eitaa logo
حسین خسروی 🇮🇷
3.9هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.7هزار ویدیو
20 فایل
کانال دکتر حسین خسروی (معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود) شناسه جهت ارتباط مستقیم (بعضی اوقات به دلیل حجم زیاد پیامها، دیر پاسخ داده میشه): @hosseinkh110 تبلیغ نداریم!
مشاهده در ایتا
دانلود
ریا نباشه ولی فکر کنم برای اولین بار در عمرم این نماز رو خوندم 😅😍 هر نمازی یه خاصیتی داره و اگر با حال بخونیم، خیلی زود اثرش رو حس می‌کنیم. ماه شروع بهار معنوی برای مومنین هست. حتما برنامه‌ای برای بهره‌برداری از سه ماه رجب و شعبان و رمضان داشته باشید. هر چند خیلی ساده باشه. اکثر مشکلات ما و شاید تمام دردسرهای ما ناشی از دوری از خداست. نماز فرصت زیبایی برای ارتباط بی‌واسطه با برترین موجود جهان است. ❤ رو یاد کنیم تا خدا یادمون کنه
21.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایران گوگلی‌ترین کشور دنیا!🤦🏻‍♂️ از زبان دکتر روح الله رحمانی از مدیران سابق مایکروسافت بشنوید.
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 آیا بستن با کدخدا همه چیز را حل می کند؟ 🔺روسیه بیش از ۴ برابر ایران با عدد ۱۸۷۷۲ تحریم در صدر است ... 🔹و ایران با ۴۹۵۳ تحریم رتبه دوم جهان را دارد! ❗️حالا چرا ارزش پول روسیه سقوط نکرده و پول ایران همیشه در سراشیبی سقوط قرار دارد؟! 👆پاسخ را از زبان استاد زرشناس ببینید.
حضور دختران کاپشن صورتی در سالگرد شهادت حاج قاسم، به یاد شهید کاپشن صورتی، گوشواره قلبی ❤ ریحانه سلطانی‌نژاد
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی بعیده شما طعم بستنی زمستونی سنتی خراسان رو چشیده باشید. در منطقه ما تا زمانیکه دانش آموز بودیم این سنت زیبا برقرار بود و یک تفریح خانوادگی همین بود که خانواده‌ها شبهای زمستون دور هم جمع می‌شدیم و این بستنی خوشمزه رو درست می‌کردیم. یادش بخیر ❤ @khosravi
پیروزی حماس و جبهه مقاومت بر ملت مظلوم فلسطین و جبهه‌ی گسترده مقاومت مبارک باد 🌷 🔹رژیم صهیونیستی که بعد از ۱۵ ماه جنگ در غزه در تحقق هدف اعلام‌شده خود مبنی بر نابودی کامل حماس شکست خورده سرانجام تن به توافقی برای مبادله اسرا / آتش‌بس داد. 🔹این توافق در شرایطی حاصل می‌شود که طبق گزارش نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در ماه‌های اخیر توانسته با جذب نیروی جدید توان رزمی آسیب‌دیده خود را بازسازی کند. 🔹رژیم صهیونیستی اکتبر ۲۰۲۳ نابودی کامل حماس را یکی از اهداف جنگ خود اعلام کرده بود.