سلام
جواب سوال اول . دراین خصوص شکی نیست که انتقام ترور ناجوانمردانه دانشمند هستهای شهید محسن فخریزاده گرفته خواهد شد و نوع انتقام مثل رفتارهای ددمنشانه رژیم صهیونی و امریکای جنایتکار در ترور وحمله از پشت نخواهد بود.
باتوجه به اینکه حملات و توطئه ها و فتنه و تهاجمات دشمنان فقط متوجه جمهوری اسلامی ایران نمیباشد و محور مقاومت با هدف نهایی جمهوری اسلامی ایران مورد هدف انها میباشد. درانتقام گیری نیز تفاوتی ندارد که توسط جمهوری اسلامی اقدام شود و یا سایر گروهها و جنبشهای محور مقاومت و کوتاه کردن دست امریکا در منطقه وکاهش اثر گذاری قدرت امریکا بر سر سایر کشورها و جایگزینی محور مقاومت بجای امریکا در آن مناطق. یکی از انتقام گیری های مورد نظر خواهد بود و سردرگمی و رو به شکست ونابودی دولتهای همسو با امریکا در منطقه یکی دیگر از اتفاقات تلافی جویانه خواهد بود و... سایر انتقام هایی که در آینده خواهید دید
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
@komeiyl20
جواب سوال ۲
متاسفانه دولت و جریان اصلاحات و اعتدال از اول هم با انتقام گیری مخالف بودند.
در جریان ترور وشهادت سردار شهید سلیمانی نیز موافق با انتقام نبودند.
مخالفت آنها صرفا مخدوش شدن حواشی مذاکرات نیست. بلکه تا حدودی ترس از حملات و تهاجم نظامی دشمنان دارند و جدی جدی باور دارند. امریکا میتواند حمله کند و آسیب جدی بزنند.
هنوز امریکا را کدخدا وقدرت بزرگی میدانند که باید در برابر ش کوتاه آمد و تلافی نکرد
آینده هم باتوجه به سیاست ها و مواضع وشرایط دمکرات ها و بخصوص شخص بایدن برای بازگشت به برجام و ادامه مذاکرات در مباحث موشکی و دفاعی و سیاست های منطقهای ایران. (همان برجام ۲و ۳) بجز معطلی مردم و افزایش قیمتها نتیجهای نخواهد داشت
@komeiyl20
حسن مومنی:
۳_جواب سوال ۳
رژیم صهیونی هر روز نگران حمله موشکی ایران ومحور مقاومت است و از اینکه نمیتواند مانع افزایش قدرت دفاعی حزبالله لبنان و فلسطینی ها شود دچار مشکلات سیاسی و منطقهای شده است و در داخل نیز بدلیل فساد مالی دولت و اعتراضات مردمی هفتگی دچار مشکلات اقتصادی و اجتماعی شده است و پیروزی دمکرات ها در انتخابات امریکا و تمایل بایدن به ادامه مذاکرات با ایران واحتمال اینکه دولت اسراییل در انزوای بیشتری قرار بگیرد وتامرحله سقوط نتانیاهو پیش برود . دولت فعلی اسرائیل اراده کرده است که جمهوری اسلامی ایران ومحور مقاومت را به عکس العملی وادار کند که مقداری از نقشه راهبردی ایران ومحور مقاومت برای آینده اسرائیل متوجه شود و تاحدودی از وضعیت موجود رهایی پیدا کند و توجه منطقه و داخلی اسرائیل را به موضوع دیگری متوجه سازد و به همین منظور دولت بحرین و عربستان را نیز به همین دلیل متوجه مذاکرات ایران و آمریکا کرده است و اعلام صریح انها درترور شهید فخریزاده به همین جهت است
@komeiyl20
هدایت شده از کانال کمیل
بسمه تعالی بدینوسیله از زحمات و تلاش های همه جهادگران عرصه روشنگری تقدیر و تشکر می کنیم . و پایان رزمایش بصیرتی ثامن 6 را اعلام می نمایم.
