26.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گفت خدایا!
مهمترین کارا رو
به دستِ من
به اسمِ دیگران
انجام بده.
#حسین_یکتا
#امام_زمان♥️
✨خدا مهربان است،✨
🟦ایدئالیسم یا آرمانگرایی[۱][واژهنامه ۱] (به آلمانی:Idealismus) یا مینوگروی[۲][واژهنامه ۲] نام مجم
🟦پسامدرنیسم[۱][۲][۳][۴]، پسانوگرایی[۵] یا پُستمدرنیسم(همچنین: پساتجدد، مابعد تجدد) (به انگلیسی:Postmodernism) به سیر تحولات گستردهای در نگرش انتقادی، فلسفه، معماری، هنر، ادبیات و فرهنگ میگویند که از بطن نوگرایی (مدرنیسم) و در واکنش به آن، یا بهعنوان جانشین آن پدید آمد. پستمدرنیسم مفهومی تاریخی ـ جامعهشناختی است که به دوران تاریخیِ بعد از مدرنیسمگفته میشود.[۶][۷][۸]
📚منابع
۱.باتلر، کریستوفر (نویسنده)؛ عظیمی، محمد (مترجم) (۱۳۸۹). پسامدرنیسم. انتشارات علم. ص. ۱۸۱.شابک ۹۷۸-۹۶۴۲۲۴۱۸۱۱.
۲.↑ تاجیک، محمدرضا (۱۳۸۷). «پسامدرنیسم و روش».روش شناسی علوم انسانی. ۱۴ (۵۵): ۱۱۳-۱۳۸. بایگانیشده از روی نسخه اصلی پارامتر |پیوند بایگانی= نیاز به وارد کردن |پیوند= دارد (کمک) در پارامتر |پیوند بایگانی=نیاز به وارد کردن |تاریخ بایگانی= دارد (کمک).
۳.↑ ساوجی، محمد (۱۳۸۸). «مدرنیته و پسامدرنیسم».فصلنامه سیاست. ۳۹ (۲).
۴.↑ ندینی، منصوره (۱۳۸۹). «پسامدرنیسم در رمان «تاریخ سری بهادران فرس قدیم»». متنپژوهی ادبی: ۱۳۳-۱۵۵. بایگانیشده از روی نسخه اصلی پارامتر |پیوند بایگانی=نیاز به وارد کردن |پیوند= دارد (کمک) در پارامتر |پیوند بایگانی= نیاز به وارد کردن |تاریخ بایگانی= دارد (کمک).
۵.↑ «پسانوگرایی» واژهٔ مصوب فرهنگستان زبان و ادب فارسی بایگانیشده در ۱ مه ۲۰۰۸ توسط Wayback Machine برای postmodernism است.
۶.↑ Barker, C, (2004), The SAGE Dictionary of Cultural Studies, London, SAGE publication
۷.↑ (Hicks 2011); (Brown 2013); (Bruner 1994، صص. 397–415); (Callinicos 1989); (Devigne 1994); (Sokal و Bricmont 1999)
۸.↑ Duignan, Brian. "Postmodernism".Britannica.com. Retrieved 24 April 2016.
✨خدا مهربان است،✨
✨اسماءالله ۳۱.مَنْ لَهُ الْعِزَّةُ وَ الْجَمٰالُ ●معنی: آن که برای اوست ارجمندی و زیبایی ■ابجد: ۳
✨اسماءالله
۳۲. مَنْ لَهُ الْقُدْرَةُ وَ الْکَمٰالُ
●معنی: آن که برای اوست توانایی و آراستگی
■ابجد: ۵۹۳
○خواص: کسب قدرت و کمال ممدوح
تو اصلا بگو هزار تا کار خیرم کردی.
