فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عبدالعلیزاده رئیس ستاد پزشکیان: افزایش قیمت بنزین را با آرامش جا میاندازیم
⚡️یعنی داره می گه آروم آروم فشار میاریم متوجه هم نمیشد 😁😄
فقط مثل اصل این جریان نگه:
من خودمم صبح جمعه ای فهمیدم 😁😄😁
خدایا من که گفتم
#پزشکیان
این عکس در مهرماه ۱۳۵۹ در خرمشهر گرفته شده است روزهایی که جوانان ایرانی در کوچه پس کوچههای خرمشهر با زرهی قدرتمند و بزرگ ارتش بعث صدام میجنگیدند و پا پس نمیکشیدند.... این عکس سید صالح موسوی است که علی القاعده حالا باید بیش از ۶۰ سال داشته باشد و آن روزها یک جوان دبیرستانی بود که لباس پاسداری پوشیده و آرپیجی به دوش تانکهای دشمن را در منطقه کشتارگاه کشتار میکرد...
این عکس را از یک ویدیو برداشتم ا که میدانم بسیاری از شماها دیگر چنین ویدیوها و فیلمهایی را نخواهید دید و باید بدانید که برای هر وجب از این خاک جسمها و جانهای بسیاری تقدیم بام میهن شده است... سید صالح موسوی آن روز برای اینکه با لباس پاسداری احیاناً به دست دشمن نیفتد لباس را از تن بیرون آورد و از آنجایی که خدای ایران بزرگ و قدرتمند است رزمندگانی را که در محاصره بودند پیروز گردانید و ورق جنگ را در آن روز عوض کرد...
یاد و خاطره تمام رزمندگانی که در خرمشهر جنگیدند؛ چه تکاوران نیروی دریایی، چه دانشجویان دانشکده افسری، چه نیروهای ژاندارمری و چه رزمندگان سپاه و مردم عادی که سلاح برداشتند و برای مقابله با دشمن رزمی تاریخی و ماندگار کردند گرامی باد.
@SyrianKhabar
✴️ نظریه «جهاننگری انقلاب» و چرایی حضور منطقهای ایران/1
🔸سخنان فرماندهی کل قوا در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بینالمللی شهدای مقاومت و مدافع حرم که روز شنبه در خلال برگزاری این کنگره در حرم مطهر رضوی (ع) منتشر شد، به نظرم بسیار بسیار راهبردی و مهم است. در این سخنان میتوان نظریه نگاه به بیرون نظام جمهوری اسلامی، دلایل و راهبردهای مبتنی بر آن را دید. آیتالله خامنهای در این سخنان که بیسابقه (البته برای کسانی که این نظریه را میشناسند آشنا است، ولی برای عموم بیسابقه است) است دلایل و عوامل حضور ایران در عرصه منطقهای و بینالمللی را شرح میدهند، به زبان سادهتر، برای کسانی که هنوز در این زمینه سوال میپرسند و اشکال میکنند ساده و منطقی دلایل حضور نظامی و عملیاتی ایران در بیرون از مرزها را شرح داده است.
🔸بنده به عنوان یک روزنامهنگار خیلی ساده و درجه 2 و کسی که معمولا بیشتر میخوانم و میبینم، همواره بر این باور بودم که یک مدیریت کلان، یک مدیریت ویژه و خاص در کشور ما حاکم بوده که قرار است این مدیریت حالا یککاسه شود. به زبان سادهتر، ما در کشور دو دولت داشتیم؛ یک دولت اجرایی که وظیفه رتق و فتق امور روزمره کشور را بر عهده داشت و رئیس جمهور، رئیس مجلس و رئیس دستگاه قضا آن را مدیریت میکردند و یک دولت هم که وظیفهای بزرگتر، مهمتر و راهبردیتر داشت که آن را رهبر انقلاب شخصاً در این سه دهه هدایت کرده است. شاید از این رهگذر بهتر بتوان توضیح داد چرا چهار وزیر خارجه، اطلاعات، دفاع و وزیر کشور در کنار دبیر شورای عالی امنیت ملی باید با مشورت شخص رهبری انتخاب و معرفی میشدند
✴️ نظریه «جهاننگری انقلاب» و چرایی حضور منطقهای ایران/2
🔸دلیل هم این بود که این چهار نفر هم واسطهای بین دولت راهبردی و کلان با دولت اجرایی در داخل بودند و هم مسوول بودند به عنوان مقام رسمی و دیپلماتیک کشور در سطح بینالمللی دیدگاهها، نظریات و خواستههای دولت کلان را به اطلاع طرفهای خارجی برساند. من این موضوع را اولین بار است که مطرح میکنم و به نظر هم نمیرسد پیش از این کسی اینگونه این موضوع را تشریح کرده باشد. دلیل اینکه چرا رهبر انقلاب با درایت خاص خود در این سطح ورود کرده و چنین ساختاری را فراهم کردند، نیاز به توضیح زیاد ندارد و میتوانید دلایل آن را در نگاه روسای جمهور سابق به حوزه سیاست خارجی و نفوذ منطقهای به خوبی مشاهده کنید. اینکه گفته میشود دولتها در این حوزه تصمیمگیر نبوده و مداخلهای نمیتوانستند کنند (به آنها اجازه داده نمیشد) ناشی از همین مهم بود.
