بسم رب الشهداء و الصدیقین
مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْدِيلاً (احزاب / ۲۵)
باز دست پلید درندگان درمانده در برابر انقلاب و دورمانده از حقیقت انسانیت، سردمداران استکبار داعش پرور و ایادی وهابی او از آستین ننگین مزدوران زبون و شیطان پرست، بیرون آمد و جان یکی دیگر از فرزندان اسلام و خادمان بی ریای ملت، در عرصه ایمان و جهاد، مرحوم مغفور حجت الاسلام شیخ سجاد شهرکی امام جماعت مسجد مولای متقیان زاهدان را گرفت. این مسجد، مرکز وحدت شیعه و سنی و زیر پرچم مقتدر ولایت فقیه است.
آدمکشان خون کسی را ریختند که به اعتراف همگان، تمام هم و غم و فخرش خدمت صادقانه و خالصانه به خلق فارغ از مذهب و قومیت بود.
از فعالیتهای این روحانی دلسوز و وحدت ساز، ایجاد پایگاه سلامت معتادان بود که توانست نزدیک به ۵۰۰ معتاد را بازپروری نماید. او حامی محرومان، مرد مواسات و کمک رسانی به نیازمندان و به شدت تلاشگر در مبارزه با کرونا، همراه و همدل با جوانان و نوجوانان و انقلابیِ با اقتداری بود که همیشه پناه مظلومان به شمار می رفت.
اینجانب، عروج آن روحانی شهید و مردم دار را به مردم شرافتمند زاهدان، مددجویان عزیزش و باز ماندگان محترم و خانواده معزز ایشان تعزیت و تبریک عرض نموده و از حضرت احدیت برای ایشان تسلا و نیز اجر وصبر مسالت دارم و در روز ملی مبارزه با استکبار جهانی برای آن جهادگر واصل، حدایق جنات، رفعت مقامات، رحمت و ریحان بی کران و حشر با شهیدان عاشورا، طلب می نمایم.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
عبدالحسین خسروپناه
طلبه حوزه علمیه قم
۱۳ آبان ۱۴۰۱
@khosropanah_ir
شرح فصوص فص اسماعیلی۴.mp3
14.71M
بشنوید
🎙درس استاد خسروپناه با موضوع: شرح فصوص الحکم فص اسماعیلی
جلسه چهارم
پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی آبان ۱۴۰۱
🆔 @khosropanah_ir
حکمرانی علوی۴۵.mp3
17.83M
بشنوید
🎙سخنرانی استاد خسروپناه با موضوع: حکمرانی علوی
#جلسه_ چهل و پنجم
مدرسه حکمرانی شهید بهشتی ۱۴۰۰
🆔 @khosropanah_ir
قاعده لاضرر۱۰.mp3
18.12M
بشنوید
🎙درس خارج فقه استاد خسروپناه با موضوع: قاعده لاضرر
جلسه دهم
مدرسه علمیه امام علی بن موسی الرضا علیه السلام(مشکات) ابان ۱۴۰۱
🆔 @khosropanah_ir
#معرفی_کتاب
#حکمت_و_معماری
✍️نویسنده: استاد عبدالحسین خسروپناه دزفولی
🔰تدوین و تحقیق: نسیم اشرافی
📌ناشر: موسسه متن
📙تعداد صفحات 188
🔰مولف در این اثر به مباحثی همچون «جریانشناسی علم معماری» و «سنّت و معماری» اشاره کرده و می کوشد تا پیوند میان «حکمت و فلسفه»، «علم کلام و معماری»، «عرفان و معماری»، «فلسفه و معماری»، «هستیشناسی و معماری»، «معرفتشناسی و معماری» و «انسانشناسی و معماری» را برای مخاطبان آشکار نماید.
🆔 @khosropanah_ir
#معرفی_کتاب
#فلسفهعلم_فناوری_و_جامعه
✍️نویسندگان: استاد عبدالحسین خسروپناه دزفولی و آقای دکتر مهدی عاشوری
🔰ناشر: دانشگاه آزاد اسلامی، نشر علمی و دانشگاهی
📙تعداد صفحات 304
⭕️این اثر نخستین کتابی است که با رویکرد حکمت اسلامی به علم طبیعی و انسانی و فناوری پرداخته است.
