eitaa logo
پشتیبانی طرح کیمیا 98
122 دنبال‌کننده
91 عکس
0 ویدیو
7 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
♻️ادعای جدید در مرحله تجدیدنظر مسموع نخواهد بود ولی موارد زیر ادعای جدید محسوب نمی‌شود: ۱- مطالبه قیمت محکوم به که عین آن، موضوع رای بدوی بوده و یا مطالبه عین مالی که قیمت آن در مرحله بدوی مورد حکم قرار گرفته است. ۲- ادعای اجاره بهاء و مطالبه بقیه اقساط آن و اجرت‌المثل و دیونی که موعد پرداخت آن درجریان رسیدگی بدوی، رسیده و سایر متفرعات از قبیل ضرر و زیان که در زمان جریان دعوا یا بعد ازصدور رای بدوی به خواسته اصلی تعلق گرفته و مورد حکم واقع نشده یا موعد پرداخت آن بعد ازصدور رای رسیده باشد. ۳- تغییر عنوان خواسته از اجرت المسمی به اجرت المثل یا بالعکس. 💢چنانچه هریک از طرفین دعوا دادخواست تجدیدنظر خود را مسترد نمایند، مرجع تجدیدنظر، 👈قرار ابطال دادخواست تجدیدنظر را صادر می نماید. 💢1️⃣👈در مواردی که رای دادگاه تجدیدنظر مبنی بر محکومیت خوانده باشد 2️⃣👈و خوانده یا وکیل او در 1- هیچ یک از مراحل دادرسی حاضر نبوده یا 2- لایحه دفاعیه و یا 3- اعتراضیه ای هم نداده باشند 3️⃣👈رای دادگاه تجدیدنظر ظرف مدت بیست روز پس از ابلاغ واقعی به محکوم علیه یا وکیل او قابل اعتراض و رسیدگی در همان دادگاه تجدیدنظر می باشد، 4️⃣👈رای صادره قطعی است.
♻️نکاتی از داوری 1️⃣کلیه قضات و کارمندان اداری شاغل در محاکم قضایی نمی توانند داوری نمایند هرچند با تراضی طرفین باشد. 2️⃣درمواردی که داور با قرعه تعیین می شود، هریک از طرفین می توانند پس از اعلام در جلسه، در صورت حضور و در صورت غیبت از تاریخ ابلاغ تا ده روز، داور تعیین شده را رد کنند، مگر اینکه موجبات رد بعدا حادث شود که دراین صورت ابتدای مدت روزی است که علت رد حادث گردد. دادگاه پس از وصول اعتراض، رسیدگی می نماید و چنانچه اعتراض را وارد تشخیص دهد داور دیگری تعیین می کند. 3️⃣بعد از تعیین داور یا داوران، طرفین حق عزل آنان را ندارند 👈مگر با تراضی. 4️⃣چنانچه داور پس از قبول داوری بدون عذر موجه از قبیل مسافرت یا بیماری وامثال آن در جلسات داوری حاضر نشده یا استعفا دهد و یا از دادن رای امتناع نماید، علاوه بر جبران خسارات وارده تا پنج سال از حق انتخاب شدن به داوری محروم خواهد بود. 5️⃣نسبت به امری که از طرف دادگاه به داوری ارجاع می شود اگر یکی از داوران استعفادهد یا از دادن رای امتناع نماید و یا در جلسه داوری دوبار متوالی حضور پیدا نکند دو داور دیگر به موضوع رسیدگی و رای خواهند داد. ➖چنانچه بین آنان در صدور رای اختلاف حاصل شود، دادگاه به جای داوری که استعفا داده یا از دادن رای امتناع نموده یا دوبار متوالی در جلسه داوری حضور پیدا نکرده ظرف مدت ده روز داور دیگری به قید قرعه انتخاب خواهد نمود، مگر اینکه قبل ازانتخاب به اقتضاء مورد، طرفین داور دیگری معرفی کرده باشند. دراین صورت مدت داوری از تاریخ قبول داور جدید شروع می شود. 6️⃣در صورتی که داوران درمدت قرارداد داوری یا مدتی که قانون معین کرده است نتوانند رای بدهند و طرفین به داوری اشخاص دیگر تراضی نکرده باشند، دادگاه به اصل دعوا وفق مقررات قانونی رسیدگی و رای صادر می نماید. 7️⃣ارجاع دعاوی راجع به اموال عمومی و دولتی به داوری👈 پس از تصویب هیات وزیران و اطلاع مجلس شورای اسلامی صورت می گیرد ➖در مواردی که طرف دعوا خارجی و یا موضوع دعوا از موضوعاتی باشد که قانون آن را مهم تشخیص داده،جز تصویب هیات وزیران 👈 تصویب مجلس شورای اسلامی نیز ضروری است.