وقتی واسه خدا نبوده، چه به درد میخوره؟
📚داستان آموزنده
از امام باقر علیه السلام است که فرمودند: «تسبیح فاطمه علیهاالسلام از (اقسام) ذکر بسیار است که خدا (به آن دستور داده و) فرموده است که به یاد من باشید تا به یاد شما باشم».(۱)
از این حدیث چنین استنباط مى شود که گفتن تسبیح فاطمه علیهاالسلام اگر همراه با توجّه قلبى باشد، مصداق ذکر کثیر است.
قرآن کریم مى فرماید: «یأَیهَا الَّذِینَ ءَامَنُوا اذْکرُوا اللَّهَ ذِکرًا کثِیرًا وَ سَبِّحُوهُ بُکرَةً وَ أَصِیلاً»؛(۲) «اى کسانى که ایمان آورده اید! خدا را بسیار یاد کنید، و صبح و شام او را تسبیح گویید. »
اسماعیل بن عمار مى گوید: به امام صادق علیه السلام عرض کردم که حدّ و اندازه ذکر کثیر (ذکر بسیار) که خداوند در قرآن فرموده است، چقدر است؟
حضرت(ع) فرمود: «رسول خدا (صلى الله علیه وآله) به فاطمه علیهاالسلام یاد داد که ۳۴ بار تکبیر، ۳۳ بار تسبیح و ۳۳ بار تحمید بگوید. پس اگر تو یک بار شب و یک بار روز این کار را انجام دهى، در حقیقت خدا را با ذکر بسیار یاد کرده اى».(۳)
امام صادق علیه السلام در فضیلت تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها فرمودند: «هر کس تسبیح فاطمه را قبل از آنکه از حالت نماز فارغ شود بگوید؛ خداوند او را می آمرزد.»(۴)
۱- وسائل الشیعه، ج۶ص۴۴۱؛
۲- احزاب/۴۱و ۴۲؛
۳- مستدرک الوسائل،ج۵ص۳۷؛
۴- مکارم الاخلاق،ص۲۸۱؛
#تلنگرانه
همہ چی از اونجایی شروع شد کہ...
خداسڪوتکردوبخشید:)
مامغرورشدیموخیالخوببودنکردیم! 🚶🏾♂
✨خدا مهربان است،✨
🟦پسامدرنیسم[۱][۲][۳][۴]، پسانوگرایی[۵] یا پُستمدرنیسم(همچنین: پساتجدد، مابعد تجدد) (به انگلیسی:Post
🟦تکثرگرایی فلسفی از نظر تاریخی به نوعی اندیشه مابعدالطبیعی اطلاق میشود. براساس این طرز تفکر که در مقابل یگانهانگاری (مونیسم) است، واقعیت را نمیتوان تک عنصری و مبتنی بر یک جوهر (جوهر فرد) دانست. عناصر اصلی تشکیل دهنده حقیقت هستی دو یا چند عنصره میباشند. در تاریخ فلسفه به نحلهها و مکاتب متفاوتی برمیخوریم که سیستم مابعدالطبیعی خود را براساس این طرز تفکر بنا نهادهاند.
✨خدا مهربان است،✨
✨اسماءالله ۳۲. مَنْ لَهُ الْقُدْرَةُ وَ الْکَمٰالُ ●معنی: آن که برای اوست توانایی و آراستگی ■ابجد
✨اسماءالله
۳۳. مَنْ لَهُ الْمُلْکُ وَ الْجَلالُ
●معنی: آن که برای اوست فرمانروایی (والایی)
■ابجد: ۳۴۷
○خواص: لایق شدن رسیدن به منصب عالی و کسب خانه و زمین
#تلنگرانه
همہ چی از اونجایی شروع شد کہ...
خداسڪوتکردوبخشید:)
مامغرورشدیموخیالخوببودنکردیم! 🚶🏾♂
حـٰاجقـٰاسمفَـرمُـودن
ازخُـداونـدیِكچـیزخواسـتَم ...
