#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
#تفسیر_ایه_۱_۲_حجر
الَرَ تِلْكَ آيَاتُ الْكِتَابِ وَقُرْآنٍ مُّبِينٍ (1)
رُّبَمَا يَوَدُّ الَّذِينَ كَفَرُواْ لَوْ كَانُواْ مُسْلِمِينَ (2)
الف لام راء، آن است آيات كتاب (آسمانى) و قرآن روشن و روشنگر.
چه بسا كسانى كه كفر ورزيدند آرزو دارند كه اى كاش مسلمان بودند.
🔹نکته ها🔹
🔷 با اينكه قرآن مقام بسيار والايى دارد، «تلك» ولى در عين حال دسترسى به آن آسان است، زيرا هم نوشته شده، «كتاب» و هم قابل خواندن است. «قرآن»
🔷 مطالب قرآن روشن است و مرز حقّ و باطل را بيان مى كند. «مبين»
🔷 سرفرازى آينده براى اسلام است و حسرت براى كفّار خواهد بود. «يودّ الّذين كفروا» (كسانى كه امروز اسلام را مسخره مى كنند، در آينده پشيمان خواهند شد و چه بسا كفّارى كه آرزوى اسلام دارند، ولى گرفتار طاغوت ها يا محيط فساد خود هستند)
🏴🏴🏴
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
#دعای_ماه_رجب
« خَابَ الْوَافِدُونَ عَلَى غَيْرِكَ وَ خَسِرَ الْمُتَعَرِّضُونَ إِلا لَكَ وَ ضَاعَ الْمُلِمُّونَ إِلا بِكَ وَ أَجْدَبَ الْمُنْتَجِعُونَ إِلا مَنِ انْتَجَعَ فَضْلَكَ بَابُكَ مَفْتُوحٌ لِلرَّاغِبِينَ وَ خَيْرُكَ مَبْذُولٌ لِلطَّالِبِينَ وَ فَضْلُكَ مُبَاحٌ لِلسَّائِلِينَ وَ نَيْلُكَ مُتَاحٌ لِلْآمِلِينَ وَ رِزْقُكَ مَبْسُوطٌ لِمَنْ عَصَاكَ وَ حِلْمُكَ مُعْتَرِضٌ لِمَنْ نَاوَاكَ عَادَتُكَ الْإِحْسَانُ إِلَى الْمُسِيئِينَ وَ سَبِيلُكَ الْإِبْقَاءُ عَلَى الْمُعْتَدِينَ اللَّهُمَّ فَاهْدِنِى هُدَى الْمُهْتَدِينَ وَ ارْزُقْنِى اجْتِهَادَ الْمُجْتَهِدِينَ وَلا تَجْعَلْنِى مِنَ الْغَافِلِينَ الْمُبْعَدِينَ وَ اغْفِرْ لِى يَوْمَ الدِّينِ »
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
#شرح_دعای_ماه_رجب
یکی اعمال ماه رجب خواندن دعاهای متنوعی است که در این ماه شریف آمده است. از جملۀ این ادعیه، دعایی است که حضرت امام صادق «صلوات الله و سلامه علیه» فرمودهاند که در هر روز از روزهای ماه رجب بخوانید. حضرت میفرمایند:
《خابَ الوافِدُونَ عَلى غَيْرِكَ》
"خاب" يعنى خائب شد. خائب يعنى كسى كه ديگر اميدى به رسيدن به مطلوب ندارد، كسى كه از كاروان عقب بماند، میگويند خائب است
☜خدایا آن کسانی که درِ خانهای غیر تو را میزنند و حاجت خود را به سوی شخص دیگری غیر از تو میبرند بدانند که کارشان به خیبت و ناامیدی به نهایت خواهد رسید؛ یعنی تا اراده و مشیت خدا نباشد اگر همۀ امیدِ انسان به غیر خدا باشد بداند که موفق نخواهد شد و باید بیاید و حاجتش را از راه خدا بخواهد. اگر کمکی هم از غیر خدا میخواهد باید از باب مجرای سبب باشد. «أَبَى اَللَّهُ أَنْ يُجْرِيَ اَلْأَشْيَاءَ إِلاَّ بِأَسْبَابٍ؛ اصول کافی، جلد ۱ ، صفحه ۱۸۳). از باب اینکه مجاری امور از طرف خدا بدست همان بندگان اجرا میشود این با شرطی است که این را مجرای خدا بداند. اگر مجرای خدا نداند و تمام امیدش به این باشد که من اگر سراغ فلانی رفتم او همه کار من را انجام میدهد بداند که کارش به خیبت و ناامیدی خواهد رسید و این تجربه شده است. آنهایی که تمام امیدشان به غیر خدا بوده و بندگان خدا را مجرای کار خدا نمیدانستند کارشان به نتیجه نخواهد رسید و این یک امر تجربه شده است.
