✊ بروز معجزه مقاومت نظامی در غزه !
نمی دانم چقدر اخبار نظامی مقاومت در غزه را پیگیری می کنید ولی به نحو عجیبی عملیات های ضد رژیم از جبالیای شمال تا رفح جنوب بالا گرفته است و دقیقا زمانی که تصور می شد مقاومت در حضیض ضعف خود قرار دارد ضربات متعددی به رژیم وارد شده است و این یعنی سخن چندی قبل رهبری مبنی بر اینکه مقاومت به ما گفته «هنوز اکثر توان نظامی ما محفوظ است» اخباری دقیق از میدان بوده است
آنچه بنظر من معجزه اصلی غزه است نه روز هفتم اکتبر که این «مقاومت طولانی مدت در مقابل رژیم تا دندان مسلح» به انواع تجهیزات نظامی و رصدهای امنیتی آمریکایی است. این مقاومت است که دارد ثابت می کند «پدیده خرمشهر» قابل تکرار در هر نقطه از جهان است که ایمان با تدبیر و آموزش جمع بشود.
این ایمان هم ثمره تربیت دینی و تفکر «اسلام سیاسی مقاوم» است والا تجربه اسلام سیاسی مساوم یا جریانات قومی عربی در خود فلسطین و منطقه به عزت مطلوب منجر نشده است.
اینجاست که باید به مخالفان اسلام سیاسی سنی و صاحبان نظریه فاسد «ترجیح سنی سکولار» تلنگر زد.
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اخیرا سخنی تقطیع شده از حقیر در حال پخش در شبکه های مختلف داخلی و خارجی است. گرچه جلسه داخلی بوده و ناشر رسانه ای قبل از انتشار با ما هماهنگ نکرده بود ولی نکته من درباره مقایسه این حرفها با حرفهای پس از حادثه در گفتگو با جدال میباشد.
در آن گفتگو هنوز اطلاعات دقیقی از حادثه هویدا نشده بود. البته بنده عامدانه عدم اثبات جرم «تجاوز» برای کوچک زایی را ذکر کردم چون تجاوز با «تعرض» از حیث حقوقی فرق دارد هر چند هویت مجرمانه و خدشه به حیثیت لباس ش را تغییر نمیدهد و اتفاقا برخورد با امثال او باعث اعتماد به نظام است.
برخلاف ادعای برخی شبکه های ضد انقلاب این حرف ها اصلا جدید نیست و نماینده رهبری در استان سیستان و بلوچستان پیش تر به طور تفصیلی همه آنها را توضیح داده بودند.
ایشان بعدا هم بارها به پیگیری این پرونده اقدام کردند و به مسوولان امر بخاطر تاخیر در رسیدگی اعتراض نمودند که یک نمونه از آن را درج کردم.
📍 @komeilialireza
🌹🌹 یادی از دو شهید امت گرا
در ایام تولیت شهید ابراهیم رییسی بر آستان قدس توفیق داشتم چند باری ایشان را ملاقات کنم از جمله زمانی که پروژه «مزارات» که برای توسعه تعاملات با اهل سنت صوفی مسلک بود را خدمت ایشان ارایه دادم. ایشان فرمود من در شمال آفریقا و برخی نقاط دیگر این جریانات را دیده ام و ارادت اینها به اهل بیت علیهم السلام را میشناسم.
در آن مدت چند بار هم گروههای مختلف علمای بزرگ اهل سنت از هند و پاکستان و کشورهای عربی خدمت ایشان آمدند ولی خب متاسفانه این طرحها پس از ایشان دیگر پیگیری نشد و ناکام ماند!
نگاه معتدل و امت گرای ایشان را می شد لمس کرد و از نمازی که چند بار پشت سر اهل سنت در سنندج و پاکستان خواندند معلوم بود مقلد ناب رهبری هستند.
