6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 قطب نما 239 / تحدید نسل یا تهدید امنیت ملی
🔻در فرانسه، «هنری شانزدهم» بر این عقیده بود که: «قدرت و ثروت پادشاهان به فراوانی و توانمندی جمعیت و افراد آن بستگی دارد». «فردریش» فرمانروای کبیر پروس نیز معتقد بود که «تعداد افراد جمعیت، ثروت دولتها محسوب میشوند».
🔗دریافت با کیفیت اصلی👇
https://basirat.ir/fa/news/338888
#ثامن_نکا
⁉️ علت دستپاچگی سعودی اینترنشنال چه بود؟
📝 نورنیوز نوشت:
🔹چند روز قبل تلویزیون اینترنشنال در اقدامی عجیب خبری سوختهی ماهها قبل را تبدیل به گزارشی اختصاصی کرد و مدعی شد عوامل موساد فردی وابسته به سپاه را در داخل ایران بازجویی کردهاند.
🔹رپرتاژ خبری اینترنشنال برای القاء اقتدار موساد در حالی پخش شد که چند ماه قبل نهادهای اطلاعاتی ایران با اعلام خبر دستگیری شبکهای از اوباش که با گرفتن پول از موساد قصد ربایش برخی افراد و گرفتن اطلاعات از آنها را داشتند، همه ابعاد این رخداد را منتشر کرده بودند.
🔹با اعلام خبر روز گذشته وزارت اطلاعات درباره انهدام شبکه جاسوسی و خرابکاری وابسته به موساد در داخل کشور، مشخص شد که هدف اینترنشنال از اقدام شتابزده و کاملا غیرحرفهای برای القاء اقتدار موساد چه بوده است.
🔹بدیهی است این ضربه، موساد را کاملا دچار بهت و انفعال نمود و لذا رسانههای همکار آنها برای تحتالشعاع قرار دادن عملیات بزرگ سربازان گمنام امام زمان(عج)، اقدام به کنش پیشدستانه کردند تا اعتبار ادعایی موساد یک باره فرو نریزد.
#ثامن_نکا
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل
🔻خبر: سفر بایدن به منطقه به اذعان بسیاری از تحلیلگران، شکست کاملاً استراتژیک برای آمریکا و رژیم صهیونیستی بود؛ زیرا نتیجه خاصی از آن بیرون نیامد.
🍃🌹🍃
🔸گزاره خبری:
1⃣ نشریه دیلی سیگنال در مقاله خود با اشاره به اینکه سفر پوتین به تهران در تلافی سفر بایدن به منطقه بود، نوشت: «پوتین ممکن است حمایت نظامی آمریکا از اوکراین را با تقویت روابط نظامی خود با ایران تلافی کند».
🔹گزارههای تحلیلی:
1⃣ اکثر تحلیل گران بر این اعتقادند که سفر بایدن به منطقه دستاورد خاصی نداشت؛ نه در تشکیل ائتلاف علیه ایران و نه در راضی کردن عربستان به افزایش تولید نفت؛ بهگونهای که در همان مقطع سفر بایدن، عربستان اعلام کرد که آماده توسعه همکاریهای بیشتری با ایران است.
2⃣ در مقابل شکست نقشه جدید آمریکا و رژیمصهیونیستی در منطقه، نشستی سهجانبه بین ایران، روسیه و ترکیه در تهران برگزار شد که نتایج آن مثبت بود. اگرچه این نشست در قالب نشستهای آستانه برای بررسی وضعیت کشور سوریه بود، اما دوجانبه و سهجانبه در حوزه همکاریهای فیمابین نیز در دستور کار سران سه کشور قرار گرفت که مهمترین آن تشکیل ائتلاف سهگانه در حوزه اقتصادی بود. این مسائل نشان میدهد که جبههبندیهای جدیدی در منطقه در حال شکلگیری است که محور آنها دیگر آمریکا نیست؛ زیرا بسیاری از کشورها به این نتیجه رسیدهاند که ائتلاف با آمریکا اولاً هزینهزا و ثانیاً غیرعملی است؛ زیرا آمریکا همواره سعی در حفظ سلطه و منافع خود بر کشورها و افزایش نقش رژیم صهیونیستی در این ائتلافها را دارد.
