فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نفوذ بهائیها در ارتش!
🔹 قرارگاه خادم الشهداء شهرستان گرمی/پاتوق جوانان انقلابی
@khademine_koolebar_germi
-----------------------------
🔴 #ردپای_تاریخ: ۱۶ بهمن
🔸 1384: «محمود احمدینژاد» رئیسجمهور اسلامی ایران، از مردم خواست نظر خود درباره حق ایران در برخورداری از انرژی هستهای را در جریان راهپیمایی 22 بهمن اعلام کنند.
🔸 1375: «شیمون پرز» در مصاحبه با روزنامه اسرائیلی «هاآرتص» گفت: «آشکارا قدرت انقلاباسلامی را که بهسوی یک میلیارد و سیصد میلیون مسلمان در جهان اسلام در حرکت و در حال فراگیر شدن است، میبینم. این انقلاب دهها هزار نفر از روحانیون و سازمانهای بسیاری را در جهان در خدمتش درآورده است.»
🔸 1372: طی حکمی از سوی رهبر انقلاب و فرمانده کل قوا «علی محمد بشارتی» وزیر کشور به مدت سه سال بهعنوان جانشین فرمانده کل قوا در نیروی انتظامی منصوب شد.
🔸 1370: «جیمز بیکر» وزیر امور خارجه آمریکا از کمیته روابط خارجی سنای این کشور خواست در تأمین هزینه تأسیس سفارتخانههای آمریکا در جمهوریهای آسیای میانه تسریع کند تا بتوان با نفوذ ایران در این جمهوریها مقابله کرد.
🔸 1369: 4 فروند دیگر از هواپیمای عراقی وارد ایران شدند و در یکی از فرودگاههای کشور نشستند. یک مقام امنیتی بار دیگر تأکید کرد این هواپیماها تا پایان جنگ در توقیف باقی خواهند ماند.
🔸 1364: یک هواپیماربا که قصد داشت یک هواپیمای خطوط هوایی ایران در مسیر اصفهان به تهران را برباید در درگیری مسلحانه با گارد پرواز در داخل هواپیما به هلاکت رسید.
🔸 1357: رئیس سازمان سیا اعتراف کرد: «در پیشبینی مسائل ایران ناکام بودیم. چیزی که پیشبینی نمیکردیم این بود که یک پیرمرد 78 ساله که مدت 14 سال در کشورش حضور نداشت بتواند نیروها را براحتی به هم پیوند دهد.»
🔸 مجلس شورای ملی طرح پیشنهادی «شاپور بختیار» نخستوزیر برای انحلال ساواک را تصویب کرد.
🔸 امام، «مهدی بازرگان» را بهعنوان رئیس دولت موقت تعیین کرد و «بختیار» گفت یک کشور یک دولت بیشتر ندارد.
🔸 امام خمینی خطاب به نمایندگان مستعفی مجلس که به دیدارشان آمده بودند، گفت: «بختیار را نصیحت کنید که کار را به جایی نرساند که به مردم بگوییم بریزند سرش و او را از بین ببرند.»
🔸 اعلام شد که تاکنون 8 هزار یهودی از ایران به اسرائیل رفتهاند.
🔸 1353: چهار گروه سیاسی شامل «مجاهدین خلق»، «چریکهای فدایی خلق»، «جبهه ملی» (خارج از کشور) و «جبهه خلق برای آزادی عُمان» مداخله نظامی شاه در جنگ ظفار را محکوم کردند.
🔸 1333: «بارون روچیلد» سرمایهدار معروف یهودی برای انعقاد معاملات بازرگانی به تهران آمد.
🔸 1327: دولت ایران حزب توده را غیرقانونی اعلام کرد.
🔸 1321: وزارت خارجه ایران با ارسال یادداشتی به سفارت آمریکا در تهران خاطرنشان ساخت: «ورود چندین هزار نیروی آمریکایی با کلیه تجهیزات و لوازمشان به ایران بدون اطلاع دولت ایران صورت گرفته و ناقض حاکمیت و استقلال ایران است.»
🔸 1320: وزیرمختار آمریکا طی تلگرافی به وزارت خارجه کشورش نوشت: «وزیرمختار انگلستان به من خبر داد که دولت متبوع وی به رضاشاه اجازه داده که از طریق جنوب آفریقا رهسپار کانادا شود ولی او در ژوهانسبورگ مریض شد و از ادامه سفر بازماند.»
🔸 وزیر کشور در گزارشی محرمانه نوشت: «با وجود گذشت 6 سال از کشف حجاب در تمام کشور، اما در شهرستانها، غالباً در کوچه و بازار زنها با چادر نماز و گاهی با چادر سیاه دیده میشوند.»
