فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حجت الاسلام محمدی گلپایگانی: دستور رهبرانقلاب برای کمک به لبنان، یک سطر هم نبود. مردم چه کردند؟ به این می گویند نفوذ روحانیت و رهبری در دل مردم
🔸یک سندی آوردند که 40 میلیارد تومان می ارزید و به لبنان هدیه کردند
🔸برخی طلاها بریده شده بود. چون زنان نمی توانستند از دستشان در بیاورند و مجبور شده بودند ببرند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لاریجانی: شهید سیدحسن نصرالله به من گفت اگر به ایران تجاوز نظامی شود عاشورایی میجنگم
♦️کاربر لبنانی خطاب به صهیونیستها:
امروز زیباترین اتفاق تو فرودگاه ما رقم خورد
«رسیدن میهمانان ایرانی»
حالا شما از بغض دق کنین✌️
#إنا_على_العهد
🌹من همچون سگ اصحاب کهف در آستانه مزار امامین کاظمین(علیه السلام) زانو زده ام
♦️خواجه نصیر الدین طوسی که خود بزرگ فیلسوف، منجم، ادیب، فقیه و ریاضیدان جهان اسلام است، وقتی خود را در آستانه مرگ می بیند، وصیت می نماید که مرا از جوار باب الحوائج، موسی بن جعفر(ع) بیرون نبرید و در آن حرم شریف دفن نمایید و برای احترام به مقام آن امام بزرگوار، هیچ یک از القاب مرسوم «آیت الله، علامه و...» بر قبرم ننویسید بلکه این آیه قرآن «وَ کَلْبُهُمْ باسِطٌ ذِراعَیْهِ بِالْوَصید» را بنویسید.
🔰این آیه که مربوط به داستان اصحاب کهف در قرآن است، نشان از فهم و درک خواجه نصیرالدین است که می گوید: «من همچون سگ اصحاب کهف در آستانه مزار امامین کاظمین(ع) زانو زده ام.»
🌹روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی
🌺سبک زندگی قرآنی :🌺
🍂 بر عهد خود با خدا، تا پای جان، ثابت قدم بمانید. 🍂
🔶 مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَي نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلاً (احزاب/٢٣)
⚡️ترجمه :
«در ميان مؤمنان مردانى هستند كه بر سر عهدى كه با خدا بسته اند ايستاده اند، بعضى از آنها به عهد خود وفا كرده، جان را به جان آفرين تسليم نمودند و در ميدان جهاد شربت شهادت نوشيدند، و بعضى نيز در انتظارند»
💥به عكس منافقان، و يا مؤمنان ضعيف الايمان كه طوفان حوادث آنها را به اين طرف، و آن طرف مى افكنَد، و هر روز فكر شوم و تازه اى در مغز ناتوان خود مى پرورانند، اينان همچون كوه، ثابت و استوار ايستادند، و اثبات كردند «عهدى كه با او بستند هرگز گسستنى نيست»!
🍃دفاع از حقّ و خدمت به دین خدا تا مرز شهادت، نشانه ى صداقت در ايمان است.
🍁شهادت برخى مؤمنان، عامل عقب نشينى يا دلسردى ديگر مؤمنان نمى شود. (مؤمن با اين كه شهادت دوستان و عزيزان خود را مى بيند، باز خود در انتظار شهادت است)
#سبک_زندگی_قرآنی
#انا_علی_العهد
13.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙✨ خواب عجیب سید حسن نصرالله در سال ۱۹۷۷ که محقق شد...
🕊 یک رؤیای شگفتانگیز!
🔥 سید جوان بود که این خواب را دید...
📖 خوابی که گویا صفحهای از تقدیر مقاومت بود!
💥 سالها گذشت و بخش بزرگی از آن رؤیا محقق شد...
🛑 و حالا... بخش پایانی آن در راه است انشاءالله!
💔 ده دقیقهای که اشکتان را درخواهد آورد...
🔻 سخنان سید را بشنوید؛ حیرت نخواهید کرد، بلکه ایمانتان قویتر خواهد شد!
🇮🇷🇵🇸
🔰تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است
🍃🌹🍃
🔹سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:
تشییع و بدرقه باشکوه و شگفتانگیز رهبران مجاهد و شهید مقاومت، سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفیالدین با حضور پرشور، متراکم و میلیونی تشییع کنندگان از ملتها، اقوام و سلائق گوناگون در سایه اقدام حقارت بار و تهدید آمیز جنگندههای رژیم صهیونی در آسمان بیروت برخلاف خواست و آرزوی شیطانی دشمنان امت اسلامی، به تجلیگاه قدرت اسلام و وحدت فراگیر ملی لبنان عزیز و جهانگیر شدن طنین مقاومت ضد صهیونیستی تبدیل شد.
🔹این تشییع با شکوه و بزرگ تاریخی و کم نظیر در جهان اسلام و در بیروت نشان داد؛ حزب الله مقتدر و قهرمان همچنان زنده است و مقاومت در رگ های ملت های آزاده جهان همچنان در جریان است.
🔹امت اسلامی و جبهه بزرگ مقاومت برای برچیدن بساط اشغالگران قدس شریف و آزادی سرزمینهای اسلامی همچنان سرزنده، بالنده و شاداب به پیش میرود و شهیدان مقاومت به ویژه مجاهد نستوه و زعیم پیشتاز سید حسن نصرالله، قطب نمای حرکت آنان در این مسیر آرمان آزادی قدس شریف خواهد بود.
🌷#سید_حسن_نصرالله
✊ #إنا_على_العهد | #عهد_عزت