با شهید امیرعبدالهیان نیز چند بار قبل از وزارت خارجه دیدار داشتم. زمانی که بر دبیرخانه کمیته فلسطین مجلس بودند گزارشی مختصر از فعالیت های مفصل «امت واحده» دادم و از ارتباط با جریانات اسلامگرا و فلسطینی ها گفتم.
تشویق کردند و خواستند که جریانات مردمی بیش از قبل به میدان بیایند. هر چند دفتر ایشان دیگر کار را پیگیری نکرد ولی ایشان دیپلماتی بود که باورمند به امت اسلامی و مقاومت بود و خصوصا پس از طوفان الاقصی زحمات بسیاری برای غزه کشید.
خدای شان بیامرزد و تلاش شان برای مردم و مظلومان غزه و مرگ در راه خدمت به مردم که اجر شهادت دارد را بپذیرد.
📍 @komeilialireza
🌐 چرا رییس جمهور بعد باید درک جهانی داشته باشد؟!
حالا که حسب شرایط اضطراری باید در مدت یک ماه رییس جمهوری جدید انتخاب شود شایسته است که درباره تصویر کنونی خودمان تامل کنیم تا وی را متناسب با آن برگزینیم: لحاظ شرایط منطقه ای و جهانی و نقشی که ایران در حال بازی کردن در آن است خصوصا پس از طوفان الاقصی بسیار مهم است و کسانی که رصد شرایط بین المللی و منطقه ای دارند می دانند که اینک منتخب مردم ایران حتما باید بتواند این مسیر عزتمندانه که خصوصا پس از عملیات وعده صادق ایجاد شد را ادامه بدهد.
کسی باید انتخاب بشود که بتواند در قامت کلان مسأله «تغییر قواعد» و «نظم جدید جهانی» قویتر از گذشته گام بردارد و منفعت طلبی هایی که صرفا تداوم حضور در قدرت را میخواهند آفت این انتخاب مردم خواهند بود چرا که به رئیس جمهوری بدون این قواره ولی تابع خودشان راضی تر هستند!
بخواهیم یا نه ایران تغییر قواعد جدید در منطقه را کلید زده است و رئیس جمهور بعدی باید فهم درستی از این مساله و از آن مهمتر درک و باوری عمیق از آن داشته باشد تا این فرصت از دست نرود! آری! با توجه به مسائل فرعی و جزئی یا غلبه شعارهای داخلی بر خارجی در عین اینکه امروز فرصت خارجی بهترین زمینه برای بهبود مسائل اقتصادی داخلی نیز هست، این فرصت جهانی و منطقه ای که از قلب آمریکا تا بیخ گوش مان شاهد آن هستیم می تواند از دست برود. فتامل!
📍 @komeilialireza
🚨 چرا رژیم صهیونیستی از روایت ترور بودن شهادت رییسجمهور سود میبرد ؟!
درست است که برخی دوست دارند این شهادت را کار دشمن بپندارند تا مدیران خاطی نیز مطرح نشوند ولی این را بدانیم که پس از عملیات غرورآفرین #وعده_صادق که حتی میتوان گفت افتتاح سد خدا آفرین که دو سال بود آماده شده بود هم از تبعات آن بود، رژیم بشدت دوست دارد که این اتفاق در ساحت غیررسمی به او منتسب شود تا نوعی ژست اقتدار و شکستن ایران به خود بگیرد و آبروی رفته را احیا نماید!
آری! صرف همین اتفاق تلخ هم بخشی از آبروی ما را برد و نشان از ضعف ها یا بی مبالاتی های مدیریتی داشت ولی این کجا و آنکه رژیم صهیونسیتی از آب کره بگیرد و آن را در این شرایط اسفبارش برای خود فاکتور کند کجا؟!