♻️هریک از طرفین دعوا که متمسک به گواهی شده اند، باید گواهان خود را در زمانی که دادگاه تعیین کرده حاضر و معرفی نمایند. ➖صلاحیت گواه و موارد جرح وی برابر شرایط مندرج در بخش چهارم از کتاب دوم، در امور کیفری، این قانون می باشد. ♻️هریک از اصحاب دعوا می توانند گواهان طرف خود را با ذکر علت جرح نمایند. چنانچه پس از صدور رای برای دادگاه معلوم شود که قبل از ادای گواهی جهات جرح وجود داشته ولی بر دادگاه مخفی مانده و رای صادره هم مستند به آن گواهی بوده، مورد از موارد نقض می باشد و چنانچه جهات جرح بعد از صدور رای حادث شده باشد موثر در اعتبار رای دادگاه نخواهد بود. ➖ در صورتی که طرف دعوا برای جرح گواه از دادگاه استمهال نماید دادگاه حداکثر به مدت یک هفته مهلت خواهد داد.
این نکات مکمل نکات شرح محیطی آزمونهاست خواندن آنها اوجب واجبات است . به هیچ وجه این نکات رو از دست ندهید . نکات از مباحثی انتخاب شده که همیشه سوالند و طراح برای پرهیز از سوال تکرار ی مجبورند به این نکات توجه کنند.
یه چند ساعت دیگه اصول رو شروع میکنم . پایه هاش💪 تا اون موقع این نکاتو تموم کنند
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️نکات مهم رای : 1️⃣صدور حکم و اجرای مجازات در مورد جرائم زیر و شروع به آنها قابل تعویق و تعلیق نیست: الف- جرائم علیه امنیت داخلی و خارجی کشور، خرابکاری در تاسیسات آب، برق، گاز، نفت و مخابرات ب- جرائم سازمان یافته، سرقت مسلحانه یا مقرون به آزار، آدم‌ربایی و اسیدپاشی پ- قدرت نمایی و ایجاد مزاحمت با چاقو یا هر نوع اسلحه دیگر، جرائم علیه عفت عمومی، تشکیل یا اداره مراکز فساد و فحشا ت- قاچاق عمده مواد مخدر یا روانگردان، مشروبات الکلی و سلاح و مهمات و قاچاق انسان ث- تعزیر بدل از قصاص نفس، معاونت در قتل عمدی و محاربه و افساد فی الارض ج- جرائم اقتصادی، با موضوع جرم بیش از یکصد میلیون (۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰)ریال 2️⃣هرکس مشروبات الکلی را بسازد یا بخرد یا بفروشد یا در معرض فروش قراردهد یا حمل یا نگهداری کند مجازات او قابل تعلیق خواهد بود. 3️⃣وارد نمودن مشروبات الکلی به کشور قاچاق محسوب می گردد. ➖اگر قاچاق مشروبات الکلی و شروع به آن عمده باشد قابل تعویق و تعلیق نیست. ➖اگر قاچاق مشروبات الکلی و شروع به آن عمده نباشد اصولاً قابل تعویق و تعلیق است. مگر در مورد جزای نقدی
