انا لله و انا الیه راجعون
پدرم ، سایه سرم، رفت
آنچه از او بیشتر در خاطره دارم، صداقت و سادگی او، عشق بی حد او به اهل بیت علیهم السلام خاصه بیبی حضرت زهرا سلام الله علیها، تقید به نماز جماعت و اول وقت، عاشق منبر و روضه و حضورش در جبهه فاو است
تشییع پدرم حاج ابوالقاسم شعبانی روز پنجشنبه ۲۱ دیماه ساعت ۹ صبح اتوبان شهید محلاتی- خیابان مخبر شمالی نبش خ ولی عصر
مراسم ترحیم روز جمعه ساعت دو و نیم عصر مسجد خداداد همان آدرس
برای شب اول قبر پدرم اگر برایتان مقدور شد، نماز لیله الدفن بخوانید. ارواح اموات شما غریق رحمت الهی
حاج ابوالقاسم فرزند عباس
بسم الله الرحمن الرحیم
گر چه در این روزها در غم از دست دادن پدر هستم اما پیامها ، تماس ها ، بنر و تاجهای گل و همچنین حضور دوستان در مراسم تشییع و ترحیم موجب تسلی خاطر شد.
از همه شما عزیزان سپاسگزارم. خدای متعال عافیت و سلامت و عاقبت بخیری را نصیب شما بفرماید. شعبانی
بسم الله الرحمن الرحیم
هشت روز از ارتحال پدر عزیزم حاج ابوالقاسم شعبانی ،پیرغلام امام حسین علیه السلام می گذرد. در این شب جمعه به این حقیر محبت نمایید و با قرائت حمد و سه مرتبه قل هو الله و صلواتی روح او را نورباران بفرمایید
بسم الله الرحمن الرحیم
دریا زیبا است
امواجش زیباست
ساحلش زیباست
غروب خورشید در بیکرانه دریا زیباست و و و
...اما به نظرم صحنه ای زیباتر از شعله های آتش در میان کشتی استعمار پیر آن هم بدست توانای مظلومان مقتدر یمنی نیست
https://eitaa.com/kootahgooya
بسم الله الرحمن الرحیم
ما کجا ؟ اونها کجا؟
یک راه ساده برای شناخت هر فرد ، گروه ، حزب ، جریان و حتی هر نظام و حکومتی این است که سطح و نوع اهداف و مطالباتشان را مورد مداقه قرار دهیم.حالا ببینید بعد از ۴۵ سال از پیروزی انقلاب اسلامی ،جمهوری اسلامی دنبال چیه و دشمنانش در پی چی هستند؟
رهبری نظام اسلامی بعد از ۴۵ سال از پیروزی انقلاب و برگزاری حدود چهل انتخابات کماکان و در همین دو ماهه اخیر چندین بار به مناسبتهای مختلف بر حضور مردم در انتخابات برای تعیین سرنوشت خودشان تاکید و اصرار می کند اما دشمنان این نظام و دنباله های داخلی آنها بر طبل تحریم انتخابات یا همان سلب مسئولیت اجتماعی مردم می کوبند.
مردمسالاری با ادعای دمکراسی چقدر فرق دارد!!!
...ادامه دارد
https://eitaa.com/kootahgooya
بسم الله الرحمن الرحیم
ما کجا ؟ اونها کجا؟_۲
بعد از ۴۵ سال ،جمهوری اسلامی چقدر قد کشیده و دشمنانش چقدر کوتوله شدند!!ایران درحال ایستادن بر قله های علم و دانش و فن آوری در حوزه های مختلف است اما دشمنانش و نهایت آرزوی شان چهارتا تحریم دارو و فشار اقتصادی بر مردم است
_ ایران اسلامی بدنبال رساندن زنان این سرزمین به اوج کرامت و فرهیختگی و کمال در عرصه های علمی و فرهنگی و اجتماعی و ورزشی و ... است و کینه توزان نهایت تلاششان برداشتن چهارتا روسری از سر خانمهاست.
واقعا ما کجا و اونا کجا
https://eitaa.com/kootahgooya
بسم الله الرحمن الرحیم
تکالیف ساقط نشدنی
به این تصویر زیبا نگاه کنید یک جوان و یک نوجوان در عین حالی که هوا به شدت سرد است و در حالی که زمین پر از برف و خیس است ، به اقامه نماز مشغولند
برخی احکام شرعی تحت هیچ شرایطی از انسان ساقط نمی شود . نماز از جمله وظایفی است که در هر شرایطی بایستی ادا شود. حتی در احکام آمده است در حال غرق شدن هم در حد گفتن تکبیر، نماز اقامه شود.
