🔵این چیزی است که آمریکا را به وحشت میاندازد...
🔹عکسهای فوقالعادهای از ناوشکن پروژه ۹۵۶EM «تایژو» (Taizhou / 泰州) نیروی دریایی ارتش آزادیبخش خلق چین منتشر شده است که در آنجا بهطور عمیق مدرنیزه شده است. همانطور که میتوان دید، در جریان مدرنیزهسازی، ناوشکن به جای دو سامانه پرتاب چهارگانه موشک کروز «موسکیت» دو سامانه پرتاب چهارگانه موشک کروز چینی YJ-12 را دریافت کرده است، به جای سامانه پدافند هوایی «شتیل» با پرتابگر تیرکدار، سامانه پدافند هوایی کشتی چینی HHQ-16 با پرتابگرهای عمودی H/AKJ-16 نصب شده است که در مجموع دارای ۴۸ خانه برای موشکهای هدایتشونده ضد هوایی برد متوسط HQ-16 و موشکهای ضد زیردریایی هدایتشونده Yu-8 است.
🔹به جای دو سامانه پدافند هوایی کوتاهبرد «کاشتان» دو سامانه توپ چندلولهای چینی H/PJ-11 با ۱۱ لوله نصب شده است، همچنین سامانه پرتاب ۲۴ تیر موشک پدافند خودی HQ-10A که احتمالاً مدرنیزه شده است. اژدرها با اژدرهای سهلولهای چینی ۳۲۴ میلیمتری جایگزین شدهاند. همچنین کشتی چهار سامانه پرتاب ۲۴ تیر از مجموعه اخلالگرهای پرتابشونده H/RJZ-726-4A دریافت کرده است. از تسلیحات اولیه، تنها سامانه توپ ۱۳۰ میلیمتری AK-130 باقی مانده است.
🔹این در حالی که است که تروریستهای جنایتکار آمریکایی که این همه مدعی هستند تا امروز موفق به توسعه ساختار ناوشکنهای خود نشدهاند... این همان موضوعی است که آمریکاییها را دچار وحشت کرده است...
🇮🇷@khoshab1
🔴 ایبیسی نیوز به نقل از منابع آگاه: هیچ مدرک روشنی دال بر اختلاف در فرآیند تصمیمگیری در ایران وجود ندارد و اختلافات ممکن است به صورت ظاهری باشد.
به حباب نگران لب یک رود قسم
و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت
غصه هم میگذرد
آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند
لحظه ها عریانند.
زندگی تجربه تلخ فراوان دارد
دوسه تا كوچه وپس كوچه واندازه یك عمر بیابان دارد.
ما چه کردیم و چه خواهیم کرد
در این فرصت کم
زندگی ذره كاهیست كه كوهش كردیم
زندگی نام نکویی ست، كه خارش كردیم زندگی نیست بجز نم نم باران بهار
زندگی نیست بجز دیدن یار
زندگی نیست بجز عشق
بجز حرف
محبت به كسی
ورنه هرخار و خسی
زندگی كرده بسی…
✍ سهراب سپهری
🔻از سرگیری پروازها به ۶ مقصد خارجی
شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران:
🔹بعد از بازگشایی آسمان کشور و از سرگیری پروازهای بین المللی، پروازهایی به مقاصد مدینه و استانبول انجام شده
🔍 رصدِ تحولات ایران، منطقه و جهان
@khoshab1
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیتالله عابدینی:
"ایجاد ناامیدی از روی غیرت هیچ فرقی با بیغیرتی ندارد. جمهوری اسلامی اسباببازی ما نیست بلکه ثمرۀ خون همه انبیا و اولیا است"
🔴 پزشکیان: ما از مردم درخواست ساده داریم، مصرف برق و انرژی را پایین بیاورند
رئیسجمهور: اسرائیل و آمریکا زیرساختهای ما را میزنند و ما در محاصره قرار میدهند تا مردم ناراضی شوند و رضایت فعلی به نارضایتی تبدیل شود، نباید مردم اجازه بدهند زمینه نارضایتی بوجود بیاید.
ما فعلا نیازی به فداکاری مردم نداریم ولی نیاز به کنترل مصرف داریم، در خانه به جای ۱۰ چراغ، ۲ چراغ روشن شود؛ چه اشکالی دارد؟
#بصیرتخوشاب
@khoshab1