🔺پیام تشکر رئیس فدراسیون ناشنوایان از دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی
🔷رئیس فدراسیون ورزشهای ناشنوایان، با انتشار پیامی، از همراهی ارزشمند حجتالاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در مراسم بدرقه کاروان ورزشی ناشنوایان به بازیهای آسیایی مالزی تقدیر کرد و نقش حمایتی و معنوی ایشان را عاملی مؤثر در موفقیت تاریخی این کاروان دانست.
بسم الله الرحمن الرحیم
برادر ارجمند جناب حجتالاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه
دبیر محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی
با سلام و احترام
بدینوسیله مراتب قدردانی و سپاس خود را از حضور ارزشمند و دعای معنوی شما در مراسم بدرقه کاروان ورزشی ناشنوایان کشور به سوی دهمین دوره بازیهای آسیایی مالزی اعلام میدارم. همراهی دلگرمکننده و حمایتهای معنوی شما برای قهرمانان ناشنوای ما، منشأ برکت و نیرویی مضاعف برای موفقیتهای بزرگ این عزیزان بود.
این افتخار ملی که با قهرمانی کاروان ایران در این مسابقات به دست آمد، نتیجه تلاش و همت قهرمانان و همچنین لطف و توجه دلسوزانی چون شماست. بیتردید استمرار این موفقیتها، نیازمند حمایت و راهنماییهای شماست که همواره منبع الهام برای جامعه ورزشی ما بودهاید.
امید است در آینده نیز با تشریففرمایی شما در مراسمهای مرتبط، شاهد زینت و غنای معنوی این مجالس باشیم و از راهنماییهای ارزشمندتان بهرهمند گردیم.
با آرزوی توفیقات روزافزون الهی برای جنابعالی
مصطفی نکولعل آزاد
رئیس فدراسیون ورزشهای ناشنوایان ایران
https://sccr.ir/News/26435/1
🆔 @khosropanah_ir
🎙 جلسه سخنرانی
🔆در محضر حجت الاسلام و المسلمین استاد خسروپناه
📌 با موضوع: قرآن و طلبگی
🗓 چهارشنبه ۲۸ آذرماه | ساعت ۱۶
📌مدرسه علمیه قرآنی امام علیبنموسیالرضا (علیهالسلام)
🔻قم،بلوار عماریاسر،خ شهید قدوسی،بین کوچه۷و۹🔻
🆔 @khosropanah_ir
✅خسروپناه: نیازمند ورود جدی فقها برای حل مسائل حکمرانی فرهنگی هستیم
🔹 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در جمع مدیران و پژوهشگران پژوهشگاه مطالعات فقه معاصر بر ضرورت حل موضوعات نوپدید نظام، از جمله مسائل فرهنگی، از سوی فقها و پژوهشگران حوزوی تاکید کرد
https://fa.shafaqna.com/news/1946010/
🆔 @khosropanah_ir
✳️مرکز ترجمه و نشر مجتمع بین الملل حوزههای علمیه برگزار میکند:
رونمایی از ترجمه عربی و انگلیسی کتاب اسلامشناسی دکتر عبدالحسین خسروپناه
ترجمه عربی و انگلیسی کتاب اسلامشناسی دکتر عبدالحسین خسروپناه توسط مرکز ترجمه و نشر مجتمع بین الملل حوزههای علمیه منتشر شد.
مراسم رونمایی از این کتاب روز ۲۹ آذر ماه ساعت ۱۶ در مجتمع بین الملل حوزههای علمیه، واقع در قم، مدرسه علمیه معصومیه، برگزار خواهد گردید.
کتاب اسلامشناسی در بردارنده آموزه های اساسی دین اسلام است که مولف با زبانی روان و بلیغ این آموزه ها را در ساختاری جامع و منسجم ارائه داده است.