برخی تکالیف اجتماعی نیز حکم نماز را دارند که هیچگاه نباید آن را ترک کرد. مثلا حمایت و تبعیت از امام و ولیّ جامعه اگر ترک شود ، دیگر قضای آن هم فایده ای ندارد. چناچه حرکت توابین بعد از آنکه حضرت سیدالشهدا علیه السلام را در کربلا تنها گذاشتند ، فایده چندانی نداشت.
انتخابات هم از جمله تکالیفی است که رها کردن آن موجبات خسارتهای جبران ناپذیری از جمله حاکم شدن نا اهلان را فراهم می کند و علاوه بر آن تخلف از امر امام جامعه اسلامی است
همانگونه که برف و باران و سرما و گرما و حتی نبودن آب برای وضو ،ادای نماز را سلب نمی کند، وجود برخی مشکلات از جمله معضلات اقتصادی و معیشتی را نمی توان دلیلی برای عدم شرکت در انتخابات لحاظ نمود چرا که خسارتِ عدمِ حضور در صحنه، بسیار بدتر از مشکلات معیشتی کنونی خواهد شد.
آدرس کانال
https://eitaa.com/kootahgooya
بسم الله الرحمن الرحیم
ما کجا و اونها کجا؟۳
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
ما وارث دینی هستیم که مسلمانانش در صدر اسلام بخاطر سخت ترین مشکلات اقتصادی و معیشتی، ذره ای عقب نشینی نکردند و پیامبر را در شعب ابی طالب و محاصره اقتصادی تنها نگذاشتند
حالا بعد از قرنها شیاطین داخلی و خارجی با سایه ای از آن مشکلات اقتصادی و با فضاسازی در باره معضلات معیشتی ، می خواهند بین ما و مذهب و ملیت مان فاصله بیندازند و بدنبال تضعیف انگیزه مان برای حضور در انتخابات هستند.
مردمی که در شرایطی سخت تر، از جمله هشت سال دفاع مقدس بهترین جوانانشان را در راه پایداری جمهوری اسلامی تقدیم کردند، برای حضور در پای صندوق رأی تردید نخواهند کرد
آدرس کانال
https://eitaa.com/kootahgooya
بسم الله الرحمن الرحیم
فوری فوری فوری
فردا ۲۲ بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی است اما در این ۴۵ سال با حضور مردم در راهپیمایی به مظهر استمرار مردم سالاری دینی نیز تبدیل شده است
در تمام این سالها مردم با هر شرایط سیاسی و اقتصادی و در سرمای شدید و زیر بارش برف و باران هرگز از حضور در این راهپیمایی و به عبارتی تحکیم پیوندشان با انقلاب اسلامی صرف نظر نکرده اند.
امسال نیز علی رغم همه مشکلات و گلایه ها بنا به دلایلی این حضور را بیشتر به رخ جهانیان خواهند کشید.
اولا این راهپیمایی بعداز حوادث و اغتشاشات سال گذشته است و حضور مردم معنادارتر خواهد بود
ثانیا شرایط جهانی و بویژه منطقه ما(غرب آسیا) بسیار حساس و بحرانی است و در عراق و یمن و فلسطین و لبنان و سوریه شاهد نبرد جبهه مقاومت با استکبار هستیم . آمریکا و اسرائیل برای طراحی برنامه هایشان علیه ایران و جبهه مقاومت ، منتظر ارزیابی قدرت ملی ما (حضور مردم در صحنه ) هستند
سوما ۲۰ روز دیگر انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی و خبرگان برگزار می شود و قطعا حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲بهمن موجب ترغیب همگانی در انتخابات خواهد بود
https://eitaa.com/kootahgooya
بسم الله الرحمن الرحیم
سرمایی برای جلوگیری از گرمای انتخابات
شب گذشته دشمنان ایران و نظام اسلامی بطور هم زمان لوله های انتقال گاز در چند استان را منفجر کردند تا در این سرمای زمستان مردم را در شهرهای زیادی با کمبود گاز و با سرما مواجه کنند تا زمینه ای برای نارضایتی ایجاد نموده و در حالی که ۱۶ روز تا انتخاباتِ با اهمیت مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی باقی مانده است، مردم را از صندوق رأی دور کنند. اما چند نکته در این باره گفتنی است :
۱_ برای مردم ایران بیش از پیش روشن شد که چه دشمنان خبیث و شقی و بی وجدانی دارند که برای رسیدن به مقاصد سیاسی خود(نارضایتی و عدم حضور در انتخابات) حاضر به آزار مردم هستند . از نظر آنها سرد شدن خانه ها، رنج مردم ناشی از سوز و سرما بویژه کودکان خردسال و سالخوردگان و بیماران و سلامتی آنها اصلا اهمیتی ندارد
۲_ عجیبتر آنکه این طایفه چقدر عقلشان ناقص است و هنوز نفهمیده اند که 《آزموده را آزمودن خطاست》
مردم ایران نشان داده اند که هرگاه دشمن فشاری بر آنها تحمیل کرد، انگیزه مضاعفی برای حضور در صحنه پیدا کرده اند.