✍ محمدرضا فرهادی
#ثامن_نکا
🇮🇷
📝#گزارش_تحلیلی | بیهوده، خنیاگرو اعتیادآور مثل اینستا!
🍃🌹🍃
🔻«روزنامه جوان» در شماره امروز خود گزارشی دارد علیه اینستاگرامی که عکس یک شده است. این روزنامه با عنوان «بیهوده، خنیاگرو اعتیادآور مثل اینستا!» نوشته: «متأسفانه عمده کاربران در مواقع زیادی از روز، با دنبال کردن صفحات اینستاگرامی و چرخیدن در آن بدون هیچ هدفی، وقتشان را هدر میدهند و در حالی که میتوانند ساعاتی از روز را با تمرکز بیشتری صرف پیشرفت کاری و تحصیلی، ورزش کردن یا حتی توجه بیشتر به خانواده کنند، اما این «زمان» را به راحتی از دست میدهند.
🔸 در حال حاضر کاربران زیادی به سادگی، حال و آینده خودشان را با دیدن و خواندن هزاران مطالب غیرمفید، هدر میدهند و نمیدانند که هیچچیز ارزشمندتر از جلوگیری اتلاف وقتشان نیست.
🔺 پس تا دیرتر از این نشده #اینستاگرام و سایر شبکههای اجتماعی را که در آن عضو هستیم، بررسی کنیم و از خودمان بپرسیم که چطور میتوانیم آنها را به ابزار بهتری برای پیشرفتمان تبدیل کنیم؟»
#ثامن_نکا
💬 چرا ولی فقیه خودشان مشکلات را حل نمیکنند؟؟
برخی شاید این سوالها را بپرسند و یا حداقل در ذهن شان خطور کرده باشد که:
1- چرا رهبری که از همه ی مشکلات آگاهی دارند و میدانند که در کشور چه میگذرد اما کاری نمیکنند و در صدد حل آنها نیستند؟ اگر نمیتوانند، پس رهبری به چه دردی میخورد؟
2- رهبری که این همه قدرت دارند چرا با این انحرافات برخورد قاطع نمیکنند؟
✅در پاسخ باید گفت:
1. آیا انتظار داریم رهبری به جای مجلس، قانون تصویب کند؟
به جای دولت، کار قوه مجریه نماید؟ به جای دستگاههای اطلاعاتی، تحقیق کند؟
به جای قوه قضاییه و دستگاه دادگستری، خودش متهمین را دستگیر و مجازات نماید؟
به جای رییس صدا و سیما، کارگردان و هنرپیشه بیاورد و فیلم و سریال بسازد؟
به جای مدیریت نظام بانکی وارد عملیات اقتصادی و جلوگیری از وامهای کلان یا جابجایی دلارها بشود؟
به جای شهرداریها وارد صحنه شود و مشکلات شهری را بررسی کند؟
به جای دستگاههای اقتصادی و بازرگانی و گمرکات، واردات و صادرات را کنترل کند؟ و ده ها مورد دیگر ...
🔸آیا این کارها ممکن است؟؟
🔹آیا نخواهند گفت که پس قانون اساسی، تعریف جایگاهها و شرح وظایف و تشکیلات حکومتی یعنی چه؟!
پس کی در این مملکت چه کاره است؟!
آیا شالوده نظام از هم نمیپاشد؟
آیا رهبری میتواند از آسمان یک تعداد نیروی صالح، متقی، متخصص و کارآمد بیاورد؟!
