💠 پیامبر رحمت(ص):
أَرْبَعَةٌ فِي الذَّنْبِ شَرٌّ مِنَ الذَّنْبِ الِاسْتِحْقَارُ وَ الِافْتِخَارُ وَ الِاسْتِبْشَارُ وَ الْإِصْرَارُ.
💬 چهار چیز در مورد گناه، حتی از خود گناه هم بدتر است:
کوچک شمردن گناه،
افتخار کردن به گناه،
بشارت دادن و خوشحال شدن از گناه
و اصرار کردن بر گناه.
📚 #حدیث | مستدرك الوسائل ج۱۱، ص۳۴۹
#حجاب_اسلامی
#چادر #حجاب_برتر
#یا_زهرا
◾️#السلام_علیک_یا_فاطمه_الزهراء(س)
🆔 @komeiyl14
🇮🇷
📝 پاسخ کنعانی به گزافهگویی وزارت خارجه آمریکا در شب یلدا
🍃🌹🍃
🔻سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در توئیتی نوشت:
🔹️آمریکای حامی اغتشاش و تروریسم و اِعمالکننده تحریم و فشار حداکثری علیه ملت ایران، در شب یلدا برای ایرانیان اشک تمساح میریزد!
🔺متحدان و حامیان تروریستهای شناسنامهدار، بهتر است دهان خود را ببندند و در شب یلدا برای حل بحرانهای متراکم مردم خود و کشورشان و رژیم صهیونیستی فکر کنند.
#فاطمیه | #ثامن | #لبیک_یا_خامنه_ای
🆔 @komeiyl14
توییت نماینده مجلس ترکیه
لیست داروهایی که ۳ ماهه توی ترکیه پیدا نمیشه
استامینوفن هم توش هست
#فاطمیه #لبیک_یا_خامنهای #یلدا
🆔 @komeiyl14
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 انیمیشن | ماجراهای سیامک و برانداز | فصل چهارم
این فصل خیلی شگفت انگیزه😁
😂🔞 سیامک برامکرون کاپشن خریده ...
#قسمت_سی_و_ششم
#فاطمیه #لبیک_یا_خامنهای #یلدا
🆔 @komeiyl14
🌷 سلام امام زمانم
🌷 سلام پدر مهربانم
🌺 اولین سلام صبحگاهی تقدیم به ساحت مقدس آقا امام زمان ارواحنا فداه
سال ها؛
نه قرن هاست که کفه ترازوهایمان تعادل ندارد؛
با دستی خالی و ندار، دل هایمان پر از دل تنگی برای کسی است که او از ما دلتنگ تر است.......
کسی که باید باشد و نیست....
#امام_زمان
🆔 @komeiyl14
11.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫در دل شب با نوا و زمزمه
⚫ذکرشان برلب یا فاطمه یا فاطمه
⬛السلام علیک یا فاطمه الزهرا(س)
💠اجتماع بزرگ بانوان فاطمی «شهرستان اراک»
🖤با مادرانه های فاطمی و میزبانی از ﴿شهید گمنام﴾🖤
💠به همراه غرفه های مهدویت برای کودکان
📆زمان :دوم دی ماه ۱۴۰۱ مقارن با آخرین جمعه فاطمیه
👈ساعت ۹_۱۱
📚سخنران:
حجه الاسلام دکتر عبدالهی
🎙️مداح:
حاج مجتبی تاجیانی
مکان:مصلی بیت المقدس شهر اراک
🌺تجدید عهدی دوباره با حضرت زهرا (س)🌺
🆔@komeiyl14
تعداد هشتگای مهسا امینی 16 میلیارد رو هم رد کرد
یعنی دو برابر کل جمعیت کره زمین
آدم فضایی ها هم هشتگ زدن!
آیا ایمان نمی آورید؟ 😳😔😂
#شورش_الاغ_ها
#برعنداز_احمق
🆔@komeiyl14
♨️ کاش خودخواهی به جای «لذت» درد داشت!
🔺 امام خمینی (ره):
مرضهاى روانى اگر درد داشت باز جاى شكر بود، بالاخره انسان را به معالجه و درمان وامىداشت؛ ولى چه توان كرد كه اين امراض خطرناك درد ندارد. مرض غرور و خودخواهى بي درد است. معاصى ديگر بدون ايجاد درد قلب و روح را فاسد مىسازد. اين مرضها نه تنها درد ندارد، بلكه ظاهر لذتبخشى نيز دارد: مجالس و محافلى كه به غيبت مىگذرد خيلى گرم و شيرين است! حب نفس و حب دنيا كه ريشه همه گناهان است لذتبخش مىباشد!
