در تصویر جرج هانسن را میبینید. نفر سمت چپ عباس زریبافان است و نفر سمت راست، موسی خیابانی نفر دوم سازمان مجاهدین. زریبافان از جمله افراد حاضر در تسخیر سفارت آمریکا بود. عباس زریبافان معروف به عباس زریباف، مسئول برگزاری همایشهای نهضتهای آزادیبخش در تهران بود.
عباس زریباف به واسطه حضور خود در ماجرای تسخیر سفارت آمریکا توانست در میان این جمع نفوذ کند و عضو واحد اطلاعات موسوم به «ستاد تهران» شود. مسئولیت اصلی ستاد تهران برخورد با گروهکهای ضدانقلاب و در رأس آنها سازمان مجاهدین خلق بود. دراینباره از اینجا بیشتر ببینید.
عباس به عنوان مدیر اداره شنود در سپاه مشغول به کار شد. | خمینیون
خمینیون
در تصویر جرج هانسن را میبینید. نفر سمت چپ عباس زریبافان است و نفر سمت راست، موسی خیابانی نفر دوم سا
👈 عباس زریبافان
پس از پایان یافتن ماجرای تسخیر سفارت آمریکا در سال ۱۳۵۹، شماری از دانشجویان پیرو خط امام که عضو سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران بودند، واحدی به نام اطلاعات سپاه تشکیل دادند.
عباس زریباف به واسطه حضور خود در ماجرای تسخیر سفارت آمریکا توانست در این میان این جمع نفوذ کند و عضو واحد اطلاعات موسوم به «ستاد تهران» شود. مسئولیت اصلی ستاد تهران، برخورد با گروهکهای ضدانقلاب و در رأس آنها سازمان مجاهدین خلق بود. او به عنوان مدیر اداره شنود در سپاه مشغول به کار شد.
عباس به دلیل مهارتی که در بخش شنود پیدا کرده بود، بعد از خروج از ایران در بخش امنیتی سازمان مجاهدین به کارش ادامه داد. سال ۶۵ مأموران وزارت اطلاعات در پوشش یک هواپیمای عربی در فرودگاه بغداد قصد ربایش مسعود و حلقه اول او را داشتند که عباس متوجه شد و گریخت. در سال 1370 سمیه و زهرا فرزندان عباس، بهمراه مادرشان بهجت عبداللهی از اشرف به آلبانی منتقل شدند.
| خمینیون
ولو یک قدم!
کنش سیاسی باید معطوف به «زندگی بهتر» باشد
☄ نامزدهای حاضر در صحنه که از منتهیالیه اصولگرایی تا آنسوی اصلاحطلبی به لحاظ نگاه و راهبرد اقتصادی تفاوت چشمگیر پارادایمی ندارند و همۀ آنها در عمل، بیش و کم، دستفرمان کنونی در ادارۀ اقتصاد ایران را ادامه میدهند. لذا با وجود آنکه مسأله معیشتِ مردم امروز مهمترین موضوع است، اما مباحثه دربارۀ دیدگاه اقتصادی نامزدها بهمنظور ایجاد تمایز تعیینکننده، راهنمای انتخاب مناسبی نیست.
آنچه که اکنون تمایزآفرین است، دیدگاههای متفاوت نامزدها در حوزۀ «اجتماع»، «ارتباطات» و «سیاست خارجی» است که به وضوح توان تفکیک به ما میدهد. گرایش به ایجاد محدودیتهای اجتماعی، فرهنگی و ارتباطی و تداوم وضع کنونی (یا حتی تشدید آن) در برخی نامزدها به وضوح قابل مشاهده است و در برخی دیگر این موضوع از اولویتهای حکمرانی محسوب نمیشود.
همچنین در حوزۀ سیاست خارجی، به روشنی میتوان نامزدها را تفکیک کرد. برخی افراد حاضر در صحنه به شکل واضح گرایشات ضد تعاملی با بخشی از جهان و نظام بینالملل دارند که ادعاهای آنها را در این سالها بسیار شنیدهایم و نتایجش را نیز دیدهایم.
کنش سیاسی صحیح، باید معطوف به ایجاد زمینههای ممکن برای یک «زندگی بهتر» برای مردمان این سرزمین باشد. یک قدم به سوی یک زندگی بهتر، یعنی تا حد امکان تلاش کنیم که افرادی در مسند قرار گیرند که زندگی روزمره ما را سختتر نکنند. در کوچه و خیابان روی اعصابمان رژه نروند؛ ارتباطاتمان را محدودتر نکنند؛ برای جداسازی انسانِ ایرانی از دنیای پیرامونش تلاش نکنند؛ سیاست خارجی و به تبع آن اقتصاد کشور را قفل نکنند و تصویری متوهمانه از جهان نداشته باشند.
نکته حائز توجه اینکه، در همۀ این امور نباید نگاه حداکثری داشت. یعنی نباید انتظار داشت گزینههایی یافت که واجد خصوصیات مطلوبِ ما باشند. صحبت از «یک قدم» به سمت زندگی بهتر است.
[از: تفرشی] [خمینیون]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حل مسائل کشور دکمه ON و OF ندارد
برای حل مسائل کشور دکمه ON و OF وجود ندارد. انتظارات از کاندیداهای مدنظر بههیچوجه انتظار بالایی نباشد. نوع مسائل ما براساس درکی که من دارم چنین نیست که کسی که روی کار میآید بتواند معجزهای صورت دهد.
