✳️ ذره کجا و لایتناهیٰ کجا؟
🔻 تنازلی که خدا کرده است هیچکس نکرده است. تنازل یعنی از آن مرتبهای که هستی بسیار پایین بیایی. در روایت هست که «مَن كانَ عِندَهُ صَبِيٌّ فَليَتَصابَّ لَهُ»؛ هر کس کودکی در کنارش هست، آنقدر پایین بیاید تا بتواند احساس آن کودک را درک بکند. خدا تنازل کرده است با ما حرف زده است و اجازه داده است با او حرف بزنیم!
من که باشم که بر آن خاطرِ عاطر گذرم
لطفها میکنی ای خاک درت تاج سرم
🔺 «أَيْنَ التُّرابُ وَ رَبّ الأَرْبابِ»؛ ذرّه و دونِ ذرّه کجا و لایتناهیٰ کجا؟
👤 #آیت_الله_سیدحسن_عاملی
📺 #سمت_خدا | ۱۴۰۰/۰۸/۲۷
#⃣ #سلوک
🆔 @komeiyl99
🔰به مناسبت ۱۰ آذر ماه سالروز شهادت آیت الله سید حسن مدرس :
✅دیانت در سیاست بالاتر از دین در سیاست است
🔴دکتر موسی نجفی : اینکه مدرس گفته : دیانت ما عین سیاست ماست ، شاید معنای وسیع تر و عمیق تر از این جمله را می دهد، اگر می گفت "دین" ما عین سیاست ماست ۰ "دیانت" اعتقاد قلبی و عملی و واقعی است ۰ در سیاست امروز ما می بینیم برخی در نظر و گفته ، ورود دین در سیاست را قبول دارند ولی متدین به این مطلب نیستند ۰ یک از عللی که سیاستمداران غربی سیاست های خود را با تلاش و جدیت به پیش می برند این است که متدین و عامل به همان عقیده ای (سکولار) هستند که قبول دارند ۰ در حقیقت جمله شهید مدرس می تواند نقد برخی مدیران در چهار دهه گذشته و ریشه بسیاری از ضعف ها و ناکارآمدهای سیاست در ایران باشد ، چرا که متدین بودن و دیانت داشتن در سیاست بالاتر از صرفا دین را قبول داشتن است ۰
🆔 @komeiyl99
💎 #امام_بزرگوار_ما
🔻 آمریکا، شیطان بزرگ
واژه «شیطان بزرگ» برای آمریکا، یک ابداع عجیبی از سوی امام بود. امام تا روز آخر نسبت به آمریکا همین احساس را داشت...
🌿 خاطراتی درباره #امام_خمینی از زبان آیتالله خامنهای
🆔 @komeiyl99
🔹در پی انتشار نامه پوزش خواهی مرحوم آیتالله آذری قمی از رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانهها و طرح برخی ادعاها و تردیدها در صحت و تاریخ آن، برخی از پژوهشگران تاریخ انقلاب اسلامی، طی نامهای از دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای مدظلهالعالی درخواست روشنگری و رفع ابهام کردند.
🔸 این دفتر در پاسخ به این درخواست اعلام میکند مرحوم آیتالله آذری قمی مکاتبات متعددی با رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی داشته که از جملهی آنها دو نامه مشتمل بر عذرخواهی از معظمله است.
1⃣نامه اول در 12/3/1375 برابر با ۱۴ محرم ۱۴۱۷ نگارش شده که در صفحه ۱۶۶ کتاب «روشنبینی امام خمینی رحمةاللهعلیه» تألیف آیتالله ریشهری دامتبرکاته درج شده است.
2⃣مرحوم آیتالله آذری قمی در نامهی دیگری در تاریخ 1/2/1376با اشاره به نامهی اول، به همین مضمون تصریح کرده و در بخشی از آن نوشته است:
✳️«در نامهای که توسط آقای مسعودی تقدیم شد جهت را سؤال کرده بودید ایشان نمیدانستند. در اوائل مسئله مرجعیت من فکر میکردم که شما هم به دنبال مقام هستید. با توسل به حضرت عباس سلامالله علیه مشکلم فوراً حل شد و شنیدم که فرزندان خود را به آقای بهجت ارجاع دادهاید. در هر صورت من سخت احساس مظلومیت و محرومیت از خدمت به نظام مینمایم و از شما توقع دارم که آنرا رفع نمائید و اگر با آن سوء ظن به شما جسارت شده مرا ببخشید.»
