✍ *ده سفارشِ علی بن موسی الرضا علیه السلام*
✅ *سفارش اول*
در خوشحال کردن مردم بسیار بکوشید تا در قیامت خدا خوشحال تان کند.
✅ *سفارش دوم*
تا می توانید سکوت اختیار کنید که سکوت موجب محبت می شود و راهنمای هر خیری است.
✅ *سفارش سوم*
در خواندن سوره حمد استمرار بورزید که جمیع خیر در امور دنیا و آخرت در آن گرد آمده است.
✅ *سفارش چهارم*
به روزی اندک خدا راضی باشید تا خدا نیز از عمل کم شما راضی باشد.
✅ *سفارش پنجم*
در برقرار کردن صله رحم ثابت قدم باشید که بهترین نوعِ آن ، خودداری از آزار خویشاوندان است.
✅ *سفارش ششم*
به کسی که از خدا نمی ترسد امید نداشته باشید که نه تعهد دارد ، نه نجابت و نه کرم.
✅ *سفارش هفتم*
بسیار احسان کنید که خداوند در قیامت ، یک نصفه خرما را مانند کوه اُحد بزرگ می کند.
✅ *سفارش هشتم*
حقُّ النّاس را رعایت کنید که دوستی محمد و آل محمد بدون آن پذیرفته نیست.
✅ *سفارش نهم*
از بخششی که زیانش برای تو بیش از سودی است که به دیگران می رسد ، حذر کن.
✅ *سفارش دهم*
بسیار مراقب کردار خود باشید تا مورد تهمت و اتهام قرار نگیرید ، که در آن صورت ، حقِّ ملامت نخواهید داشت.
التماس دعا
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
امامِ مهربونم،
آقا امامِ رضا؛
"حالِ گرفتھ ے مرا با حَرَمَت درمان ڪن"
#ایحرمتملجأدرماندگان..
#دلتنگحرم...
#السلامعلیکآقایِمن
خبر هدیه امیر قطر به رئیسی جعلی از آب در آمد
🔹از صبح امروز خبری با عنوان «هواپیمای لوکس؛ هدیه امیر قطر به رئیسی» در فضای رسانهای و شبکههای اجتماعی در حال دست به دست شدن است.
🔹منبع این خبر که اکثر رسانهها به آن استناد کردهاند سایت «مباشر العرب» بوده که خبر را با استناد به تصویری منتسب به صفحه توئیتر فارسبینالملل منتشر کرده. نکته قابل تامل آن است که این خبر جعلی از توئیتر فارس بینالملل با تصویری از «عینالاسد» فوتوشاپ شده.
🔹در واقع، در حالی که فارس بینالملل خبری درباره حمله موشکی به پایگاه «عینالاسد» در عراق را با تصویری از این پایگاه توئیت کرد بود، این سودجویان خبر جعلی هدیه هواپیمای لوکس به رئیسی را با همان تصویر عینالاسد جعل کردند.
زاکانی: دوران عناصر غربگرا به اتمام رسیده است
🔹طی سالهای گذشته شاهد دولتی بودیم که با پیری، کسالت، اشرافیگری و عدم مسئولیتپذیری، گردنکشی میکرد.
🔹اکنون دوران سیاه عناصر غربگرا به اتمام رسیده است و در آغاز مسیری روشن قرار داریم و در پیشروی ما ایرانی قوی و پیشرفته قرار دارد که باید آن را در سایهٔ حمایت مردم و حضور نخبگان بسازیم.
#شهدا
چہزیباگفتحاجحسینخرازے♥️!'
یادمونباشھ!کہهرچےبراےِخُدا
کوچیکےوافتادگےکنیم
خدادرنظربقیہبزرگمونمیکنھ :)🖇
#شهیدحسینخرازی
❤️🌿
خسته ام از همه ی شهر و گرفتارانش
کرمے کن که دلم ڪرب و بلا می خواهد
صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ✋🏻
از دور سلام ✋
🌹اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِاللَّهِ
🌹وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِك
🌹عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقيتُ
🌹وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَ النَّهارُ
🌹وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُم
°{اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلی اصحاب الحُسَین}°
«حُبُّ الحُســـیـن هُویَّتُنا...»
