مهارتهای زندگی۲.mp3
34.83M
بشنوید
🎙سخنرانی استاد خسروپناه با موضوع: مهارت های زندگی ( جلسه دوم)
مقابله با چالش های زندگی
شب قدر ۲۱ ماه مبارک رمضان در مسجد علی بن ابی طالب بندرعباس
۱۳ فروردین ۱۴۰۳
🆔 @khosropanah_ir
حجتالاسلام و المسلمین خسروپناه در سخنانی با موضوع مهارتهای زندگی در مراسم شب قدر ۲۱ ماه مبارک رمضان مسجد علی بن ابی طالب(ع) بندرعباس اشاره به برگزاری جلسات گفتگوهای ادیان در کشورهای مختلف که وی نیز به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در آنها حضور داشته است، گفت: جلساتی با حضور کاردینالهای واتیکان برگزار شد، نگاه پاپ بندیکت شانزدهم به اسلام با شنیدن این گفتگوها و مجموعه مباحثات پیرامون بیانات امیرالمؤمنین(ع) از نهجالبلاغه ارتقاء پیدا کرد و در خطبهای رسما اعلام کرد که اسلام و به خصوص شیعه دین عقلانیت است.
🔷 استاد خسروپناه: یکی از مهارتهای زندگی مهارت مقابله با چالشهای زندگی است... مهارت مقابله با چالش یعنی مهارت در فرآیند برنامهریزی برای حل این چالشهاست. روانشناسان برای حل چالشها توصیههایی دارند که از جمله آنها کمک گرفتن از دیگران است اما در کنار این راهکارها باید از راهکارهای دینی نیز استفاده شود. یکی از راهکارها تقویت ایمان و توحید است. شعرا و ادبا نیز همواره به ایمان تأکید داشتند، مثلا حکیم ابوالقاسم فردوسی در شاهنامه رمز موفقیت پادشاهان را یکتاپرستی عنوان کرده است.
🔷 استاد خسروپناه مهارت شناختی را دیگر راه برای حل چالشهای زندگی عنوان کرد و گفت: شناخت در اینجا به معنای باور و اراده انسان برای حل مسئله است و یعنی معرفت و شناخت که با همراه بوده و به اراده و تسلیم منجر میشود. یعنی شناخت به "ما میتوانیم" در انسان منجر میشود.
🔷 وی با تأکید بر راهبرد «ما میتوانیم» در جمهوری اسلامی ایران گفت: چهل سال است که تحریم حداکثری شدهایم اما دانشمندان کشور تمام تلاششان را به کار گرفتهاند که به بالاترین پیشرفتها دست یافتهایم در حل چالشهای زندگی بین جوانان نیز رویکرد «ما میتوانیم» باید مورد توجه باشد.
🔷 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان به مهارت "برنامهریزی برای تبدیل تهدید به فرصت" تأکید کرد و ادامه داد: همانطور که صدف میتواند ماده بیارزش را به مروارید گرانبها تبدیل کند باید تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم. برخی غربزدهها شبهاتی را مطرح میکنند بعد خودشان آن شبهه را کم کم میپذیرند و غربی میشوند در حالی که در مواجهه با شبهات باید رویکرد تبدیل آنها به فرصت را داشت.
📌 متن کامل سخنان: 👇👇👇
https://sccr.ir/news/24708/1
🆔 @khosropanah_ir
🔷 حمله وحشیانه و ناجوانمردانه رژیم جعلی صهیونیست به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق، موجب انزجار بیش از پیش نسبت به این رژیم جنایتکار در جهان خواهد شد.
🔷 ترور و استفاده از روشهای غیرانسانی شیوه متداول این رژیم غیرانسانی بوده است و این رژیم خونخوار با تکیه به اربابان خود از جمله آمریکا، چنان جنایتهای بیشماری را در غزّه رقم زده است که تاریخ بشر این حجم از سبوعیت و رفتارهای ضدّ بشری را فراموش نخواهد کرد و رژیم جعلی صهیونیست علیرغم این حجم بالای خباثت و تبهکاری در غزّه، با مقاومت و ایستادگی جانانه مردم مظلوم در غزّه مواجه شده است.