برخی فکر میکنند اینکه این حادثه نزدیک مرز آذربایجان بوده یا اینکه از سه هلیکوپتر دو تا سالم به مقصد رسیدند را میتوان شواهد و أماراتی برای ترور آنان دانست ولی پرواضح است که اینها دلیل محسوب نمی شوند و اتفاقا اخطار هواشناسی و که نباید پس از ظهر که هوا مه آلود است رفت و آمد صورت بگیرد نشانگر آن است که امکان رخداد یک اتفاق طبیعی بالا بوده و باید منتظر بررسی کارشناسی باشیم.
همین قدر بدانیم که آنان پس از ضربه ایران هرگز چنین ریسکی را نمیکنند چرا که نهایتا تکلیف ماجرا با بررسی دقیق معلوم میشود و پاسخ ایران در شرایط فعلی قطعی است. مراقب ایجاد امتیاز حدس و گمانی و بدون دلیل برای رژیم در این شرایط باشیم.
📍 @komeilialireza
🤷♂ چگونه جبهه پایداری تکنوکرات شد؟
امسال که جبهه پایداری رسما با قالیباف لیست مشترک داد و در دوره ای که جریان انقلابی جوان شکوفا شده و از چتر پدرخوانده ها درآمده بود محکم پای این اتحاد ایستاد و حالا هم در مجلس حامی ریاست ایشان است خیلی خوب به یاد سخنان سران این جبهه التقاطی منتقد التقاط در سالهای قبل می افتم که ادعا میکردند قالیباف از هاشمی هم خطرناک تر است و اساسا برچسب «تکنوکرات» را آنان به ایشان تقدیم کردند!
خب واقعیت ماجرای این تحول صد و هشتاد درجه ای چیست ؟
آیا این جبهه از آرمان های خود عدول کرده است؟ آیا شناخت آنان از دکتر قالیباف اصلاح شده است و دیگر ایشان را تکنوکرات نمی دانند؟ آیا مزه قدرت به زبان آنان خوش آمده و با هر فرآیندی بنا دارند در قدرت بمانند؟! یا همه اینها؟!
قدیم ترها درباره این جبهه و خطرات ناشی از فکر رادیکال و البته سطحی نگرانه آنان نوشته ام و البته معتقد نیستم اینان نتیجه فکری علامه مصباح هستند ولی معتقدم اینان با خرج کردن آن عالم بزرگوار صدمه بزرگی به جریان فکری انقلاب زدند.
واقعیت این است که نوع روایت افراطی آنان از دین به طور طبیعی در میدان واقعیت به این تفریط هم رسید! بر این باورم که بازخوانی این فرآیند تغییر خیلی میتواند درس آموز باشد! کاش در قم مجلات فکری شجاعی وجود داشت و صریح در این نوع موضوعات قلم فرسایی و گفتگوهای بی پرده میکرد!
یادم هست وقتی با اساتید این موسسه بر سر شریعتی که تا حد تکفیر او پیش میرفتند بحث میشد و ادله رهبری در گذشته و نیز پاورقی ایشان بر کتاب جریانهای رسول جعفریان را می گفتیم به خوبی فرق میان فکر انقلابی روشنفکر با ظاهرگرا و جریان فکری اجتهادی میدان دیده با جریان کلام زده دور از واقعیت خود را در یک مثال نشان می داد!
اینکه شیوه فکر دینی این جریان و برخی جریانات مشابه کلام زده و مناسک گرا و بدون تجربه حکمرانی و دارای نگاههای انتزاعی که حتی ادعای تمدن سازی اسلامی دارند چه اشکالاتی دارد را به زمان دیگری موکول میکنم و متفکران جوان را به نوشتن در این مقوله دعوت می نمایم.
📍 @komeilialireza
👀 در اهمیت تشخیص و تصمیم برای رییس جمهور
حالا که انتخابات ضرب الاجلی ریاست جمهوری نزدیک است فهم خودم را از مهمترین ویژگی رییس جمهور می نویسم چرا که در برخی متن ها نوعی نگاه اجرایی صرف و تشبیه به یک مدیر میدانی از این جایگاه میشود حال آنکه مسأله اصلا اینطور نیست!