🔸 1296: روزنامه «رعد» نوشت: «روزانه به طور متوسط 36 نفر در تهران بر اثر فقر و قحطی جان میسپارند.»
🔸 1288: «محمدولی خان تنکابنی» (سپهداراعظم)، رئیسالوزراء، کابینه خود را ترمیم کرد.
🔹 قرارگاه خادم الشهداء شهرستان گرمی/پاتوق جوانان انقلابی
@khademine_koolebar_germi
-----------------------------
🔴 #ردپای_تاریخ: 17 بهمن
🔸 1385: وزارت امور خارجه ایران اعلام کرد: «ربایندگان دبیر دوم سفارت ایران در بغداد که روز 15 بهمن وی را در بغداد ربودند، آموزش دیدههای نظامیان اشغالگر آمریکایی هستند و دولت ایران نیروهای آمریکایی را مسئول جان وی میشمارد.»
🔸 1384: صدها دانشجوی بسیجی با تجمع مقابل سفارت اتریش، اهانت مطبوعات اروپایی به پیامبر اسلام(ص) را محکوم کردند.
🔸 1383: آمریکاییها مراسمی را که قرار بود روز 22 بهمن در آن کشور برگزار شود لغو کردند. قرار بود در این جشن 1000 میهمان به دعوت دفتر حفاظت منافع ایران در واشنگتن شرکت کنند.
🔸 1366: سران سه قوه در نامهای به امامخمینی خواستار تشکیل مجمع تشخیص مصلحت نظام شدند. این درخواست با موافقت امام مواجه و شورای مزبور تشکیل شد.
🔸 1363: «احسان طبری» با نگارش نامه سرگشادهای به «روژه گارودی» تئوریسین پیشین حزب کمونیست فرانسه که به اسلام گرویده بر بحران دورنی مارکسیسم تاکید کرد و پیوند خود را با جهان بینی الهی اعلام کرد.
🔸 «مسعود رجوی»، «مریم قجرعضدانلو» (همسر مهدی ابریشمچی) را با عنوان «همردیف مسئول اول سازمان» معرفی کرد. این معرفی حدود 40 روز قبل از ازدواج مریم با مسعود انجام شد.
🔸 1362: «حجتالاسلام خامنهای» رئیسجمهور ا تهدید رژیم صدام گفت: «اگر صدام تهدیداتش را در مورد بمباران شهرهای ایران ادامه دهد یقیناً شهرهای بصره، خانقین و مندلی را خواهیم زد.»
🔸 1361: شبکه جاسوسی حزب توده در تهران کشف شد.
🔸 عملیات «والفجر» در جبهه جنوب و در منطقه فکه آغاز شد.
🔸 1358: اقدام کاپیتان انگلیسی کشتی تجارتی ایران برای ربودن آن و انتقالش به بحرین با واکنش واحدهای دریایی سپاه خنثی شد. در این عملیات کاپیتان انگلیسی مجروح و بازداشت شد.
🔸 1357: میلیونها نفر از مردم در راهپیماییهای بزرگی حمایت خود را از حکم امامخمینی در تعیین دولت موقت اعلام کردند.
🔸 «بازرگان» مدرسه علوی را دفتر موقت نخستوزیری قرارداد.
🔸 ژنرال هایرز فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا به تهران، در پایان ماموریتش، ایران را به قصد واشنگتن ترک کرد.
🔸 بختیار در واکنش به انتخاب «مهدی بازرگان» به عنوان نخستوزیر، تصریح کرد: «یک مملکت، یک حکومت دارد و یک قانون اساسی ولاغیر». وی که در میان تدابیر شدید امنیتی در جلسه مجلس شورای ملی سخن میگفت، تهدید کرد: «دولت بازرگان را تا زمانی که شوخی است میپذیرم و کاری ندارم.»
🔸 پرسنل نیروی دریایی ارتش با امام خمینی ملاقات کردند. امام فرمودند: «من اهل قم، اهل تهران و اهل جایی نیستم. اهل ایرانم و با همه ایرانیها رفیقم.»
🔸 پنج روز قبل از پیروزی انقلاب روزنامه واشنگتنپست در گزارشی از ایران نوشت: «دولت بختیار بیش از چند روز نمیتواند دوام آورد». این گزارش خشم کارتر رئیسجمهور آمریکا را برانگیخت.
🔸 پیرو اعتصاب کارکنان وزارت امور خارجه علیه انتصاب مجدد «اردشیر زاهدی» در سفارت ایران در آمریکا، امروز از سوی کارکنان این وزارتخانه اعلام شد که زاهدی باید ظرف 48 ساعت آینده به تهران بازگردد.
