✳️نظر شخصیتهای علمی فرهنگی در مورد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی (۳):
دکتر خسروپناه، دارای بنیان فکری منسجم و راهکارهای عملی در ایجاد تحول است
🔻پژوهشگر حوزه علوم انسانی گفت: استاد عبدالحسین خسروپناه علاوه بر شایستگی مدیریتی، دارای بنیان فکری منسجم و راهکارهای عملی و قابل پیادهسازی در ایجاد تحول است و به خوبی میتواند در جایگاه جدید به وظایف خود عمل کند.
🔸محمد مصباح در گفت وگو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، در مورد شخصیت فرهنگی و علمی حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه اظهار داشت: استاد عبدالحسین خسروپناه با سابقه ارزشمند خود در نظریهپردازی و تدوین نظامات فکری، فرهنگی و فلسفی در جوامع نخبگانی، بهخصوص اهالی علوم انسانی به عنوان فردی تحولگرا کاملا شناخته شده است.
وی ادامه داد: یک ویژگی مهم و به نظر من فراموش شدهای که در مورد وی وجود دارد و کمتر بیان شده، ویژگی پُرکار بودن وی است. بعید میدانم کمتر جوانی این توان را داشته باشد که پا به پای دکتر خسروپناه همراه شود؛ چه در زمانی که ریاست موسسه حکمت و فلسفه ایران را برعهده داشت و چه در زمان معاونت علوم انسانی و هنر از کار و پژوهش فراقت نداشت...
ادامه را در لینک زیر بخوانید👇
https://irna.ir/xjLw4D
🆔 @khosropanah_ir
✳️نظر شخصیتهای علمی فرهنگی در مورد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی (۴):
دکتر خسروپناه در حوزه اندیشه صاحبنظر است و در بین فعالان فرهنگی مقبولیت دارد
🔻عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: دکتر خسروپناه از دیرباز در عرصههای فکر و اندیشه صاحبنظر بوده است و در بین فعالان جبهه فرهنگی انقلاب، از مقبولیت بسیار مناسبی برخوردار است.
🔹امیرحسین بانکیپور فرد در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، در خصوص انتصاب حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه به عنوان دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: دکتر خسروپناه از شخصیت هایی است که هم دارای وجهه دانشگاهی و هم وجهه حوزوی است و می تواند به مسائل فرهنگی به خوبی بپردازد.
🔸اعضای شورا برای دبیری دکتر خسروپناه اتفاق نظر دارند:
نماینده مردم اصفهان و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مطرح شدن نام دکتر خسروپناه در جلسه گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان گزینه دبیری این شورا افزود: برآورد بنده این است که اعضای شورا روی نام وی به عنوان دبیر جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی اتفاق نظر دارند.
بانکی پور افزود: بنده مشاهده نکردم عضوی از شورای عالی انقلاب فرهنگی در انتخاب دکتر خسروپناه به عنوان دبیر جدید این شورا مخالفتی داشته باشد، لذا رایزنی های لازم صورت گرفته و در جلسه امروز سه شنبه ۲۷ دی ماه انتخاب وی به صورت رسمی برای شروع کار اعلام خواهد شد...
ادامه را در لینک زیر بخوانید👇
https://irna.ir/xjLwfJ
🆔 @khosropanah_ir
✳️نظر شخصیتهای علمی فرهنگی در مورد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی (۵):
حجت الاسلام خسروپناه مشکلات فرهنگی کشور را به خوبی می شناسد/شاهد تغییرات موثری خواهیم بود
🔻حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه از اساتید فرهیخته فلسفه حوزه و دانشگاه هفته گذشته با حکم آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان دبیر جدید این شورا منصوب شد.
حجت الاسلام و المسلمین احمد ابوترابی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا درخصوص ویژگی های فرهنگی و علمی حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه دبیر جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: فردی به عنوان دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی انتخاب شده است که مشکلات فرهنگی کشور را می شناسد و دغدغه آن را دارد.
