eitaa logo
خورشید تابان مدیسه
1.6هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
2.3هزار ویدیو
109 فایل
هدف ما اطلاع رسانی و افزایش آگاهی id admin: @Mardani5703
مشاهده در ایتا
دانلود
جوانی شمع ره کردم که جویم زندگانی را نجستم زندگانی را و گم کردم جوانی را کنون با بار پیری آرزومندم که برگردم به دنبال جوانی کوره راه زندگانی را شهریار سید محمدحسین بهجت تبریزی (۱۱ دی ۱۲۸۵ – ۲۷ شهریور ۱۳۶۷) متخلص به شهریار، شاعر ایرانی بود. او اهل تبریز بود و به زبان‌های فارسی و ترکی آذربایجانی شعر سروده‌است. شهریار در سرودن گونه‌های دگرسان شعر فارسی مانند قصیده، مثنوی، غزل، قطعه، رباعی و شعر نیمایی چیره‌دست بوده‌است. اما بیشتر از دیگر گونه‌ها در غزل شهره بود و از جمله غزل‌های معروف او می‌توان به «علی ای همای رحمت» و «آمدی جانم به قربانت» اشاره کرد. شهریار نسبت به علی بن ابی‌طالب ارادتی ویژه داشت و همچنین شیفتگی بسیاری نسبت به حافظ و فردوسی داشته‌است. 27 شهریور ماه روز_ملی_شعر_و_ادب_پارسی
شش نکته مهم برای کنترل آلرژی در پاییز
پاییز در راه است . بوی مهرمی آید ، بوی مهربانی . گویی این روزها و سال ها مهر دیگر رنگ باخته . نزدیک به سه سال پیش بود که کرونا آمد . همه ترسیدند کوچک و بزرگ ، خرد و کلان تپیدند توی خانه و درها را بستند . گویی لولویی آمده بود تا همه را بترساند . مدرسه از درب یخچال و آشپزخانه سردرآورد . بعـدهم بچه ها پشت قاب شیشه ای گوشی ها قایم شدند تا معلم به آن ها درس بدهد ، درس عشق و مهربانی . تلاش معلم صادقانه بود اما به طنزش گرفتند . سرویس مدارس تعطیل شد مدارس خالی از قیل وقال . همان آموزش اندکی که بچه ها از اجتماع توی تاکسی و توی حیاط مدرسه می آموختند رو به خاموشی نهاد . اعصاب ها داغان شد و دعواهای خانوادگی پررنگ . با همۀ سعی و تلاش معلم اما آموزش آنی نبود که می باید . نمره ها درکارنامه ها چیده شد . خیلی خوب و عالی و بیست و هجده و نوزده چون می بایست آموزش تعطیل نمی شد . این روزها بوی مهر که می آید آدم دلش نـمی خواهد چیزی در ذهن تداعی کــُند . انگار خاک بی هویتی و بی ریشگی در وجودمان پاشیده اند . انگار آدم دلش نمی خواهد تصمیم کبری را یادآوری کند یا داستان ریزعلی را و یا قصه کوکب خانم را . گوشی های هوشمند به جای کلاس، بی هویتی و بی ریشگی را در وجودمان رواج داد . انگار دیگربا بوی نوی کتاب و دفترو بوی پاک کن و بوی چرم نوی کیف و کتاب بیگانه شده ایم . سوادهای الکترونیکی ، سوادهای آبکی ، دست خط های خرچنگ قورباغه ای . لاابالی ها و نافرمانی های الکی . نمی دانم ، روزی مدرسه با همـۀ کاستی های خود ارج و قــُـربی داشت و سلسله مراتب و نظم و قانونی . بوی شهریور که می آمد همه مست می شدند ازخریدکتاب توی کتابفروشی ها . غلـغله بود توی کفش فروشی ها . توی خیابان ، توی کوچه ها . چه روستاها با کوچه های خاکی شان ، چه شهرها با خیابان های آسفالت و سنگفرش های کــَـذا . یک نیرویی می آمد چنگ می انداخت توی دل آدم . اول مهر، پشت نیمکت ها . قصه می خواندیم حساب و هندسه ، علوم و جغرافیا . سخت بود ، زور می گفت اما قشنگ بود . تــَـه آن همه زور و اجبار و گاه سیلی و اُردنگی انگار یک چیزی قایم شده بود چراکه بچه ها دوباره فردا با ذوق و شوق می آمدند کیف و کتاب های شان را برمی داشتتد و می رفتند به سمت مدرسه . می گفتند مدرسه ها ایراد دارند. بافت تعلیم و تربیت شان قدیمی است ، مطابق با بافت های وجود آدم های امروزی نیست اما باز هم یک شیرینی خاصی توی خود داشت . شیرینی که قابل توصیف نبود . این روزها باز هم بوی مهرمی آید . آخر شهریور است و بچه ها چندان دل نــَـچــَـسبانه خود را برای رفتن به مدرسه آماده می کنند . شاید هم بعضی ها اصلا یادشان رفته که باید چند روز دیگر به مدرسه بروند . مدرسه ها بوی خالی بودن می دهند . کاش دوباره قشنگی های آن روزها به پشت نیمکت های مدرســه برمی گشت .نیمکت های خالی از هــمـکلاســی ها ، نیمکت های مشتاق آمدن دوســتان . کاش صفای آن روزها دوباره برمی گشت .