🔹استاد رحیمپور ازغدی:
🔺 زمان امیرکبیر ایشون داشت برای دفاع از کشور توپ میساخت ولی انگلیسیهای اومدن بین مردم شایعه انداختن که این امیرکبیر میخواد پولهاتونو بگیره باهاش توپ و اسلحه بسازه تا شما گشنه بمونید، آخرش هم واین فتنه باعث شد پروژه امیرکبیر شکست بخوره و انگلیس از جنوب به ایران حمله کنه و ایران هیچی نداشت برای دفاع از خودش ‼️
😎 چقدر این ماجرای عبرت آموز شبیه این روزها هست که به مردم میگن جمهوری اسلامی با پول شما موشک میسازه و قدرت دفاعی تقویت میکنه و..... ‼️🤔🤔. نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#معیار
♦️چرا رشد اقتصادی به معنای ارتقای سطح رفاه مردم نیست؟ / آیا "قدرت" و "رفاه" در تعارض با یکدیگرند؟
🔸دکتر یاسر جبرائیلی در یادداشتی نوشت: روزنامه «دنیایاقتصاد» اخیرا گزارشی از یک میزگرد با حضور آقایان فرهاد نیلی و داود سوری منتشر کرد که مجموعهای از گزارههای نادرست درباره اقتصاد سیاسی و بستهای از اتهامات ناروا به دستگاه سیاستگذاری کشور است. مخلصکلام آقایان این است که اولا «رشد اقتصادی» -بهعنوان دال مرکزی گفتمان رفاهمحور- خط قرمز اقتصاد است و باید محور همه تصمیمها در کشور باشد، ثانیا جستوجوهایشان در گوگل نشان میدهد رشد اقتصادی دغدغه سیاستگذار نیست و ثالثا علت این امر، ترجیح قدرت بر رفاه توسط سیاستگذار است.
🔸ترجیح راقم این سطور همواره این بوده که مباحثی اینچنین، در فضایی زنده صورت گیرد تا مخاطب از دل رفت و برگشتها میان اطراف بحث، نتیجه مطلوب را بگیرد. لکن در نبود چنین فرصتی و به دلیل اهمیت موضوع، از آقای بختیاری خواستم این پاسخ را در روزنامه «دنیایاقتصاد» منتشر کنند و ایشان با متانت پذیرفتند.
🔸شرکتکنندگان در میزگرد «دنیایاقتصاد» که بر ضرورت تغییر پارادایم از گفتمان قدرتمحور به گفتمان رفاهمحور سخن میگویند، تمرکز بر «رشد اقتصادی» (رشد تولید ناخالص داخلی) را لازمه حاکمبودن «گفتمان رفاهمحور» دانسته و تجویز میکنند که رشد اقتصادی از خطوط قرمز اقتصاد است و هر گزینهای که به ظرفیت رشد اقتصادی آسیب بزند، باید از میز سیاستگذاری کشور کنار گذاشته شود. معمار مفهوم تولید ناخالص داخلی (GDP) اگر «سایمون کوزنتس» است، بلاتردید از ربطدادن رشد GDP به مساله رفاه، تنش در گور لرزیده است.
🔸مفهوم تولید ناخالص داخلی به معنی مدرن آن نخستینبار توسط کوزنتس در گزارش چهارم ژانویه ۱۹۳۴ به کنگره آمریکا ابداع شد و او در صفحه ۷ گزارش خود تصریح کرد که «رفاه یک ملت را به سختی میتوان از محاسبه درآمد ملی آنگونه که GDP تعریف میکند، نتیجه گرفت.» چه، تولید ناخالص داخلی چیزی جز محاسبه تراکنشهای مالی در یک کشور نیست و چنین محاسبهای هرگز نمیتواند رشد رفاه یک ملت را نمایندگی کند.
🔸این فرمایش آقایان نیز که گفتهاند «کیفیت رشد با اثر آن روی کاهش فقر، بیکاری و حفظ محیطزیست و منابع طبیعی مشخص میشود»، سخن بیربطی است. اینکه رشد اقتصادی را ملاک رفاه قرار دهیم و سپس با اضافهکردن چند مفهوم مثل «فقر» و «بیکاری» و «محیطزیست» و «منابع طبیعی» از «کیفیت رشد» سخن بگوییم، «شترگاوپلنگ»ی ساختهایم که هیچ قسمتش با دیگر بخشها تناسب ندارد.