هر سطحی از مدیریت را که به سمت بالاتر برویم در واقع از سطح ابزار و تکنیک به سمت راهبرد و استراتژی نزدیک میشویم. همین جاست که تفاوت مهندس ها و دکترهای علوم انسانی بیشتر خودش را نشان میدهد. سطح تکنیک و سطح راهبرد...
رییس جمهور آن هم در شرایطی که ما از یک تشتت شدید در نظریات بومی برای مدیریت کشور و عبور از بحران های کنونی رنج میبریم، علاوه بر داشتن مبانی فکری درست و تحلیل جامع از شرایط جهانی، منطقه ای و ملی باید بتواند تشخیص های بهنگام و کارشناسانه ای نیز در سطح جهت گیری و نیز برنامه های کلان و موثر داشته باشد.
مثلا نمیشود کسی رییس جمهور کنونی کشور بشود ولی در مسأله اقتصاد که اولویت اول کشور است درک دقیقی نداشته باشد. رییس قوه اجرایی دولت باید بتواند راهبردهای اصلاح وضعیت اقتصادی کشور را به خوبی درک و حتی تبیین کند والا دچار مریضی واگذاری امور به دیگران و حتی دور خوردن خواهد شد.
حال که گزینه های بسیار متعددی مطرح هستند گرچه نشانگر وجود عناصر پرانگیزه سیاسی است ولی باید آنها را در دو لایه سنجید. چه بسیار مدیران ملی که در آنها هیچ نشانه ای از «درک راهبردی» ندیدیم و تا بخواهی «عملگرایی کور» دیدیم و در عین نداشتن «تشخیص» دایما در حال «تصمیم»!
پس از تشخیص مرحله تصمیم است که نیازمند «قاطعیت» و دوری از باندبازی و مصلحت اندیشی های بیجا و سیاست زدگی مفرط است. این عنصر تکمیل کننده فهم است و در جایگاهی که مقام تصمیم گیری های روزانه است خیلی مهم می باشد.
به دلیل فقدان نقد علمی از عملکرد مدیران کشور معمولا فهم ما تابع خبرسازی های عامدانه لشکرهای سایبری است و درک درستی از درک و توان آنان وجود ندارد. این یعنی انتخاب آگاهانه واویلاست و موج سازان عملا انتخاب خواهند کرد! فتامل!
📍 @komeilialireza
❌ نقل قول شخصی از رهبری و بزرگان سم انتخابات است!
امروز ثبت نام ها آغاز میشود و دوباره بازار نقل قول های سیاسی داغ است! اینکه حاجی گفته فلانی همکاری نمیکرد تا اینکه آقا گفتند بهمانی خوشفکر است و ..
ریشه اش هم تربیت تقلیدی ماست. اینکه «من قال» بر «ما قال» اینقدر ترجیح دارد و بجای تحلیل بیطرفانه کاندیداها اینطور کدها وسط می آید خود یک آفت است.
یادم هست سال ۸۴ جناب ماندگاری که مسوول روحانیون قالیباف در قم بود نقل هایی از آقا برای ایشان می کرد یا وقتی با خود دکتر در سال ۸۹ جلسات خصوصی رفتیم برخی نقل ها مطرح شد. وقتی سال ۸۳ با شورای مرکزی جنبش خدمت آقا رسیدیم درباره دکتر جلیلی که آن زمان در بخش بررسی دفتر بودند هم شنیدیم و موارد متعدد مشابه که درباره این و آن موجود است. از احمدی نژاد و مرحوم هاشمی تا بقیه هم از این کدهای مثبت دارند.
خب مگر اشکال این روش چیست؟
در یک کلمه کور کردن مسیر رشد آگاهی مردم!