🔸مجری و مسوول این بخش هم نیروی قدس سپاه و فرمانده آن بود. در واقع، فرمانده نیروی قدس واسطهای میان رهبری و وزرا و دیگر مسوولان اجرایی و همچنین نیروها و متحدان منطقهای ایران بود. در حالی که نیروی قدس بازوی اجرایی ایران برای پیشبرد سیاستهای منطقهای در حوزه سخت و حتی در اواخر نرم بود، پی بردن به دلایل این مساله هم از اهمیت بسزایی برخوردار بود. همواره این سوال مطرح میشد که چرا ما باید در عراق، سوریه، افغانستان، لبنان، یمن، قفقاز و قضیه مهم و حیاتی فلسطین دخالت کنیم؟ این مسائل چه ربطی به ما دارد؟ ما این همه مشکل در داخل داریم، این همه نارسایی اقتصادی داریم، این همه عقب افتادگی داریم چرا به جای تمرکز به این مشکلات و نارساییها، باید برویم و در این مناطق مداخله کنیم؟
🔸این موارد و مسائل را رسانههای بیگانه و سران کشورهای غربی و منطقهای نیز بارها و بارها تکرار میکردند. به عنوان مثال در ماجرای سوریه در حالی مردم خیلی دیر متوجه اهمیت این مداخله شدند که در شش سال نخست بحران سوریه حاکمیت را مقصر در تداوم بحران سوریه و کمک به «دیکتاتور» در این کشور قلمداد میکردند! فهم این مساله بسیار سخت و توضیح آن نیز خارج از ادراک بسیاری از عوام بود، چرا که خیلی از خواص نیز که درک دقیق و درستی از این مهم نداشتند همواره در این زمینه شروع به ایراد اشکال میکردند. مثلا همین چند روز پیش بود که در میتینگ یکی از نامزدهای ریاستجمهوری یک فرد ابلهی که قبلاً مسوولیتی هم داشته به حاکمیت بابت حضور و مداخله در منطقه تاخت و هر چه از دهان ناپاکش بیرون آمد، گفت!!
🔸این مقدمه را نوشتم تا به این مهم برسم که رهبر انقلاب در این دیدار تلاش کرده این مساله را توضیح بدهد و به همین دلیل به باور من بسیار اهمیت دارد. آیتالله خامنهای خیلی خوب توانسته نقاط ضعف کشور در طول یک سده اخیر را بفهمد با توضیح دلایل شکست در جریان مشروطه و حتی نهضت ملی شدن صنعت نفت (حتی به باور من این موضوع میتواند به قبلتر، به جنگ دوم ایران و روس و جنگ هرات هم تسری پیدا کند) به این جایگاه برسد که اگر ایران در آن روزها «به خودش» مشغول نبود و میتوانست محیط پیرامونیاش را مشاهده کند بدون شک در این دو قضیه شکست نمیخورد و به همین دلیل پس از پیروزی انقلاب، بنیانگذار انقلاب آمدند و اجازه مشغول شدن به داخل را ندادند، چرا که اصل و مبنا بر حضور در محیط پیرامونی بود.