این کتاب، که پیش از ترجمه اصلاحات کلی متناسب با مخاطب بینالملل بر روی آن انجام شده است، توسط حجتالاسلام دکتر عبدالحسین خسروپناه و با نگاه استدلالی، برآمده از مطالعات حکمی اجتهادی، تالیف شده است.
استاد خسروپناه در سال ۱۳۶۸ دروس خارج فقه و اصول را درحوزه علمیه قم آغاز کرد و به مدت ۱۲ سال از محضر اساتیدی چون حضرات آیات عظام وحید خراسانی، فاضل لنکرانی در حوزة علمیه قم بهرهمند گردید.
تاکنون بیش از ۵۰ کتاب و بیش از ۱۷۰ مقاله از این استاد برجسته حوزه علمیه منتشر شده است
🆔 @khosropanah_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسمه تعالی
دبیر محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی سلام علیکم
بنده به عنوان استاد تمام دانشگاه و حاضر در جشنواره فارابی، مطالب مختلفی از جمله لزوم تغییر سیاستهای فرهنگی و نیز سیاست های حجاب و فیلترینگ از دکتر سیمایی صراف وزیر علوم شنیدم، آیا شما موافق تغییر سیاست های مصوب علم و فرهنگ در شورای عالی انقلاب فرهنگی هستید؟
بسمه تعالی
دبیر محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی سلام علیکم
بنده به عنوان استاد تمام دانشگاه و حاضر در جشنواره فارابی، مطالب مختلفی از جمله لزوم تغییر سیاستهای فرهنگی و نیز سیاست های حجاب و فیلترینگ از دکتر سیمایی صراف وزیر علوم شنیدم، آیا شما موافق تغییر سیاست های مصوب علم و فرهنگ در شورای عالی انقلاب فرهنگی هستید؟
پاسخ: علیکم السلام و به نام حکیم مطلق
بنده مطالب وزیر محترم در این زمینه را استماع کردم و ملاحظاتی به شرح ذیل ارائه می کنم.
اول: وزیر علوم بهتر بود با روش علمی نمره پدیده های علم و فرهنگ را از مراکز معتبر رصدی بدست می آورد و به کلی گویی بسنده نمی کرد.
دوم: موفقیت یا عدم موفقیت یک سیاست، تنها از خروجی موفق یا ناموفق مساله بدست نمی آید. گاهی سیاستی، دقیق نوشته شده اما قانون درستی مبتنی بر آن سیاست مصوب نشده و گاهی سیاست و قانون درستی نوشته شده، دستگاه اجرایی آن مصوبات را به آیین نامه اجرایی تبدیل نکردند و یا کارگزاران ترک فعل کردند.
پس سخنان وزیر محترم علوم، گرفتار مغالطه انتساب است.
سوم: آری اگر محرز شود به نتیجه نرسیدن یک سیاستی، مستند به نادرست بودن آن سیاست است، باید سیاست را تغییر داد اما تغییر سیاست نباید به معنای تغییر ارزش ها و اهداف باشد.
حراست از فرهنگ اسلامی و رشد علم و فن آوری، یک ارزش تمدنی است که نباید از آنها عدول کرد.
چهارم: سطوح سیاست ها در کشورها، یکسان نیست سیاست های کلان و بسیاری از سیاست های تقنینی و قضایی و اجرایی در کشورها به راحتی تغییر پذیر نیست و سیاست های متغیر و معطوف به امور جزئی، تغییر می کنند آن هم نه سالانه که وزیر علوم بدون ذکر منبع علمی، ادعا کرده است.
پنجم: توصیه ایشان به موسسه ها، توصیه خوبی است و شورای عالی هم از دستاوردهای سیاستی این موسسه ها استقبال می کند و لکن نباید به بیان توصیه در جشنواره فارابی بسنده شود و باید ابلاغ کند تا ماموریت دستگاهی تلقی شود.
