May 11
May 11
⚜در کانال #خودت_باش قراره چی بگذره؟
ما دخترای دانشجو دور هم جمع شدیم که با همراهی پایگاههای تخصصی حوزهی زنان و خانواده به بررسی مفاهیم، نقاط قوت و ضعف آموزش هویت دخترای دانشجو بپردازیم.
قراره اینجا روندها و تحولات این حوزه رو بررسی کنیم و برای رفع موانع قدمی برداریم.
منتظر نگاهها، نقطه نظرات و دیدگاههای شما هستیم.
#معرفی
#خودت_باش
@khodatt_bash
⚜«هویت گمگشته»
🔹عوامل مختلفی در شناخت ما و تسلّط ما به آنچه که بر هویت دختران گذشته است مؤثرند.
🔹در تحلیل این موضوع یک مثلث تبیینی وجود دارد. یک ضلع این مثلث، خود دختران ما و پاسخی که به سؤال «من کیستم» است.
ضلع دیگر آن می شود خانواده؛ یعنی اینکه خانواده چه تعریفی از فرزند دختر خود دارند و اینکه این فرزند چه نسبتی با بقیه ی اعضای خانواده برقرار می کند. باید دقت داشت که خانواده رکن اولیه ی مواجه اجتماعی این دختر با فضا و محیط اجتماعی است و نقش اثرگذاری بر شکلگیری هویت دارد. ضلع سوم هم می شود برنامه ریزان، طراحان و برنامه سازانی که قرار است در محیط اجتماعی برنامه ریزی کنند، طراحی کنند و کمکی را به این شناخت و به این نقش داشته باشند.
🔹در صورتی که هر کدام از اضلاع این مثلث تبیینی مشخص نشود و یا اینکه ارتباط این اضلاع با یکدیگر شکل نگیرد نتیجهاش میشود چندگانگی هویت یا گمشدن هویت؛ در نتیجه نمیتوان هویت واحدی را برای دختران در نظر گرفت.
#هویت_گمگشته
@khodatt_bash
#معرفی_فیلم
«سال دوم دانشکده من»
⚜️فیلم سینمایی سال دوم دانشکدهی من به کارگردانی، رسول صدر عاملی، روایت کنندهی داستان دختری است که در ابتدای دوران جوانی و در لحظه ورود به اجتماع و چالشهای مستقل شدن قرار است تصمیم بگیرد، انتخاب کند و بهای انتخابهایش را بپردازد.
در این فیلم با چالشهای تازهای از دانشجویان آشنا میشوید.
@khodatt_bash
#معرفی_کتاب
⚜️«کتاب سَرکار عِلّیه»
🔹این کتاب مجموعه روایتی جذاب و صمیمی به قلم مادر و دختری از دو نسل متفاوت برای درک برخی چالش های هویت زنان در دنیای امروز است.
🔹دنیای یک مادر و دختر می تواند به اندازه دو سیاره متفاوت باشد. شاید به خاطر تفاوت نسل ها، شاید کم تجربگی دختر و باتجربه بودن مادر و شاید هم به خاطر شرایط تربیتی متفاوت. مادر و دختری که حالا دیده ها و شنیده ها و تجربه هایشان را وسط این سفره کاغذی گذاشته اند هم ممکن است به هر دلیلی شبیه به یک دیگر نباشند، اما هرکدام با عینک خودشان موضوعی واحد را روایت کرده اند تا شاید راه گشایی شود برای گفتگوی مادران و دختران و کم تر شدن روز به روز فاصله های میان دو نسل. سرکار علیه چند روایت مادر _ دختری درباره هویت اجتماعی زن است.
🔹بخشی از کتاب:
زن آدم نیست؟ زن نمیتواند به چیزی علاقه داشته باشد؟ برایش تلاش کند و با شوق آن زندگی کند؟ اگر نتواند هویتش را طبق چیزی که دوست دارد شکل دهد، پس چه تسلطی بر زندگیاش دارد؟ دیگر چگونه میتواند به نقطه مطلوب در جهان هستی برسد.
مولف : زهره عیسی خانی ، ریحانه کشتکاران
@khodatt_bash
پادکست شماره۱؛ روایت هویت.mp3
4.15M
📣توجه شما را جلب میکنم به سری پادکست صوتی #روایت_هویت
🎧پادکست شمارهی ۱
🎶گویا آرمانی نیافتی و باورهای دیرینهات رنگ باخته؛ انگار چیزی برای دفاع نداری؛ نمیتوانی با دنیای بیرون ارتباط بگیری از بس که سرخورده شدهای از شکستها و ناامیدیها...
این روزها هرکسی خودخواهانه تو را در فضای خود حل میکند و روح بیجانت را به سمت و سویی میکشد.
لحظهای آرام و لحظهای در تشویشی.
چرا به درون خود سفر نمیکنی؟...
📌برای شنیدن ادامهی سلسله داستانها، پادکست #روایت_هویت را دنبال کنید.
#پادکست
#روایت_هویت
@khodatt_bash
📰 اولین نسخه از نشریه «هدا؛ هویت دختر دانشجوی ایرانی» منتشر شد
🔅«میخواهیم دخترانه بگوییم و دخترانه تعریف کنیم؛ از این هویت پنهان، از لطافت و قدرت زنانه؛ از وجود و مروارید درون بگوییم تا برسیم به هویت دختر دانشجوی ایرانی که ممتاز است.. که اگر بیابد هویت خودش را میتواند لطیف باشد و مقاوم، مادر باشد و فعال و جویای علم، شاغل باشد و همسری فداکار، پیشران باشد و پیش برندهی آینده کشور ...»
#نشریه
#هدی
@khodatt_bash
نشریه هدا؛ نسخه شماره۱.pdf
1.24M
📰 اولین نسخه از نشریه «هدا؛ هویت دختر دانشجوی ایرانی»
☀️آنچه در اولین شمارهی نشریه «هدا» میخوانیم:
🔹 بر بلندای خویش
✍🏻 فائزه زارعی
🔸 مروارید پنهان
✍🏻 هدی صمدی مهر
🔹آموزش مغفول
✍🏻 عارفه سادات مهاجری
🔸سنگ دانشگاه بر پای ازدواج
✍🏻سیده زینب حسینی مطلق
🔹پرسش و پاسخ با خانم دکتر نیاز با موضوع «هویت دختران امروز»
#نشریه
#هدا
@khodatt_bash
پادکست شماره۲؛ روایت هویت.mp3
11.37M
📣توجه شما رو جلب میکنم به سری پادکست صوتی #روایت_هویت
🎧پادکست شمارهی ۲
🎶دیروز که از خیابان انقلاب رد میشدم، سر و صدای چند دختر و پسر نگاهم را دزدید. دخترانی با لباسهای پسرانه، خندهکنان، دوشادوش پسران قدم میزدند؛ عجیب تر آن که با الفاظ بد و دور از شأنی خطاب میشدند و دم بر نمیآورند!
تصور میکردم که یک بانو باید همیشه در قله بماند و شأن خود را برای صمیمیتهای بیمورد تقلیل ندهد. چطور میتوانند به راحتی اجازه میدهند تا دیگران با القاب نامناسب خطابشان کنند؟ ...
📌برای شنیدن ادامهی سلسله داستانها، پادکست #روایت_هویت را دنبال کنید.
@khodatt_bash