🔸رهبری در سخنان خود عوامل و دلایل متعددی را در شکلگیری نیروی جهادی و ایمانی بنام «مدافعان حرم» دخیل میداند و در بیش از چهار نکته آنها را توضیح میدهد. این توضیحات از بیّنات و به باور من از قوام نظری و فکری عمیقی ریشه میگیرد که باعث شده تا ایران امروز با کمترین هزینه و با بالاترین بازخورد بیشترین هزینه را روی دست دشمن بگذارد. دقت کنید، هزینه بیش از 10 هزار میلیارد دلاری امریکا و متحدانش در منطقه (به باور من بیش از 13 تریلیون دلار میشود) برای زمین زدن ایران و نگاه انقلابی آن در منطقه در حالی صورت گرفت که ایران با کمتر از یک درصد از کل این هزینهها توانست در طول چند دهه گذشته منطقه را مدیریت کرده و طرف مقابل را به شکست بکشاند. ایشان از نظریه «جهاننگری انقلاب» به عنوان یکی از نیازهای اصلی و زیربنایی نهضتها رونمایی میکنند و آن را به صورت کامل و مشروح توضیح و تبیین کرده و میگویند که مدافعان حرم در واقع برای دفاع از این «جهاننگری انقلاب» ماموریت داشتند.
✴️ نظریه «جهاننگری انقلاب» و چرایی حضور منطقهای ایران/3
🔸فهم و درک این موضوع بسیار اهمیت دارد و باعث میشود که فردی که در جایگاه یک تحلیلگر سیاسی و نظامی نشسته و میخواهد توضیح دهد، زیرساختهای فکری را بداند. در طول بیش از یک دهه گذشته من به سهم خود تلاش بسیاری کردم تا این مهم را توضیح دهم، ولی شنیدن آن از زبان ایدهپرداز، طراح و مجری بسیار مهمتر و قابل توجهتر است. به همین دلیل آیتالله خامنهای آن دو گام مهم در تاریخ معاصر را تبیین کرده و سپس به برنامههای دشمن برای زمین زدن «ایرانِ انقلابی» میپردازند. آنچه در ادامه میآید، بخشی از این سخنان است که به نظرم باید حتما خوانده شود:
🔻نکتهی دوّم که گفتیم مسئلهی «جهاننگری انقلاب». یکی از نیازهای حتمی نهضتها این است که به محدودهی وجود خودشان و حضور خودشان اکتفا نکنند، [بلکه] به خارج از محدوده هم نظر داشته باشند؛ بخصوص در شرایطی مثل شرایط کنونی دنیا که کشورهای قدرتمندی هستند که اینها میتوانند دستاندازی کنند. الان تعداد پایگاههای آمریکایی در کشورهای دنیا یک تعداد بیشماری است؛ در همهجای دنیا اینها پایگاه دارند. در یک چنین شرایطی، هر نهضتی، هر حرکتی، هر انقلابی، اگر فقط متوجّه محیط درونی خودش باشد و از فعل و انفعالات خارجی غفلت کند، قطعاً ضربه خواهد خورد. لذا یکی از نیازهای حتمی هر نهضتی، هر حرکتی، حرکت اجتماعیای، سیاسیای وجود نگاه به محیط بینالمللی، محیط منطقهای، تعاملها، رابطهها، نسبتها و مانند اینها است.
🔻ما در این زمینه، در گذشتهی تاریخیِ نهچندان دورِ خودمان، حدّاقل دو بار گزیده شدیم: یکی در قضیّهی مشروطه، یکی در قضیّهی نهضت ملّی نفت. در قضیّهی مشروطه ــ حالا آن دخالت انگلیسها در اوّل کار به جای خود ــ بعد از آنکه مشروطه سرپا شد و درست شد، گرفتاریهای علاقهمندان به مشروطه و مسئولان و دلسوزان و دنبالگیران مشروطه متوجّه مسائل داخل کشور شد ــ کشمکشها و درگیریهای این با آن و آن با این ــ از بیرون غفلت کردند. از اینکه ممکن است یک وقت سیاست انگلیس اقتضا کند یک رضاخانی را بیاورد که مشروطه و غیر مشروطه و همه را جارو کند بریزد دور، غفلت کردند و این بلا سرشان آمد. غفلت از امکان دخالت انگلیس موجب شد که ناگهان صبح کردند ــ به تعبیر رایج ــ در حالی که دیدند یک رضاخانی قلدر و زورگو آمده سر کار؛ اوّل شد سردار سپه، بعد هم شد شاه. در خاطرات یکی از وابستگانشان خواندم که از قول رضاشاه میگوید «اگر میدانستیم شاه شدن اینقدر آسان است، زودتر شاه میشدیم»! یعنی غفلت کردند دیگر؛ افراد غفلت کردند، اینها آمدند سر کار؛ انگلیسها دخالت کردند، آوردندش سر کار. ببینید، سر کار آمدن رضاخان پانزده سال بعد از مشروطه است؛ زمان زیادی نگذشته. در ظرف پانزده سال، داخل کشور چه ابتلائاتی داشت که موجب شد غفلت کنند؛ این یک مورد.