۳_ آن دسته از جریانهای سیاسی که در صدد بی رونق کردن انتخابات ۱۱ اسفند هستند نیز باید بدانند که با چه خبیثانی هدف مشترک دارند. آنها که با انفجار خطوط گاز و مردم آزاری در پی کاهش مشارکت مردم هستند با آنها که با بیانیه و یادداشت و مطالب خود در فضای مجازی ، مبانی انتخابات را زیرسئوال می برند، چه تفاوتی دارند؟
۴_ و سخن آخر اینکه: سرمای ناشی از انفجار خطوط گاز ، گرمای انتخابات را در پی خواهد داشت. انشاءالله
https://eitaa.com/kootahgooya
«عقلانیت»
✔️ سَمِّ مُهْلِکْ
🔻 سخنی با دوستان جبههٔ انقلاب
🔔 در آستانهٔ برگزاری انتخابات، هرگونه افشاگری از فساد و انتشار این قبیل اخبار در فضای مجازی یا حقیقی از طرف هر جریانی و با هر انگیزهای که باشد، قطعا خطایی بزرگ و سم مهلکی برای حضور و افزایش مشارکت مردم در انتخابات است.
🗳 در چنین شرایطی عقل و شرع حکم میکند که با انتشار اخبار مثبت، امیدآفرین و البته واقعی، ملت را به حضور گسترده در پای صندوقهای رای ترغیب و تشویق کنیم تا مانند حضور باورنکردنی در راهپیمایی ۲۲ بهمن، در ۱۱ اسفند نیز حماسه ای بزرگ آفریده و مقدمات تشکیل مجلسی قوی را فراهم آورند.
🇮🇷 امام خامنهای (حفظه الله) : «همهٔ کسانیکه مخاطبانی دارند وظیفه دارند مردم را به انتخابات دعوت کنند ... اگر میخواهیم مشکلات برطرف شود باید مشارکت را بالا ببریم. این وظیفهٔ همه است» ١۴٠٢/١٠/٢
@Aqlaniyyat
بسم الله الرحمن الرحیم
لذت ادای تکلیف در شرایط سخت
به تصویر نگاه کنید . چقدر لذت بخش است برای بیننده و چقدر لذت بخشتر است برای پیرمردِ دستفروش که در شرایط سختِ معیشتی و آنهم در خیابان به تکلیف خود عمل می کند. آیا باید او را بخاطر انجام وظیفه(اقامه نماز) در شرایط نامناسب اقتصادی اش ، نکوهش کرد؟
به انتخابات پیش رو نیز باید به عنوان یک تکلیف نگاه کرد که سختی شرایط ، دلیلی برای ترک آن نمی شود بلکه ادای وظیفه در شرایط سخت لذت بیشتری دارد.
پیشاپیش لذت حضور در حماسه یازدهم اسفند گوارایتان باد
https://eitaa.com/kootahgooya
بسم الله الرحمن الرحیم
وحدت یا کثرت
تردیدی نیست که وحدت از صفات الهی است و هرجا و در هر مسئله اجتماعی نیز هر چه وحدت حول محور حق بیشتر باشد ، به رضایت الهی نزدیکتر است.(یَدُالله مَعَ الجَماعَه)
در آستانه انتخابات یازدهم اسفند ماه به نظر می رسد بسیاری از حتی دلسوزان انقلاب و بسیاری از دشمنان در صدد ایجاد تفرق در رأی اصحاب انقلاب هستند. زیر سوال بردن رأی به لیستها، هجمه به سرلیستهای جریانات ارزشی و تخریب آنها و توصیه به رأی دادن به گزینه های موردی و ... همگی حاکی از تضعیف جایگاه وحدت در جبهه وفاداران انقلاب اسلامی و ولایتمداران است.