خواسـتَمڪہ
خُـدایـٰااگَـرمـَنبخواهـَمبـهانـقِلـٰآب
اسلـٰامۍخِـدمَـتڪُنمبـٰاید
خُـودَمراوقـفانقلـٰابڪُنم
ازخُـداخـواستَـمایـنقدربہمَـنمشغَلـه
بدهَـدڪہ
حتۍفِڪرگـناههَمنَڪُنم🔏!'
#سرداردلھاٰ
شروع جدیدی که خدا برات مقدر میکنه
با یه پایان آغاز میشه!
به خاطر درهای بسته ممنون باش...
اون ها اغلب ما رو
به سمت در اصلی هدایت میکنن!
✨خدا مهربان است،✨
🟦تکثرگرایی فلسفی از نظر تاریخی به نوعی اندیشه مابعدالطبیعی اطلاق میشود. براساس این طرز تفکر که در م
🟦توتالیتاریسم یا تمامیتخواهی (به انگلیسی:Totalitarianism) شکلی از حکومت و نظام سیاسیاست که با استفاده از قدرت و با اصل ایجاد وحشت در جامعه، در کلیه امور اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگیو آموزشی به شکلی انحصاری و با ایجاد فضای خفقان، دخالت میکند. این رژیمها توتالیتر نامیده میشوند.
رژیمهای توتالیتر با اهرم قانونی که خود وضع میکنند، در کلیه عرصههای زندگی مردم و حریم خصوصی افراد دخالت نموده و آن را تحت سلطه خود قرار میدهند. به گفته هانا آرنت فیلسوف آلمانی، توتالیتاریسم صورت جدیدی از رژیمهای سیاسی است که ایجاد وحشت (ترور) اصل راهنمای آن است.
از ویژگیهای عمده توتالیتاریسم؛ تبلیغات وسیع و سنگین دروغین، دستگاه پلیسی و اطلاعاتی پیچیده، بحرانسازی، دشمنتراشی، کیش شخصیت و قداست بخشیدن به رهبر و ارزشهای حکومت، ترویج دیدگاه ماکیاولی (حفظ قدرت به هر قیمت)، حذف اندیشههای متفاوت و ایدئولوژیهایمخالف خود، ترویج فرهنگ حذفی و خودپرستانه، ایجاد فضای رعب و وحشت، زندان، شکنجه، سانسور شدید خبری، انتخابات غیرآزاد و نمایشی، ایجاد طیفی از افراد وفادار از قشر لمپن و افراد بیطبقه جامعه از طریق امکانات مادی، انحصار رسانههای عمومی و مجازی، استفاده حداکثری از آن برای بیحیثیت نمودن مخالفان از طریق ساخت فیلمهای تبلیغاتی است.
در میان رژیمهای توتالیتر، توتالیتاریسم دینی خطرناکترین نوع حکومت است. چنین نظامی با استفاده از دین رفتار سرکوبگرانهٔ خود را مشروع جلوه داده و از اعتقادات مردم جهت پیشبرد منافع خود استفاده میکند.[۱] جمهوری اسلامی در کشور ایران از این نوع حکومت است.
نمونههایی چون کمونیسم (لنینیسم، مائوئیسم و…)،فاشیسم، نازیسم، اسلامگرایی و دینسالاری[۲][۳][۴] در حقیقت زیرگونههای این گونهٔ حکومتی است.[۵]
آلمان نازی یکی از حکومتهای تمامیتخواه مرده و معروفترین نظام تمامیتخواه تاریخ بشر محسوب میشود.
اتحاد جماهیر شوروی نیز یکی از نظامهای تمامیتخواه در کنار آلمان نازی بود و مطابق گزارش سال ۲۰۱۵ خانه آزادی و گزارشگران بدون مرز بیشتر کشورهای خارج شده از اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی مانند جمهوری آذربایجان همچنان در خفقان مطبوعاتی و نبود آزادی به سر میبرند.[۶][۷][۸]
📚منابع
۱. «توتالیتاریزم».