اگر از منِ عبدالکریمی میخواهید در ساختار مشارکت شرکت داشته باشم، این لازمهاش این است که به اندیشههای من احترام گذاشته شود. شما نمیتوانید به انسانها بگویید شرکت بکنید اما مشارکت نداشته باشید! | خمینیون
تشریفات زائد، اجراهای تهوعبرانگیز
☄ تشریفات زائد، سه ساعت پخش مستقیم از ورود آقایان به صداوسیما و اسکورتشان به داخل، سخنرانی رئیس سازمان صداوسیما و آدمهای بیربط و باربط دیگر، تحمل این سه مجری فاجعه با ادبیات چاپلوسانه و ریاکارانه و اغراق شده و به شدت تهوع برانگیز، پخش نماز جماعت نامزدهای انتخابات، همه و همه بیدلیل، اضافی و در جهت اتلاف وقت بیننده و به شدت حوصلهسَربَر و نمایشی است.
📨 https://t.me/khomeiniuon
این کارهای عبث تشریفاتی و این ادبیات غیرملموس، و مجیزگوییهای یخ و غیرواقعی و منزجر کننده چرا باب شده است!؟
بررسی نظرات کاندیداها در مناظره اول
علیرضا زاکانی: سال ۹۲ دولت وقت 205همت به بانکها بدهی داشت. سال ۱۴۰۰ که تحویل داد 1299همت بدهی داشت. 👈 نادرست
درست 👈 بر اساس گزارشهای پولی و بانکی بانک مرکزی، مجموعه بدهیهای دولت به شبکه بانکی، بانک مرکزی و موسسات اعتباری غیربانکی در پایان سال ۱۳۹۲، بیشتر از 177همت بود. این رقم یعنی مجموعه بدهی دولت به بانک مرکزی، به سیستم بانکی و موسسات اعتباری غیربانکی در مرداد سال ۱۴۰۰، به حدود 1187همت رسید.
دقیقتر 👈 ارزش اسمی بدهیهای دولت به بانکها، بانک مرکزی و موسسات اعتباری غیربانکی از سال ۹۲ تا ۱۴۰۰، نزدیک به ۵۷۱ درصد رشد کرده و در واقع ۶/۷ برابر شده است. اما با محاسبه تاثیر تورم، ارزش واقعی این بدهی با احتساب نرخ تورم، ۸/۷ درصد رشد کرده است.
| خمینیون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🦯از راست به چپ:
قاضیزاده
جلیلی
قالیباف
📨 @khomeiniuon
قاضیزاده گفته بود:
سعید جلیلی شهید رئیسی را اذیت میکرد!
39.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تلویزیون
بیجا و بیموقع میکروفون فاضلی را قطع کرد!
🧶 در کنار ابتکارات جذاب صدا و سیما برای برگزاری تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری برخی از عوامل این سازمان عریض و طویل هنوز در تصور این هستند که در زمان شاه زندگی میکنیم.
به محض اینکه بین کارشناس و مشاور پزشکیان جر و بحث شکل میگیرد مجری و کارگردان برنامه میکروفون هر دو را با وقاحت و بیاحترامی قطع میکنند و موضوع خندهدار قضیه این است که دلیل آنرا جلسه فرهنگی و شأن مردم بیان میکنند در صورتیکه غیر از درگیری فیزیکی و فحاشی رکیک حق قطع برنامه را ندارند و بحث کردن و مردم تماشا کردن تضادی با مباحث فرهنگی ندارد
🪡 کارشناس در ابتدا بدون توهین مشاور پزشکیان را خطاب قرارداد ولی در ادامه اجازه پاسخدهی را به او نداد و هر چند مشاور نامزد اصلاحطلبان به شدت عصبی و تند شد ولی باز هم رفتار عوامل برنامه بنزین بر آتش شد و باعث شد محمد فاضلی سلسله اقدامات پرخاشگرانه خود را با پرتاب کردن هاشف کامل کند.
| خمینیون
به جاهلان سلام کن
سعید حجاریان خطاب به دکتر فاضلی
📨 خمینیون
توئیتی که بهاسم دکتر محمد فاضلی در فضای مجازی چرخید جعلی است.
بررسی نظرات کاندیداها در مناظره اول
امیرحسین قاضیزاده: بانک جهانی تأیید کرد که رشد اقتصادی در ایران در دوران ایراهیم رئیسی باثبات شده است. 👈 «نیمهدرست»
درست 👈 بانک جهانی در صفحه مربوط به ایران اشاره کرده است که اقتصاد ایران با افزایش عملکرد بخش نفت و همچنین بهبود بخش خدمات پس از پایان فراگیری کرونا، شروع به احیا کرده است.
در جدیدترین گزارش چشمانداز اقتصاد جهانی نیز به رشد معتدل اقتصاد ایران اشاره شده اما در عینحال نسبت به افزایش عدم اطمینان هشدار داده است. در همین گزارش، بانک جهانی پیشبینی کرده است که نرخ رشد اقتصادی ایران از سال جاری میلادی تا سال ۲۰۲۶ میلادی روندی رو به افول خواهد داشت.
پیشبینی 👈 در این گزارش، نرخ رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۶ میلادی، ۲/۴ درصد پیشبینی شده است.
| خمینیون