🔷 رژیم اشغالگر قدس؛ که در برابر استقامت و اراده والای جبهه مقاومت اسلامی و مقاومت مردمی در غزّه عصبانی و مستأصل شده است فکر میکند با این اقدامات میتواند خللی در عزم والای مقاومت اسلامی و همچنین سربازان مدافع حرم ایجاد کند که این هم از خیالهای باطل آنهاست و با این حجم بالای جنایت؛ قطعا عزم جبهه مقاومت راسختر و نفرت جهانی علیه آنها بیشتر خواهد شد.
🔷 اقدام جنایتکارانه و وحشیانه حمله به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق، خلاف تمام موازین حقوقی بینالمللی بوده و بیشک حقّ پاسخگویی به این جنایت بیشرمانه برای جمهوری اسلامی ایران محفوظ است. همچنین در راهپیمایی روز قدس مردم مسلمان و آزادیخواه در سراسر جهان جواب این جنایتها را خواهند داد و پرشور تر از هر سال در این راهپیمایی، نفرت و انزجار خود علیه رژیم اشغالگر قدس را اعلام خواهند کرد.
🔷 دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، حمله وحشیانه به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق که در آن؛ "شهید سرتیپ پاسدار محمدرضا زاهدی" و "شهید سرتیپ پاسدار محمدهادی حاجی رحیمی" از مستشاران نظامی کشورمان و 5 نفر از همراهان ایشان؛ شهید حسین اماناللهی، شهید سید مهدی جلادتی، شهید محسن صداقت، شهید علی آقا بابایی و شهید سید علی صالحی روزبهانی به فیض عظیم شهادت رسیدند را محکوم کرده و شهادت این عزیزان را به محضر مقام معظم رهبری مدظلّهالعالی، مردم شریف ایران و خانوادههای ایشان تبریک و تسلیت عرض میکند و قطعا این جنایت آنها بیپاسخ نخواهد ماند.
https://sccr.ir/news/24709/1
🆔 @khosropanah_ir
شرح جلد اول اسفار۷۱.mp3
12.09M
بشنوید
🎙سخنرانی استاد خسروپناه با موضوع: شرح جلد اول اسفار
جلسه ۷۱
مدرسه علمیه امام رضا علیه السلام
۲۸ اسفند ۱۴۰۲
🆔 @khosropanah_ir
حکمرانی گردشگری حلال.mp3
9.88M
بشنوید
🎙سخنرانی استاد خسروپناه با موضوع: الگوی حکمرانی گردشگری حلال
ستاد مرکزی هماهنگی سفر
معاونت گردشگری وزارت میراث
۲۸ اسفند ۱۴۰۲
🆔 @khosropanah_ir
May 11
🔷 حجتالاسلام و المسلمین خسروپناه در نشست نشست رؤسای دانشگاههای استان هرمزگان با اشاره به موضوع حکمرانی اظهار کرد: حکمرانی اسلامی اخلاص و همت والا داشتن است، کسی که مدیر میشود باید اخلاص و همت والا داشته باشد هر جا در حوزههای مختلف پزشکی و علمی پیشرفت کردیم به خاطر اخلاص بوده است.
🔷 وی شرط دوم حکمرانی را نگاه جامعنگر داشتن در کنار حل مسئله دانست و افزود: با درد دل کردن مشکلات حل نمیشود، مسائل را باید با نگاه جامعنگر حل کرد. مسائل مالی نقش مهمی دارد اگر تدبیر داشته باشیم اعتبار آن نیز تأمین میشود و در حل مسائل تمام ابعاد فرهنگی، اجتماعی و... موضوع باید مدّنظر باشد.