نمی خواهم بگویم انتقادی به برخی از افراد که در لیستها هستند وارد نیست اما مطمئن باشید جریانات غربگرا که بر روی یک لیست مشترک تمرکز کرده اند ، برنده این تفرّقِ ما خواهند بود. فراموش نکنید که در انتخابات سال ۹۴ که بین نیروهای انقلاب تفرق در انتخاب بود، جبهه غرب گرایان چگونه با تأکید بر رأی به یک لیست هم درانتخابات خبرگان و هم در انتخابات مجلس در تهران نزدیک به صد در صد کرسی ها را کسب کردند.
پس چاره کار چیست ؟ آیا با وجود اطلاع از حضور افراد ناصالح در لیستها ، باز هم باید به لیست رأی داد؟
نگارنده معتقد است رأی به افراد یک تله از سوی دگراندیشان است و باید اولا همه جریانات سیاسی که وفادار به آرمان شهیدان هستند، از ارائه لیستهای متفاوت خودداری نمایند و ثانیا رأی دهندگان نیز با حداقل تغییر در لیست جریان انقلابی به وظیفه خود عمل نمایند.
https://eitaa.com/kootahgooya
بسم الله الرحمن الرحیم
فرق می کنه
بعضی ها خیلی محکم می گویند: رأی بدهیم و یا ندهیم، هیچ فرقی نمی کند.
در جوابشان فقط یک سوال دارم که اگه جواب بدهند ، من هم رأی نمی دهم: اگه رأی دادن و ندادن فرقی نداره،چرا تمام دشمنان داخلی و خارجی چند ماهه تلاش می کنند که مردم در انتخابات شرکت نکنند؟
https://eitaa.com/kootahgooya
بسم الله الرحمن الرحیم
بهترین لیست در انتخابات خبرگان
جامعه روحانیت مبارز و حامعه مدرسین حوزه علمیه دو تشکل اصلی در معرفی کاندیداهای مجلس خبرگان هستند که در شهر تهران ۱۶ نامزد را معرفی نموده اند که ۱۱ نفر از آنها مشترک هستند . با این حال به چند دلیل لیست جامعه مدرسین از اولویت بیشتری برخوردار هستند:
اولا: چون مجلس خبرگان متشکل از افراد مجتهد است و بهترین و نزدیکترین مرجع برای تشخیص اجتهاد ، جامعه مدرسین است
ثانیا : در طول چهل سال گذشته و در بین تشکلهای مرتبط با جریان روحـانیت که کمترین بی ثباتی و کمترین نوسانات سیاسی را داشته، جامعه مدرسین بوده است
ثالثا: با دقت در احوال شخصیتهای عضو جامعه مدرسین (از نظر سلامت و تقوا و بی توجهی به منافع شخصی) قابل اعتمادتر هستند
https://eitaa.com/kootahgooya
بسم الله الرحمن الرحیم
خیلی ها پرسیده اند برای مجلس به چه کسانی رأی بدهیم و من برای اینکه دِینی بر گردنم بود که مبادا مشورت نابجا بدهم ، چند روز مفصلا بررسی کردم . نظرات حضرت آقا وافراد مورد وثوق را دیدم . مواضع جریانات سیاسی و رقبای انتخاباتی و برخی سیاه نمایی ها بی تقوایی ها را دیدم . اشکالات نمایندگان و اصحاب انقلاب را هم مرور کردم و به این نتیجه رسیدم که لیست مشترک جبهه انقلاب یا همان شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و پایداری را باید مبنای انتخاب قرار داد (علی رغم انتقاداتی که به برخی از آنها دارم)
البته اگر کسی با یکی دو نفر از این ۳۰ نفر، یقین به عدم صلاحیت دارد، دیگری را جایگزین فرماید. خدایا از ما بپذیر
https://eitaa.com/kootahgooya
فردا جمعه روز برگزاری انتخابات است . فردا اولین انتخاباتی است که مرحوم والد ما در قید حیات نیستند . یادش بخیر در تمام انتخابات صبح زود با وضو در مسجد محل حاضر می شد و رأی می داد.روحش غریق رحمت الهی
بسم الله الرحمن الرحیم
امروز جمعه است و تعلق دارد به مولا و صاحبمان امام عصر (عج الله تعالی فرجه الشریف) و البته روز سرنوشت ساز انتخابات
مراقب باشیم در کش و قوس رأی و لیست کذا و کذا، از یاد او و انتظار فرجش غافل نشویم و همه انشاءالله برای ادای تکلیف و اعلام آمادگی به محضر حجت بن الحسن پای صندوق رأی حاضر شویم