🔸تعلق ایدئولوژیک به GDP را باید کنار گذاشت. شاخصهای قابلاعتنایی برای سنجش رفاه ابداع شده که میتوان با آنها شروع کرد و توسعهشان داد. برای نمونه، «کلیفورد کاب»۷ از موسسه «Redefining Progress» شاخصی با عنوان GPI برای سنجش رفاه تعریف کرده است که میتواند هم یک شروع خوب و هم یک تجربه مناسب برای تعریف یک شاخص علمی مبتنی بر الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت باشد. شاخص GPI برخلاف GDP تلاش میکند که هزینه و فایده سرمایههای انسانی، اجتماعی، طبیعی و... را محاسبه کند. GPI با هزینههای مصرفی فرد/ خانوار شروع میکند و سپس آن را بر اساس نابرابری درآمدی تعدیل میکند
🔰مشروح کامل یادداشت را در سایت «نودِ اقتصادی» بخوانید👇👇
🖇 b2n.ir/535539
#دکترجبرائیلی
💠حسین مرعشی عضو حزب کارگزاران سازندگی :
مجلس با ترکیب هیاترئیسه نظامی بهتر از این نمیشود. فکر میکنند کشور با امر و نهی و توبیخ و تهدید اداره میشود. درج مکرر مساله بازداشت و حبس وزرا و مدیران کل دولت در طرحها و مصوبات مجلس نشان از تسلط روحیات نظامیگری در ترکیب هیاترئیسه مجلس است.
✅در این زمینه چهار نکته قابل تامل است:
🔻نخست اینکه اینها با معرفی مجلس کنونی به عنوان مجلس نظامی می خواهند پرمخاطره بودن تفکر انقلابی در ساخت دولت آینده را نشان دهند.(رقیب هراسی)
🔹نکته دوم اینکه از 12 نفر عضو هیات رئیسه مجلس سه نفر در سوابق گذشته خود حضور در بخش نظامی را دارند. که دو نفر از آنها(امیرآبادی و حاجی دلیگانی) حداقل ده سال است که از سپاه استعفا داده اند و در مجلس نماینده می باشند و قالیباف حدود16 سال است که از نیروی انتظامی استعفا داده است.
🔸نکته سوم این است که کسانی که هیات رئیسه مجلس را نظامی معرفی می کنند، حتما سابقه حضور در نهادهای نظامی منظورشان است. در این صورت از مرحوم هاشمی(فرمانده جنگ) گرفته تا روحانی(فرمانده پدافند) تا آشنا و ربیعی(وزارت اطلاعات) و بسیاری دیگر از وزاء و مسئولین کنونی دولت و جمع زیادی دیگر از چهره های اصلاحات دارای سوابق امنیتی و نظامی هستند.
🔻نکته چهارم اینکه قضاوت درباره یک فرد و نهاد را باید در عملکرد و اقدامات آن ترتیب داد و نه سابقه حضور در یک بخش امنیتی و نظامی.
✍ دکتر غضنفری
هدایت شده از کانال کمیل
⭕️همون اتفاقاتی که در ۸۸ سر ما اومد عینا داره سر آمریکا میاد!
با این تفاوت که جمهوری اسلامی که متهم به دیکتاتوری و سرکوب بود،یک تانک تو خیابون نیاورد،یک نفربر کسی ندید،یک ارتشی مسلح به خیابون نیومد!
اما آمریکا ۲۵۰۰۰ گارد ویژه بیشتر از نیروهای افغانستان و عراق آورده است.
مکر خدا را ببینید!
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️طوفان و افشاگری شنیدنی دکتر حسن عباسی از کاپیتولاسیونهای آمریکاییِ امضا شده در کره جنوبی، ژاپن و آلمان!
🔺کرهی جنوبی با وجود آن همه تکنولوژی حتی نمی تواند برای خود ارتش داشته باشد که از خودش دفاع کند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیم مذاکره کننده اصلا نمیدانستند چه چیزی در برجام نوشته شده!
روایت دردناک رئیس کل اسبق بانک مرکزی از ترکیب تیم مذاکره کننده هسته ای
شیبانی: از بانک مرکزی، بیمه مرکزی و نفت کسی در مذاکرات برجام حاضر نبود!اعضای تیم ایران بیشتر از وزارتخارجه بودند و جزییات حقوقی متن برجام را نفهمیدندکسانی که برجام را امضا کردند خودشان دقیق نمیدانستند در متن توافق چه چیزی نوشته شده
#برجام_نافرجام #خسارت_محض