ششم: بکارگیری مفاهیم شعاری مانند صدای رسای علم آزاد، پژوهشهای اصیل و غیر سفارشی در کنار میز خطابه، مطالب را از خطابه به برهان بدل نمی سازد. فلسفه علوم انسانی و تاریخ علوم انسانی نشان داده است که علم مبتنی بر شواهد محض و علم آزاد وجود ندارد و وجود نداشته است. تفسیرهای مبتنی بر بنیان های نظری بر فهم داده های تجربی و سپس نظریه ها و بعد سیاست ها اثر می گذارد. (لطفا دقت شود).
هفتم: شورای عالی انقلاب فرهنگی اخیرا خانه گفتگوی آزاد را مصوب کرده و بهتر است موضوعات مختلف حکمرانی از جمله قانون فیلترینگ و لایحه حجاب در آنجا به بحث گذاشته شود.
هشتم: پیشنهاد بنده به همه حکمرانان کشور از جمله وزیر علوم این است که درباره حکمرانی (الحوکمه و governance)، مطالعه علمی و فنی داشته باشند یا از صاحب نظران این دانش استفاده کنند، آنگاه در باب سیاست گذاری و حکمرانی سخن برانند و با مطالب غیر علمی و غیر تخصصی، چالش های جدیدی در حوزه علم و فرهنگ کشور ایجاد نکنند.
موفق و موید باشید.
عبدالحسین خسروپناه دزفولی
طلبه حوزه علمیه قم
🆔 @khosropanah_ir
🌺 سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س)، روز مادر و روز زن مبارک باد
🔸 حضرت زهرا (س) درباره علایق دنیوی خودشان فرمودند: سه چیز از دنیا برای من دوست داشتنی است: تلاوت قرآن، نگاه به صورت رسول خدا(ص) و انفاق و کمک به نیازمندان در راه خدا. (نهجالحیاه، ص۱۶۴)
🆔 @khosropanah_ir
🔎صفحه استاد خسروپناه در ویراستی: 👇
https://virasty.com/Khosropanah_ir/1734855593254580533
🆔 @khosropanah_ir
📚 مراسم اختتامیه سیزدهمین جشنواره علامه حوزه علمیه استان تهران
🎙 با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی
🗓 دوشنبه سوم دیماه 1403 ساعت 8:30 صبح
📍مدرسه عالی شهید مطهری
🆔 @khosropanah_ir
🔶اربعین الگوی حکمرانی مردمی است
حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در آیین اختتامیه دومین پویش ملی سوغات اربعین گفت: اربعین، بهترین الگوی حکمرانی مردمی در جهان است که در آن مردم بدون دخالت دولتها به خدمت به زائران پرداخته و به شکلی منسجم فعالیت میکنند.
🔶اربعین، الگویی جهانی برای انسان معاصر
حجتالاسلام و المسلمین خسروپناه به ابعاد علمی و نظری اربعین اشاره کرد و آن را الگویی برای نظریهپردازی در حوزههای اجتماعی و فرهنگی دانست. وی تأکید کرد که این حرکت عظیم ظرفیتهای بیبدیلی برای تدوین سبکهای زندگی انسانی دارد.
🔶پیوست فرهنگی در صنعت؛ کلید پیشرفت
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بر اهمیت پیوست فرهنگی در صنعت تأکید کرد و گفت: هرجا هویت ایرانی-اسلامی و نگاه جهادی وجود داشته باشد، شاهد پیشرفت هستیم.
🔶تلاشهای جهاددانشگاهی در تلفیق صنعت و فرهنگ
استاد خسروپناه در ادامه از تلاشهای جهاددانشگاهی در طراحی سوغات اربعین بهعنوان نمادی از تلفیق صنعت و فرهنگ قدردانی کرد و آن را الگویی برای حکمرانی صنعتی و فرهنگی دانست.
لینک خبر:
https://sccr.ir/news/26340/1
گزارش تصویری
https://sccr.ir/galleryview/3489/1
🆔 @khosropanah_ir