🔸 1327: «آیتالله کاشانی» بازداشت و به خرمآباد تبعید شد.
🔸 1301: دولت بریتانیا به شیخ بحرین دستور داد ایرانیانی را که از ایران به بحرین میآیند ملزم به ارائه گذرنامه کند.
🔸 1294: «حاج میرزا محمدرضا شریعتزاده» که سالها سناتور و نماینده مجلس شورای ملی بود و بعدها به دربار رضاشاه راه یافت، از سوی دولت روسیه به عنوان وابسته افتخاری سفارت آن کشور در تهران انتخاب و به دولت ایران معرفی شد.
🔸 1291: امتیاز احداث راه آهن جلفا به تبریز از طرف کابینه علاءالسلطنه به روسها اعطا شد و به دنبال آن دولت روسیه مبلغ دویست هزار لیره به ایران مساعده داد. این دادوستد انگلیسیها را نگران ساخت.
🔹 قرارگاه خادم الشهداء شهرستان گرمی/پاتوق جوانان انقلابی
@khademine_koolebar_germi
-----------------------------
🔴 #ردپای_تاریخ: ۱۸ بهمن
🔸 1383: مجله «نیوزویک» نوشت: «برخی مقامات آمریکایی پیشنهاد کردهاند افراد سازمان مجاهدین خلق در سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا «سیا» استخدام شوند تا کار تجسس از تأسیسات هستهای ایران برای آمریکا آسانتر گردد.»
🔸 1382: 4 مرزبان ایرانی در بند نیروهای اشغالگر آمریکایی پس از 290 روز اسارت آزاد و از مرز شلمچه وارد ایران شدند.
🔸 1376: «محمد هادینژاد حسینیان» به سمت سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در نیویورک تعیین شد.
🔸 1366: طی امروز و دیروز شش فروند دیگر از هواپیماهای عراقی به طور اضطراری در خاک ایران فرود آمدند.
🔸 1365: «راجر کوپر» جاسوس انگلیس که در پوشش فعالیت بازرگانی به کار جاسوسی در ایران اشتغال داشت در یک برنامه تلویزیونی به فعالیتهای جاسوسی خود در ایران اعتراف کرد.
🔸 1362: «غلامعلی اویسی» عامل اصلی قتل عام مردم تهران در فاجعه 17 شهریور 1357، در پاریس به قتل رسید.
🔸 نماینده مجلس در بیانیهای خواستار مقابله بهمثل علیه رژیم صدام و بمباران شهرهای عراق شدند. «هاشمی رفسنجانی» رئیس مجلس نیز تهدید کرد: «اگر صدام دست به ماجراجویی بزند به جز نجف، کربلا، کاظمین و سامرا هیچ شهر امنی در عراق باقی نخواهیم گذاشت.»
🔸 1360: یک مقر تیمی مربوط به سازمان مجاهدینخلق در محله ارمنینشین تهران کشف و پس از سه ساعت درگیری مسلحانه «موسی خیابانی» و همسرش «اشرف ربیعی» (همسر بعدی رجوی) و مقدم (فرمانده نظامی سازمان) کشته شدند و مقر تصرف شد.
🔸 1359: بنیصدر دانشجویان مسلمان پیرو خط امام را به خاطر حادثه تسخیر سفارت آمریکا مورد حمله قرار داد.
🔸 1357: شاه خود را پادشاه قانونی و فرمانده کل قوای ایران نامید!
🔸 وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: «این کشور همچنان دولت بختیار را به رسمیت میشناسد.»
🔸 «مهدی بازرگان» همراه با «یدالله سحابی» و «عباس امیرانتظام»، در دیدار با «بختیار» و «ارتشبد قرهباغی» تلاش کردند تا آنان را به کنارهگیری تشویق کنند.
🔸 «ارتشبد قرهباغی» رئیس ستاد ارتش گفت: «ارتش از دولت قانونی حمایت خواهد کرد و عدم مداخله در سیاست نخستین اصلی است که نیروهای مسلح باید در نظر داشته باشند.»
🔸 کارکنان وزارت خارجه در نامهای به «مهدی بازرگان» نخستوزیر دولت موقت نوشتند: «اردشیر زاهدی» هنوز در پست غصبی خود در سفارت ایران در واشنگتن باقی است و دیپلماتهای مخالف خود را اخراج کرده و قفل گاوصندوق سفارت را شکسته و اسناد آن را برده و بودجه سفارت را به صاحب شخصیاش واریز کرده است.»
🔸 1339: رسماً جمعیت ایران از مرز 21 میلیون نفر گذشت.
🔸 1330: «آیت الله کاشانی» به نمایندگی دوره هفدهم مجلس شورای ملی از حوزه انتخابیه تهران انتخاب شد.