وی افزود: حجت الاسلام خسروپناه مشکلات فرهنگی را در زمینه اعتقادی و اجرایی به خوبی می داند و از سوی دیگر دغدغه دبیر جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در بخش فرهنگی کشور است. وی این دغدغه را دارد که با برنامه ریزی دقیق، کشور را از وضعیت موجود خارج کند و تحولاتی در بخش های مختلف جامعه، آموزش عالی، آموزش و پرورش و صدا و سیما و دیگر بخش های فرهنگی کشور ایجاد کند ...
ادامه را در لینک زیر بخوانید👇
https://irna.ir/xjLwmc
🆔 @khosropanah_ir
✳️نظر شخصیتهای علمی فرهنگی در مورد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی (۶):
حجتالاسلام خسروپناه دارای نظریه فرهنگی است/دیدگاه فعالان فرهنگی انقلاب مدنظر قرار میگیرد
🔻مشاور رئیسجمهور در امور حوزه و روحانیت و عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: استاد خسروپناه هم در بُعد حکمی و فلسفی و هم در بُعد علوم انسانی و اسلامی شناخته شده است. همچنین دارای ایده و نظریه فرهنگی است و میتواند دیدگاههای فعالان فرهنگی انقلاب را مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی لحاظ کند.
🔸حجتالاسلام و المسلمین محمد حاج ابوالقاسم روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا اظهار داشت: شورای عالی انقلاب فرهنگی یکی از مهمترین ارکان سیاستگذاری در عالیترین سطح برای ریلگذاری بخشهای فرهنگی است. شورا همچنین، معین رهبری در تدوین سیاستگذاریهای کلان فرهنگی کشور به شمار میآید.
وی ادامه داد: شورا جایگاه بسیار معتبر و مهمی در مهندسی فرهنگی کشور و دبیرخانه آن نقش راهبری و تجمیع دیدگاههای مختلف و تبدیل نتایج مباحث به شکل سیاستها را برعهده دارد...
ادامه را در لینک زیر بخوانید👇
https://irna.ir/xjLwpp
🆔 @khosropanah_ir
✳️نظر شخصیتهای علمی فرهنگی در مورد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی (۷):
حضور دکتر خسروپناه نویدبخش ریلگذاری جدید در شورای عالی انقلاب فرهنگی برای حل مسائل کشور است
🔻رییس دانشگاه سوره و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: سوابق کاری دکتر خسروپناه این امید را میدهد که با حضور وی بتوانیم ریلگذاری جدید و موثری را در دبیرخانه شورا و در راستای حل بیشتر مسائل کشور شاهد باشیم.
🔹دکتر محمدحسین ساعی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا درباره ویژگی های دبیر جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: دکتر خسروپناه از اساتید برجسته حوزه فلسفه کشور به شمار می رود، استاد تمام این حوزه است و تقریبا تمام مراتب دانشگاهی و حوزی را در فلسفه گذرانده است. ولی خارج از تخصص حوزه فلسفه، مهمتر این است که تلاش و پروژه ۲۰ سال اخیر وی این بوده است که بتواند فلسفه را به نوعی انضمامی کند و در خدمت مصالح کشور قرار دهد.
وی افزود: اینکه چگونه رویکرد فلسفی ایشان بتواند در حوزه علوم انسانی و به تبع آن در حوزه اداره کشور جریان و سریان پیدا کند، جزو پروژه های وی بوده و باعث شده است حدود دو دهه به مسائل اصلی و عینی کشور و شیوه های حل آن فکر کند و آثار مختلفی را در این حوزه ارائه دهد...
