✍🏻مردم در خصوص دست های پشت پرده بورس باید بدانند
از بکارگیری همین ترفند می توانند بفهمند وقایع فاجعه وار بورس در آن سال سیاه چگونه رقم خورد❗️
⭕️ آقای پزشکیان هنوز نیامده و امور را بدست نگرفته چطور بورس سبز شد؟
🔻مگر چه کسانی عرضه آبشاری میکردند چه کسانی در بازار ارز التهاب ایجاد میکردند؟!
هنوز که نه رئیس سازمان و نه زیر مجموعه ها هیچیک عوض نشدن🤔 سرمایه داران لیبرال چه توطئه هایی دارند⁉️
#بورس
🔴 رشد اقتصادی، میراث خوبی دیده نشد❗️
🔹طبق اعلام بانک جهانی اقتصاد: ایران سال گذشته دومین کشور جهان در رشد اقتصادی(GDP) است که با افزایش ۵.۴ درصدی در تولید ناخالصی خود مواجهه شده است.
اما
🔶سانسور حسودان و دشمنان و گرانی نگذاشتند دیده شود‼️
#رشد_اقتصادی
هدایت شده از صابرین نیوز 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 میگن آقا عاشورا رو دیگه سیاسی نکنید! یک امام حسین رو برای ما بذارین میخوایم باهاش حال کنیم!
#رحیم_پور_ازغدی
☑️ کانال صابرین نیوز👇
https://eitaa.com/joinchat/4034331211C5aef0cd257
⚡️مدیونید اگر فکر کنید این دم تکان دادن ها برای گرفتن پست از سیستمی است که همیشه هم بعد از اتمام آن ازش بد می گن❗️
#معصومه_ابتکار
#دولت_منتخب
#تقسیم_غنائم
هدایت شده از اخبار ویژه
16.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببينيد چه خوابهایی برای ايران دیدهاند!
ایشان عضو مرکزی و از لیدرهای جنبش سبز هستند که زبان به اعتراف گشودهاند
پیشنهاد میکنم حتما اين ویدئو را ملاحظه فرمائید
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتا بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️شکل دادن افکار مردم
🎥سعید حجاریان تئوریسین معروف اصلاحات که به همراه حسام الدین آشناو علی ربیعی سه عنصر امنیتی خبره صحنه گردان اصلی ستاد پزشکیان بودند بیان داشت؛ شکل دادن نظر مردم برای ما از شکل دادن خمیر بازی کودکان ساده تر است.
🔶 بعد حالا یکسری از این آدم ها چنان پز روشنفکری بر می دارن که خود اونها هم تعجب می کنن 😜
#بازی_با_افکار_مردم
♨️ کارزار برکناری زاکانی
🔹 ۱۵۰هزار نفر از شهروندان پایتخت با امضای کارزاری خواستار برکناری "علیرضا زاکانی"، شهردار تهران شدند.
افشاگری فساد عظیم کرسنت بی هزینه نیست❗️
رشوه دهنده ها در سوئد و فرانسه برکنار و محکوم شدند
در ایران کارزار برکناری راه می اندازند
جالبتر اینکه همین ها مدعی فسادستیزی هم هستند و چای دبش چای دبش می کردند
عجب صحنه هایی داره بازی روزگار
#فساد_کرسنت
هدایت شده از کانال یالثارات الحسين🇮🇷🇵🇸
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر غیرت ایرانی داری ببین...
خدا وکیلی اگر حرف ما را قبول ندارید لا اقل صحبتهای عضو مرکزی جنبش سبز را با دقت گوش کنید.
🔺خوابی که برای ایران دیدهاند.
لطفاً دست به دست کنید شاید به دست پزشکیان برسد
و متوجه شود نقشه ی شوم استکبار را
و فریب چند باره را نخوریم
مؤمن از یک سوراخ چند بار گزیده نمی شود
برجام خسارت محض
م.ر
اللهم عجل لولیک فرج
🏴#یا_لثارات_الحسین 🏴
🇮🇷@yalesaraat🇵🇸
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مدافعان باغیرت آزادی
🔷آزادی حق انتخاب🔷
فراموش نمی کنیم
#غیرت
هدایت شده از خبر فوری و مهم
🌍 محمد جواد ظریف پدربزرگش بهایی وپدرش ساواکی بوده وهیچگاه امامخمینی رو قبل وبعد از انقلاب قبول نداشت..
ظریف (ابوموسی اشعری)مهره امریکایی ها وظیفه اش چیه!!!
وحشتناک اما واقعی از عمق یک فاجعه ملی
🔹 ظریف و مسئله نفوذ
جناب آقای ظریف ! آیا پدر بزرگ شما ، میرزا علینقی کاشانی ، از ارادتمندان عباس افندی یا همان عبدالبهاء ـ از سرکردگان فرقه ضاله بهائیت ـ نبود ؟!
🔹 آقای ظریف ! آیا پدر جنابعالی ، محمد علی کازرونی ، از طرفداران محمد رضای پهلوی و از ارادتمندان به خاندان سلطنتی نبود ؟! آیا برخی از دوستان صمیمی پدر شما ، مرتبط با ساواک نبودند ؟! آیا پدر جنابعالی پس از پیروزی انقلاب اسلامی ، جزو مخالفین نظام جمهوری اسلامی نبود ؟!
🔹 آقای ظریف ! آیا جنابعالی در طی دوران تحصیل در دبیرستان علوی ، جزو هواداران شیخ محمود حلبی ـ سرکرده فرقه انحرافی انجمن حجتیه ـ نبودید ؟! و آیا در جلسات سخنرانی که در منزل شیخ محمود حلبی تشکیل می شد ، شرکت نمی کردید ؟!