🔷 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر تدوین برنامه جامع علم و فناوری استان هرمزگان عنوان کرد: باید مسائل اولویتبندی شود یکی از این مسائل مهم موضوع علوم و فناوری اقتصاد دریاپایه است که با همت استانداری در این زمینه اقداماتی صورت خواهد گرفت و سند راهبردی و راهبری علوم و فناوری و اقتصاد دانشبنیان دریا باید تدوین شود.
🔷 وی با اشاره به مسائل نخبگان بیان کرد: موضوع نخبگان مهمترین مسئله است، اشتغال در این زمینه یکی از دغدغههاست، یکی از راهحلها این است که نخبگان عضو هیئت علمی آموزشی و پژوهشی شوند، در این زمینه پیگیریهای لازم در حال انجام است، جذب هیئت علمی شناور نیز در دستور کار است که از سوی وزارت بهداشت دنبال خواهد شد. مسائل نخبگان در استان باید حل شود.
🔷 دکتر فرشیدی؛ معاون بهداشت وزیر بهداشت نیز در این نشست بیان کرد: دانشگاههای علوم پزشکی و دانشگاه های وزارت علوم باید در کنار هم در برای توسعه استان و تحقق شعار امسال مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم، تلاش کنند.
🔷 دکتر غلامعلی جاودان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این نشست گفت: تربیت مدیران متعهد و متخصص در شهرستانهای استان موضوع مهمی است که باید راهکارهای موردنیاز در این زمینه احصاء شود.
🔷 دکتر فرهادی، رئیس دانشگاه پیام نور استان هرمزگان در این نشست با بیان جمعیت ۱۲ هزار نفری دانشجویان و ۴۰۰ نفری کارکنان و اعضای هیئت علمی این دانشگاه تصریح کرد: دانشگاه پیام نور استان در اکثر شهرستانهای استان حضور دارد و در جزیره ابوموسی تنها دانشگاه مستقر، پیام نور است و به مناسبت روز ملی خلیج فارس، اختتامیه جشنواره علمی اختراعات را در ابوموسی برگزار میکنیم.
🔷 دکتر حسنی آزاد؛ معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این نشست با اشاره به ضرورت مسکن اعضای هیئت علمی، اظهار کرد: اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با چالش مسکن مواجه هستند و مسکن مناسب بر ماندگاری اساتید متخصص و فوق تخصص و اعضای هیئت علمی و ارائه خدمات درمانی و بهداشتی در استان تأثیر بسزایی دارد.
🔷 مدیرکل آموزش و پرورش در این نشست با اشاره به وجود ۲۳ منطقه آموزشی تحت پوشش در استان هرمزگان اظهار کرد: جمعیت دانش آموزی استان ۴۳۰ هزار نفر است و در جهت توسعه آموزش فنی و مهارتی، ۲۹ هنرستان تخصصی در جوار صنایع استان مستقر کردهایم.
📷 گزارش تصویری نشست: 👇👇👇
https://sccr.ir/galleryview/2989/1
📌 گزارش خبری: 👇👇👇
https://sccr.ir/news/24710/1
🆔 @khosropanah_ir
فقه حکمرانی۴۴.mp3
20.58M
بشنوید
🎙درس خارج فقه استاد خسروپناه با موضوع: فقه حکمرانی
جلسه چهل و چهارم
تهران حوزه علمیه مشکات
مدرسه امام علی بن موسی الرضا علیه السلام
۲۸ اسفند ۱۴۰۲ و هفتم شهر رمضان ۱۴۴۵
🆔 @khosropanah_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نشست روسای دانشگاههای استان هرمزگان با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان
🆔 @khosropanah_ir
فقه حکمرانی۴۵.mp3
20.95M
بشنوید
🎙درس خارج فقه استاد خسروپناه با موضوع: فقه حکمرانی
جلسه چهل و پنجم
تهران حوزه علمیه مشکات
مدرسه امام علی بن موسی الرضا علیه السلام
۲۹ اسفند ۱۴۰۲ و هشتم شهر رمضان ۱۴۴۵
🆔 @khosropanah_ir
🔷 حجتالاسلام و المسلمین خسروپناه در نشست نشست هماندیشی اساتید تدبّر در قرآن پیرامون ستاد ملی راهبری تدبّر در قرآن کریم با استقبال از انتقال شورای توسعه قرآنی به سازمان تبلیغات اسلامی، بر تدبّر در قرآن تأکید کرد و گفت: باید تدبیر در تدبّر داشته باشیم، رابطه تدبّر با قلب، با تلاوت فرق دارد، در قرائت حواس و عقل نقش دارد، اما در تدبّر قلب ما نقش دارد، در مراحل معرفتی انسان، قلب عالیترین مرتبه معرفتی است.
