.
#پارت_چهلم 🦋 ((جوِّ اطلاعات عملیات)) #محمد_حسین_یوسف_الهی ، جانشین واحد و #فرمانده ما بود، اما آنق
#پارت_چهل_و_یکم 🦋
((تیررسام))
تعدادی تیررسام پیدا کرد و آورد.گروه دیگری تشکیل داد و به آن ها گفت: «شما حرکت کنید. من هر چند لحظه یک بار تیری به سمت جزیره شلیک می کنم. شما جهت حرکت تیرها را بگیرید و بروید جلو، در بازگشت هم به محل شلیک توجه کنید و عقب بیایید»
گروه حرکت کرد محمدحسین هم تیرها را درون خشابی گذاشت، اسلحه را مسلح کرد، بعد از چند لحظه اولین تیر را شلیک کرد. این کار هر چند دقیقه یکبار تکرار می شد، اما هنوز چند تیر بیشتر شلیک نشده بود که دیدیم بچه ها دوباره برگشتند. این راه هم فایده ندارد،تیرها به خوبی دیده نمی شوند، نمی توان جهت حرکت راتشخیص داد.
#محمد_حسین هر لحظه به خاطر آن دو نفر بی تاب تر می شد. درنهایت #شهید_پرنده_غیبی را صدا کرد و جلسه ای گذاشتند تا با مشورت همدیگر راهی پیدا کنند.
آن هایک بار دیگر امکانات موجود و شرایط منطقه را بررسی کردند و بلاخره تصمیم گرفتندخودشان دست به کار شوند. هر دو سوار قایقی شدند و به طرف جزیره 🏝حرکت کردند. یک سری تیرک برق آن جابود، سعی کردند خودشان را به تیرک ها برسانند و به کمک آن ها راه را پیدا کنند. با گذشت زمان و نیامدن آن ها مشخص بود به سختی پیش می روند.
سرانجام بعد از چند ساعت قایقشان🛶از لابه لای مه مشخص شد، اما ظاهرا دو نفر بیشتر نبودند، وقتی قایق به لب ساحل رسید، دیدیم #کاظمی و #خواجویی بی حال کف قایق افتاده اند.
سرمای شدید جزیره🏝بدنشان را بی حس کرده بود. وتوان اینکه قدمی بردارند و یاخودشان را سر پا نگه دارند، نداشتند. هر دو بی رمق و بی حال افتاده بودند. بچه ها به سرعت کمک کردند. آن ها را برای استراحت و مراقبت به سنگر بردند.
خدا می داند اگرچندساعت دیرتر به سراغشان رفته بودند چه اتفاقی می افتاد.وقتی محمدحسین ازقایق پیاده شدرضایت و خوشحالی رامی شدازچهره اش خواند.همه می دانستیم که اوهرسختی را تحمل می کند،اماطاقت دیدن ناراحتی بچه هاراندارد.
💠در ره منزل لیلی که خطرهاست درآن
شرط اول قدم آن است که مجنون باشی
((چای وچفیه))
یکی از خصوصیات#بچه_های_اطلاعات قدرت ابتکارآن ها بود.درهرشرایطی سعی می کردندتاباامکانات موجودبهترین راه بازده کاری را داشته باشند.دراین میان#شهید_یوسف_الهی از خلاقیت بیشتری برخورداربود،چه در مسائل مهم عملیاتی و چه در مسائل جزئی پشت جبهه.
بارها اتفاق می افتاد که درکارماگرهی ایجاد می شد بچه ها هرچه سعی می کردندموفق نمی شدن آن را رفع کنند.دراین موقع محمدحسین یوسف الهی می آمدوباطرحی که می داد،مشکلات راحل می کرد.گاهی اوقات شبانه روزدریک محورتلاش میکردیم وکارپیش نمی رفت،اما ایشان می آمد یک شبه ماموریت را تمام می کرد.
درجاده#سید_الشهدا من و حسینی باهم به شناسایی می رفتیم.یک شب موقع برگشتن قطب نمای🧭ماکه ضد آب نبود،ازکارافتاد؛ به همین دلیل مجبور شدیم ازشب بعد برای خودمان نشانه و راهنمایی بگذاریم که معبرراگم نکنیم.برای این کارریسمانی جلوی کانال بستیم. چند شب بعددوباره ریسمان راهم گم کردیم و هرچه گشتیم، نتوانستیم آن راپیداکنیم.روزبعدبه جست وجویش رفتیم،اماهیچ اثری ندیدیم.قضیه رابامحمدحسین یوسف الهی در میان گذاشتیم، ایشان گفت:《کارشمانیست بایدحتماخودم بروم》
🌌شب بعد به همراه محمدرضاکاظمی رفتندوبعدازمدت کوتاهی آمدند.وقتی برگشتندریسمان راپیداکرده بودند،کاری که ماچندروزنتوانسته بودیم انجام بدهیم،آن تا دریک شب یابهتربگویم درچندساعت انجام دادند.
✅نکته جالب اینجاست که دراین روحیه مختص ماموریت های شناسایی نبود،حتی درکارهای عادی پشت خط نیزخلاق ومبتکربود.یک باردویست،سیصدنفرازخانواده های شهدا برای بازدیدازمنطقه به مقرلشکرآمده بودند.