آیا میتواند (یا عاقلانه است که) به جای مردم، رئیس جمهور و نمایندگان مجلس را -که بازوهای مردمی رهبری هستند- انتخاب کند؟ بعد از کجا انتخاب کند، از فرشتگان عرش، یا از همین مردم؟!
🔸پس؛ «رهبری»
رئیس جمهور، مجلس، دادگستری، بانک مرکزی، وزیر اطلاعات، شهرداری و... نیست، بلکه ایشان رهبریِ نظام را بر عهده دارد، با تعاریف مشخصی که در قانون اساسی و بدیهیات عقلی روشن است. نیاز کشور و نظام را میبیند و به همراه تبیین و تشریح به مسئولین و مردم منتقل میکند.
رهبری در جامعه ، گرا میدهد همانند دیده بانی که در جنگ با دشمن، گرا میدهد تا نیروها اقدام کنند ودرست عمل کنند، حال اگر گرا درست باشد اما نیروها درست عمل نکنند تقصیر کیست؟
🔺به مردم میگویند:
در انتخاب رئیس جمهور که دولت را تعیین خواهد کرد، بصیر باشند، به کسی رأی دهند که دارای چنین امتیازاتی باشد، همین طور در انتخاب نمایندگان، حالا اگر مردم به هر دلیلی آن طور که باید رعایت نکردند، "رهبری باید بیاید و عواقب انتخاب غلط یا دست کم غیر اصلح مردم را به دوش کشیده و جبران کند؟!"
🔺رهبری، به مجلس و به دولت خط مشیّ میدهد خطوط کلی سیاست داخلی و خارجی نظام را با توجه به اهداف و نیز شرایط حاکم بر کشور، منطقه و جهان را ابلاغ میکند.
‼️مردم الان خیلی انتظارات بیجا از ولایت فقیه دارند، راحت انتظار دارند ولی فقیه جای اندیشه مردم بیاید خرابی ها را اصلاح کند، این کار را حضرت علی هم نکرد، پیغمبر هم نکرد.
❓چرا مردم از ولی فقیه انتظار دیکتاتوری دارند؟؟!
2. درجواب سوال دوم باید گفت که:
قدرت و نفوذ رهبری و امام در جامعه به اندازه ی آگاهی، #بصیرت و بینش مردم است نه بیشتر.
🔹اگر مردم بصیرت و آگاهی کافی را نداشته باشند رهبر حتی اگر امیرالمومنین(ع) باشند قدرتی ندارند. همانند جنگ صفین، وقتی سپاهیانِ خود امام بصیرت کافی نداشتند، مالک اشتر را از یک قدمی خیمه ی کفر برمیگردانند و امام دیگر قدرتشان نافذ نیست و تسلیم بی بصیرتی مردم میشوند.
🔸وقتی در جنگ احد، غالب نیروها تدبیر و استراتژی پیامبر(ص) را از جان و دل درک نمیکنند و نادیده میگیرند، جنگ برده را میبازند...!
🔹وقتی مردم به دلیل عدم آگاهی ، مغلوب دسیسه های معاویه ها میشوند، رهبری همانند امام حسن (ع) مجبور به مصالحه با معاویه میشود.
🔸وقتی هنوز مردم آمادگی کافی در خود را ایجاد نکرده اند، هیچ امامی بعد از امیرالمومنین (ع) نمیتواند حکومت اسلامی تشکیل دهد و تا این آمادگی در مردم ایجاد نشود امام زمان هم برای تشکیل حکومت عدل نخواهد آمد و علت غیبت هزار و اندی سالشان بدلیل عدم آمادگی آحاد ملتهاست...
💢پس؛ قدرت رهبری در جامعه و حاکمیت به اندازه بصیرت مردم است نه بیشتر...
