حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه مطرح کرد؛
🔺 ضرورت توجه به هنرِ حکمی در دانشگاهها
🔷 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در جمع اساتید دانشگاه هنر ایران اظهار کرد: هنر با خیال تلاقی دارد اما فلسفه و ریاضیات با عقل و استدلال سروکار دارد، علوم تجربی نیز شامل حواس، مشاهده و آزمایشگاه به انضمام ریاضیات است.
🔶 استاد خسروپناه با بیان اینکه قوام هنر به منبع معرفتی تخیل برمیگردد، گفت: اگر کسی سوال کند تخیل در هنر حکمی و هنر غیرحکمی تفاوت دارد؟ باید پاسخ داد که در هنر حکمی تخیل زیر سایه تعقل است چراکه قوام حکمت، عقل است و خرد ناب متشکل از عقل نظری، عملی و معاش و معاد است.
https://sccr.ir/news/24983/1/
🆔 @khosropanah_ir
48.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 کلیپ | #تاریخنگار_جریانشناس
👈 معرفی استاد #علی_ابوالحسنی_منذر (ره) | پای سخن حجتالاسلام دکتر #عبدالحسین_خسروپناه
1⃣ شخصیتشناسی و کتابشناسی استاد مُنذِر ره
2⃣ جریانشناسی فکری - تاریخی جریانهای تاریخ معاصر ایران در تاریخنگاری ایشان
🆔 @khosropanah_ir
علم و عقلانیت .mp3
7.14M
بشنوید
🎙سخنرانی استاد خسروپناه با موضوع: علم و عقلانیت
بزرگداشت مقام معلم
در جمع معلمان آموزش و پرورش شهرستان دزفول
۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
🆔 @khosropanah_ir
حجتالاسلام و المسلمین خسروپناه مطرح کرد؛
🔺 بیشترین توجه و مصوبات شورا در دوره اخیر برای آموزش و پرورش بوده است
📌 حجتالاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در مراسم تجلیل استادان و دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی حضور یافت.
🔷 وی با بیان اینکه برای تبدیل علم به حکمت و عالم به حکیم، فرآیند وجود دارد گفت: برای حکیم شدن باید علم پشتوانه عقلانیت باشد و نه پشتوانه تخیل و حافظه. فرض کنید عالمی همه نظریههای رشته خود را حفظ باشد، در حالی که نرمافزارهای رایانهای هم میتواند این کار را انجام دهد. فرق معلم با حکیم در این است که حکیم قدرت تجزیه و تحلیل دارد و تولید اندیشه میکند.
🔶 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در سفرهای استانی با فعالان تعلیم و تربیت رسمی و غیررسمی ارتباط داریم. هیچ سندی راهبردی و راهبری به صحن شورای عالی برده نمیشود مگر اینکه نظر صاحبنظران تعلیم و تربیت اخذ شده باشد. دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت معلم مرجعیت این موضوعات را برعهده دارند، اگر فعالان تربیتی در این دانشگاه اهم از استاد و دانشجو نکاتی در موضوعات تعلیم و تربیت دارند به ما انتقال دهند تا بتوانیم در اسناد از آنها استفاده کنیم.
https://sccr.ir/news/24974/1/
🆔 @khosropanah_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞️ بازتاب رسانه ای
🔺 بازدید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانش آموزان سمپاد
🔷 استاد خسروپناه: باید اعتراف کنم حرکت به سوی تمدن نوین اسلامی که مقام معظم رهبری قبل و بعد از انقلاب اسلامی فرمودهاند در این نمایشگاه ظهور و بروز یافته است و این حرکت در مسیر این تمدن را امروز مشاهده میکنیم.