۲.↑ «نهادهای پشتیبانی ایدئولوژیک از استبداد مذهبی، تمامیتخواهی و کشورگشایی در ایران».
۳.↑ «آیت الله خمینی و تزریق خشونت و استبداد به نظریه ولایت فقیه».
۴.↑ «بینیازی نظام ولایت فقیه به حزب».
۵.↑ Abbas Milani (۲۰۰۵). «In lieu of an abstract, here is a brief excerpt of the content». Journal of Democracy. دریافتشده در ۹ اوت ۲۰۱۵.
۶.↑ «Freedom in the World 2015». Freedom House. دریافتشده در ۱۷ ژوئیه ۲۰۱۵
۷.↑ «Discarding Democracy: A Return to the Iron Fist». Freedom House. بایگانیشده ازاصلی در ۱۵ ژوئیه ۲۰۱۵. دریافتشده در ۱۷ ژوئیه ۲۰۱۵.
۸.↑ «World Press Freedom Index 2015: decline on all fronts». Reporters Without Borders. ۱۲ فوریه ۲۰۱۵. بایگانیشده از اصلی در ۱۵ فوریه ۲۰۱۵. دریافتشده در ۱۷ ژوئیه ۲۰۱۵.
✨خدا مهربان است،✨
✨اسماءالله ۳۳. مَنْ لَهُ الْمُلْکُ وَ الْجَلالُ ●معنی: آن که برای اوست فرمانروایی (والایی) ■ابجد:
✨اسماءالله
۳۴. مَنْ هُوَ الْکَبیٖرُ الْمُتَعٰالُ
●معنی: آن که بسیار بزرگ و فرازمند است (برتر)
■ابجد: ۹۳۶
○خواص: بزرگی و علوّ مقام معنوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ 🎬 #استاد_شجاعی
یه دسته از آدما، بعد از مرگ نه خدا باهاشون حرف میزنه،
نه اونا میتونن با خدا حرف بزنند،
حتــــی یک کلمـــه!
‹ وَالذین آمَنُوا أشَدُّ حُبًّالِله ›
آن ها كه ايمان دارند ..
عشقشان به خدا شديدتر است .
✨خدا مهربان است،✨
🟦توتالیتاریسم یا تمامیتخواهی (به انگلیسی:Totalitarianism) شکلی از حکومت و نظام سیاسیاست که با استفا
🟦تومیسم
تومیستها، طرفداران توماس آکویناس هستند.
نوشتههای توماس آکویناس یا توماس قدیس یا توماس داکوین (۱۲۷۴–۱۲۲۵میلادی) را میتوان نقطهعطفی در گذار تمدن غربی از اندیشه دوران باستان (یونان و روم قدیم) به دنیای مدرن دانست. او در راس دیگر دومینیکنهای قرن سیزدهم میلادی، با تکیه بر برخی از اندیشهای ارسطو، تفسیری متفاوت از رویکرد متالهین نو افلاطونی غالب بر کلیسا در قرون وسطی ارائه داد و راه را برای خرد ورزی مدرن در سدههای بعدی باز کرد. نو افلاطونیان به صورتهای کلی مستقل از افراد اعتقاد داشتند و اینکه شناخت حقیقت در گرو دست یافتن به این صورتهای کلی است. به عقیده آنها از عالم افراد و زندگی حسی (تجربی) فناپذیر راهی به دنیای ازلی و ابدی حقایق صورتهای کلی وجود ندارد. دوگانگی بین جسم میرنده و روح جاودانه انعکاسی از دوگانگی دنیای حسی (افراد) و عالم صورتهای کلی است. توماس آکویناس با تفسیر ارسطویی از صورتهای کلی، دسترسی به آنها را از طریق انتزاعات عقل فردی امکانپذیر دانست. به عقیده وی عقل انسان با تحلیل پدیدههای فردی و با توسل به فرایند انتزاع میتواند به درک صورتهای کلی نائل آید. نتیجه این رویکرد جدید، اهمیت دادن به