🔻یک مورد هم مسئلهی نهضت ملّی است. خب، آنهمه شور و هیجان ــ حالا بنده تا حدودی یادم هست آن شور و هیجان مردمی را، آن تظاهرات را، آن میتینگهایی را که داده میشد که ما در مشهد مثلاً یک گوشهاش را شاهد بودیم ــ و علاقهمندی مردم و مانند اینها، با یک کودتای باید گفت واقعاً فکَسَنی(۲) [خاموش شد]! یعنی اصلاً هیچ معنای واقعیِ کودتای نظامیِ آنچنانی هم در آن وجود نداشت؛ یک مشت الوات و اوباش و مانند اینها، با یک چمدان پول آمریکایی، از داخل سفارت انگلیس در تهران هدایت شدند، یک حکومت ملّی منتخب مردم را که با شور و شوقی به کار آمده بود ساقط کردند؛ تمام شد و از بین رفت، و هیچ اثری از آن باقی نماند؛ به خاطر غفلت. سرگرم مسائل داخلی شدن و از امکان دخالت دخالتگرانِ خارجی غفلت کردن، این بلا را سر کشور آورد.
🔻انقلاب اسلامی ایران و نهضت اسلامی ایران از روز اوّل متوجّه این نکته بود. امام در اوّلین سخنرانیهایی که کردند، در کنار اسم آوردن از فجایع رژیم شاه و مانند اینها، اسم آمریکا را آوردند، اسم صهیونیسم را آوردند، اسم اسرائیل را آوردند؛ از اوّل، متوجّه این قضایا بودند. از شروع مبارزه، شاید حدود یک سال و دو سه ماه گذشته بود که امام علیه کاپیتولاسیون(۳) آن سخنرانی را انجام دادند؛ یعنی امام متوجّه کاپیتولاسیون بود، متوجّه مصوّبات مجلس بود، متوجّه دخالت دیگران در مسائل داخلی کشور بود. از اوّل پیروزی انقلاب هم، نگاه امام به بیرون بود. خب، فرمایشات امام سرشار است از حلّ مسائل داخلی و پرداختن به مسائل داخلی، امّا در اغلب فرمایشات امام که شما نگاه کنید، اشارهی به خطرات بیرونی و امکاناتی که کشور را تهدید میکند وجود دارد. نگرش جهانی، نگرش منطقهای، نگرش جامع، غفلت نکردن و مشغول نشدن و سرگرم نشدن فقط به مسائل داخل؛ این در انقلاب وجود داشت.
@SyrianKhabar
🚨 پیشبینی تحلیلگر و فعال رسانهای یهودی، روبین رابینستین از #جنگ_فراگیر پیش رو بین #جبهه_مقاومت و #ائتلاف اسرائیل و آمریکا:
🔺 وضعیت جنگ دوم اسرائیل و لبنان:
1️⃣ اسرائیل به #لبنان حمله میکند!
2️⃣ حزب الله #حیفا را میگیرد.
3️⃣ ناو هواپیمابر آمریکا جبران میکند.
4️⃣ انهدتم ناو هواپیمابر #آمریکا
5️⃣ ورود زمینی نیروهای آمریکایی
6️⃣ شروع جنگ منطقهای
7️⃣ آمریکا از کل خاورمیانه بیرون میشود.
8️⃣ #اسرائیل فرو میپاشد...
