📷 گزارش تصویری/
📌 آیین افتتاحیه هشتمین شکرانه انجیر شهرستان گلوگاه برگزار شد
🔹آیین افتتاحیه هشتمین شکرانه انجیر شهرستان گلوگاه در راستای معرفی ظرفیتهای استان مازندران و ترویج گردشگری تعالی بخش با مشارکت سازمان اردویی سپاه کربلا و همکاری ادارات جهاد کشاورزی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهرداری و فرمانداری شهرستان گلوگاه همچنین سپاه ناحیه مقاومت بسیج گلوگاه در این شهرستان برگزار شد.
🔹در این شکرانه مراسم یادبود مرحوم علیاکبر ایراننژاد پدر انجیر ایران برگزار شد. مرحوم ایراننژاد مردی که با ترویج فرهنگ درختکاری و کاشت درختان انجیر در گلوگاه، نام خود را برای مردمش جاودان کرده بود.
🔹در حاشیه این افتتاحیه موسیقی آیینی استان مازندران در وصف امام حسین(ع) توسط خنیاگر موسیقی مازندران استاد محمدرضا اسحاقی خوانده شد.
♦️@koolebar_rahiyan
🔹 مسئول سازمان اردویی، راهیان نور و گردشگری سپاه کربلا:
🔸باید از ظرفیتهای استان مازندران در راستای ترویج گردشگری تعالی بخش استفاده کنیم
🔸آیین افتتاحیه هشتمین شکرانه انجیر شهرستان گلوگاه در راستای معرفی ظرفیتهای استان مازندران و ترویج گردشگری تعالی بخش با مشارکت سازمان اردویی سپاه کربلا و همکاری ادارات جهاد کشاورزی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهرداری و فرمانداری شهرستان گلوگاه همچنین سپاه ناحیه مقاومت بسیج گلوگاه در این شهرستان برگزار شد.
🔸سرهنگ روحالله صادقی مسئول سازمان اردویی، راهیان نور و گردشگری سپاه کربلا در حاشیه برگزاری این مراسم در گفت و گو با خبرنگار ما، ضمن گرامی داشت یاد و خاطر شهیدان، اظهار کرد: این جشنوارهها فرصت خوبی برای معرفی تولیدات بومی استان مازندران است.
🔸وی افزود: گلوگاه به دلیل دارا بودن شرایط مساعد آب و هوایی و خاک مناسب از قطبهای انجیر در کشور به شمار میرود و این میوه از سوغاتیهای مهم این شهرستان است.
🔶 سرهنگ صادقی ضمن تشکر از دست اندرکاران برگزاری این شکرانه، خاطر نشان کرد: باید از ظرفیتهای استان مازندران در راستای ترویج گردشگری تعالی بخش استفاده کنیم.
♦️@koolebar_rahiyan
📸گزارش واحد خواهران موکب عاشقان ثارالله استان هرمزگان در مرز شلمچه.
#موکب_عاشقان_ثاراالله_استان_هرمزگان
🔹 (غرفه ی حس خوب اربعینی)
•ویژه نوجوانان•
♦️@koolebar_rahiyan