🔹 آقای ظریف ! آیا برخی دوستان پدرتان که با ساواک مرتبط بودند ، پاسپورت و ویزای آمریکا را برای شما آماده نکردند ؟!
🔹آقای ظریف ! آیا در طی سال های 56 و 57 که هزاران تن از مردان و زنان مسلمان ایران توسط رژیم جلاد شاه قتل عام می شدند ، جنابعالی حتی یک روز هم در کنار مردم بودید ؟! یا اینکه در آمریکا در زیر باد خنک کولر مشغول فراگیری علم و دانش بودید ؟!
🔹آقای ظریف ! جنابعالی چگونه در مهر سال 58 از سفارت آمریکا در دانمارک ، یک روزه برای همسر خود ویزای آمریکا را گرفتید ؟ آن هم در شرایطی که طبق اسناد بدست آمده از سفارت آمریکا در تهران ، مسئولین آمریکایی اعلام کرده بودند که در سال 58 فقط به آن دسته از ایرانیان ویزا خواهند داد که با آنان همکاری اطلاعاتی داشته باشند !
🔹 آقای ظریف ! چطور بعد از ماجرای تصرف سفارت آمریکا در تهران توسط دانشجویان خط امام ، دولت آمریکا همه کارکنان کنسولگری ایران در سانفرانسیسکو ـ حتی آنان که پاسپورت سیاسی داشتند ـ را اخراج کرد ، اما از اخراج جنابعالی خودداری کردند ؟!
🔹آقای ظریف ! جنابعالی چطور حدود هفت سال در دفتر نمایندگی ایران در نیویورک ، به عنوان کارمند محلی و با ویزای دانشجویی کار می کردید و هیچ گاه توسط سازمان های اطلاعاتی آمریکا اخراج نشدید ؟!
🔹آقای ظریف ! جنابعالی در طی هشت سال جنگ تحمیلی ، حتی یک روز ـ تأکید می شود حتی یک روز ـ از فاصله 50 کیلومتری جبهه های نبرد حق علیه باطل عبور کرده اید ؟! البته شاید پزشک به شما توصیه کرده بود که تیر و ترکش برای بدن شما ضرر دارد و بایستی برای حفظ سلامت بدن خود ، در آمریکا در زیر باد خنک کولر ، همچنان مشغول فراگیری دانش باشید ؟!
🔹 آقای ظریف ! آیا طبق مطالب کتاب خاطرات شما ، مقامات سرویس اطلاعاتی شوروی در اسفند سال 66 ، در یک ملاقات رسمی با مقامات اطلاعاتی ایران ، اعلام نکردند که گزارش 7 اسفند 66 جنابعالی که برای وزارت خارجه ارسال کرده بودید ، دروغ بوده و در واقع با این کار ، صحنه سیاسی جنگ را به نفع صدام و آمریکا ، تغییر داده بودید ؟
🔹آقای #ظریف ! وجود شماره تلفن مقامات اطلاعاتی و امنیتی آمریکا در دفتر تلفن جنابعالی ، چه معنایی داشته است؟!
👤 استادیار دانشگاه تهران و نماینده مجلس دکتر کامران غضنفری
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
تلخ ترین تصویر انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
سوء استفاده اطرافیان قالیباف از نمادها،شاخص ها و اسطوره های معنوی بود
کار به اینجا رسید که نقل قول های ثابت نشده درباره علاقه حاج قاسم برای ریاست جمهوری قالیباف محوری ترین معیار وعاظ،مداحان و برخی عزیزان نظامی (که قرار بر عدم مداخله آن ها در مسائل سیاسی بود) شد
وعاظی که همیشه از استدلال و منطق سخن می گفتند به یک باره به نقل قول های غیر معتبر متوسل شدند و سنگ بنای جدیدی را در فضای سیاسی و اجتماعی کشور ایجاد کردند
برخی عزیزان نظامی و امنیتی بدون توجه به فرامین امام خمینی و رهبری انقلاب اسلامی به حمایت از قالیباف متوسل شدند
آن ها مقابل اراده و خواست جبهه انقلاب و میلیون ها انقلابی ایستادگی کردند و از همه مقدسات برای پیروزی قالیباف بهره گیری کردند
کار به اینجا ختم نشد و رسانه های وابسته به مرکز رسانه ای سراج زیر نظر برخی نهادهای حاکمیتی به تحریف زننده و سخیف برگه رای رهبری انقلاب اسلامی متوسل شدند و با فوتوشاپ و جعل رای رهبری انقلاب بنفع قالیباف مرزهای استفاده تهوا آور از ارزش ها و آرمان ها و جایگاه رهبری را جابه جا کردند
آیا جعل رای رهبر انقلاب اسلامی توسط یک رسانه جرم نیست؟ اگر این اقدام بحث برانگیز و عجیب یک رسانه که با پول بیت المال فعالیت می کند توسط رسانه مستقل یا اصلاحات انجام می شد با استاندارد دوگانه مواجه می شد؟و با آن برخورد می شد؟؟
چه کسانی پشت پرده این اتفاقات عجیب از سوی مشاورین و حامیان آقای قالیباف بودند که بدون پیگیری و برخورد بکار خود ادامه می دهند؟
ابوقاسم
#قالیباف
هدایت شده از کانال یالثارات الحسين🇮🇷🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎤تلاوت بسیار زیبا از #سید_تقی_شکری در مقام صبا؛ گویی ترکیبی از عبدالباسط و شحات انور
اللهم عجل لولیک فرج
🏴#یا_لثارات_الحسین 🏴
🇮🇷@yalesaraat🇵🇸