#اللهم_ارزقنا_کربلا_به_حق_الحسین_علیهالسلام
#یاصاحبالزمـــــان
💫 الســلام ای آفتاب پشت ابر
💫 الســلام ای اوج قله، کوه صبر
🌼 السلام ای فخر آدم در زمین
🌼 یادگار حضرت روح الامین
الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج
#صبحتون_مهدوی
#کُلُّنٰا_قٰاسِمِ_سُلِیْمٰانی🌹🍃
#یازهرا....🌹🍃
📖شرح حدیثی از امام رضا (علیهالسلام)
راه جذب دلها، منتقل کردن سخن نیک اهلبیت (علیهمالسلام)
✍رهبرانقلاب: امام علیبنموسیالرّضا (علیه الصّلاة و السّلام) به یکی از یاران خود فرمود: «رحم اللَّه عبدا احیا امرنا»؛ رحمت خدا بر آن کسی که امر ما را، مطلب ما را زنده کند. این راوی میگوید: «فقلت له کیف یحیی امرکم»؛ چه جوری میشود که امر شما، مطلب شما، موضوع مورد اهتمام شما زنده شود؟ «قال یتعلّم علومنا و یعلّمها النّاس»؛ علوم ما را فرا بگیرند، معارف اهلبیت را فرا بگیرند، آن را به مردم، به دلهای مشتاق، به ذهنهای جستجوگر منتقل کنند. «فانّ النّاس لو علموا محاسن کلامنا لاتّبعونا».
برای گسترش معارف اهلبیت هیچ لازم نیست شما به این در و آن در بزنید؛ هیچ نیازی ندارد به بداخلاقی کردن و متعرض این و آن شدن؛ همین اندازه کافی است که معارف اهلبیت را درست فرا بگیریم، آن را به دیگران منتقل کنیم. این معارف توحیدی، این معارف انسانشناسی، این معارف فراگیر نسبت به مسائل زندگی بشر، خود جذاب است، دلها را جذب میکند، آنها را دنبال راه ائمه به راه میاندازد.
۱۳۸۹/۰۸/۰۳
✅درباره انتقاد رهبری از مشارکت ۳۵ درصدی
تاجزاده یک ویدئو گذاشته که رهبری در آن از مشارکت ۳۵ درصدی انتخابات در دیگر کشورها انتقاد کردند
البته آقای تاجزاده بهتر می داند ماجرای مشارکت ۴۹ درصدی ایندوره چه بوده و نیاز به توضیح نیست.
اما جهت اطلاع دیگران؛
مشارکت را باید در طول زمان دید نه یک نقطه. استمرار حضور مردم پای صندوق مهم است و باید برآیند و متوسط حضور را تحلیل کرد.
مثلا وقتی یک نفر یک جا پایش گرفته و زمین بخورد نمی گویند طرف کلا معیوب است.
انتخابات در ایران متوسط ۶۵ درصد است. حال آنکه در کشورهای خارجی همواره مشارکت همین است.
اما ایندوره مشارکت ۴۹ درصدی ۴ عامل داشت که با وجود این ۴ عامل یک پیروزی بزرگ است.
و اما ۴ عامل؛
1️⃣یک و از همه مهمتر
ما درین انتخابات تلاش کردیم به مردم بگیم فساد و ناکارامدی دولت منتخب و مستقر را به پای کل ساختار و کل تاریخ نگذارید.
بیاید پای صندوق . حل میشود.
بخشی از مردم از آخرین باری که رای دادند جز تحقیر و بی کفایتی دولت چیزی به خاطر ندارند. بنابراین از رای و صندوق زده شدند.
جالبست رسانه های خارجی مثل نیویورک تایمز این میزان مشارکت را با وجود این حجم از ناکارامدی در دولت شگفت انگیز دانستند ولی آقای تاجزاده و دوستان شان ظاهرا نفع و حیثیت شان در پرده پوشی است.
2️⃣دو. مطابق اجماع نظرسنجی ها حداقل سهم کرونا در کاهش مشارکت ده درصد است. مشاور وزیر بهداشت این افراد را ده میلیون نفر اعلام کرد.
3️⃣سه. همه رسانه های خارجی همزبان با خوارج و منافقان داخلی عملیات تروریستی ذهنی روی مردم اجرا کردند.