🔷 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: عنوان میکنیم که فلسفه و ایدئولوژی ما اسلامی است اما در حکمرانی وقتی میخواهیم سیاستگذاری کنیم معمولا از تجربیات دیگران عموما غربیها استفاده میکنیم و از تدبّر قرآنی استفاده نمیکنیم.
🔷 مسئلههای متعدد بر زمین مانده در کشور داریم که همگی به تدبّر به قرآن برمیگردد. اگر تدبّر جدی گرفته میشد کارکردهای جدیتری میتوانستیم داشته باشیم، در ساحت حکمرانی باید از تدبّر در قرآن استفاده کنیم. شورای توسعه فرهنگ قرآنی در تدبّر در قرآن میتواند اثرگذار باشد، چراکه میتوان قوانین و قواعد حکمرانی را از قرآن استخراج کرد.
🔷 وی درباره آموزش مفاهیم قرآنی به کودکان بیان کرد: برای آموزش مفاهیم قرآن به نونهال و کودک و نوجوان، باید از طریق آموزش مهارتهای زندگی اقدام کنیم چراکه مهارتهای زندگی نیاز امروز دنیاست قرآن نیز آیات زندگی است، باید درد را بگوییم و درمان را از قرآن بگوییم. خداوند وقتی رسالت پیامبران را بیان میکند میگوید یُعَلِّمُهُ الْکِتابَ وَ الْحِکْمَةَ، حکمت در عرض کتاب بیان شده است، حکمت هم عقل است، حکیم صفت قرآن نیز است، بنابراین منشأ وحی آنقدر حکیمانه است که اگر با بیان عقلانی منتقل شود میتواند اثرگذار شود.
📌 متن کامل خبر: 👇👇👇
https://sccr.ir/News/24713/1
🆔 @khosropanah_ir
فقه حکمرانی۴۶.mp3
17.87M
بشنوید
🎙درس خارج فقه استاد خسروپناه با موضوع: فقه حکمرانی
جلسه چهل و ششم
تهران حوزه علمیه مشکات
مدرسه امام علی بن موسی الرضا علیه السلام
اول فروردین ۱۴۰۳ و نهم شهر رمضان ۱۴۴۵
🆔 @khosropanah_ir
فقه حکمرانی۴۷.mp3
19.45M
بشنوید
🎙درس خارج فقه استاد خسروپناه با موضوع: فقه حکمرانی
جلسه چهل و هفتم
تهران حوزه علمیه مشکات
مدرسه امام علی بن موسی الرضا علیه السلام
دوم فروردین ۱۴۰۳ و دهم شهر رمضان ۱۴۴۵
🆔 @khosropanah_ir
فقه حکمرانی۴۸.mp3
13.06M
بشنوید
🎙درس خارج فقه استاد خسروپناه با موضوع: فقه حکمرانی
جلسه چهل و هشتم
تهران حوزه علمیه مشکات
مدرسه امام علی بن موسی الرضا علیه السلام
سوم فروردین ۱۴۰۲ و یازدهم شهر رمضان ۱۴۴۵
🆔 @khosropanah_ir