🆔 @komeiyl99
🌹روبه شش گوشه ترین قبله ی عالم هر صبح
🌹بردن نام حسین بن علی میچسبد
🌹اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ
🌹وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
🌹وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
🌹وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
🆔 @komeiyl99
❤️#سلام_منجی_دلها
به کوچه کوچه بنالم ز عابری که نیامد
غزل غزل بنویسم ز شاعری که نیامد
شکسته بغض غرورم در انتظار عجیبــی
دعا کنید بیاید مسافری که نیامد
#صبحتبخیرمولایمن
#امام_زمان عجل الله
🆔 @komeiyl99
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌟⛰صبر یعنی پیگیریِ اهدافی که برای خودمان ترسیم کردهایم؛ صبر یعنی با روحیه حرکت کردن و ادامه دادن
المدثر
✅وَلِرَبِّكَ فَاصْبِرْ
✅ﻭ [ ﺑﺮ ﺁﺯﺍﺭ ﺩﺷﻤﻨﺎﻥ ] ﺑﺮﺍﻱ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺕ ﺷﻜﻴﺒﺎﻳﻲ ﻭﺭﺯ .(٧)
۱۳۹۹/۰۱/۰۳
👈سخنرانی نوروزی امام خامنه ای خطاب به ملت ایران
✴خداوند برای مقابلهی با دشمنیها به پیغمبر دستورالعمل داد؛ از اوّل بعثت، خدای متعال پیغمبر را امر به صبر کرد. در سورهی مدّثّر که جزو همان سورههای اوّلِ بعثت است، میفرماید: وَ لِرَبِّکَ فَاصبِر؛ صبر کن برای خدای خودت. در سورهی مزّمّل که آن هم جزو همان سورههای اوّل قرآن است، میفرماید که «وَ اصبِر عَلیٰ ما یَقولون». در جاهای دیگرِ قرآن هم مکرّراً این معنا هست. در دو جا [میفرماید]: وَ استَقِم کَماٰ اُمِرت؛ استقامت کن؛ هم در سورهی هود هست، هم در سورهی شوریٰ هست. بنابراین، دستورالعمل وارد شده.
حالا صبر یعنی چه؟
صبر به معنای نشستن و دست روی دست گذاشتن و انتظارِ نتایج و حوادث را کشیدن نیست؛ صبر یعنی ایستادگی کردن، مقاومت کردن، محاسباتِ درست خود را و محاسباتِ دقیق خود را با خدعهگریِ دشمن تغییر ندادن؛ صبر یعنی پیگیریِ اهدافی که برای خودمان ترسیم کردهایم؛ صبر یعنی با روحیه حرکت کردن و ادامه دادن؛ این معنای صبر است. اگر چنانچه این ثابتقدم بودن و مقاومت کردن، با عقل و تدبیر و مشورت همراه بشود -همچنان که در قرآن هست «اَمرُهُم شوریٰ بَینَهُم»- قطعاً پیروزی نصیب خواهد شد. بنده البتّه با قاطعیّت عرض میکنم که ملّت ایران ملّت صبوری است؛ نشان دادهاند که صبر دارند. ما مسئولین البتّه گاهی بیصبری کردهایم، ولی ملّت نه؛ ملّت کاملاً صبور بودهاند
🆔 @komeiyl99
🚨 حساسیت به نظم و انضباط
🔘 سردار عبدالله عراقی :
💠 #نظم و #انضباط مقام معظم رهبری زبان زد خاص و عام است. ایشان یک فرد منظم و مرتب میباشند و در صحبتها و سخنرانیهای خود در جمع نیروهای مسلح، همواره همه را دعوت به نظم میکنند. گاهی که برخی بینظمیها را میبینند، به شدت #ناراحت میشوند و میفرمایند: «نباید در نیروهای #نظامی بی نظمی باشد؛ رفت و آمدها، حضور در سرکار و اوضاع ظاهری #نیروهای_مسلح باید مرتب باشد.» بارها در جلساتی که با نظامیان داشتهاند، تاکید زیادی بر روی نظم و انضباط نمودهاند. #رژه نیروها را کاملاً کنترل میکنند و گاه کوچکترین و جزئیترین حرکات را به فرماندهان آنها #گوشزد مینمایند. این دقت و توجه به مسائل، از سوی فرماندهی معظم کل قوا الگویی است برای همه فرماندهان نظامی.
📘 پرتوی از خورشید، ص ۱۹۲