✍️ البته که طبق روایات شیعی، جنگ بین #محور_مقاومت با #یهود_مفسد بعد از وقوع خسف حرستا دمشق سوریه رخ خواهد داد. یعنی احتمالا در پی وقوع زلزلهای و فرورفتن شهرک حرستا به درون زمین، جنگ بین شیعه و صهیونیسم آغاز میشود که نتیجهی آن #فروپاشی_اسرائیل خواهد بود. غربیها برای نجات صهیونیستها از نابودی کامل، دو ابزار اصلی #مارقه_الروم (نیروهای غربی حاضر در فلسطین) و #سفیانی (اولین نشانه از #علائم_حتمی_ظهور) را وارد #جنگ میکنند. از طرفی با ناآرام سازی در فضای داخلی #ایران در قالب #فتنه_اکبر، موج جدیدی را ایجاد خواهند کرد که تمام این حوادث در کمتر از نهایتا سه، چهار ماه، رقم خواهد خورد.
❤️ السلام علیک یا فاطمه الزهرا 🇮🇷🇵🇸
#علائم_ظهور #امام_زمان #ظهور #انتخابات
@sedaye_zohoor313 🏴🚩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️کارشناسان جناب آقای پزشکیان
عزیزانی که به آقای پزشکیان رای دادید الان در ستاد ایشون همین ها حرف اول را می زنند
کارشناسانی که یا به آنها پست داده خواهد شد و یا به عنوان مشاور به کار گرفته خواهند شد
فردا از شنیدن دوباره این حرف ها شوکه نشوید 😎
#پزشکیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍🏻 شاید در نگاه اول فکر کنید مرعشی در حال طعنه زدن به رهبری است
اما اینها سال هاست بدنبال عملی کردن همین ایده هستند
چطور؟
چند ماهی مانده بود به اتمام دوران ریاست جمهوری هاشمی آنها شروع کردن به جا انداختن موضوع ریاست جمهوری مادام العمری هاشمی رفسنجانی‼️
فراموش کردید؟
نتوانستند و رفتن سراغ تمدید یکساله
بعد از آن سخت بدنبال شورایی کردن رهبری با حضور حسن روحانی، رفسنجانی و حسن خمینی بودن
اینها نمی خواهند قدرت با هر اسمی از دستشان خارج شود❗️
🔶حتی در مدیریت هم همین شکلی رفتار می کنند وقتی دیدند با مصوبه مجلس مدیریت دانشگاه آزاد بعد بیش از دو دهه از دستشان خارج می شود رفتند به سمت وقف دانشگاه و در اساسنامه هم خودشان متولی بودند❗️
حب دنیا عیان تر از این؟
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 فتنه ترس
سال ۹۶ مردم را از رئیسی ترساندند و گفتند اگر او رئیس حمهور شود قیمت دلار میشود ۵ هزار تومان، جنگ میشود و همه چیز فیلتر خواهد شد!
مردم ترسیدند و به روحانی رای دادند اما؛
قیمت دلار ار ۳ هزار تومان شد ۳۰ هزار تومان
تا دم جنگ رفتیم و حاج قاسم را شهید کردند
و تلگرام در زمان روحانی و جهرمی فیلتر شد!
حالا با همان دست فرمان بازهم میخواهند مردم را بترسانند! وظیفه ما چیست؟ یادآوری دوران سیاه حسن روحانی و سه برابر شدن یک شبه قیمت بنزین که پزشکیان میخواهد مسیر آن دولت را تکرار کند...
البته این قماش یک توجیه همیشگی دارد، خواستیم اجازه ندادن❗️
#انتخابات
#پزشکیان
🔴مستأجرین تصمیم بگیرند
برنامه مسکن جلیلی:
مالک کردن مستاجرین و ساخت خانه ویلایی به ویژه در روستاها و شهرهای کوچک که مشکل زمین وجود ندارد.
برنامه مسکن پزشکیان:
رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان قبلا وزیر مسکن بود. وی مخالف دادن زمین ارزان به مردم حتی محرومین هست.گران کردن تهران و کلانشهرها سیاستش بود.
🔷چون نگاه های ترسناکی در موضوع معیشت مردم دارند به جلیلی هراسی می پردازند
#انتخابات
#مستاجرین
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کلیپ ترکی جدید سعیدیسم :
آقای پزشکیان وقتی قیمت بنزین رو ۴۰ هزار تومن کرد ، از ترکها هم همون پول رو میخواد بگیره؟!
(قابل توجه اونایی که فقط بخاطر ترک بودنش بهش رای میدن)
لطفا نشر حداکثری در گروه های آذری زبان.
#سعیدیسم
#قیمت_بنزین
#آذری