#امام_خمینی
کتاب جهاد اکبر،صفحه ۵۲
🆔 @komeiyl14
🔸بنیاد امریکایی: ۴۰۰۰ داعشی در افغانستان فعال هستند
یک اداره تحقیقاتی مرتبط با کنگره ایالات متحده آمریکا در یک تحقیق جدید در مورد فعالیت های گروه داعش در افغانستان به طور غیرمستقیم پاکستان را به حمایت از این گروه متهم کرده است. این اداره گفت که در حال حاضر حدود ۴۰۰۰ شبه نظامی داعش در افغانستان فعال هستند و پاکستان به عنوان مهم ترین همسایه افغانستان، مهمترین نقش را در بی ثباتی این کشور ایفا می کند.
داعش خراسان که مسوولیت حمله دوهفته پیش به سفارت پاکستان در کابل را به عهده گرفته بود، تصاویری از دو مهاجم را در مجله النبا خود منتشر کرد. طالبان گفته عامل حمله به سفارت پاکستان عضو داعش و یک شهروند خارجی بوده و بازداشت شده اند.
🆔 @komeiyl14
از برجام چه خبر ؟
در خصوص آخرین وضعیت برجام
به طور کلی دیدگاهی که عقیده بر احیا دارد بر دو زمان تاکید میکند یکی ابتدای زمستان و دیگری خردادماه سال آینده.
اکنون هم مجددا گفتوگوهایی انجام شده و بر دو موضوع تحریم و تضمین توافق شفاهی صورت گرفته، اما بحث پادمان همچنان باز است.
البته فضا به شدت سنگین است و اینها حاصل تبادل پیامهاست. طبعا وقتی چیزی که روی کاغذ هم آمده توافق نشده، دیگر توافق شفاهی جای خود دارد.
اما جدای از این موارد، رفتار مزورانه آمریکاییها جالب است. دو روز پیش در کمتر از چند ساعت، چند مقام آمریکایی اعلام کردند برجام مرده و شکست خورده و... این در حالی است که حداقل تبادل پیام ادامه دارد.
تحلیل تهران نیز از این اظهارنظرهای همزمان مقامات آمریکایی این است که آنها چون از وضعیت ارزی کشور خبر دارند قصد دارند با این صحبتها بازار ارز کشور را تحت تاثیر قرارداده تا در همین گفتوگوهای نیمبند نیز اهرم فشار بسازند.
اما برای یادآوری بهتر است دوباره موارد اختلافی طرفین را مرور کنیم:
تحریمها:
۵۵۳ شرکت و نهاد ایرانی در لیست تحریمی هستند که آمریکا حاضر به خروج آنها نیست. البته بر سر خروج حدود ۲۵۰ شرکت صحبت شده است. برخی از این شرکتها چون زیرمجموعه سپاه هستند، آمریکا حاضر به رفع تحریم نیست اما تلاش بر این است که برای اروپا رفع تحریم شود.
تضمین:
آمریکا هنوز بر سخنرانی اکتبر ۲۰۲۱ بایدن به عنوان سند تضمین آمریکا اصرار دارد و حاضر به نوشتن چیزی نیست. البته اروپا میگوید ما میتوانیم یادداشتی جداگانه بگیریم. اصلیترین تضمین این است که شرکتها تا ۲.۵ سال فرصت کار داشته و آمریکا هم تا ۱ سال کلا سراغ اسنپ بک نرود و بعد از آن مشروط باشد.
پادمان:
باور عمومی این است که بحث هنوز بر سر ۳ سایت تورقوزآباد، ورامین و مریوان آباده است در حالی که آژانس مجددا ۲۰ نقطه را مشکوک اعلام کرده و با کمال وقاحت خواستار این شده که در این ۲۰ نقطه هم جزئیات و نوع مواد گفته شود و هم اسامی دانشمندان فعال تک تک گفته شود!!!
تهران نیز به هیچ وجه زیر بار این درخواستهای ماورای جوی آژانس نرفته و نخواهد رفت.
البته با سفر اخیر هیئتی از آژانس به تهران فضا در این حوزه مثبتتر شده است.
به هر روی اما پیشبینی شخصی نگارنده این است که ما در زمستان هم به چند دلیل شاهد توافقی نخواهیم بود مگر تصمیمات تهران تغییر کند.
البته این مذاکرات کاملا غیرقابل پیشبینیاند؛ در حالی که دوبار تا امضا فقط چند روز فاصله بود همه چیز بهم ریخت برای همین حتی در میان مقامات ارشد کشور نیز فرض بر این است: از نظر ما برجام احیا نمیشود و ما باید بدون برجام کار کنیم مگر اینکه کاخ سفید خواستههای ما را بپذیرد.
🆔 @komeiyl14
چرا ایران در دکترین دفاعیاش به دنبال سلاح هستهای نیست؟
بازدارندگی بدون اتم
اصلیترین دلیل تمایل کشورها برای داشتن سلاح هستهای، قابلیت آن در ایجاد بازدارندگی است. تهران اما جدا از اینکه طبق فتوای رهبر انقلاب، تولید بمب هستهای را حرام میداند، این سلاح را عامل ایجاد بازدارندگی برای خودش نمیداند و به مولفههای دیگری دست یافته است.
