eitaa logo
کانال کمیل
125 دنبال‌کننده
15.5هزار عکس
5.4هزار ویدیو
713 فایل
ارتباط با مدیر کانال @zolfaghar99
مشاهده در ایتا
دانلود
⛔️شیطنت کانال اصلاح طلب پیرامون ماجرای شهادت یک آمر به معروف/ وقتی اصلاح طلبان، شهادت را قتل تعریف می کنند 🔹دیروز یکی از کانال های خبری اصلاح طلبان، بدون به کار بردن لفظ شهادت، اقدام شجاعانه آمر به معروف بسیجی شهید محمد محمدی را با تیتر "درگیری و قتل یک بسیجی در شرق تهران" یاد کرد و بدون در نظر گرفته شدن مزاحمت این اراذل و اوباش برای یک خانم، درگیری این عناصر با آمر به معروف را در راستای درگیری بر سر «رعایت‌نشدن عفت کلام در فضای عمومی» از سوی ضاربان عنوان کرد.
💢تعاملات جریان انقلابی؟ 🔻الف) افراد، گروه ها و احزاب مختلفی در سپهر سیاسی کشور حضور دارند که مدعی انقلابی گری هستند و در عمل نیز با نسبت های متفاوت در مسیر انقلاب اسلامی حرکت می نمایند. این گروه ها و افراد هرازگاهی ممکن است اختلافاتی با یکدیگر پیدا نمایند که شاید طبیعی باشد، اما اینکه بدنه و آحاد جریان انقلابی بخواهد علیه این گروه یا آن گروه انقلابی موضع گیری نماید امر خطرناکی است چراکه به انشقاق جریان انقلابی می انجامد، لذا اولین خط قرمز ورود به اختلافات آنها و دو یا چند قطبی کردن بدنه جریان انقلابی است 🔺ب) برخی افراد مشهور جریان انقلابی سخنانی می گویند و یا مواضعی اتخاذ می نمایند و یا حرکتی انجام می دهند که در امتداد مواضع رهبری نیست و یا با مواضع صریح مقام معظم رهبری زاویه دارد، طبیعی است آحاد جریان انقلابی با چنین اقداماتی همراهی ندارند و همواره بر سه رکن اساسی امیدآفرینی، اعتمادزایی و حفظ وحدت ملی تکیه دارند.
💠 بعضی از اهل معرفت و اهل سلوک معنوی معتقدند که ماه ربیع‌الاول، به معنای حقیقی کلمه، ربیع حیات است، ربیع زندگی است؛ زیرا در این ماه، وجود مقدس پیامبر گرامی و همچنین فرزند بزرگوارش حضرت ابی‌عبداللّه جعفربن‌محمدالصّادق ولادت یافته‌اند و ولادت پیغمبر سرآغاز همه‌ی برکاتی است که خدای متعال برای بشریت مقدر فرموده است. 💠 ما که اسلام را وسیله‌ی سعادت بشر و راه نجات انسان میدانیم، این موهبت الهی مترتب بر وجود مبارک پیغمبر است که در این ماه اتفاق افتاد. حقیقتاً باید این میلاد عظیم را مبدأ همه‌ی برکاتی دانست که خدای متعال جامعه‌ی بشری را، امت اسلامی را، پیروان حقیقت را به آن سرافراز کرده است. ⚜️بیانات در دیدار مسئولان نظام و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی ۱۳۹۱/۱۱/۱۰ 🌻فرا رسیدن ماه شریف و پرخیر و برکت ربیع الاول را به امام زمان(عج) و اعضای فرهیخته کانال تبریک عرض می نمائیم.
