eitaa logo
بنی طبا(kookchaharom)
65 دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
772 ویدیو
9 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔶‍ آثـار نمـــاز در هنگام مـــرگ و بـــرزخ و قیـامــت چیـست؟ ⇩ ❶✨.راحتی هنگام مرگ پیامبر اکرم (ص) برای کسی که به نماز اهمیت بدهد راحتی هنگام مرگ و رهایی از غم اخروی و نجات از آتش دوزخ را ضمانت کردند. ❷✨.انس نماز با انسان در قبر پیامبر اکرم (ص) فرمودند: «نماز در قبر به‌‏صورت شخصی نورانی نزد میت می‏آید و با او در قبرش انس می‏گیرد و ترس و اضطراب عالم برزخ را از او دور می‏ سازد» ❸✨.چراغ قبر و بستر میت پيامبر خدا ( صلی الله عليه و آله ) فرمودند: « نماز... ميانجي ميان نمازگزار و فرشته مرگ، چراغ روشن كننده قبر، بستري زير پهلو هاي ميت، پاسخي براي پرسشهاي نكير و منكر، همدم در شادي و گرفتاري و باران رحمتي بر گور است تا روز رستاخيز، نماز توشه مؤمنان در سفر دنيا به آخرت است» ❹✨.دفع عذاب جهنم نماز کلید بهشت و رسیدن به پاداش‌های عظیم الهیو ترک ‏نماز سبب ورود به جهنم است و امام صادق (ع) ‏فرمودند: «برای رهایی از عذاب کافی است یک نماز انسان پذیرفته گردد» ❺✨.مهریه حورالعین پيامبر خدا ( صلی الله عليه و آله ) فرمودند: «خیر دنیا و آخرت در نماز است و نماز مهريه حوريان بهشتي است. » 📚کتاب آثار و برکات نماز در دنیا و برزخ و قیامت/مؤلف: عباس عزیزی /ناشر: نبوغ
«آدمایی که باهاشون در ارتباطی، آینده‌ی تورو می‌سازن» به عبارت تصویر... 🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙 🎬 مناجات عالی امام خمینی(ره) با خدا نسبت به ماه مبارک رمضان 💠 خدایا ما بندگان ضعیف هستیم، تو ما را به این ماه مبارک وارد کن به طوری که با رضای تو وارد بشیم در آن..
دعای روز سوم ماه مبارک رمضان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
╰🌸❀✰﷽✰❀🌸╮✎ ✨الله عزوجل می فرماید: وَالْفَجْرِ ﴿١﴾ وَلَيَالٍ عَشْرٍ ﴿٢﴾ قسم به صبح و به شب های ده گانه. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠حضرت علی (ع) : ♻️در ماه رمضان، بسيار استغفار و دعا كنيد؛💫 زيرا با دعا از شما دفعِ بلا مى شود و با استغفار، گناهانتان پاک مى گردد...💫 📚 کافی، جلد۴، صفحه۸۸ 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 دعای روز پنجم ماه رمضان 🔹 اللّـهُمَّ اجْعَلْني فيهِ مِنْ الْمُسْتَغْفِرينَ، وَ اجْعَلْني فيهِ مِنْ عِبادِكَ الصّالِحينَ اْلقانِتينَ، وَ اجْعَلني فيهِ مِنْ اَوْلِيَائِكَ الْمُقَرَّبينَ، بِرَأْفَتِكَ يَا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ. 🔸 خدایا مرا در این ماه از آمرزش‌جویان و از بندگان شایسته فرمان‌بردار و اولیای مقرّبت قرار ده، به رأفتت ای مهربان‌ترین مهربانان.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷روزه سه مرتبه و درجه دارد و روزه داران هم بر این اساس به سه گروه تقسیم می شوند و اجر و پاداش دارند : ۱. روزه عام: عبارت است از امساک و خوددارى از مبطلات روزه، که در روایات به این نوع روزه اشاره شده، امام على(علیه السلام) مى فرمایند: «کَمْ مِن صَائِم لَیْسَ لَهُ مِنَ الصِّیامِ إلاّ الظَّمَأ…; چه بسا روزه دارانى که از روزه خود جز تشنگى، بهره اى ندارند».(۱) همچنین رسول خدا(صلى الله علیه وآله) فرموده اند: «رُبَّ صَائِم حَظُّهُ مِن صِیامِه الجُوعُ والعَطَشُ; چه بسا روزه دارى که بهره اش از روزه گرفتن، گرسنگى و تشنگى است».(۲) این افراد چشم، گوش و زبانشان روزه نیست بلکه مشغول گناه است. ۲. روزه خاص: علاوه بر امساک و خوددارى از مبطلات روزه از گناهان چشم، گوش، زبان، دست و پا و سایر جوارح نیز اجتناب شود. امام على(علیه السلام)مى فرمایند: «اَلصِّیِامُ اجتنابُ المَحارِمِ کَما یَمْتَنِعُ الرَّجُلُ مِنَ الطَّعامِ وَالشَّرابِ; روزه دورى کردن از حرام هاست، آن گونه که انسان از خوردن و آشامیدن دورى مى کند».(۳) حضرت زهرا(علیها السلام) مى فرمایند: «ما یَصْنَعُ الصائِمُ بِصِیامِهِ إِذا لَمْ یَصُنْ لِسانَهُ وَسَمْعَهُ وَبَصَرَهُ وَجَوارِحَهُ; اگر روزه دار زبان و گوش و چشم و اعضا و جوارح خود را نگه ندارد، روزه به چه کارش مى آید؟».(۴) ۳. روزه اخص: علاوه بر دورى از مبطلات روزه و اجتناب اعضا و جوارح از گناهان، دل هم روزه باشد و توجّه به خدا داشته باشد. امام على(علیه السلام) مى فرمایند: «صَوْمُ القلبِ خَیْرٌ مِن صیامِ اللِّسانِ، وصِیامُ اللِّسانِ خَیرٌ من صِیامِ البَطْنِ; روزه قلب بهتر است از روزه زبان و روزه زبان بهتر است از روزه شکم».(۵) ۱. بحارالانوار، ج ۹۶، ص ۲۹۴. ۲. همان مدرک، ص ۲۸۹. ۳. بحارالانوار، ج ۹۶، ص ۲۹۴. ۴. دعائم الاسلام، ج ۱، ص ۲۶۸. ۵. میزان الحکمه، ج ۵، ص ۴۷۱.