ادامه را در لینک زیر بخوانید👇
https://irna.ir/xjLwpb
🆔 @khosropanah_ir
🖼 #عکس_نوشت | تمدن نوین اسلامی و تقریب مذاهب
👤 حجتالاسلام والمسلمین #عبدالحسین_خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضو هیات علمی گروه فلسفه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی:
🔺 برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی قطعا تقریب مذاهب شرط لازم است ولی این تقریب مذاهب یک حکمرانی میخواهد. الگوی این حکمرانی تقریب مذاهب در تمدنسازی نوین اسلامی چیست؟ این الگو یکسری مبانی دارد، یکسری اصولی دارد که باید به آن مبانی و اصول و ارکان الگوی حکمرانی توجه شود. اگر میخواهیم به الگوی حکمرانی برسیم باید مبانی و اصول الگوی حکمرانی مورد بررسی قرار بگیرد.
🔺 سالهاست درباره تقریب مذاهب سخن گفته شده ولی از ظرفیت تقریب مذاهب در تمدنسازی نوین اسلامی استفاده نکردیم یعنی مجمع تقریب مذاهب، نباید تقریب مذاهب را در گفتوگو و همایش خلاصه کند، ما باید حکمرانی تقریب مذاهب را داشته باشیم. بنابراین ادعای بنده این است که تمدنسازی نوین اسلامی بدون تقریب مذاهب امکان ندارد و تقریب مذاهب هم الگوی حکمرانی میخواهد و این الگوی حکمرانی یکسری مبانی دارد.
#سخنرانی
#تمدن_نوین_اسلامی
🆔 @khosropanah_ir
◽️ فمینیسم مردستیزانه حاصل نظریه تضاد است
✍️ یادداشتی به قلم حجتالاسلام دکتر #عبدالحسین_خسروپناه، عضو هیأت علمی گروه فلسفه پژوهشگاه و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی؛
🔻 منتشر شده در رسانه KHAMENEI.IR
🔹 اسلام میگوید تشکیل خانواده بر مبنای قانون زوجیّت است و زوجیّت، تلائم، سازگاری، محبت، مودّت و سکونت عامل حرکت و حیات طیبه است. خانواده سلول تشکیل جامعه است. وقتی قانون عام زوجیّت منشأ تشکیل خانواده باشد؛ خانوادهای که جامعه را تشکیل میدهد؛ آن وقت مبنای حرکت اجتماعی هم زوجیّت، تلائم، سازگاری و محبت است که همه این مفاهیم در معنای عامتری به نام ولایت جمع میشود.
🔍 ادامه را بخوانید👇
🌐 iict.ac.ir/tazaad
#یادداشت
🆔 @khosropanah_ir
✳️استاد خسروپناه: باید نسبت حکمت با علوم انسانی مشخص شود
🔻به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه پیش از ظهر امروز در مراسم اختتامیه همایشهای ملی علوم و حکمت اسلامی اظهار کرد: امیدوارم براساس برنامهریزیهای قبلی این مجموعه همایشها سال آینده نیز برگزار شود.
وی افزود: از دکتر طهرانچی سپاسگزارم که در اینگونه طرحها حمایت خوبی دارند، از روسای استانها و معاونان قدردانی میکنم که بحث حکمت اسلامی را در دانشگاه آزاد اسلامی تسری دادند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به مفهوم حکمت گفت: حکمت مفهومی در ادبیات ایرانی اسلامی است و سه ساحت دانش و بینش، منش و کنش دارد، در ساحت دانش و بینش علم نافع مبتنی بر خرد ناب حاکم است، خرد ناب شامل عقل نظری، عقل عملی، عقل معاش و عقل معاد است که باید با هم جمع شوند تا به علم نافع برسیم که از آن به حکمت تعبیر میشود.
خسروپناه ادامه داد: حکمت در ساحت منش فضایل اخلاقی، تواضع و فروتنی و مردم داری و حسن خلق است، مقابل آن رذایل است. یکی از مشکلات ما این است که فرد تصمیم میگیرد در صورتی که برای حل مشکلات باید حکمت بینشی و دانشی باشد تا حکمت کنش شکل گیرد. مفاهیم دینی و ادبی در زبان حکمت ایرانی اسلامی بین علم و دین پیوند است. حاج قاسم مردم را با اخلاص دوست داشت...