انتخابات در نظام فکری انقلاب بستر رشد آگاهی سیاسی جامعه است. مردم باید بتوانند در موضوعات مهم کشور به تحلیل برسند و سم مهلک این امر، همین نقل قول هاست.
آنگاه دعواها رگ گردنی میشود و جامعه حزب اللهی بجای اینکه بحث کند باید دلارزدایی بشود یا نه به این میرسد که کدام کد محکم تر است!! گاهی از آن زشت تر هم می شنویم که مثلا فیلم رای آقا در سال فلان بازخوانی شده رای شان.. بگذریم!
📍 @komeilialireza
💰 لاریجانی پرسید چقدر از عربستان پول می گیرید؟!
امشب رفته بودیم منزل مولوی عبدالمجید شه بخش معروف به ابوعمار بلوچستانی که از فعالان مجازی نیز محسوب می شوند و اتفاقا گفتند در اینستاگرام که گفتن هر حرفی علیه ایران در آن بشدت آزاد است صفحه من که حدود دویست هزار مخاطب داشت بخاطر حرفهایی که در دفاع از فلسطین زدم بسته شد و در صفحه جدیدم هم بخاطر نوشتن تسلیت شهید رییسی اخطار دریافت کردم!
همین عاملی شد که بچه های امت سوالاتی درباره موضع مولوی عبدالحمید درباره صلح غزه با رژیم بپرسند و این استدلال را شنیدند که ما میگوییم زمان این درگیری طولانی شده لذا دو کشور تشکیل بدهند و تمامش کنند که خب این استدلال از طرف بچه ها نقد جدی شد!
سالهاست ایشان را میشناسم و با هم نان و نمک خورده ایم ولی این مانع نقد طرفینی مودبانه ما نبوده است.
حرفهای مختلفی زده شد از جمله این خاطره جالب که چند سال قبل جمعی از علمای اهل سنت بلوچ با دکتر لاریجانی که رییس مجلس بودند دیدار کردند. ایشان گفتند دوربین ها را خاموش کنید که راحت حرف بزنیم. بعد هم خیلی صریح گفتند: «من رفتم با حاکمان سعودی دیدار کردم و از مسوول استخبارات آنها هم پرسیدم که شما به چه کسانی از ایران پول می دهید که به ما گفتند و ما این را می دانیم ولی خب حالا دوست دارم خودتان بگویید چقدر دارید از آنها می گیرید!»
مولوی افزود: من خنده ام گرفته بود که ایشان چرا دارد این حرف عجیب را می زند و از ما اعتراف می خواهد درباره چیزی که وجود ندارد. بعد هم خیلی صریح گفتند حکام سعودی و امارات و... همدست یهود و بلکه خودشان یهودی هستند و امروز موضع ایران در دفاع از غزه مایه عزت همه ماست.
📍 @komeilialireza
🤲 تجارت ما با خداست!
پریروز دیدم که خانم فاطمه الزق از غزه در فیسبوک پیام داد. ایشان اسیر سابق زندان های رژیم بودند که بخاطر بارداری در زمان دستگیری مجبور شدند فرزندشان یوسف را در همان زندان ها به دنیا بیاورند و وقتی جمعی از اسرا را چند سال قبل به ایران دعوت کردیم مدتی طولانی تر با پسران شان یوسف و محمود پیش ما ماندند.
دیدم عکس پروفایل یک نوزاد است حدس زدم نوه شان باشد که صحیح بود. بعد که حرف زدیم گفتم ما خیلی به شما دلبسته هستیم اگر هر کاری دارید و نیازی هست خبر بدهید. تصاویر تلخ خانه و کاشانه تخریب شده را فرستادند و نوشتند:
«كل شئ تدمر شقى العمر
حسبنا الله عليهم الظالمين
الله مولانا ولا مولى لهم ولاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم»
«تجارتنا مع الله
ان الله إشترى من المؤمنين
الحمدلله رب العالمين
حمد الصابرين الثابتين الموحدين»
با اینکه ایشان نه جهادی بود نه حمساوی و گله هایی هم از هر دو داشت ولی باز زبان حالش این است که تجارت ما با خداست و بار دیگر به من نشان داد که غزه چرا شکست نمیخورد. خدا نصیب کند این ایمان را برای جامعه ما..