هرچند شکست خوردند ولی بالاخره وقتی یک نادان از پشت سر صدا در می آورد، ترسیدن و یکه خوردن واکنش طبیعی بدن است.
سهم دروغ ها و تهمت ها و عملیات روانی ضدانقلاب داخلی و خارجی را نباید دست کم گرفت. از علینژاد تا احمدی نژاد سر این انتخابات هم عهد و هم قمار شدند.
4️⃣چهارم البته ناشی گری یا خدای نکرده خیانت دولت در برگزاری انتخابات بود. معلوم شد تذکر رهبری دو روز قبل انتخابات، اشاره به یک واقعیت بیرونی داشت. هم صندوق رای در خارج و امنیت ایرانی های خارج کشور و هم آشفتگی گسترده در برگزاری داخلی انتخابات.
با این همه بزودی ثمره تغییر دولت را در صندوق رای آینده خواهید دید. انشالله.
🇮🇷🌸
🍀
💢 #یادداشت_کوتاه
🌀 الیوم، یوم المرحمه ‼️
🍃🌻🍃
🔻 اکنون که علی رغم موانع حضور، مشارکت گسترده مردم و انتخاب آگاهانه آنها سناریوها و توطئههای بدخواهان ملت را خنثی کرده، بجاست که از این فرصت برای تعمیق وحدت و انسجام ملی بهره ببریم.
🔹 بی تردید رئیسجمهور منتخب خادم همه ملت است چه آنهایی که رای دادند و چه آنهایی که رای ندادند، لذا از این فرصت باید برای ترمیم سرمایه اجتماعی نظام بهره برد و هرگونه بدگویی و نفرت پراکنی و تمسخر سایر نامزدها و وعدههای آنها که توهین به سلایق سیاسی دیگران محسوب میشود، ممنوع است.
🔺دقیقاً فرق یک انقلابی با یک اصلاحطلب و اصولگرا در همین نکته نهفته است که فرد انقلابی ملت را پیروز این انتخابات می داند و از هر گونه خودنمایی و خودبرتربینی در مقابل ملت و کش دادن فضای رقابت خودداری کرده و به جای آن فضای رفاقت را جایگزین میکند.
#روشنگری
#ایران_قوی
#ثامن
🍀
🇮🇷🌸
⛔️افزایش تورم به ۴۳ درصد
🔹 اعلام مرکز آمار ایران از وضعیت شاخص مصرف کننده در خرداد نشان می دهد که درصد تغییر میانگین اعداد شاخص قیمت در یک سال منتهی به ماه جاری نسبت به دوره مشابه قبل از آن یعنی تورم سالانه روند افزایشی داشته و ۴۳ درصد گزارش شده است.
✅نکته :
همین چند روز قبل بود که روحانی به گزارش بانک مرکزی مبنی بر رشد اقتصادی ۳/۵٪ افتخار کرد
📌 مأمور امنیتی انگلیسی با پوشش دیپلماتیک در راه تهران
🔹وزارت امور خارجه انگلیس، روز گذشته، با انتشار بیانیهای اعلام کرد که «سایمون شرکلیف» بهعنوان سفیر جدید این کشور در ایران معرفیشده است.
🔸شرکلیف نامی آشنا در میان محافل دیپلماتیک در تهران است، زیرا او بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۳ دبیر دوم سفارت بریتانیا در تهران بوده است. در آن دوران انگلیسیها دولت اصلاحات را به سر میز مذاکره آورده و با گرفتن امتیاز در مذاکرات سعدآباد درنهایت با گرای آمریکاییها پرونده هستهای ایران را به شورای امنیت سازمان ملل فرستادند.
🔹سفیر جدید انگلیس در ایران پیش از آنکه سابقه دیپلماتیک داشته باشد، یک مأمور امنیتی کارکشته است که سابقه مدیریت در بخش امنیت ملی وزارت امور خارجه بریتانیا را در کارنامه دارد.