#ثامن_نکا
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل
خبر: حجتالاسلام محسنی اژهای دیروز (۳ مردادماه) طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضائیه، خطاب به رئیس سازمان بازرسی کل کشور تأکید کرد که نسبت به نظارت بر اجرای قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» و بهطورکلی تمام قوانین مربوط به تعالی نهاد خانواده، تسهیل امر ازدواج و مسکن، اهتمام داشته باشد.
🍃🌹🍃
🔸️گزارههایخبری:
1️⃣ از سال ۱۳۷۴ تاکنون، نرخ رشد جمعیت به طور معمول کاهشی بوده و امسال به عدد 0.71 درصد رسیده است. پیشبینیهای آماری سایت روندهای کلان (macrotrends) نشان میدهد؛ با این روند، در سال ۱۴۳۲ هجری شمسی، نرخ رشد جمعیت ایران منفی خواهد شد.
2️⃣ بر اساس اطلاعات بانک دادههای جهانی، در سال ۱۳۶۹، نرخ باروری به ازای هر خانم 4.3 فرزند بود که این عدد در سال ۱۳۷۹ به 2.1 فرزند رسیده است. با تغییر سیاستهای جمعیتی و فروکش کردن کرونا، در سالهای اخیر این عدد افزایش یافته و به حدود 2.1 رسیده است و میتوان امیدوار بود با اصلاح قوانین و در نظر گرفتن بستههای تشویقی برای فرزندآوری، روند افزایش ادامهدار باشد.
3⃣ از سال ۹۲ به مدت ۸ سال، موضوع جمعیت بهعنوان یک عنوان کاری نه چندان جدی در کارتابل مجلس و دولت قرار داشت. بااینوجود، در سال گذشته مجلس انقلابی قانون جوانی جمعیت را تصویب و قوانین ضدجمعیتی قبلی را لغو کرد. در این قانون مشوقهای بسیاری شامل: حمایتهای جامع و مستمر برای تسهیل ازدواج به هنگام، تشکیل و تحکیم خانواده؛ ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان متأهل؛ گسترش کمی و کیفی بیمهها و نظام تأمین اجتماعی و ... لحاظ شده است.
🔺نکتهپایانی: موفقیت و پایدار بودن برنامههای جمعیتی، مستلزم نگاه سیستمی، تعیین اهداف کوتاهمدت و بلندمدت، همکاری و هماهنگی بین بخشی و ارزیابی و ارزشیابی مستمر برنامههاست. در این بین نهضت تبیین و روشنگری بهمنظور شناساندن نقاط قوت افزایش جمعیت و ضرورت حرکت در این مسیر، میتواند نوید تحقق این امر و عبور کشور از معضل کاهش جمعیت جوان در سالهای آتی باشد. معاونت سیاسی سپاه با اختصاص سیامین همایش سراسری هادیان سیاسی خود به موضوع «جوانی جمعیت» که امروز(۴مرداده۱۴۰۱) برگزار شد، اولین گام در مسیر روشنگری افکار عمومی را برداشته است.
✍ #حسین_عباسیان
#ثامن_نکا
♨️ روزنامه آمریکایی: قبول کنیم شکست خوردیم
📝 روزنامه آمریکایی لُس آنجلس تایمز نوشت:
🔹 ما باید به یاد داشته باشیم که منازعات و اختلافات میان ایران و آمریکا هیچ گاه در مورد سانتریفیوژهای هستهای و یا غنی سازی اورانیوم نبوده است. اختلافات میان دو طرف همواره فی الذات ماهیتی سیاسی داشته است و به سال 1979(1357) و پیروزی انقلاب اسلامی در ایران و سرنگونی رژیم شاه در این کشور باز می گردد.
🔸 اکنون باید بپذیریم که ایران پیروز میدان بوده است. اگر چه مقام های آمریکایی مایل نیستند که این مساله را با صدای بلند و در جلوی چشم همگان اعتراف کنند، با این حال، ایران با مقاومت خود در سال های اخیر(به طور خاص در چهار سال اخیر)، عملا به یک قدرت هسته ای تبدیل شده است که در بحث توانمندی های هسته ای، قابلیت های فراوانی دارد. البته این بدان معنا نیست که ایران اکنون سلاح اتمی در اختیار دارد و یا حتی خواهان داشتنِ این قبیل تسلیحات است.
