eitaa logo
بصیرت خوشاب(سبزوار)
566 دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
3.2هزار ویدیو
46 فایل
قیامِ کربلا، یک گزارشِ خبریِ ساده نبود؛ منشورِ حیاتِ آزادگان بود که تا قیامت می‌گوید: «زنده‌باد آن‌که معروف را فریاد زد، و مرده‌باد آن‌که منکر را در سکوتِ خود پناه داد!»
مشاهده در ایتا
دانلود
واکنش تریتا پارسی به تهدید ترامپ برای بمباران نیروگاه های ایران | هر دو طرف باید در مورد مسیرهای خروج جدی باشند تریتا پارسی در ایکس نوشت: 🔹 ترامپ همین الان تهدید کرد که اگر ایران تنگه هرمز را ظرف ۴۸ ساعت باز نکند، تمام نیروگاه‌های ایران را بمباران خواهد کرد. 🔹ما می‌دانیم که ایران از این تهدید پیروی نخواهد کرد. اگر ترامپ به تهدیدات خود عمل کند، تهران احتمالاً به تأسیسات انرژی در سراسر خلیج فارس و همچنین اسرائیل حمله خواهد کرد. در حال حاضر، واقعاً احمقانه است که فکر کنیم این کار را نخواهد کرد. 🔹 با افزایش قیمت نفت و گاز، افزایش هزینه‌های مواد غذایی در ایالات متحده و بسته شدن اکثر مسیرهای خروجی باقی‌مانده، وضعیت از قبل هم بد‌تر خواهد شد. 🔹تشدید تنش فقط سناریوی باخت-باخت را تشدید می‌کند. هر دو طرف باید در مورد مسیرهای خروج جدی باشند. هیچ یک از طرفین نباید به دنبال تحقیر طرف مقابل باشد. هیچ یک از طرفین نمی‌تواند دیگری را مجبور به تسلیم کند. 🔹 هر دو باید بتوانند روایتی قانع‌کننده از پیروزی برای مخاطبان خود بسازند. آنها ممکن است هنوز متوجه این موضوع نشده باشند، اما در نهایت هم ایالات متحده و هم ایران در چنین خروجی منافع مشترکی دارند.
🔻 این یعنی روایت قدرت ایران، یعنی نشستن پشت یک میز از موضع قدرت و همسنگ با طرف مقابل، یعنی نگاه کاملا برد برای ایران ✌️
«هاآرتص»: ترامپ به دنبال راهی برای خروج از جنگ است هاآرتص: 🔹️ترامپ به دنبال راهی برای خروج از جنگ است، 🔹️نتانیاهو به دلایل خودش می‌خواهد این جنگ ادامه یابد. 🔹️به نظر می‌رسد که ایران جدول زمانی جنگ را کنترل می‌کند؛ این طرف آغازگر مراحل است، در حالی که واشنگتن و تل‌آویو مجبور به پاسخگویی هستند.
امریکا به دلیل ضعف مفرط در جبهه نظامی سیگنال هایی مبنی بر مذاکره تولید و ارسال کرده است. برخی کشورهای منطقه مانند ترکیه و قطر نیز در حال کارسازی هستند. افزایش تهدیدات درباره تشدید حمله به ایران در این هفته نیز با هدف اعتباردهی به گزینه مذاکره مطرح می شود در حالی که واقعیت میدان کاملا معکوس است. ایران سیگنال های فعلی درباره مذاکره را فریب جدید دشمن برای ‘ضربات غافلگیرانه’ ارزیابی می کند. جنگ تا ‘تحقق اهداف ایران’ ادامه پیدا خواهد کرد و مطالبه جامعه ایران نیز همین است.
♦️ رسانه عبری: ترامپ در وضع پیچیده تنگه‌هرمز گیر افتاد 🔹 روزنامه «اسرائیل هیوم» اعلام کرد که یکی از چالش‌های اصلی آمریکا در شرایط کنونی، دشواری در تدوین راهکارهایی برای شکستن آنچه «محاصره ایران بر تنگه هرمز» توصیف شده است، به شمار می‌رود. 🔹 این روزنامه نوشت، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درخصوص تنگه هرمز در موقعیتی پیچیده قرار گرفته است و در صورتی که بر رویکرد خود پافشاری کند، ممکن است آمریکا وارد جنگی طولانی‌تر از آنچه برنامه‌ریزی شده بود شود؛ جنگی که می‌تواند خسارت‌های اقتصادی قابل توجهی به همراه داشته باشد.
انصارلله یمن حمله موشکی به عراد را تبریک گفت؛ دشمن تنها زبان زور را می‌فهمد» 🔻دفتر سیاسی انصارالله یمن در بیانیه‌ای گفت: ما حملات موشکی ایران علیه صهیونیست‌ها را تبریک می‌گوییم که منجر به کشته و زخمی شدن شمار زیادی از آن‌ها شد. @khoshab1
عصبانیت کارشناس صهیونیست از رژیم: چرا به دروغ گفتید ایران دیگر موشک ‌ندارد؟ یک‌ کارشناس نظامی صهیونیست بعد از حملات موشکی در عراد و دیمونا نوشت: 🔻چه کسی پاسخگوی دروغ‌هایی که در استودیوها به ما فروختند، خواهد بود؟ 🔻درباره‌ی نابودی دو سوم از پرتابگرها، درباره اینکه «فقط چند پرتابگر برایشان باقی مانده است»، درباره «جستجوی موفقیت‌آمیز پرتابگرها»، درباره اینکه ایرانی‌ها به اندازه‌ی یک ماه موشک برایشان باقی مانده است. 🔻دیگر بس است فریب دادن مردم و گفتن چیزهایی که می‌خواهند بشنوند. حقیقت را بگویید.» @khoshab1
زمان: حجم: 3.3M
آیا ترامپ تهدیدش مبنی بر زدن زیر ساخت های کشور را عملی میکند؟!
بزرگترین نیروگاه ایران تنها ۲.۹٪ از کل برق آنها را تأمین می‌کند. شبکه برق آنها غیرمتمرکز است. بزرگترین نیروگاه اسرائیل، اوروت رابین، ۲۰٪ از کل برق اسرائیل را تأمین می‌کند. ترامپ نمی‌خواهد این بازی را انجام دهد.
مجددا موشک زدیم... موجی از موشک در راه اسرائیل هست✌️
♦️ تحلیلگر نظامی: ایران می‌تواند کنترل بر تنگه هرمز را حفظ کند 🔹 پروفسور «شوئه‌چین جیانگ»: خبر خوب برای ایران این است که به نظر می‌رسد می‌تواند کنترل بر تنگه هرمز را حفظ کنند. 🔹 این مسئله‌ای حیاتی است چراکه حال آن‌ها می‌توانند عوارض برای استفاده از تنگه هرمز را تعیین کنند.
🔻 ما بیش از ۴۰۰ نیروگاه در سراسر کشور داریم که زدن آنها به راحتی و در زمان کم امکانپذیر نیست