🔰رسالت کتاب، ایجاد نگاه کاربردی، مهارت محور و بنیان محور نسبت به دانش است تا بتوان نیاز حکمرانی را تامین نمود.
📌آنچه در این کتاب تقدیم نگاه اساتید و دانشجویان می گردد: نسبت فرهنگ با تکنولوژی و نسبت اخلاق با علم و تکنولوژی و نسبت اجتماع و فلسفه است.
🔰این کتاب برای پویندگان دانش یک نگاه کلان و فلسفی و جامع نگر نسبت به علم را به ارمغان می آورد.
🆔 @khosropanah_ir
#معرفی_کتاب
#نظریه_پردازی_در_علوم_انسانی_حکمی
✍️نویسنده: استاد عبدالحسین خسروپناه دزفولی
📌ناشر: دانشگاه علامه طباطبایی
📙تعداد صفحات 352
🔰این اثر محصول نظریه پردازی مولف و تولید پارادایم جدیدی با عنوان الگوی حکمی - اجتهادی است که نقشی بی بدیل و راه گشا در حل مسائل علوم انسانی ایفا می نماید.
📌الگوی حکمی - اجتهادی الگویی است که مبانی، اصول، استراتژی پژوهش و روش آن مبنتی بر محکمترین مبانی، اصول، استراتژی پژوهش و روش ها است. استادان علوم انسانی بعد از آنکه فلسفه دانش خود را بر اساس آنچه اکنون و در غرب رایج است، به دست آوردند و دانش محقق را شناختند و نگاهی درجه دوم به آن دانش پیدا کردند و نیز بعد از آنکه با مبانی مهم و روش حکمی - اجتهادی آشنا شدند به اربتاط مسایل دانش خود با مبانی پی خواهند برد و به روشهای مختلف توجه پیدا خواهند کرد و تعارض ها، چالش ها، و اشتراکات مبانی و روشها را خواهد دید و با جایگزینی مبانی و روش های اسلامی به جای مبانی و روش های آن دانش خواهند توانست به دستاورد و نظریه جدیدی دست یابند که نظریه حکمی خواهد بود.
🆔 @khosropanah_ir
#معرفی_کتاب
#سکولاریسم_نقابدار
✍️نویسنده: استاد عبدالحسین خسروپناه دزفولی
📌ناشر: کتابخانه موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی
📙مولف در این اثر به تبیین انتقادی دین شناسی آقای عبدالکریم سروش پرداخته و از لایه های اندیشه او پرده برداری کرده است.
🆔 @khosropanah_ir
#معرفی_کتاب
#فراتر_از_امر_بشری
✍️نویسنده: استاد عبدالحسین خسروپناه دزفولی
📌ناشر: پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
📙تعداد صفحات344
🔰مولف در این اثر، به دنبال آن است که رویکردهای مبناشناختی، پدیدارشناختی و کارکردشناختی سروش و مجتهدشبستری دربارۀ وحی را به چالش بکشد.
📌عبدالکریم سروش و محمد مجتهدشبستری دو تن از روشنفکرنماهای معاصر ایران هستند که وحی را در نظریات خود، به ترتیب «روایت پیامبر از رؤیای رسولانه» و «کلام محمد» به شمار آوردهاند. آنها در واقع، با انکار ماهیت زبانی وحی و نفی نقش منبع الهی آن در محتوای زبانی ــ که با تأثر گسترده از نظریات هرمنوتیکی و زبانشناختی برخی اندیشمندان غربی به محافل علمی و دینی ایران راه یافته است ــ رؤیای برهم زدن نهادها و بنیادهای مستحکم دینی همچون فقه و کلام ــ به عنوان دو مکانیزم استنباط از متن وحیانی ــ را دیدهاند تا در سدهای محکمی که تفقه و اجتهاد در اسلام در برابر جریانهای فکری، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی مطرح در دنیای امروز برپا کرده است، رخنه ایجاد کنند.
🆔 @khosropanah_ir