https://eitaa.com/kootahgooya
هدایت شده از دفتر تمرین (سعیدتوتونکار)
از همه دوستان خواهش میکنم بروند و غیررسمی 6 را ببینند. اگر دیدهاند دوباره ببینند. در آن بیاندیشند. این الگوی بینظیر را که تاریخ به ندرت به خود دیده تماشا کنند و بدانند که چگونه باید انقلاب را پیش برد. خود را با آن بزرگمرد هماهنگ کنیم. با رهبرمان. اگر این کار را بکنیم بزرگ خواهیم شد و ایران را بزرگ خواهیم کرد و انقلاب را جهانی خواهیم کرد. این مرد تکرار نشدنی را قدر بدانیم و انقلاب و انقلابی را با او بشناسیم. حیف است که حجاب معاصرت مانع شده از دیدنش و فهمیدنش. او با همه ظهور و بروزش هنوز پنهان است. او افتخار ما ایرانیان است. کوتولههای سیاسی باعث میشوند که بسیاری از انقلاب متنفر شوند. اما شناخته شدن رهبر معظم انقلاب کافی است تا بسیاری از آنان که خود را امروز ضد انقلاب میدانند ببینند که قله تمنایشان شباهت به ایشان است. او کسی است که میتوان با الگو گرفتنش جهانی اندیشید و جهانی فهمید. تاریخی اندیشید و تاریخی فهمید. تمدنی اندیشید و تمدنی فهمید. او کسی است که با شباهت به او میتوانیم به چشم امام زمانمان بیاییم و محبوب او باشیم.
این مرد را الگوی خودمان قرار دهیم و شخصیت او را منتشر کنیم و برایش تبلیغ کنیم. او نقطه نجات و رهایی ماست. نقطه حیات عزتمندانه ماست. او یک شخص نیست، یک اسوه است. یک الگوست. او را بزرگ بدارید. آن سرآمد بزرگاندیش را...
بسمالله الرحمن الرحیم
مسئولین مواظب باشند
انتخابات یازدهم اسفند ماه به پایان رسید و علیرغم همه مشکلات و همه تلاشها برای ممانعت از حضور مردم ، مشارکت مردم نسبت به دوره قبلی افزایش هم داشت.
خوشبین ترین افراد هم ، مشارکت مردم را کمتر از ۳۰ درصد می دانستند و ضد انقلاب هم امید بسیاری به کاهش شدید حضور مردم داشتند تا زمینه را برای فشار خارجی فراهم کنند اما ملت به تکلیف خود عمل و کار نیک را به سرانجام رساندند و حالا نوبت مسئولین است تا به پاس قدرشناسی از این مردم به تکلیف خود عمل کنند و الّا در همین دنیا مکافات آن را خواهند دید چرا که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمودند: "سه گناه است كه كيفرشان در همين دنيا مى رسد و به آخرت نمى افتد :
_ آزردن پدر و مادر
_ زورگويى و ستم به مردم
_ و ناسپاسى نسبت به خوبيهاى ديگران "
مسئولین و نمایندگان مجلس مراقب باشند که مشمول این فرمایش پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم نشوند. انشاءالله
https://eitaa.com/kootahgooya
بسم الله الرحمن الرحیم
چند نکته در باره انتخابات ۱۱ اسفند
۱_ این تلقی که ۶۰ درصد مردم در این انتخابات شرکت نکرده اند، کاملا غلط و انحرافی است . متأسفانه این گزاره غلط را حتی دوستان هم در کنار دشمنان تکرار می کنند در حالی که اساسا در هیچ انتخابات مجلس در یازده دوره گذشته هیچگاه صد درصد مردم مشارکت نکرده اند که حالا گفته شود در انتخابات مجلس دوازدهم ۶۰ درصد حضور نیافته باشند
سخن درست این است که بگویند که با توجه به میانگین حضور مردم در یازده دوره گذشته (۵۴ درصد) در این دوره چه مقدار نسبت به این میانگین کاهش داشته ایم
۲_ یک راه منطقی دیگر برای بررسی میزان مشارکت ، مقایسه با دوره قبل می باشد. تشابه میزان مشارکت در انتخابات ۹۸ و ۱۴۰۲ حاکی از تداوم تبعات تأثیرات منفی دولت روحانی است و به عبارتی کاهش مشارکتی نداشته ایم
۳_ نکته سوم این است که در بررسی آماری و تحلیلی هر پدیده بایستی شرایط محیطی و موثر بر آن پدیده را نیز بررسی کرد.
