🔻 از عــراق برڱشت .گفت: بابا من برگشتـم تا به سوریہ بروم؟!
🔻 گفـتم :با چه خـاطرجمعی چنین حرفی میزنی؟؟
🔻گفـت: بابابه من الهام شده که اگر اعزامی صورت بگیرد من در اعزام هستم.
🔻 میگفت: یک روز ، بـعداذان صبح به حرم حضـرت عـباس (علیهالسلام) رفتم. خیلی دور ضـریح خـلوت بود. با قمر بنیهاشم (علیهالسلام) عهـد کردم. از او که اولین مدافع حرم حضرت زینب (سلاماللهعلیها) در این کره خاکی بودند خواستم که اگر مرا قابل بدانند اجازه بدهند راهی دفاع از حرم حضرت زینب شوم.
🔻 مردد بودم اینجا بمانم یا به سوریه بروم، عاجزانه خواستم. در حرم را بسته بودند. ارتباطی قلبی برقرار شد خواب نبودم، اما الهامی به من شـد که دعوت شدم و آقا مرا پذیرفــت.
🔻تروریست ها در خان طومان جگرش را بیرون کشیدند و به حمزه شهدای مدافع حرم معروف شد.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#فقط_حیدر_امیرالمومنین_است
#شهید_مدافع_حرم_حمید_قاسم_پور
عضویت در کمیل مدیا👇👇
•●@komeil_media●•
شهید"سید مجتبی علمدار"و انگشتری که حضرت زهرا بازگرداند
📌با سید رفته بودیم حمام عمومی. سید انگشترهای دستش را کنار حوض گذاشت. انگشترش را آب برد داخل چاه.خیلی ناراحت شد.به شوخی به سید گفتم: تو نباید به مال دنیا دلبسته باشی.
🔸گفت: «راست میگی ولی این هدیهٔ همسرم بود؛ خانمی که ذریهٔ حضرتزهرا (س) است. اگر بفهمد بد می شود.» روز بعد به همراه سید راهی مازندران شدیم.
🔹دو روز مرخصی تمام شد.راهی تهران شدیم.نگاهم به دست سید افتاد. خواب از چشمانم پرید با تعجب گفتم: «سید این همون انگشتره!گفت آروم باش. خودم دیدم انگشتر به داخل فاضلاب حمام افتاد. حالا همان انگشتر در دست سید بود.
▪️با تعجب گفتم تو رو خدا بگو چی شده؟ اما سید حرفی نمی زد و بحث را عوض می کرد سید را حق مادرش قسم دادم. گفت چیزی را که می گویم تا زنده ام جایی نقل نکن و حتی اگه تونستی بعد از من هم به کسی نگو چون تو را به خرافه گویی متهم می کنند.
▫️سید گفت: «من آن شب به خانه رفتم. مراقب بودم همسرم دستم را نبیند. قبل از خواب به مادرم متوسل شدم. گفتم مادر جان بیا و آبروی من را بخر. بعدش طبق معمول سوره واقعه را خواندم و خوابیدم.
🔻نیمه شب بود که برای نمازشب بیدار شدم. مفاتیح من بالای سرم بود. مسواک و انگشترم روی مفاتیح بود. رفتم سمت مفاتیح تا انگشترم را دستم کنم.با تعجب دیدم همان انگشتری که در حمام گم شده بود روی مفاتیح قرار داشت.نمی دانی چه حالی داشتم.»
#شهیدسیدمجتبیعلمدار
•●@komeil_media●•
🍀 روزه گرفتن فردا (روز مبعث) را از دست ندهیم.
🍀🍀 یکی از مهمترین اعمال فردا که بیست و هفتم ماه مبارک رجب هست و روز مبعث پیامبر گرامی اسلام هست روزه گرفتن هست.
روزه گرفتن در فردا به طور ویژه وارد شده و مستحب موکد هست و یکى از چهار روزى است که در تمام سال روزه گرفتنش امتیاز دارد و روزه فردا برابر است با روزه هفتاد سال(ثواب هفتاد سال روزه).
⚪️ منبع مفاتیح الجنان در اعمال ماه رجب.
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حرم امیرالمؤمنین (عليهالسلام) بهمناسبت سالروز مبعث رسول اکرم (صلّىاللهعليهوآله) گلباران شد
امشب که شب مبعث احمد (ص) باشد🌺
مشمول همه عطای سرمد باشد💐
یا رب چه شود طلوع صبح فردا🌺
صبح فرج آل محمد (ص) باشد💐
عید سعید مبعث، آغاز راه رستگاری و طلوع تابنده هدایت و عدالت، از کوه نور به پهنای عالم هستی، بر همگان مبارک باد.
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
#رسول_رحمت
#عید_مبعث
#شفیع_العالمین
🔴 روزه عید مبعث ثواب 70 سال عبادت را دارد
🔸 در روایتی از امام صادق (ع) آمده است: هر کس در روز ۲۷ رجب روزه بگیرد، خداوند برای او پاداش روزه ۷۰ سال را مینویسد.
🔸زیاد صلوات فرستادن در این روز :
همچنین در روایتی از امام صادق (ع) نقل شده است که در این روز روزه میگیری و بر محمد و آلش زیاد صلوات میفرستی.
مساوی با زیارت رسول خدا (ص) و امیرمؤمنان (ع) است
#مبعث
#عید_مبعث
•●@komeil_media●•