مشاهدات تجربی و مشروعیت بخشیدن به عقل برای استنتاجهای انتزاعی از این مشاهدات بود. ارسطوگرایی توماس آکویناس در حقیقت زمینه را جهت رشد رویکردهای علمی مدرن آماده ساخت. آکویناس بر این باور بود که فلسفه و الهیات نه تنها در تضاد با هم نیستند بلکه مکمل یکدیگر برای رسیدن به حقیقتاند. از نظر وی، دانش انسانی مجموعهای بزرگ از یک نظام سلسله مراتبی است که در قاعده آنها علوم قرار دارد، بالاتر از علوم فلسفه و در راس همگی آنها الهیات است. وحی و مکاشفه که ناظر بر راس هرم دانش است موجب محو و بلاموضوع شدن ارزشها و حقایق انسانی در قاعده هرم نمیشود. فلسفه بر مبنای اصول کشف شده توسط عقل حرکت میکند و الهیات از وحی تعبدی الهام میگیرد. آکویناس تأکید میکند که وحی الهی به هیچوجه در تضاد با آنچه که انسانها با عقل طبیعی خود کشف میکنند نیست. (۱) او در «جامع الهیات» خود (کتاب دوم) به بحث عقلی دربارهی موضوعات اجتماعی و اقتصادی میپردازد. برخی از مهمترین مورخان اندیشه اقتصادی بر این عقیدهاند که مباحث آکویناس در اقتصاد به ویژه دربارهی قیمت عادلانه نقطه آغازی در طرح رویکرد مدرن به فعالیتهای اقتصادی است. همچنان فلسفه توماس آکوئیناس در عصر حاضردر کلیساها تدریس میشود او با بهرهگیری از ایمان و عقل به سؤالاتی که در دین مطرح میشد پاسخ میداد. وی اعتقاد داشت که عقل باید در خدمت دین قرار گیرد البته عقلی که وجود خدا را تأیید کند.
📚منابع
۱.ژیلسون، اتین، تومیسم، درآمدی بر فلسفه تویس توماس آکوئینی، ترجمه ضیاالدین دهشیری، انتشارات حکمت،
✨خدا مهربان است،✨
✨اسماءالله ۳۴. مَنْ هُوَ الْکَبیٖرُ الْمُتَعٰالُ ●معنی: آن که بسیار بزرگ و فرازمند است (برتر) ■اب
✨اسماءالله
۳۵.یا مُنْشِیءُ السَّحٰابِ الثِّقٰالِ
●معنی: ای برآرنده ابرهای بارنده، ای پدید آورنده ابرهای سنگین
■ابجد:۱۱۵۵
○خواص: طلب باران
اگـ☝️ـه بتونی عادت کنی،
خدا رو لابلای نعمتهات ببینـی؛
یه اتفاق قشـ🌸ـنگ و بزرگ در درونت میفته؛
پشتت به خدا گرم میشه،
اونقدر که دیگه از آینده و خطراتش نمی ترسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باور_توحیدی
اون هابی که گفتن پروردگار ما خداست
نگران باران نیستن!
صحبت های فوق العاده دکتر الهی قمشه ای
حتماً ببین و با دیگران به اشتراک بگذار
إِنَّ الَّذینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیْهِمُ الْمَلَائِکَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشرُوا بالْجَنَّةِ الَّتِی کُنْتُمْ تُوعَدُونَ
کسانی که گفتند: «آفریدگار ما، خالق یکتا و یگانه است» و در برابر آزارها مقاومت کردند و از ایمان خود برنگشتند، فرشتگان را بر آنها نازل می فرمائیم و به آنها گفته می شود: «نترسید و غمگین نباشید و بشارت باد بر شما ورود به بهشتی که به شما وعده فرموده شده بود.»
فصلت(30)