✨﷽✨
🏴پیامت به گوش جهان رسید دختر فاطمه
✍در اوج بلا هم میتوان پای امام زمان ایستاد طوری که دشمن لحظهای هم احساس پیروزی نکند. میتوان صدای امام زمان شد وقتی که صدای او را میان هلهلههای جهالت گم میکنند.
میدانم چقدر دلتنگ برادری. میدانم چقدر شوق رفتن داری... آغوش برادرت باز است. میتوانی بغضهای فروخورده را در آغوشش بشکنی.
دیگر دنیا میماند و پیامی که به گوش مردمش رساندی. دیگر دنیا میماند و زمانهای که امامش از شیعیان میخواهد خدا را به حق شما قسم دهند تا ظلمت غیبت تمام شود.
امام مهدی: به دوستان و شیعیانم بگویید خدا را به حق عمهام زینب قسم دهند که فرج مرا نزدیک گرداند.
📚شیفتگان حضرت مهدی، ج ۱، ص۲۵۱
✨شهادت بانوی صبر و استقامت
حضرت زینب کبری (س) تسلیت✨
【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】
- Ostad_aali.mp3
3.44M
صوت دو دقیقه
حضرت زینب سلام الله علیها
حاج آقا عالی
┄┅┅❅یا زینب (س)❅┅┅┄
🌷🍃🌷🍃🌷
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
#تفسیر_ایه_۱۶_حجر
وَلَقَدْ جَعَلْنَا فِي السَّمَاء بُرُوجاً وَزَيَّنَّاهَا لِلنَّاظِرِينَ (16)
وهمانا ما در آسمان برج هايى قرار داديم وآن را براى بينندگان زينت داديم.
📚گزیده تفسیر
كلمه «بروج» جمع «بُرج» در اصل به معناى ظهور است و به زنى كه زينت خود را ظاهر مى كند، مى گويند: «تبرجت المرئة» و به قصر و كاخ و ساختمان هاى بلند كه جلوه اى خاص دارد برج گفته مى شود و در اين آيه كرات آسمانى يا منازل آنها به برج تشبيه شده است.
از گردش زمين به دور خورشيد، دائره اى فرضى به نام «منطقة البروج» تشكيل مى شود. اين دايره را دوازده قسمت نموده اند كه مطابق هر قسمتى ستارگانى قرار مى گيرند وبه تناسب شكل آن، مجموعه اى از ستارگان به آن نامگذارى شده است. در فارسى به نام هاى فروردين، ارديبهشت، خرداد، ..... و در عربى به نام حمل، ثور، جوزا، سرطان، اسد، سنبله، ميزان، عقرب، قوس، جدى، دلو و حوت مى باشد.
◾نکته ها
🌻كرات آسمانى وحركت آنها در مدارهاى گوناگون، يكى از آثار توحيد و خداشناسى است. «لقد جعلنا»
🌻 آفريده هاى آسمانى نيز حادث هستند. «جعلنا»
🌻 زينت وزيبايى، يك اصل در آفرينش است كه خداوند در خلقت آسمان ها آن را رعايت نموده است. «زيّناها»
🌻 آسمان نيز همچون زمين، براى انسان آفريده شده است. «للناظرين»