🔸 1318: یک کشتی انگلیسی حامل بار از مراکز بازرگانی و دولتی ایران در سواحل پرتغال توسط نیروی دریایی آلمان غرق شد.
🔸 1315: مجلس لایحه واگذاری امتیاز استخراج نفت در مناطق شرق و شمال شرقی به شرکتهای امریکایی را به تصویب رساند.
🔸 1307: قانون منع خرید و فروش برده در خاک ایران به تصویب مجلس شورای ملی رسید.
🔸 1286: نخستین قانون مطبوعات ایران مشتمل بر 53 ماده به تصویب نمایندگان مجلس شورای ملی رسید.
🔸 1285: جلسه عمومی مجلس تحت تأثیر حوادث تبریز بود و مردم در صحن مجلس فریاد «زندهباد مشروطیت» سر میدادند و خواستار رفع نواقص قانون اساسی و تهیه متمم آن بودند.
🔹 قرارگاه خادم الشهداء شهرستان گرمی/پاتوق جوانان انقلابی
@khademine_koolebar_germi
-----------------------------
🔴 #در_این_روز: روزنامههای ۱۵ بهمن ۱۳۶۰
🔹 قرارگاه خادم الشهداء شهرستان گرمی/پاتوق جوانان انقلابی
@khademine_koolebar_germi
-----------------------------
🔴 #در_این_روز: روزنامههای ۱۶ بهمن ۱۳۵۹
🔹 قرارگاه خادم الشهداء شهرستان گرمی/پاتوق جوانان انقلابی
@khademine_koolebar_germi
-----------------------------
🔴 #در_این_روز: روزنامههای ۱۵ بهمن ۱۳۵۹
🔹 قرارگاه خادم الشهداء شهرستان گرمی/پاتوق جوانان انقلابی
@khademine_koolebar_germi
-----------------------------
🔴 #در_این_روز: روزنامههای ۱۸ بهمن (خلاصه)
🔹 قرارگاه خادم الشهداء شهرستان گرمی/پاتوق جوانان انقلابی
@khademine_koolebar_germi
-----------------------------
🔴 #در_این_روز: روزنامههای ۱۷ بهمن (خلاصه)
🔹 قرارگاه خادم الشهداء شهرستان گرمی/پاتوق جوانان انقلابی
@khademine_koolebar_germi
-----------------------------
🔴 #در_این_روز: روزنامههای ۱۶ بهمن (خلاصه)
🔹 قرارگاه خادم الشهداء شهرستان گرمی/پاتوق جوانان انقلابی
@khademine_koolebar_germi
-----------------------------
🔴 #در_این_روز: روزنامههای ۱۷ بهمن ۱۳۶۰
🔹 قرارگاه خادم الشهداء شهرستان گرمی/پاتوق جوانان انقلابی
@khademine_koolebar_germi
-----------------------------
🌹 #یادشهداء
🔴چند تا سرباز از قرارگاه ارتش مهمات آوردهاند. دو ساعت گذشته و هنوز یک سوم تریلی هم خالی نشده، عرق از سر و صورتشون میریزه.
🔺️یک بسیجی لاغر و کم سن و سال میاد طرفشون. خسته نباشید میگه و مشغول کار میشه. ظهر که کار تموم میشه، سربازها پی فرمانده میگردن تا رسید رو امضا کنه.
🔻همون بنده خدا، عرق دستش رو با شلوار پاک میکنه، رسید رو میگیره و امضا میکنه❗
🌹 #شهید_مهدی_زینالدین
...
#عند_ربهم_یرزقون
🌺قرارگاه خادم الشهداء شهرستان گرمی/پاتوق جوانان انقلابی🌺
⚡️@khademine_koolebar_germi⚡️
داعشبیسیمرضاراروشن🕹
میگذاردرضافرماندهاطلاعات
عملیاتفاطمیونبودچندبار
ازاومیپرسندکهبرایچهاینجا
آمدی؟رضامیگوید:بهخاطر🍃
حضرتزینبآنهاهممیگویند
اگربهمقدساتیکهبهآنها😕
معتقدیپشتکنیماتوراآزاد
میکنیم.😱
امارضامیگویدمنبهخاطر
حضرتزینبآمدهامسرمرا
همبدهممحالاستبه
اعتقاداتمپشتکنم.❤️😍
بعدداعشیهادرحالیکهرضا
مدامیاعلییازینبمیگفته
اوراذبحمیکنند.😭
#شهید_رضا_اسماعیلی
🌺قرارگاه خادم الشهداء شهرستان گرمی/پاتوق جوانان انقلابی🌺
⚡️@khademine_koolebar_germi⚡️