نمی توان جنگ تمام عیار رسانه ای و عملیات روانی برای ممانعت از حضور مردم در انتخابات را نادیده گرفت. تهاجمی که بنا به اقرار اکثر صاحب نظران در این ۴۵ سال سابقه نداشته است
شرایط سخت اقتصادی ناشی از تحریمها و سوءعملکرد دولت قبلی نیز در میزان مشارکت تاثیر داشته است
۴_ در تحلیل میزان مشارکت فراموش نکنیم که هدفگذاری دشمنان انقلاب اسلامی برای ایجاد شرایطی بود که کمترین حضور را داشته باشیم. پیش بینی های دشمنان ایران اسلامی از این انتخابات ، مشارکت کمتر از ۲۰درصد بود . در همین رابطه مستندات زیادی از رسانه های بیگانه و اظهارات معاندین و معارضین وجود دارد
۵_ نکته خاص دیگری که بر مشارکت تأثیر گذار است و در این انتخابات بروز کرد، موضوع "خودزنی برخی از مدعیان ارزشها در قالب تخریب رقیب انتخاباتی بود که بیش از آنکه منجر به کاهش رای رقیب شود ، کارکرد بیشتری در بدبینی به نظام و اصل مشارکت داشت.
۶_ و نکته پایانی اینکه با عبور از تبعات دولت هشت ساله روحانی و به ثمر نشستن برنامه های دولت سیزدهم ، طبعا در انتخابات سالهای آینده نمودار مشارکت مردم صعودی خواهد شد . انشاءالله
https://eitaa.com/kootahgooya
بسم الله الرحمن الرحیم
داستان ولایتمداری ابوذر از زبان امیرالمؤمنین علیه السلام
در احادیث آمده است که اگر ابوذر از آنچه سلمان می دانست ، آگاه می شد ، کافر می گشت(کنایه از اینکه سلمان مراتب بالاتری در معارف الهی دارد)
اما با اینکه ابوذر از نظر معرفتی در اندازه سلمان نیست ، ببینید حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام چگونه از او نزد اصحاب خود یاد کرده و فرمودند:
"من دلم خیلی بحال ابوذر غفاری ره
میسوزد خدا رحمتش کند.
اصحاب پرسیدند چطور؟
مولا فرمودند: آن شبی که به دستور عثمان ماموران جهت بیعت گرفتن از ابوذر برای خلیفه به خانه ی او رفتند چهار کیسه ی اشرفی به ابوذر دادند تا با خلیفه بیعت کند.
ابوذر خشمگین شد و به مامورین گفت:شما
دو توهین به من کردید !!
اول آنکه فکر کردید من علی فروشم و آمدید من را بخرید... دوم بی انصاف ها آیا ارزش علی چهار کیسه اشرفی است؟
شما با این چهار کیسه اشرفی میخواهید من #علی_فروش شوم؟
تمام ثروت های دنیا را که جمع کنی با یک تار موی علی عوض نمیکنم.
آنها را بیرون کرد و درب را محکم بست.
سپس مولا گریه کردند و فرمودند:
به خدایی که جان من در دست اوست آن شبی که ابوذر درب خانه را به روی سربازان خلیفه محکم بست، سه شبانه روز بود که او و خانواده اش هیچ نخورده بودند.
کافی، ج ۸ ص ۵۷
در همین ایام انتخابات اخیر که رهبری نظام اسلامی بارها بر حضور در انتخابات تاکید فرمودند، برخی ها را دیدیم که با استناد به مشکلات اقتصادی و معیشتی( آن هم نه به اندازه حضرت ابوذر و خانواده اش) در انتخابات شرکت نکردند و برخی با انتقاد فراوان و هزار منت رأی دادند
اگر سلمان نیستیم ، ای کاش در ولایتمداری لااقل سایه ای از ابوذر باشیم
https://eitaa.com/kootahgooya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا رمضان دیگری برای مان خواهد بود؟