🔸سایمون شرکلیف فارغالتحصیل دانشگاه کمبریج است که در یمن، نیجریه، کابل، واشنگتن و بغداد نیز سابقه کار داشته است. وی همچنین مسئول بخش مبارزه با تروریسم وزارت خارجه بریتانیا در سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ بوده و بعدازآن هم بهعنوان معاون نمایندگی سفارت انگلیس در نیجریه فعالیت کرده است.
🔹نکته قابلتأمل آنکه دوره مأموریت شرکلیف در نیجریه نقطه اوج فعالیتهای گروه تروریستی بوکوحرام نیز محسوب میشود. در آن روزها این گروه شورشی-سلفی دست به کشتار و گروگانگیریهای سریالی در شهرهای مختلف کشور نیجریه میزند.
🔸آخرین مأموریت شرکلیف به مدت یک سال، از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ در یمن بوده است. در این تاریخ انگلیسیها برای اولین بار بهصورت مستقیم در موقعیت میدانی جنگ یمن حاضرشده و البته ضربات و خسارات شدیدی نیز از مقاومت خوردهاند. اخیراً یک منبع در وزارت دفاع دولت نجات ملی یمن در گزارش اعلام کرده است که بریتانیا در سال ۲۰۱۷ به شکل مستقیم در جنگ یمن نقش داشته و تجهیزات نظامی ائتلاف متجاوز سعودی را اداره کرده همچنین علاوه بر خدمات مستشاری در جبهههای شمالی بخش زیادی از انواع سلاحهای عربستان توسط انگلیسیها تأمینشده است.
🔹سایمون شرکلیف چهره امنیتی انگلیسی با پوشش دیپلماتیک از سال ۱۹۹۸ به وزارت خارجه بریتانیا پیوسته است، او قرار است جای سفیر پرحاشیه رابرت مک ایر را بگیرد.
مک ایر دیماه سال ۱۳۹۸ در حاشیه یک تجمع سیاسی روبروی دانشگاه امیرکبیر در تهران بازداشت شد. مأموران امنیت ناجا سفیر انگلیس را در حالی بازداشت کردند که در حال فیلمبرداری در جمع تعدادی اغتشاشگر بود.
⚠️حالا رفتن مک ایر و آمدن شرکلیف نشانهای از تحولات دیپلماتیک انگلیسیها پس از انتخابات در ایران است. به نظر میرسد انگلیسیها یک لابیست سیاسی را با یک تکنسین عملیات میدانی تعویض کردهاند. این تغییرات در رصد قرارگرفته و شعاع عملکرد در کنترل قرار دارد.
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هفت میراث روحانی برای #رئیسی
کار دولت رئیسی چندان آسان نخواهد بود و او میراثدار مشکلاتی است که روحانی بر جای گذاشته است.
در این ویدئو نگاهی داریم بر میراث روحانی برای رئیسی در هفت پرده.
#خسارت_روحانی
.
♻️ مشارکت "حماسی"؟
🔹بخش اول
🔰 حسین نقی: حداقل میزان مشارکت در ادوار انتخابات ریاست جمهوری ایران حدود ٥٠ و حداکثر آن ٨٥ درصد است. بنابراین همواره حداقل نیمی از مردم در انتخابات مشارکت داشته اند و حداقل حدود ١٥ درصد هم هیچوقت مشارکت نداشته اند.
در طول ٤٠ سال گذشته، عوامل متعدد موثر در حضور یا عدم حضور مردم پای صندوق رای بر این ٣٥ درصد (فاصله بین ٥٠ تا ٨٥) تاثیر گذاشته اند. نگاه تک عاملی به میزان مشارکت مردم در انتخابات که این روزها در میان رسانه ها مد شده، هم غلط است و هم غیر علمی. از سوی دیگر وزن هر یک از این عوامل هم در هر دوره متفاوت است.
اما در مجموع سی چهل سال گذشته بررسی در میان این عوامل نشان می دهد سه عامل نقش مهمتری از بقیه داشته اند.
اولین و مهمترین عامل، کارآمدی دولت مستقر و میزان توجه او به مسائل و مشکلات مردم بوده است. دومین عامل توان ایجاد امید و انگیزه در مردم برای تغییر وضع موجود توسط نامزدها (عمدتا در انتخابات پایان دوره دوم رئیس جمهور مستقر) و سومین عامل هم فضای رقابتی، دو قطبی و هیجانی ایجاد شده در ایام انتخابات بوده است.
