📸 دیدار دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تهیه کنندگان رسانه های دیدار
🔸اعضای هیئت مدیره و مدیران اجرایی کانون تهیه کنندگان رسانه های دیداری با حجتالاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی روز یکشنبه 28 آبان 1402 در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی دیدار و گفتگو کردند.
https://sccr.ir/galleryview/2680/1
🆔 @khosropanah_ir
چیستی و چگونگی مرجعیت علمی کشور .mp3
10.42M
بشنوید
🎙سخنرانی استاد خسروپناه با موضوع: چیستی و چگونگی مرجعیت علمی کشور از نظر عملی
همایش ملی مرجعیت علمی در افق گام دوم انقلاب اسلامی توسط وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری
سالن همایش های کتابخانه ملی
۲۹ آبان ۱۴۰۲
🆔 @khosropanah_ir
✳️ بدون رفع موانع، مرجعیت علمی تا ۲۰۰ سال دیگر اتفاق نمیافتد
🔻دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه موانع بسیاری بر سر راه دانشبنیانها وجود دارد، گفت: رفع این موانع به عهده همه دستگاهها و بخشها است. همه باید دست به دست هم بدهیم و این موانع را رفع کنیم. بدون رفع این موانع مرجعیت علمی تا ۲۰۰ سال دیگر اتفاق نمیافتد.
🔹به گزارش ایسنا، حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه در افتتاحیه نخستین همایش ملی «مرجعیت علمی» که صبح امروز ۲۹ آبانماه با حضور دکتر محمدعلی زلفیگل؛ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر بهرام عیناللهی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر پیمان صالحی؛ معاون پژوهشی وزیر علوم و دکتر سید سروش قاضینوری؛ رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور در مرکز همایشهای بینالمللی کتابخانه ملی برگزار شد، گفت: علم و فناوری به سرعت در حال تغییر و تحول است و ما باید با این سرعت و بیشتر پیش رویم که عقبماندگی چند قرن اخیر را جبران کنیم.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری سیاستهای کلی علم و فناوری را ابلاغ کردند، گفت: مجموعه سخنان رهبری در این موضوع شاید به دو سه جلد کتاب برسد. نقشه جامع علمی کشور ۱۳ سال پیش تدوین و تصویب شده است و الان نیازمند بازنویسی و تکمیل است. اولینبار مرجعیت علمی در سال ۱۳۸۵ توسط مقام معظم رهبری بیان شد که ایران باید در یک افق ۵۰ ساله به مرجعیت علمی برسد.
🔍ادامه را بخوانید 👇
🌐isna.ir/xdPZX3
🆔 @khosropanah_ir
✳️ آغاز فرایند بررسی تدوین سیاست های کلی فرهنگ و هنر در کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی مجمع تشخیص مصلحت نظام
🔻جلسه کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی مجمع تشخیص مصلحت نظام با موضوع بررسی ابعاد مسائل فرهنگی و هنری کشور به منظور تدوین سیاست های کلی "فرهنگ و هنر" به ریاست آیت الله اراکی و با حضور اعضا کمیسیون و حجت الاسلام و المسلمين خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد.
🔸به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت الله محسن اراکی، رئیس کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی مجمع با تقدیر از اقدامات شورای عالی انقلاب فرهنگی، ضرورت بررسی های کارشناسی مورد نیاز هر گزاره در بندهای سیاستی را مورد تاکید قرار داد و گفت: کار ویژه مجمع تشخیص مصحلت نظام تدوین سیاست های کلی نظام می باشد، اما بدین منظور باید نسبت میان اصول فرهنگی و مهندسی فرهنگی تعیین شود.
وی تاکید کرد: اهداف سیاست های کلی باید منسجم و جهت دار تعریف و تعیین شوند. تا این سیاست های کلی بر کل عوامل فرهنگی کشور حاکم شود.
🔍ادامه را بخوانید 👇
🌐https://maslahat.ir/0001Mt
🆔 @khosropanah_ir
شرح جلد اول اسفار۴۹.mp3
15.9M
بشنوید
🎙سخنرانی استاد خسروپناه با موضوع: شرح جلد اول اسفار
جلسه چهل و نهم
مدرسه علمیه امام رضا علیه السلام
۲۹ آبان ۱۴۰۲
🆔 @khosropanah_ir
🔎صفحه استاد خسروپناه در ویراستی: 👇
https://virasty.com/Khosropanah_ir/1700541542371545100
🆔 @khosropanah_ir
#معرفی_کتاب
کتاب جهاد جبهه سازی ماحصل سلسله سخنرانی های حضرت استاد عبدالحسین خسروپناه دزفولی در سال های 1399 و 1400 پیرامون جهاد جبهه سازی نیروهای انقلابی در برابر جنگ شناختی دشمن می باشد.دغدغه ایشان در این کتاب بر مبنای جهاد تببین موضوعات و خواسته های مقام معظم رهبری (حفظهالله) بوده است . رهبر انقلاب خطر جبهه سازی دشمن را بارها گوشزد کردند.
و بر ضرورت تشکیل یک جبهه ی واحد در مقابل جبهه ی دشمن تاکید داشته اند:
«من در طول این سالهاى متعدّد به افراد متعدّدى هم تکلیف کردم که بروید این تشکّلهاى مردمى، این مجموعهها، این واحدهاى مردمى را که خودشان دارند کار فرهنگى میکنند، پیدا کنید، تشویق کنید، متشکّل کنید، در حدود ممکن پشتیبانى کنید.» بیانات در دیدار جمعى از مسئولان فرهنگى سپاه پاسداران انقلاب اسلامی.
📚📝 نقشه کلی کتاب در سه بخش و هربخش به دو فصل تقسیم شده است. بخش اول به ضرورت زندگی جهادی می پردازد که در فصل اول آن به زندگی جهادی از منظر قرآن و سیره اهل بیت (ع) و فصل دوم آن نیز به سه گونه ی زندگی جهادی (بینشی ، منشی ، کنشی )پرداخته است. در بخش دوم به موضوع جنگ شناختی می پردازد که در فصل اول آن به هویت جنگ شناختی و درفصل دوم به فرآیند جنگ شناختی می پردازد. همچنین در بخش سوم به موضوع جبهه سازی می پردازد. در فصل اول به مولفه های معنوی جبهه سازی و درفصل دوم به برخی از اصول جبهه سازی می پردازد.
🔸🔹
🛒 روشهای تهیه کتاب:
- وبسایت: Nashremaaref.ir
- مراجعه حضوری به فروشگاههای پاتوق کتاب سراسر کشور
_نسخه الکترونیک در برنامک پاتوق کتاب
🔹🔸
🆔 @khosropanah_ir
فقه حکمرانی۱۲.mp3
27.56M
بشنوید
🎙درس خارج فقه استاد خسروپناه با موضوع: فقه حکمرانی
جلسه دوازدهم
تهران حوزه علمیه مشکات
مدرسه امام علی بن موسی الرضا علیه السلام
۳۰ آبان ۱۴۰۲
🆔 @khosropanah_ir
📌 افتتاح نمایشگاه تخصصی و بینالمللی صنایع وابسته به صنعت کفش ایران
🔷نمایشگاه تخصصی و بینالمللی مواد اولیه، ماشینآلات، تکنولوژی، چرم و صنایع وابسته به صنعت کفش ایران امروز در محل نمایشگاه تخصصی و بینالمللی قم با حضور حجتالاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افتتاح شد.
https://sccr.ir/galleryview/2692/1
🆔 @khosropanah_ir