هدایت شده از مصاف آخر🇮🇷 🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗨اونایی که میگن چرا #رهبر هیچ کاری نمیکنه!؟
🗯 حتما این کلیپ یک دقیقه ای رو ببینن!👌👆
✅تخصصی ترین مرجع سخنرانی های #استادرائفی_پور 👇
eitaa.com/joinchat/2273312768C3a2be2e04f
#دوره_آموزشی_مبلغین
#پرده_خوانی
در برنامه مشترک با آستان مقدس حضرت رضا(ع) وبعثه مقام معظم رهبری،دوره تخصصی پرده خوانی ویژه دهه کرامت برگزار می گردد.
اعزام با گروه های خادمین حرم،افتخار خادمیاری، معرفی زائر اولی از جمله مزایای این دوره است.
ثبت نام(ظرفیت محدود):ارسال نام خانوادگی به شماره زیر در اسرع وقت
+98 919 358 4898
منتظرتان هستیم
گروه تبلیغی آیت الله خویی
قابل توجه مبلغین محترمی که در طرح آموزش پرده خوانی« سیره رضوی» شرکت می نمایند:
👈 در فرآیند پرونده روحانی کاروان تسهیل خواهد شد.
👈 خدمات آستان قدس برای گروه ها فعال خواهد.
ظرفیت محدود است.
آخرین مهلت ثبت نام: حداکثر تا ۱۴ تیر
زمان مصاحبه: ۱۶ یا ۱۷ تیر
زمان برگزاری دوره: ۱۸ الی ۲۱تیر
🌸✨🌸
از بهلول پرسیدند در قبرستان چه میکنی؟؟؟
او در جواب گفت:
با جمعی نشسته ام که به من آزار نمیرسانند...
حسادت نمی کنند ...
تهمت نمیزنند...
دروغ نمی گویند ...
طعنه نمیزنند ...
خیانت نمی کنند ...
قضاوت نمی کنند ...
چاپلوسی نمکنند ...
و بالا تر از همه ی اینها اگر از پیششان بروم، پشت سرم بد گویی نمی کنند ...
شادی روح اموات صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
@khoytablighi
💢براساس #اسناد تاریخی ایرانیان توسط عمر(خلیفه دوم) مسلمان شدند، آیا صحت دارد که ما مسلمان شدن را #مدیون عمر هستیم؟
#پاسخ
✅در باره مقصود از مسلمان شدن ایرانیان توسط عمر، دو #احتمال وجود دارد:
🔵الف. همه ایرانیان در زمان حکومت عمر مسلمان شده و عمر در مسلمان شدن آنان #نقش عمده داشته است؛ این احتمال پذیرفتنی نیست؛ زیرا قبل از فتح ایران توسط اعراب و مسلمانان، عدهای از ایرانیان در کشورهای دیگر وجود داشته و آنها در بدو ظهور اسلام مسلمان شده اند.
شهید مطهری در این باره می نویسد:
"علاقه ایرانیان به دین مقدس اسلام از همان آغاز ظهور دین مقدس شروع شد. قبل از آن که شریعت مقدس اسلام توسط #مجاهدان مسلمان به این سرزمین بیاید، ایرانیان مقیم یمن به آیین اسلام گرویدند و با میل و رغبت به احکام قرآن تسلیم شدند و از جان و دل در ترویج شریعت کوشش نمودند و حتی در اسلام و مبارزه با مخالفان نبی اکرم (ص) جان سپردند".
نیز در زمان حیات پیغمبر اکرم (ص)، در اثر تبلیغات اسلامی عده زیادی از مردم بحرین که در آن روز محل سکونت ایرانیان مجوس و غیر مجوس بود، به این آیین آسمانی در آمدند و حتی حاکم آن جا که از طرف پادشاه ایران تعیین شده بود، مسلمان شد. اولین اسلام آوردن گروهی ایرانیان، در یمن و بحرین بوده است. البته اگر از نظر فردی در نظر بگیریم، شاید #اولین مسلمان ایرانی سلمان فارسی است و چنان که می دانیم اسلام این ایرانی جلیل القدر آن قدر بالا گرفت که به شرف "سلمان منا اهل البیت"، نایل شد.
🔵ب. احتمال #دوم آن است که برخی از ایرانیان در زمان حکومت عمر به سبب نفوذ اسلام در ایران و رفتار مسلمانان، مسلمان شده باشند. این نگرش قابل قبول است؛ زیرا برخی از ایرانیان در زمان حکومت عمر بعد از جنگهای متعدد و پیروزی اعراب مسلمان بر ایران، مسلمان شدند. یکی از آثار مهم پیروزی مسلمانان نفوذ #گسترش اسلام در ایران بود. هر گاه کشوری در جنگ پیروز گردد، فرهنگ و سنت و باورهای دینی و سیاسی فاتحان بر کشور مغلوب اثر می گذارد.
📚مطهری، مرتضی، خدمات متقابل اسلام و ایرانیان، ص 19.
📚بحارالأنوار، ج 65، ص 55، ح 30.
@khoytablighi
📕کتاب ، #درسنامه 1
#محتوا_
محتواهای دانش آموزی #دوره_ابتدایی
👈👈ویژه مبلغان #طرح_نشاط_معنوی
🌿• درس اول: ستاره های روشن
🌿• درس دوم: قطار بندگی
🌿• درس سوم: احسان و نیکوکاری
🌿• درس چهارم: زودباور
🌿• ..
➡ @ezamoghaf
📕کتاب ، #درسنامه 2
#محتوا_
🍂محتواهای دانش آموزی #دوره_ابتدایی
🌷🌷ویژه مبلغان طرح #نشاط_معنوی
🌸• درس اول: اوقات خوش
🌸• درس دوم: مسابقه
🌸• درس سوم: صورتهای نورانی
🌸• درس چهارم: صاحب الزمان
➡ @ezamoghaf