#ثامن_نکا
📮 #مناظره_توییتری
⭕️ امیرعلی ابوالفتح، کارشناس مسائل آمریکا:
🔹جوری می گویند چرا ایران سیاست موازنه میان غرب و شرق را پیگیری نمی کند که گویی دروازه های ورود به غرب باز است و ایران از ورود خودداری می کند.
🔹آمریکا 2 هزار تحریم اعمال کرده و متحدانش جرئت ندارند با ایران وارد تعاملات مالی و تجاری شوند. در این شرایط، چه موازنه ای می شود انجام داد؟
▪️پ.ن:
⭕️ علی مطهری، نماینده پیش مجلس در واکنش به اظهارات علی اکبر ولایتی در روزنامه اعتماد نوشته بود:
🔹علاوه بر نگاه به شرق، باید به سمت غرب هم برويم و يك سياست متوازن ميان غرب و شرق برقرار كنيم تا به هيچ كدام باج ندهيم. اين امر مستلزم آن است كه از ژست انقلابيگري دست برداريم و منافع و مصالح مردم و انقلاب اسلامي را بيش از اين بازيچه شعارهاي بيمنطق قرار ندهيم.
#ثامن_نکا
🌐 برجام، گربه شرودینگر دیپلماسی آمریکا
📝 والتر راسل مید، تحلیلگر مسائل بینالملل با انتشار یادداشتی در روزنامه والاستریت ژورنال توضیح داده که چرا آمریکا مذاکره با ایران را رها نمی کند:
🔹برجام به گربه شرودینگر دیپلماسی آمریکا مبدل شد که نه فایده ای دارد و نه زنده است، ولی بلاتکلیف است.
🔸 هراس از انتقادات داخلی کوبنده نسبت به پذیرش شکست مذاکرات
🔹 اعلام خاتمه مذاکرات بدون رسیدن به یک توافق قطعی با ایران دولت بایدن را تحت فشار قرار می دهد تا بین پذیرش ایران هستهای و آغاز یک کارزار جدید مستعد ارتقا یافتن تا حد یک درگیری تازه در خاورمیانه، تصمیم بگیرد.
🔸 فروپاشی قریب الوقوع توافق به عنوان بخشی از فاجعه جهانی انرژی آمریکا محسوب میشود.
🔹 {آمریکایی ها در یک محاصره ژئوپلتیک گیر افتاده اند} دستوپنجه نرم کردن با تهران به طور خاص برای روسیه و چین مفید است.
#ثامن_نکا
🇮🇷
📝محور بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با ائمه جمعه سراسر کشور
🍃🌹🍃
❌بخش دوم
🔻تاکید بر پرهیز امام جمعه از تفاوت در گفتار و رفتار و اثر گذاشتن این موضوع بر روی مستمع
🔹اشاره به ترک نماز جمعه توسط افراد به عنوان کمترین کار در مواجهه با تفاوت های گفتاری و رفتاری امام جمعه
🔸بیان داشتن دعوت مردم به تقوا از طریق رفتار در کنار دعوت به تقوا در نماز جمعه به صورت گفتار
🔹توصیه معظم له برای حضور ائمه جمعه در خدمات اجتماعی
🔸تمجید از درخشیدن برخی از ائمه جمعه در زلزله، در سیل، کرونا و در مسائل گوناگون دیگر
🔹بیان لزوم کمک به طبقات محروم و کمک به مستضعفان و محرومان
🔺تاکید بر معنا نداشتن عدالت بدون کمک و رسیدگی به طبقهی مستضعف و محروم
#ثامن_نکا