به اعتقاد کارشناسان مسائل نظامی، تسلیحات موشکی و پهپادی و نفوذ منطقهای ایران، قابلیت بازدارندگی منحصربهفردی را به ارمغان آورده است. این موضوع روز گذشته در اظهارات کمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در سومین مجمع گفتوگوی تهران بازتاب پیدا کرد. او گفته که ما امروز از توانمندیهای بالایی برخورداریم ولی قصد تولید بمب اتم نداریم چون این سلاح را مولفه امنیت نمیدانیم.
ایران به دنبال بازدارندگی علمی-ملی
اگر ابتکار ساخت تانک توسط انگلیسیها یکی از دلایل شکست سنگین ارتش قدرتمند و درحال پیشروی امپراتوری آلمان در جنگ جهانی اول بود، ایران نیز با اتکا به مراکز علمی خود دست به بررسی راهبردیهای نظامی و ساخت تسلیحات متناسب با آن مانند پهپادهای تهاجمی و انتحاری زد که به این ترتیب در جنگهای منطقه، دستان تهران را بر فراز دستان رقبا قرار داد.
اهداف با توانایی ساخت بدون ساخت نهایی سلاح محقق میشوند
بسیاری معتقدند ایران خواهان ساخت تسلیحات هستهای نیست، بلکه صرفا خواهان کسب توانایی ساخت این سلاح است. در این شرایط تهران فناوریهای لازم را تامین، زنجیرهها را مستقر و حتی مواد لازم را نیز ذخیره میکند اما همزمان دستور نهایی برای ساخت صادر نمیشود.
بازدارندگی بدون تسلیحات هستهای ایجاد شده
ایران بدون تسلیحات هستهای موفق به ایجاد بازدارندگی شده است، از این رو ساخت تسلیحات غیرمتعارف غیرموثر و هزینهزا هستند.
تهران از طریق ایجاد ساخت موشکهای بالستیک و کروز، پهپادهای تهاجمی و انتحاری و همچنین نفوذ منطقهای، احتمال بروز تهدیدات علیه خود را بهشدت کاهش داده است.
سلاح هستهای تمام نیازهای بازدارندگی را تامین نمیکند
اگر ایران دارای تسلیحات هستهای اما فاقد قدرت پهپادی و نفوذ منطقهای بود، تهدیدهایی مانند گروههای تروریستی که عوامل نیابتی محور غرب هستند، قادر بودند بهشدت امنیت تهران را تحتتاثیر قرار دهند.
تسلیحات باعث آسیب به قدرت نرم میشود
ساخت سلاح هسته درحالحاضر بالاترین اقدامی است که در حوزه آرایش تهاجمی امکانپذیر است. تسلیحات هستهای ساخته میشوند تا علیه شهرهای دشمن به کار گرفته شوند و غیرنظامیان را به کام مرگ فروبرند. از این رو ساخت چنین تسلیحاتی عامل تضعیفکننده قدرت نرم است.
شناخت تسلیحات هستهای
غرب امروز بهطور ویژهای درگیر تبعات دکترین بازدارندگی هستهای است. کشورهای عضو ناتو بهدلیل اتکای بیشازاندازه بر تواناییهای هستهای این سازمان، توجه کمتری به ساخت و انبار تسلیحات و مهمات لازم برای آنها داشتهاند. این بیتوجهی موجب شده بهگفته مقامات غربی مانند جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا انبارهای مهمات این قاره با کاهش شدید ذخایر روبهرو شود.
مزیت «بازدارندگی متعارف اشباعی» درمقابل هستهای
ایران بازدارندگی را بهجای تسلیحات هستهای از طریق تسلیحات متعارف پیگیری کرده است. تسلیحات هستهای صرفا برای ابراز قدرت انبار میشوند، بدون آنکه قابلاستفاده یا حتی صادرات باشند. درمقابل تسلیحات متعارف در هر شرایطی قابلاستفادهاند، صادر میشوند و حتی میتوان از آنها بهصورت ناشناس علیه اهداف متخاصم بهره گرفت.
هزینههای بالا
تسلیحات هستهای هزینههای بسیار بالایی دارند. کشورهای دارای این تسلیحات ضمن آنکه باید هزینههای زیادی را صرف آزمایش، ساخت و انبار تسلیحات هستهای کنند، نیازمند وسایل حملکننده معتبری هستند.این مساله نشان میدهد کشورهای هستهای باید مبالغ بسیار کلانی را صرف ساخت و ارتقای مدام وسایل حمل معتبر تسلیحات هستهای کنند.
حرکت کشورهای منطقه بهسمت هستهای شدن
حرکت ایران بهسمت هستهای شدن، میتواند به بروز مسابقه هستهای در منطقه بینجامد. با توجه به مسیر دشوار و طولانی دسترسی کشورها به تسلیحات هستهای، منطقه بیشتر از یکدهه در تب سنگین رقابت تسلیحاتی در حوزه هستهای خواهد سوخت.
🆔 @komeiyl14