💠🍁
🍁
❇️ مردم سالاری دینی(20)
💠 نقش #مجلس در توسعه مردم سالاری دینی
🔸🌺🔹
🔻یکی از دستاوردهای پر افتخار و ماندگار چهل سال حیات نظام سیاسی جمهوری اسلامی، تحقق «مردمسالاری» است.
🔹همانطور که #مقام_معظم_رهبري در بیانیه #گام_دوم_انقلاب به آن اشاره فرمودند. انتخابات، نمایش مردمسالاری دینی در نظام جمهوری اسلامی است و مشارکت گسترده مردم در انتخابات، از بهترین راههای خنثی کردن تهدیدات دشمنان به شمار می رود و از سوی دیگر شرکت همهجانبه در انتخابات برای بالابردن مشروعیت نظام، #اقتدار_ملی و تبدیل تهدیدها به فرصتها، یک ضرورت است.
🔸مردم عنصر اساسی و موتور اصلی در هر انتخاباتی هستند و در انتخابات مجلس این عنصر نقش فعالتر و ویژه ای بر عهده دارد و بی حضور و مشارکت آنان نه مجلسی تشکیل می گردد و نه جامعه قانونگذار پایه گذاری می شود.
🔹مجلس یکی از پرقدرتترین نهادها در جامعهی سیاسی محسوب میشود، که پاسخ گو بودن حاکمیت در قبال مردم را تأمین میکند و دقیقاً براساس و محور فعالیت پژوهشی خویش اعتبار و استمرار پیدا میکند.
🔸این نهاد از یک طرف ساز و کار حضور و مشارکت مؤثر مردم در حوزهی عمومی است و از سوی دیگر روش نظارت بر دولت و پاسخ گو سازی حکومت؛ چرا که مجلس مکان قانون گذاری است و در قانون اساسی جمهوری اسلامی، پیوند مردمسالاری دینی را به بهترین شکل ممکن می بینیم و مردم با انتخاب نمایندگان مجلس، در واقع مسیر قانونگذاری و اجرای مردمسالاری دینی را روشن می سازند.
🔺جمله حکیمانه امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه "مجلس در راس امور است" بیش از آنکه یک جمله اخباری باشد یک گذاره انشایی است بدین معنی که باید مجلسی سرکار بیاید که بتواند در راس امور کشور قرارگرفته و مقررات کشور را ریل گذاری کند. و همچنین مجلس باید قوی، مستقل،محکم، مردمی و در یک کلام انقلابی و کارآمد باشد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️صحبت های شیرین حجةالاسلام قرائتی در مورد تعداد فرزندان
به پشت بام سحر، ایستاده ام سویت
سلام صبحدمم را به کربلا بپذیر ..
❤️ #یا_ابا_عبدالله
از دور سلام ✋
🌹اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِاللَّهِ
🌹وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِك
🌹عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقيتُ
🌹وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَ النَّهارُ
🌹وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُم
°{اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلی اصحاب الحُسَین}°
«حُبُّ الحُســـیـن هُویَّتُنا...»
{🌷 صبحم به نام شما 🌷}
صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ✋🏻
🌹 @komeiyl99
#مهدےجان❤️
همـه جا غـرق دعا می شـوم از آمـدنت
معنی اشک و دعا چيست برايم بنويس
خون دل خوردنت از بار گناهان من است
معنی شـرم و حيا چيست برايم بنویس
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️اهمیت صلوات فرستادن بر پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و خاندان مطهر پیامبر اسلام
⛔️عضو هیات رئیسه مجلس: اگر تحریم رفع نشود، بازرسان آژانس را سوم اسفند اخراج میکنیم
🔹احمد امیرآبادی فراهانی:طبق قانون مجلس اگر تا سوم اسفند ماه، آمریکا تحریم های مالی، بانکی و نفت را حذف نکند؛ قطعا بازرسان آژانس را از کشور اخراج و حتما اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را متوقف خواهیم کرد.
🔹این قانون مجلس است و دولت مکلف است آن را اجرا کند.
✅ «ناموس» داری به سبک خدا
شنیده اید می گویند: «ناموس دهر»؟!
می دانید منظور از ناموس دهر چیست؟
در روایات، حضرت زهرا(س)، "ناموس الله الاکبر" خوانده شده. اکنون ببینید خدا در سوره «دهر» چگونه هوای «ناموس»ش را دارد!!
خدا از نور چشمی های خودش در قرآن تعبیر می کند به "مقرّبان"؛ یعنی کسانی که در عبودیت، تا قاف قله قرب حضرتش بالا رفته اند. بالادست این جماعت، کسی قرار نمی گیرد. از اینها که بگذریم، می رسیم به «ابرار» که خدا برایشان سنگ تمام گذاشته است حسابی!
در سوره دهر، اول، ویژگی های "ابرار" را می شمرد و بعد وعده برخورداری از 18 نوع نعمت رشک برانگیز! را به آنها داده است؛ از شرب انواع شراب های معطر به عطر کافور و زنجبیل گرفته تا سقایت از دست ساقی اعلی، حضرت باریتعالی (و سقیهم ربّهم شرابًا طهورًا)
اما... آدم آیات 5 تا 22 سوره دهر را که می خواند یک سوال بزرگ در ذهن و زبانش سبز می شود 🌱
❓ چرا در میان انبوهی از نعمت های اخروی که چشم به راه ابرارند، از حوران بهشتی، سخنی در میان نیست! سرّ مساله چیست؟
✔️ پاسخ، نکته لطیفی است که از ذهن زیبای علامه طباطبایی تراویده، و آن اینکه: در میان این ابرار که مخاطبان اصلی این آیاتند، عُلیا مخدّره و بانوی باکرامتی است که خدا به پاس حرمتش، از ذکر حوران بهشتی، چشم پوشیده است، و ان کسی نیست جز عصمت کبری و ناموس دهر، فاطمه زهرا (سلام الله علیها).
📚 ر.ک: المیزان، ج20، ص131
⛔️ ماجرای نامه شهید حاج قاسم سلیمانی به خاتمی
🔹سردار جعفری:
آن نامه ۲۴ فرمانده سپاه به رئیس جمهور وقت را در سال ۷۸ بعد از ماجرای کوی دانشگاه که در واقع هشدار مستقیم به رئیسجمهور بود، حاج قاسم خودش تهیه کرد؛ ایشان فقط امضاکننده نامه نبود، بلکه نگارنده نامه بود و نقش اصلی و محوری را در تنظیم این نامه و گرفتن امضا از فرماندهان داشت که در پی آن دو جلسه هم با رئیس جمهور وقت داشتیم. روح اصلی نامه هم هشدار جدی بود که اگر توجه نکنید ما طور دیگری برخورد میکنیم.
🔹طبیعی بود وقتی سال ۷۸ این نامه را مینویسد و محور آن بوده، در سال ۸۸ هم وقتی که فتنه گستردهتر و عمیقتر و خطرناکتر میشود، با وجودی که ماموریتهای او از سال ۸۵ در منطقه خیلی بیشتر شده بود، هرگاه میآمد ایران خیالش راحت نبود.
🔹خاطرم هست در قرارگاه ثارالله حضور پیدا میکرد و دغدغه داشت و تلاش میکرد ماجرا را آرام کند و حتی بارها به من گفت که آمادگی هر نوع ماموریتی را دارم. بیشتر نقش سیاسی و دیپلماسی داخلی را انجام میداد.