⚜رسیدگی و پذیرایی درآن شرایط کارخیلی مشکلی بود.ماهمه مانده بودیم که چه کنیم.یوسف الهی مسئولیت خدمات آن هارابرعهده گرفت وبه کمک هندوزاده کارهارامرتب کرد.
یادم است میخواستیم به این خانواده هاچای بدهیم، اما هرچه امکاناتمان رابررسی کردیم،دیدیم نمی توانیم درآن واحد به سیصدنفرچای بدهیم.دوباره مشکل رابامحمدحسین درمیان گذاشتیم،ایشان آمدوگفت:《یک قابلمه بزرگ آب کنیدوبگذاریدروی اجاق.》
بعد یک چفیه تمیزونوازتدارکات گرفت و آورد.آن را شست و یک چای خشک وسط آن خالی کردوآن راگره زدوداخل قابلمه که آبش جوش آمده بود،گذاشت وبه این ترتیب یک قابلمه چای صاف وتمیزدرست کرد که به راحتی برای تمام سیصدنفرکافی بود.
💠شهرخالی است زعشاق بودوکزطرفی
مردی از خویش برون آیدوکاری بکند
🍃🌸 @khybariha
•🕊•قرار این شبهامون یادتون نره
این ماهرمضون خیلی فرصت خوبیه واسه اینکه نمازشب بخونیم🙃
خیلی قشنگه نزدیکای سحـر بشینی رو سجاده حرف بزنی با خدا
درد و دل کنیم❤️
خیلیهامون تا سحر بیداریم📱
پس غافل نشیم از نعمت نمازشب🕯
🍃🌸 @khybariha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 پیام ویژه خداوند در شب های ماه رمضان
🔹روایتی زیبا در بیان آیت الله اقا مجتبی تهرانی (ره)
اینو هم پیشنهاد میکنم ببینید
فقط یک دقیقه آرامش
🍃🌸 @khybariha
عشـ💞ـق یعنی
صبح بعد از خوابِ دلچسبِ سحر
اولیــن چیزی که میآید به یادم
نــام تـ💞ـوست
••●❥❣❥●••
【اَلْسَّلامُ عَلیكَ یا بَقیَّة اللّهِ فی اَرْضِهِ】
『سلام بر تو ...
ای باقی مانده خدا در زمینش』
#سلام_امام_زمانم
#رمضان_مهدوی
🍃🌸 @khybariha
•┈┈••✾❀💕✿💕❀✾••┈┈•
🌙دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان :
🌸 اَللَّـهُمَّ طَهِّرْني فيهِ مِنَ الدَّنَسِ وَالاَْقْذارِ، وَصَبِّرْني فيهِ عَلي كآئِناتِ الاَْقْدارِ، وَوَفِّقْني فيهِ لِلتُّقي وَصُحْبَةِ الاَْبْرارِ، بِعَوْنِكَ يا قُرَّةَ عَيْنِ الْمَساكينَ.
خدايا مرا در اين ماه از آلودگي ها و ناپاكي ها پاك كن، و بر شدني هاي مورد تقديرت شكيبايم گردان، و به پرهيزگاري و همنشيني با نيكان توفيقم ده، به ياري ات اي نور چشم درماندگان.
🍃🌸 @khybariha
🕊آغاز روزمون با سلامی به شهدا🕊
🌹🌱🌹🌱اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی عَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ،فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم🌹🌱🌹🌱
#شادی_روح_شهدا_صلوات
🍃🌸 @khybariha
دل اگر یار نبیند
جگرش میسوزد ..
جگرم ســـــــــوخت ...
زبس خواب حرم را دیدم ...
#امیریحسینونعمالامیر
🍃🌸 @khybariha
#ماه_رمضان_در_جبهه_ها
ايستاده بود يك گوشه و مےگفت:
«اين ها رو بذاريد اينجا ڪنسروها رو بذاريد توی قفسہ ، سيب و خيارها رو بذاريد اون ڪنار هندوونه ها رو بذاريد جلو يخچال.»
بارها را كہ خالے مےڪرديم، گفتم :
« عمو، اين جا عجب چيزهای خوبے داريد ها، لااقل بيا و يكی، دوتا از اين هندوونهها رو بده ما هم بخوريم.»
كف گير را برداشت و زد پشت دستم، گفت :
« بيخود ! اين ها مال عزيزهای منه كہ اينجا روزه مےگيرن.»
📚 يادگاران، جلد ۱۵ ص، ۶۸
#شهيد_حسن_اميری
#معروف_به_عموحسن
🍃🌸 @khybariha
#ز_تبارعلے
#غیــرت✌️🏻°°
صـَدپســر،در خون بغلتـد
گـُمنگـردد دُخترۍ
.
#سلامتیشون_صلوات😍😊
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌹
🍃🌸 @khybariha
•••
-بهقـولیہبندهخدایۍ
شهـادت
-کشتنلذتــــ هاۍِایندنیاستــــ!
#قشنگگفتن🌱
🍃🌸 @khybariha