فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خبرنگار: اگر مردم قانون حجاب رو پذیرش نکنند چی؟
غضنفری نماینده مجلس: مردم پذیرش خیلی قوانین دیگه رو هم ندارن
سارقین و قاتلین هم پذیرش قانون اعدام و مبارزه با سرقت رو قبول
#حجاب
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️بـــــــــدون شــــرح😂
🔺ما دقیقا نمیفهمیم کاپیتولاسیون چه بود و جمله امام که گفت ای علما به داد اسلام برسید، یعنی چه و آنها که آرزوی قبل انقلاب را دارند دقیقا آرزوی چه روزگاری را دارند.
🔺آمار مستشاران آمریکایی در ایران در سال ۵۶،حدود ۴۵هزار نفر بوده، متوسط حقوقشان ۶۰۰۰ دلار، یعنی سالانه ۳.۲۴۴ میلیارد دلار. بودجه آموزش و پرورش کل کشور ۱.۸ میلیارد بوده، بودجه وزارت بهداشت و درمان ۳۶۲ میلیون دلار بوده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پرورش یافته مکتب تشیع
🔹سید طاهر محمد( پزشک عراقی) پس از یک سال خدمت به مردم غزه برای دیدار با خانواده به انگلستان بازگشته و در فرودگاه لندن از سوی خانواده و فعالان مسئله فلسطین مورد استقبال قرار گرفته اما حواس و توجهش بیش از هر چیز دیگر به پدر و مادر و احترام به آنهاست!
🔹رفتار این پزشک مومن و رزمنده هنگام دیدار پدر و مخصوصا مادرش نشان از تربیت دقیق او بر مبنای تعالیم اهل بیت(ع) دارد و الگویی مطلوب برای جوانان مومن و انقلابی است.
🔹در تاریخ ثبت است که معصومین علیهم السلام بارها با مشاهده چنین جوانانی( اهل علم و جهاد و خاضع و مودب در برابر والدین ) ابراز رضایت نموده و آنها را به عنوان الگوی سایر شیعیان و دوستداران خود معرفی می گردند!
#تربیت_اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ایرانی که پهلوی به جمهوری اسلامی تحویل داد
🆚
ایرانی که جمهوری اسلامی ساخت...
⭕️میدونستید کرهشمالی به هر دو کنوانسیون پالرمو و CFT پیوسته و همچنان در لیست سیاه #FATF قرار داره؟؟!
🔸بهانه جدید FATF، مربوط به صنعت موشکی و هستهای کرهشمالی بود!
🔸درباره ایران هم FATF تضمینی نداده که با پیوستن به این دو کنوانسیون از لیست سیاه خارج میشه بلکه از Next Step صحبت کرده.
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺آقای خامنهای دیکتاتوره!؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هدیه_عجیب مستشار آمریکایی مقیم ایران به شاهنشاه آریامهر که خیلی ها ازش خبر ندارن
هدیه ای در خور برای شاه
اگر این حقایق را به نسل جوان انتقال ندهیم به خودمان #خیانت کردهایم.
رسانه باشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#خبر
فرمانده پلیس کل نجف : ورود هر خانم با پوشش نامناسب و مخالف حجاب اسلامی به کل شهر نجف را ممنوع اعلام کرد.
📌این قاطعیت رو بزارید کنار اهمال و سستی برخی مسئولان و متولیان امر در شهرهای مقدس قم و مشهد .