اے ماهترین ماهترین ماهترین ماه
اے از دلم آگاه و اِے حضرٺ دلخواه
ٺحقیق نمودیم ڪہ اڪسیر بقا چیسٺ
از عرش یڪے گفٺ، علـےًّ ولےالله
یا امیرالمومنین علی ولی الله ...
یکشنبه های علوی_فاطمی💚
@khodaye_man313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشبختی یعنی نون حلال بابا ...
@khodaye_man313
سفر عشق ؛ قسمت سی و هشتم ، عراق ، مسجد سهله ، آبانماه ۱۳۸۱/۸/۶
صبح روز دوشنبه است و ما پس از نماز صبح و زیارت مجدد حضرت امیرالمومنین ع ، به سمت سهله مسجد حرکت می کنیم .
مسجد سهله ، مسجد بسیار با عظمتی است که در یک مُحوطه وسیع و غیر آبادی واقع شده و دارای درب ورودی و محوطه باز و وسیعی است که در اطراف آن حُجره های مخروبه و قدیمی از چهار طرف آن را احاطه کرده است و زمین آن خاکی و غیر مفروش است .
این مسجد محل عبادت و رفت و آمد انبیاء الهی و نیز برخی از ائمّه شیعه بوده است . هر یک از جایگاههای عبادت انبیاء و امامان با عنوان مقام آن بزرگواران محل زیارت و بازدید زائران است .
خانه حضرت ادریس از پیامبران بزرگ الهی نیز در این مسجد واقع شده ، که پس از زیارت آنجا به زیارت در مقام حضرت صاحب الزمان و نیز زیارت مقام حضرت زین العابدین ع می پردازیم . روایت است که حضرت پس از دفن امام حسین ع در کربلا ، برای عبادت و راز و نیاز ، در این مسجد حضور یافتند .
حدودا در وسط مسجد مقام امام صادق ع واقع شده که در آن دو رکعت نماز تحیّت خوانده می شود و زائرین مقام امام صادق را که با یک محراب مشخص شده است ، زیارت می کنند .
در گوشه راست شرق مسجد ، مکانی است که دارای سقف است و به عنوان مقام انبیاء صالحین معروف است که دو رکعت نماز در آنجا وارد است .
و نیز در گوشه دیگری از مسجد سهله ، مکانی است مُسَقّف به نام مقام ابراهیم ع ، که در اینجا نیز دو رکعت نماز سفارش شده و دعایی نیز تحت عنوان " اللّهُمَّ بِحَقِّ هذِهِ البُقعَهَ المُبارَکهَ الشَّریف ... در آنجا قرائت می شود .
تمامی مقام ها با موزائیک های مُندرس مفروش شده و زیلو های قدیمی آنها را پوشانده است .
مقام ادریس و مقام خضر نبی ع نیز بدون سقف هستند .
تنها ساختمان آباد مسجد ، مسجد حضرت صاحب الزمان ع است که در قسمت جنوبی بنا شده و دارای گنبدی کاشیکاری شده است .
مقام یا مسجد حضرت صاحب الزمان ع ساختمانی است که زیر گنبد آن با آیه مبارکه نور و اطراف محراب آن دعای فرج به صورت کاشیکاری ثبت شده ، و بربالای محراب تصویر ذوالفقار امیرالمومنین ع است که بر روی آن بسم الله الرحمن الرحیم و آیه تطهیر حک شده و همچنین نوشته شده : السلام علیک یا سفینه النجاه
ادامه دارد...
@khodaye_man313
#سفر_عشق38
مناجات سحر گاهی : ۳
اَللّهُمَّ رَضِّنی بِما قَسَمتَ لی ، حَتّی لا اَسئَلَ اَحَداً شَیئاً ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّدِِ و آلِ مُحَمَّدِِ .
وَ افتَح لی خَزائِنَ رَحمَتِکَ ، وَ ارحَمنی رَحمَه ً لا تُعَذّبُنی بَعدَها اَبَدَاً فِی الدُّنیا و الآخِرَهِ .
وَ ارزُقنی مِن فَضلِکَ الواسِعِ رِزقاً حَلالاً طَیِّباً لا تُفقِرُنی اِلی اَحَداً بَعدَهُ سِواکَ ، غِناً و تَعَفُّفاً ...
بارالها ؛ مرا به هر چه قسمت فرمودی ، راضی و خشنود فرما ،تا دیگر از هیچ کس جز تو چیزی نخواهم .
خداوندا ، درود فرست برمحمد و آل محمد ، و گنج های رحمتت را بر من بگشا و در حقّم مرحمتی فرما که پس از آن ، تا اَبَد در دنیا و آخرت ، عذاب نفرمایی .
و از فضل و رحمت بی پایانت ، روزیِ حلال ، مطبوع و پاکیزه نصیبم گردان . که غیر خود به هیچ کس محتاج نگردانی تا شُکرم را بر آن نعمت بیفزایی و فقر و حاجتم را به خودت افزون کنی و به کَرَم خود از غیر خود بی نیازم گردانی .
فرازی از مناجات سحرهای ماه رمضان
#سحر_رمضان3
@khodaye_man313
اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا بَقیَّه اللّه
اَللّهُمَّ وَلِیُّکَ اَلقائِمُ الحُجَّهُ ، فُاحفَظهُ
مِن بَینِ یَدیهِ و مِن خَلفِهَ ،
و عَن یَمینِهِ و عَن شِمالِهِ ، و مِن فَوقِهِ
و مِن تَحتِهِ ، و امدُد لَهُ فی عُمرِهِ
واجعَلهُ القائِمَ بِاَمرِکَ و المُنتَصِرَ
لِدینِکَ ،
و اَرِهِ ما یُحِبُّ و ما تَقَرُّبِهِ عَینُهُ
فی نَفسِهِ و ذُرِّیَّتِهِ ،
و فی اَهلِهِ و مالِهِ و فی شیعَتِهِ
و فی عَدُوِّهِ ،
و اَرِهِم مِنهُ ما یَحذَروُن ، و اَرِهِ فیهِم
ما یُحِبُّ، و ما تَقَرُّبِهِ عَینَهُ و اشفِ
صُدوُرَ قَومِ مُومِنینَ
خداوندا ؛ دوست "و وَلیِّ" خودت ،
را نگهدار ، از پیش رو و پشت سرش و از راست و چپَش ، و از بالای سر و زیر پایَش و طولانی کن عمرش را ،
و قرار بده او را قائم به اَمر خودت ،
و یاور دینت ، و به او بنما آنچه را که دوست دارد و آنچه را که چشمش را روشن می کند ، درباره خودش
و نسلش و خاندانش و مالَش ،
و در باره شیعه اش و دشمنانش ،
و بنَما به آنها ، آنچه را از آن حذر دارند .
و بنَما به او درباره آنها ، آنچه خواهد و روشن شود به آن چشمش و شفا بده
سینه های ما و سینه های همه مومنین را .
دعای امام هادی ع (در حق امام زمان ع)
@khodaye_man313