❌برخی از بچه ها در مورد این رای توضیحات من مو را دیدند : و گفتند طبق ماده 71 قاچاق مشروبات حتی غیر عمده هم باشد مجازات قابل تعلیق و تعویق نیست : ماده 71- جزای نقدی مقرر در این قانون ازسوی مرجع رسیدگی کننده قابل تعلیق و تخفیف نیست و مجازات‌های حبس و شلاق در جرائم قاچاق کالاهای ممنوعه، حرفه‌ای و سازمان یافته موضوع این قانون نیز قابل تعلیق نمی‌باشد. ❌❌همان همان بچه ها پیچش مو را ندیدند ماده 22 همان قانون هرکس مرتکب قاچاق کالای ممنوع گردد یا کالای ممنوع قاچاق را نگهداری یا حمل نماید یا بفروشد، علاوه بر ضبط کالا به‌شرح زیر و مواد (23) و (24) مجازات می‌شود: 💢مصداق غیر عمده 👇👇👇 الف. درصورتی‌که ارزش‌کالا تا ده میلیون (10.000.000)ریال باشد، به جزای نقدی معادل دو تا سه برابر ارزش کالای ممنوع قاچاق 💢مصداق عمده 👇👇👇 ب. درصورتی که ارزش کالا از ده میلیون (10.000.000) تا یکصد میلیون (100.000.000) ریال باشد به جزای نقدی معادل سه تا پنج برابر ارزش کالای ممنوع قاچاق پ. در صورتی که ارزش کالا از یکصد میلیون (100.000.000) تا یک میلیارد (1.000.000.000)ریال باشد به بیش از شش ماه تا دو سال حبس و به جزای نقدی معادل پنج تا هفت برابر ارزش کالای ممنوع قاچاق ت. در صورتی که ارزش کالا بیش از یک میلیارد (1.000.000.000)ریال باشد به دوسال تا پنج سال حبس و به جزای نقدی معادل هفت تا ده برابر ارزش کالای ممنوع قاچاق ☑️اولاً در ماده 71 قاچاق کالا و ارز از تعویق حرفی نزده و گفتن قابل تعویق نیست یعنی تفسیر مفصل و اجتهاد برخلاف نص وتفسیر به ضرر متهم ☑️ثانیاً تنها مصداق غیر عمده مشروبات (بند الف ماده 22 قاچاق کالا و ارز ) فقط جزای نقدی دارد . حبس ندارد که تعلیق بشود یا نشود. حتی بند ب را هم غیر عمده حساب کنیم هم وضع همینه ☑️ثالثا در ماده 702 تعزیرات حمل مشوبات از خارج به داخل (که در ماده 703 قاچاق نامیده شده )حبس و شلاق هم دارد . هرکس مشروبات الکلی را بسازد یا بخرد یا بفروشد یا در معرض فروش قراردهد یا حمل یا نگهداری کند یا در اختیار دیگری قراردهد به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار(۷۴)ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی(تجاری) کالای یادشده محکوم می شود. ➖ این شلاق و حبس در ماده 702 تعزیرات اگر قاچاق عمده نباشد قابل تعلیق و تعویق است ➖آن جزای نقدی در ماده 71 قاچاق کالا و ارز حتی اگر قاچاق عمده نباشد قابل تعلیق و تخفیف نیست (در مورد تعویق قانون قاچاق کالا و ارز ساکت است اما طبق ماده 47 ق.م مجازات باید آن را قابل تعویق دانست مگر نفسیر موسع کنین تخفیف را مشمول همه نهادهای تخفیفی بدانیم که بر خلاف اصل تفسیر مضیق و به ضرر متهمه)
یکی از دوستان گفتند که ماده 71 قاچاق کالا و ارز بعنوان قانون خاص حکم ماده 702 را تخصیص نمی زند؟ ✅توجه کنید ماده 71 قاچاق کالا و ارز گفته جزای نقدی مقرر در این قانون.... ❌یعنی حکم ماده 71 قاچاق کالا و ارز به ماده 702 تسری نمی یابد . و محدود به همان قانون قاچاق کالا و ارز است
🔴 نکات اصول رو شروع می کنم: اولویت رو بدید به مدنی و دادرسی بعد اتمام اونها بیایید سر وقت اصول