بررسی و تحلیل میزان مشارکت مردم در انتخابات ادوار مختلف ریاست جمهوری نشان می دهد هر گاه حداقل دو عامل از سه عامل پیش گفته توامان وجود داشته، اکثریت این ٣٥ درصد پای صندوقهای رای آمده اند و هر میزان حضور این سه عامل کم رنگ تر بوده، درصد پای کار آمدن این ٣٥ درصد به صفر نزدیک تر شده است.
برای روشن تر شدن مطلب مثال می زنم:
در انتخابات سال ٧٦، عامل اول موجب کاهش انگیزه مردم برای حضور در انتخابات می شد چرا که مردم تورم ٥٠ درصدی را تجربه کرده بودند و شاهد شورشهای اجتماعی و اعتراضات اقتصادی در برخی شهرهای کشور بودیم اما حضور پررنگ دو عامل دیگر یعنی توان ایجاد امید و انگیزه تغییر در وضع موجود توسط نامزد جریان اصلاحات و ایجاد یکی از شدیدترین دو قطبی های انتخاباتهای ٤٠ سال گذشته موجب شد ٢٩درصد از ٣٥ درصد، پای صندوق بیایند.
در سال ٨٨ اما عامل اول، نقش مهمی در آوردن مردم پای صندوق رای داشت؛ و برای اولین بار در تاریخ انقلاب، مشارکت در انتخابات دور دوم یک رئیس جمهور، بیشتر از مشارکت دور اول انتخاب او بود. عامل دوم اما نقش جدی ای نداشت چون شرایط معیشتی برای عموم مردم مطلوب بود و تغییر وضع موجود با توجه به امکا ادامه دولت مستقر، گزینه اصلی مردم نبود.
اما دو قطبی شدید اتخاباتی هم به کمک مشارکت آمد و نقش موثر عامل اول و ترکیب آن با عامل سوم موجب شد رکورد حضور مردم پای صندوق رای انتخابات ریاست جمهوری شکسته شود و کل ٣٥ درصد پای صندوق بیایند.
سال ٩٢ عامل اول به دلیل اتفاقات دو سال آخر عمر دولت دهم قدری خدشه دار شده بود؛ عامل دوم و سوم هم به کم آمد تا انتخابات با مشارکت ٧٤ درصدی برگزار شود.
سال ٩٦ طبیعتا عامل دوم کم رنگ بود، عامل اول هم تا حد بیشتری ضعیف شده بود اما حضور پررنگ عامل سوم و دو قطبی بسیار شدید شکل گرفته موجب شد تنها ٢ درصد کمتر از دوره قبل در این انتخابات شرکت کنند.
با این مقدمه مشارکت حدود ٥٠ درصدی انتخابات ١٤٠٠ را چطور تحلیل کنیم؟
🔻انتخابات ١٤٠٠
در انتخابات اخیر، همه برآوردها و تحلیلهای کمی و کیفی شرایط موجود نشان می داد برای اولین بار بخشی از آن ٥٠ درصد همیشگی مشارکت کننده هم انگیزه ای برای حضور پای صندوق ندارند.
امسال، نبود عامل اول آنقدر جدی بود که هیچ برآوردی نمی توانست به طور یقینی چنین مشارکتی را پیش بینی کند و همه از مشارکتی به مراتب پایین تر سخن می گفتند. (دقت شود كه همه نظرسنجيها عدد مشاركت را فارغ از تاثير كرونا اعلام مي كردند)
از طرفی عامل سوم هم به طور جدی شکل نگرفت هر چند در نهایت، انتخابات یک انتخابات رقابتی بود.
اما عامل دوم؛ شاید برای اولین بار طی ادوار مختلف، عملکرد دولت روحانی به گونه ای معیشت مردم را دچار تنگنا کرده بود که امید و انگیزه ای برای بخش قابل توجهی از مردم نسبت به حضور در انتخابات و ایجاد تغییر نمانده بود. گلایه مندی شدید و ناامیدی ازبهبود وضعیت موجود انقدر گسترده بود که رهبر انقلاب نیز در سخنان خود به آن اشاره کردند.
👈🏻ادامه در بخش دوم👇🏻👇🏻
..