضرت قرار داده. ولى در لغت و استعمالات شاهدى براى تعديه «احتجب» نيافتيم، گرچه بعض علماى ادب مى‌گفتند كه تعديه آن با «باء» مانع ندارد. 🔺و العلم عند اللّه، و لعلّ اللّه يحدث بعد ذلك أمرا. [3] 🔺پاورقی [1] مرآة العقول، ج 9، ص 71، «كتاب ايمان و كفر»، «باب مصافحة»، حديث 16. [2] مرآة العقول، ج 9، ص 71، «كتاب ايمان و كفر»، «باب مصافحة»، حديث 16. [3]" علم نزد خداست، و شايد خداوند پس از اين چيزى پديد آورد."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫🌹نامه‌ای که زندگی امام خامنه ای حفظه الله 🔺را تغییر داد!
26.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویدیویی تاریخی ببینید از اعتراف شاه پهلوی و عاقبت بی‌طرفی در جنگ و نداشتن اقتدار در تصمیم‌گیری در برابر ابرقدرت‌ها 💫🌹امام خامنه ای حفظه الله: 📌دوران بزن و درو تمام شده است جواب هر گونه تهدیدی را با تهدید پاسخ می‌دهیم|رژیم صهیونیستی سیلی خواهد خورد! ⭕️ محمدرضا : در جنگ بین‌المللی دوم، در اثر خوش‌باوری و اینکه احترام ملل محفوظ میماند، در قفس طلایی بی‌طرفی خودمان آرمیده بودیم تا اینکه به ما، کسانی که صاحب زور بودند معنی بی‌طرفی را نشان دادند و ایران اشغال شد!
9.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫🌹امام خامنه ای حفظه الله: 🥀🤍همین را شهید بزرگوار ما ترجمه کرد (شهید بهشتی رضوان الله علیه) 📌آمریکا از دست ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر!
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷فیلم کوتاه🌷 💫🌹حجت الاسلام پناهیان: 🥀🤍خدا همه‌ی گناه‌ها رو می‌بخشه مگر یه گناهی که توی ذهن اتفاق میفته ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷فیلم کوتاه🌷 📌در روایات است که اسرائیل بدست ایرانیان، پیش از ظهور قائم علیه السلام نابود می‌شود! (کافی جلد 8 / صفحه 206)
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥀🤍حجت الاسلام عالی: 💫🌹پیامبر اسلام صلی الله علیه وآله فرمودند: 🔺کجا هستند برادران من ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 پی درپی بودن قضا و کفاره روزه 💬سوال: کفاره روزه چیست و آیا لازم است پی در پی باشد؟ ✅پاسخ: اگر شخص به عمد روزه ماه رمضان را نگیرد یا مبطل آن را انجام دهد، در صورتی که بداند آن کار روزه را باطل می کند، قضا و (جز برخی از موارد که باطل کردن عمدی روزه، کفاره ندارد) کفاره نیز بر او واجب می شود. [1] لازم نیست قضای روزه ها پی در پی باشد، ولی در کفاره - چنانچه دو ماه روزه گرفتن را اختیار کند - باید [2] سی و یک روز را پی در پی بگیرد. [3] 📚پی نوشت: [1]. توضیح المسائل ده مرجع، م 1658، امام، بهجت، سیستانی، صافی و مکارم: استفتا؛ سبحانی، توضیح المسائل، م 1573. [2]. مکارم: بنابر احتیاط واجب. [3]. العروه الوثقی مع تعلیقات، ج 2، (احکام القضا)، م 7؛ توضیح المسائل ده مرجع، م 1661؛ خامنه ای، سایت، استفتائات جدید، روزه قضا و استفتا؛ سبحانی، توضیح المسائل، م 1576؛ سیستانی، منهاج الصالحین، ج 1، م 1059. >>> برگرفته از کتاب «رساله مصور»، ج 2، موسسه اطلس تاریخ شیعه، ص 273. 📚