📍 @komeilialireza
📩 رفتار انتخاباتی اهل سنت در انتخابات پیش رو چیست؟
این چند روز را که در بلوچستان گشتم به چند نکته درباره انتخابات پیش رو دست یافتم که با اغماض قابل تسری به همه اهل سنت ایران خواهد بود:
حالا که حضور اصلاح طلبان برای کسب قدرت پررنگ است در صورت تایید صلاحیت ها، همراهی اهل سنت هم در این رویداد سیاسی معنادارتر خواهد بود. متاسفانه این یک واقعیت است که جریان اصولگرایی نتوانسته تا حالا اعتماد کافی در این اقلیت معترض و دارای حس تبعیض ایجاد کند.
احتمال حضور معنادار مولوی عبدالحمید در انتخابات پیش رو هست و این میتواند نقطه آغاز بازگشت برای ایشان و نیز فرصتی برای حاکمیت برای کاهش تعارضات محسوب بشود که قطعا به نفع مردم و نظام خواهد بود چرا که این تعارض تبعات منفی بسیاری داشته است.
ناگفته نماند اینکه برخی سبد رای اصلی بلوچستان را نزد سردارهای طوایف میدانستند ولاغیر در انتخابات مجلس -که اتفاقا برای اهل سنت رسیدن به یک مسوولیت ملموس حاکمیتی و نیز دارای رقابت جدی میان طوایف هست- محک خورد و باطل گردید چرا که کل استان با کاهش ملموس مشارکت همراه بود و امیدوارم صاحبان آن نظریه خود را به خواب نزنند!
لذا مجموعا بعید نیست که بیش از پنجاه الی شصت درصد اهل سنت با رای بیش از هفتاد درصدی به اصلاح طلبان یا اعتدالیون در انتخابات آتی شرکت کنند.
📍 @komeilialireza
✂️ سیاسیونی که می خواهند مردم را حذف کنند را بشناسید!
امام اعتراض تندی دارند به کسانی که می گفتند «مردم قدرت تشخیص ندارند» و بیاییم بجای انتخابات، به پانصد تا مجتهد حق انتخاب را بدهیم! امام میگویند این توطئه از آنها که میگفتند «مجتهدین حق دخالت در سیاست را ندارند» خطرناک تر است چرا که آن، علما را حذف می کرد و این «همه ملت را حذف خواهد کرد»!
حالا هم وقتی به شهرهای مختلف سر می زنم می بینم که برخی نشسته اند تا یک عده پیرمرد تهران نشین شکست خورده در انتخابات مختلف، تصمیم بگیرند و سپس آنها لبیک بگویند و به میدان تبلیغات برای کاندیدایی که نام منتخب جبهه انقلاب گرفته بیایند! از اینها که بعید نیست ولی جوانان انقلابی را چه می شود که اینها را کنار نمیزنند و تصمیم قاطعانه نمیگیرند؟ مگر نتایج انتخابات اخیر مجلس برای فهم اینکه حنای جریانات سیاسی سنتی دیگر رنگی ندارد کافی نبود؟!
همه فرآیندهای جریان سنتی «ضدآگاهی» است. اینان مبتنی بر «تبعیت» رشد کرده و تربیت میکنند. اینها هستند که جامعه را در بلندمدت به دوری از جریان انقلابی منطقی و قوی میکشانند! این جریان را ساده نپندارید!
پ ن : دیشب جلسه ای بودم که نماینده موتلفه گفت رای حزب ما «پورابراهیمی» نماینده کرمان است! یعنی فقط میشد گفت: چه جالب!!!
📍 @komeilialireza