سوال 18.pdf
93.1K
✅سوالات وارده در کانال ثامن 💢سوال هجدهم ❌ مسئولین کجای و ایستاده اند؟
✅ یادداشت/ 🛑 صلح تحمیلی مقدمه تأمین منافع آمریکا 🔻رئیس جمهور کشورمان در روز‌های گذشته همزمان با ایام شهادت حضرت امام حسن‌مجتبی (ع) دوگانه دیگری از جنگ و صلح را در کشور بیان کرد تا ناتوانی‌های مدیریتی دولت را در حل مشکلات کشور به نبود رابطه با آمریکا گره بزند. روحانی گفت: «امام مجتبی (ع) به ما می‌آموزد مرد جنگ باشیم به روز جنگ و مرد صلح باشیم به روز صلح. اگر در روز صلح جنگ کردیم و اگر در جنگ صلح کردیم هر دو خطا و اشتباه است. به موقع باید بایستیم و بجنگیم و به موقع هم باید صلح کنیم.» 🔹گزاره‌های خبری: ۱ـ مدتی است که رسانه‌های حامی دولت به ستاد انتخاباتی «جو بایدن» در ایران تبدیل شده‌اند، کار‌های کشور را رها کرده‌اند و امید واهی می‌دهند که با آمدن جو بایدن می‌توانند شرایط را تغییر دهند؛ روزنامه‌های شرق، سازندگی، آفتاب یزد و آرمان ملی چنان به تحولات ستاد انتخاباتی بایدن می‌پردازند که این‌گونه توجه، تنها از طرفداران متعصب حزب دموکرات در ایالات متحده بر می‌آید. 🔸 ۲ـ اصلاح‌طلبان حتی به این فکر هستند که اگر بایدن رأی بیاورد چه امتیازی به او بدهند. روزنامه آرمان به نقل از عبدالرضا فرجی‌راد می‌نویسد: «باید توجه کرد که اگر بایدن برنده انتخابات شود، احتمال دارد که در خصوص موشک‌های ایران و مبادله تسلیحات با ایران شرط و شروطی بگذارند. 🔹 ۳ـ در ماه‌های گذشته بسیاری از تئوری‌پردازان اصلاح‌طلب مانند حجاریان، تاج‌زاده، عبدالله ناصری و... از احتمال شورش جامعه سخن گفته‌اند و همزمانی این تئوری‌ها و درخواست مذاکره و صلح برای آمریکا حکایت از آن دارد که برخی از جریان‌ها از دوگانه ترامپ و بایدن به دنبال صلح تحمیلی علیه جمهوری اسلامی هستند. این در حالی است که جمهوری اسلامی در مقطع صلح امام حسن (ع) نیست و اگر می‌بینیم فشار‌های دشمن بیشتر می‌شود به خاطر خائنانی است که مانند یاران امام حسن (ع) در حال خیانت به کشور هستند. حضرت امام خمینی (ره) تصویر خائنانه این جریان‌ها را به خوبی نشان داده است: «امام حسن (ع) آنقدر گرفتاری که از این دوستان و اصحابش داشت از دیگران نداشت. اصحابی که توجه نداشتند که امام زمان‌شان روی چه نقشه دارد عمل می‌کند، با خیال‌های کوچک‌شان، با افکار ناقص‌شان در مقابلش می‌ایستادند و غارتش کردند و اذیتش کردند، وـ عرض می‌کنم که‌ـ شکستش دادند، معاهده با دشمنش کردند و هزار جور بساط درست کردند. (صحیفه امام، ج ۹، ص ۳۰) 🔺نکته راهبردی: «وندی شرمن» سرپرست تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای در دولت اوباما، صراحتاً اعلام کرد: «کاری که برجام با برنامه هسته‌ای ایران کرد، جنگ هم نمی‌توانست انجام دهد.» واقعیت تلخ امروز کشورمان این است که اگر دولت به جای شرطی‌سازی اقتصاد به جنگ و صلح، آن را به مقاومت عادت می‌داد، آمریکا در هیچ نقشه‌ای علیه ایران موفق نمی‌شد. 🔳نویسنده: فرهاد مهدوی
سوال 19.pdf
40.8K
✅سوالات وارده در کانال ثامن 💢سوال نوزدهم ❌ مقام معظم رهبری فرمودند: برخی ریشه های افزایش قیمت دلار سیاسی و امنیتی است. اکنون با توجه افزایش غیر منطقی قیمت دلار چگونه این موضوع قابل تبیین است؟
نقش دولت در اقتصاد.pdf
407.9K
🌀 یادداشت/ 🔰نسخه pdf ❇️موضوع: حمایت هوشمند؛ الگویی پویا برای نقش دولت در اقتصاد ✍️ به قلم : سیدیاسر جبرائیلی