ده تا کار که زندگیتو کاملا تغییر میده _یک ساعت ورزش _دو لیتر آب بخور _3 فنجون دمنوش _4 تا سبزی و میوه ی رنگی در روز بخور _5 دقیقه مدیتیشن در روز _6 تا موسیقی مثبت گوش بده _7 دقیقه بخند _8 ساعت کامل بخواب _9 صفحه کتاب بخون _10 دلیل برای شکرگزاری داشته باش و به خاطرش خدارو شکر کن
🔹 مراحل نقل و انتقال وسایل نقلیه در مراکز تعویض پلاک
دانستنی های جالب درباره زبان فارسی حدود ۱۱۰ میلیون نفر از مردم دنیا به زبان فارسی صحبت می‌کنند، این در حالی است که در ۲۹ کشور جهان،زبان فارسی ، یکی از زبان های اصلی آن کشور است! زبان فارسی توانایی ساخت ۲۲۵ میلیون واژه مستقل دارد، این تعداد در میان زبان های گیتی بی مانند است؛ جالب تر اینکه از نظر تنوع واژه‌ها ، یکی از پر مایه ترین زبان‌های دنیاست چرا که در کمتر زبانی فرهنگ لغتی همچون فرهنگ دهخدا در ۱۸ جلد و یا فرهنگ معین در ۶ جلد دیده می‌شود. باعث افتخار است که از ۱۰ شاعر برتر جهان ، ۵ تن از آن‌ها فارسی زبان هستند و افتخاری دیگر برای زبان فارسی اینست که این زبان از نظر تنوع و شمار ضرب‌المثل، در میان ۳ زبان اول جهان جای دارد.
♦️ورود موج ضعیف بارشی به اصفهان از روز سه‌شنبه کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان: 🔹از روز سه‌شنبه با نفوذ موج ضعیف افزایش ابر، گاهی وزش باد نسبتاً شدید و در مناطق شمال غربی و غرب و نیمه جنوبی استان بارش‌های خفیف و پراکنده دور از انتظار نیست. 🔹بیشینه دمای هوای شهر اصفهان ۳۵ و کمینه فردا صبح ۱۸ درجه سانتی‌گراد و بادرود با ۳۷ و بوئین میاندشت با ۶ درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان پیش‌بینی می‌شود.
♦️دانش‌آموزان ماسک را بزنند معاون وزارت آموزش و پرورش: 🔹دانش‌آموزان کلاس اولی در روز ۳۰ و ۳۱ شهریور ماه برای شرکت در «جشن شکوفه‌ها» به مدرسه خواهند رفت. 🔹با توجه به استمرار شرایط شیوع کرونا با این وجود دانش‌آموزان از ماسک استفاده کنند و کلاس‌های درس نیز باید از تهویه هوای مناسب برخوردار باشند.
خدایـــا ... در این شب به مهربانیت قسم دلهای گرفته را شاد دستهای نیازمند را بی نیاز فرما و قلبی نورانی تنی سالم نصیب دوستانم بگردان شبتون خدایی 🌙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صفحه⇔ 128 📜سورة قرائت امشب هدیه به روح امام بزرگوار ، شهدای صدر اسلام تا کنون خصوصا شهدای مدیسه ، مرجع عالیقدر آیت الله سید ابوالحسن مدیسه ای،کلیه اموات مدیسه میزبان این هفته دعای ندبه پایگاه بسیج شهدای مدیسه میباشد @khorshidtabanmadiseh