📺 رسانه ملی/ شبکه سه/ اخبار ساعت ۲۲:۰۰/ ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
🆔 @khosropanah_ir
عبدالحسین خسروپناه
🔷 حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه با حضور در سازمان غذا و دارو با اشاره به موضوع حلال و حرام اظهار کرد: در متون دینی حلال در مقابل حرام است، گاهی به جای حلال از طیّب و به جای حرام از خبیث استفاده میشود، همگی این مفاهیم را میتوان در حلال و حرام گنجاند.
🔷 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه باید در مسائل حلال نگاه حکمرانی داشته باشیم، ادامه داد: اگر نگاه حکمرانی به موضوعات نداشته باشیم نگاه جزءنگرانه حاکم میشود، مثلا پیشنهاد ایجاد سازمان حلال، ایجاد ساختار جدید و جزئی است، حکمرانی فقط ساختار نیست، ارکان حکمرانی سیاستگذاری نیز است، اینکه سند سیاستی حلال نوشته شود مهم است، در این زمینه اقدامات لازم در حال انجام است.
🔷 استاد خسروپناه رکن دیگر حکمرانی را تنظیمگری دانست و افزود: مسئله تنظیمگری شامل قانونگذاری، ساختارسازی، گفتمانسازی است. یکی از ویژگی حکمرانی تسهیلگری است بنابراین باید قوانین یا ساختاری ایجاد شود که تسهیلگر باشد متأسفانه به خاطر پیچیدگیها شاهد تساهلگری هستیم.
🔷 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی رکن سوم حکمرانی را راهبری و هدایتگری قلمداد کرد و گفت: وقتی سیاستی نوشته شد باید دستگاهی آن را اجرا کند، رکن چهارم حکمرانی نظارت و ارزیابی است هم نظارت به معنای ارزیابی درست عمل کردن و هم اثرسنجی است.
🔷 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر عرصه فناوریهای حلال، تاکید کرد: فناوری به دو بخش فناوری نرم و فناوری سخت تقسیم میشود، مثلا فناوری آموزشی جز فناوری نرم است اگر این فناوری باعث شود دانشآموز و دانشجو حافظهمحور شوند، این فناوری حرام است چون تعالیم دینی بر عقلانیت تأکید دارد و توده مردم از این تکنولوژی نفع نمیبرند این حکمرانی حرام است. فناوری سخت مانند کشف بیماری و آلودگیهاست، این فناوری حلال است، اما فناوری سختی که انسانها را نابود میکند، حرام است. روی فناوری نرم حلال تمرکز کنید چراکه نیاز امروز است.
https://sccr.ir/News/24970/1
🆔 @khosropanah_ir
استاد خسروپناه:
🔺 رونق کتابخوانی مهمترین لازمه تمدنسازی است
🔷 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در آئین افتتاحیه سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: هرجا کتاب و کتابخوانی و کتابخانه رونق داشته است، تمدنهای بزرگی هم به وجود آمده است.
🔷 آئین افتتاحیه سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران عصر امروز - چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت - با حضور حجتالاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی دکتر محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مدیران، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اصحاب نشر و فرهنگ و رسانه برگزار شد.
🔷 استاد خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در ابتدای سخنان خود در این مراسم ضمن تشکر از وزارت فرهنگ اصحاب نشر و اهل قلم برای مشارکت در برگزاری نمایشگاه کتاب گفت: بنای ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی این است اسنادی که تسهیلگر حوزه نشر باشد به تصویب برسند.
🔷 وی با تأکید بر اینکه مهمترین، اصلیترین و اولیهترین عامل تمدنسازی در دنیا کتاب بوده است گفت: هرجا کتاب و کتابخوانی و کتابخانه رونق داشته است، تمدنهای بزرگی هم به وجود آمده است. ما کشورهای اسلامی هم اگر دغدغه ساخت تمدن نوین اسلامی را داریم، باید به کتاب بیش از پیش بها دهیم و کتابخوانی رونق پیدا کند و وقت آزادی که مردم دارند صرف کتابخوانی شود.
https://sccr.ir/news/24997/1
🆔 @khosropanah_ir