🔴 یادداشت حسین شریعتمداری| پروژه «دولت بی‌سر» در ایران کلید خورد‼️ 🔻 طرح توطئه‌آمیز «دولت بی‌سر» علیه ایران هم کلید خورد. «دولت بی‌سر» نام پروژه‌ای است که آمریکا و متحدانش با هدف تنش‌آفرینی و ایجاد نا‌امنی و بی‌ثباتی برای سه کشور ایران، لبنان و عراق تهیه کرده و اجرای آن را از چند ماه قبل کلید زده‌اند (استعفای سعد حریری و عادل عبدالمهدی از نخست‌وزیری لبنان و عراق). بخش اصلی این پروژه (بخوانید طرح توطئه) حذف رئیس ‌دولت در کشور هدف است. 🔹اکثریت قریب به اتفاق آن عده از مدعیان اصلاحات که در شیپور استعفای رئیس‌جمهور می‌دمند، کسانی هستند که در کارنامه سیاه خود ننگ وطن‌فروشی در فتنه آمریکایی- اسراییلی ۸۸ را دارند. 🔹اما آیا نمایندگان انقلابی مجلس احتمال نمی‌دهند که تصمیم اخیرشان برای استیضاح رئیس‌جمهور آب ریختن نا‌خواسته به آسیاب توطئه «دولت بی‌سر» دشمن باشد؟! آیا برای پیشگیری از این نتیجه تلخ که حاصل کارشان به سبد دشمن ریخته شود نیز فکری کرده‌اند؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✳️ استیضاح روحانی 🔴 | دلایل بی‌حاصلی سوال و استیضاح از ✅ یقیناً انتقاداتی به عملکرد دولت جناب روحانی وارد باشد اما سوال اساسی این است که باید چنین دولتی را که عمر ۱۰ ماهه پایانی خود را طی می‌کند با سوال و استیضاح کنار زد؟ آثار سلبی و ایجابی آن برای کلیت نظام و مردم چیست؟ 🔹 به نظر می‌رسد سوال و استیضاح (که البته حق طبیعی مجلس و نمایندگان است) در این مدت باقی‌مانده، آورده خاصی برای نظام و مردم ندارد زیرا: 🔻۱.‌ بعد از بنی‌صدر، رویه و عرف حاکمیتی این بوده که با رئیس جمهور و (در مقاطعی نخست وزیر) برخورد حاد و حذفی صورت نگیرد. این رویه سبب پایداری نظام حکومتی و حفظ آرامش در کشور می‌شود. 🔻۲. استیضاح رئیس یک دولت که هفت سال بر سر کار بوده و وقت بسیاری را با کم‌کاری و مسیر اشتباه تلف کرده، در کمتر از یکسال به عمر آن دولت، هیچ نتیجه عملی در بر نخواهد داشت. به فرض محال با رای عدم صلاحیت، بجز رئیس جمهور سایر ارکان دولت تا چند ماه بر سر کار هستند و عملا تفاوتی نخواهد کرد. 🔻۳. سوال و استیضاح بزرگترین موقعیت برای سیاستمدار حرفه ای برای سوارشدن بر موج هیجان و احساسات، مظلوم نمایی، فرافکنی و استفاده از اشتباهات نمایندگان است. همانطور که حضور ظریف در مجلس نیز با چنین نتیجه ای همراه شد. 🔻۴. منطق بازار و معادلات روانی حاکم بر آن با منطق مورد نظر نمایندگان همخوان نیست. استیضاح و سوال در شرایط فعلی ایران از سوی بازار به معنی ناکامی کل حاکمیت در کنترل شرایط اقتصادی تلقی می‌شود و نه ناکارآیی یک دولت و یک جناح خاص. 🔻۵. بی ثباتی در نظام سیاسی و ناتمام ماندن دوره روحانی، سیگنال خوبی برای قدرت و نفوذ منطقه ای ایران نیست. ولو آنکه روحانی دغدغه محور مقاومت را چندان نداشته باشد اما ناتمام ماندن دولت وی به پرستیژ سیاسی ایران در منطقه ضربه می‌زند و از سوی ناظران منطقه‌ای به عنوان نشانه‌ای از تزلزل نظام ایران تعبیر می‌شود. 🔻۶. تقریبا می‌توان گفت امکان اصلاح مسیر دولت از وضعیت اشتباه فعلی به شکل مبنایی وجود ندارد و ظرفیت اصلاح و نقدپذیری در لایه یک دولت وجود ندارد. از سوی دیگر مجلس می‌تواند در جو آرام و کارشناسی در همین مدت باقی مانده از عمر دولت برخی تصمیمات مفید و موثر را به آن بقبولاند. به شرط آنکه با بخش منصف و دلسوز دولت رابطه برقرار کند و از چالش حاد با بالادستی‌ها اجتناب کند. 🔻۷. میان لایه‌های کنشگر افراطی فتنه و برخی مدیران دولت تدبیر، هم‌پوشانی و ارتباطاتی وجود دارد. حادسازی فضا علیه دولت سبب می‌شود رادیکال‌ها نظرات خود را به تصمیم گیران در دولت توجیه کنند و حوزه ذهنیت _عملکرد اشتراکی آن‌ها گسترده شود. در آن صورت با توجه به طراحی‌های بسیار جدی ضدانقلاب، منافقین، سرویس‌های خارجی و نارضایتی مردم از وضعیت اقتصادی، بستر رقم خوردن یک فتنه چندوجهی فراهم شود. 🔻۸. نفس وجود مجلس فعلی با گرایش‌های انقلابی و کاملا متضاد با دولت، خود نوعی فشار بر دولت است و بازدارنده بسیاری از مسائل است. این فشار مثبت در صورتی که از حد خود فراتر رود به فشار منفی تبدیل می‌شود و اثرات مخربی در پی خواهد داشت.