ادامه را در لینک زیر بخوانید👇
https://ana.press/003T6d
🆔 @khosropanah_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روایت_شهید
#دانشمند_هستهای
#محسن_فخری_زاده
#استاد_عبدالحسین_خسروپناه
🔰بخش دوم از سخنان استاد خسروپناه پیرامون شهید محسن فخری زاده تقدیم می شود.
📌موضوع این بخش: فیزیک و فلسفه از دیدگاه شهید
🆔@khosroapanah_ir
💠ورود استاد عبدالحسین خسروپناه به نرم افزارهای ایرانی ویراستی و ویسگون
🔻صفحات ایشان را با این آدرس ها دنبال کنید:
ویراستی:
https://virasty.com/Khosropanah_ir
ویسگون:
https://wisgoon.com/khosropanah_ir
🔹حکم دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور سران قوا توسط رئیس جمهور به استاد خسروپناه تنفیذ گردید.
🆔 @khosropanah_ir
بسم الله الرحمن الرحیم
«الَّذِينَ تَتَوَفَّاهُمُ الْمَلَائِكَةُ طَيِّبِينَ يَقُولُونَ سَلَامٌ عَلَيْكُمُ ادْخُلُوا الْجَنَّةَ بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ» نحل: ۳۲
علامه بزرگوار شیخنا الاستاذ حضرت آیت الله العظمی حاج شیخ جعفر سبحانی دامت برکاته
▪️ارتحال همسر مکرمه معظم له، بانوی با ایمان و با تقوا و شیعه مخلص اهل بیت علیهم السلام و از خاندان جلیل القدر مجتهدی تبریزی را محضر جنابعالی و فرزندان فرهیخته و سایر بستگان ایشان تسلیت عرض می کنم.
این بانوی صبور انقلابی عمرش را صرف خدمت به اهداف متعالی و الهی معظم له کرد.
خداوند روح ایشان را قرین رحمت واسعه کند و ضیافت نبوی و علوی و فاطمی نصیبشان سازد.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
عبدالحسین خسروپناه دزفولی
طلبه حوزه علمیه قم
۳۰ دی ماه ۱۴۰۱
🆔 @khosropanah_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روایت_شهید
#دانشمند_هستهای
#محسن_فخری_زاده
#استاد_عبدالحسین_خسروپناه
🔰بخش سوم از سخنان استاد خسروپناه پیرامون شهید محسن فخری زاده تقدیم می شود.
📌موضوع این بخش: شخصیت شناسی شهید
🆔@khosroapanah_ir
🌺 فرارسیدن ماه رجب مبارک باد
🔹 پيامبر خدا(ص): خداوند متعال در آسمان هفتم فرشتهاى گماشته است كه به آن «داعى» مىگويند و چون ماه رجب فرا رسد، آن فرشته هر شبِ آن ماه را تا صبح ندا مىدهد : «خوشا بر ذاكران، خوشا بر طاعت كنندگان!». خداوند متعال نيز مىفرمايد: «من همنشين كسى هستم كه با من همنشين باشد و مطيع كسى هستم كه اطاعتم كند و آمرزنده كسى هستم كه از من آمرزش بخواهد. ماه، ماه من است و بنده، بنده من و رحمت، رحمت من. هر كه مرا در اين ماه بخواند پاسخش مىگويم و هر كه از من [چيزى ] بخواهد، عطايش مىكنم و هر كه از من هدايت جويد راهنمايش باشم. اين ماه را ریسمانی بين خودم و بندگانم قرار دادهام. هر كس به اين ريسمان چنگ زند به من مىرسد». (بحار الأنوار، ج۹۸، ص۳۷۷)
🆔 @khosropanah_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روایت_شهید
#دانشمند_هستهای
#محسن_فخری_زاده
#استاد_عبدالحسین_خسروپناه
🔰بخش پایانی
سخنان استاد خسروپناه پیرامون شهید محسن فخری زاده تقدیم می شود.
📌موضوع این بخش: شخصیت شناسی شهید
🆔@khosropanah_ir