بسمالله الرحمن الرحیم
عجبا از این انتصاب
محمد جعفر قائم پناه که از سوی آقای پزشکیان بعنوان معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری انتخاب شد، چشم پزشکی است که در جریان اغتشاشات پس از فوت مهسا امینی در ویدئویی نسبت به استفاده ماموران امنیت کشور از تفنگ ساچمهای و نابینا شدن اغتشاشگران سخن گفته بود. این ویدئو از شبکه تلویزیونی امریکاییVOA پخش شد. آقای دکتر قائم پناه حتی در نامه ای که در تاریخ ۲۸ آبان ۱۴۰۱ منتشر شد خطاب به دبیرکل انجمن چشم پزشکی ایران خواستار پیگیری نامهی چند روز پیش برخی چشم دربارهی عوارض گلوله های ساچمهای و پینت بال شده بود.
فرض بر این که قائم پناه فریب فضای غبار آلود فتنه را خورده و آتش بیار معرکه ی فتنه گران شده باشد و امروز بتواند به پزشکی خود ادامه دهد اما آیا با این مواضع او استحقاق نشستن بر کرسی حساسترین نقطه نهاد ریاست جمهوری را دارد؟
آیا در این انتصاب به توصیه رهبر انقلاب مبنی بر بکار نگرفتن افرادی که با انقلاب زاویه دارند ، عمل شده است؟
آیا برای این انتصابات از مراجع امنیتی استعلام شده است؟
به کوتاه و گویا بپیوندید
https://eitaa.com/kootahgooya
بسمه تعالی
رطب خورده
صد سال پیش اتریش و مجارستان (که یک کشور بودند)و آلمان، بخاطر کشته شدن ولیعهد اتریش در صربستان (آن هم توسط یک جوان ۱۹ ساله)جنگ اول جهانی را راه انداختند و بیش از ۱۸ میلیون نفر در چهار سال کشته شدند و همان آلمان در همین سالهای اخیر در جنگ اکراین و روسیه کمکها و مداخله فراوانی داشته است و حالا همین آلمان از ایران می خواهد که در پاسخ به ترور میهمان جمهوری اسلامی شهید اسماعیل هنیه، خویشتن داری کند.
رطب خورده منع رطب چون کند؟
https://eitaa.com/kootahgooya
بسمالله الرحمن الرحیم
اشک کباب
کباب را روی آتش دیده اید که هرچه بیشتر التماس می کند و اشک می ریزد، آتش شعله ورتر می شود؟صائب تبریزی چه زیبا سروده است که :
اظهار عجز،پیش ستمگر، ز ابلهی است
اشک کباب، باعث طغیان آتش است.
حکایت امروز ما و محور مقاومت با امریکا و اسرائیل حکایت همین بیت شعر است. باید به جای اشک و ناله و آرامشی که برخی غرب زده ها پس از ترور شهید هنیه توصیه دارند، قاطعانه و البته مدبرانه، مانع عصیان آتشِ ظلم و ستم رژیم صهیونیستی شد .
عجله نکنید و مطمئن باشید با هدایت داهیانه رهبر حکیم انقلاب و فرمانده کل قوا پاسخ کوبنده و آرامبخشی به دشمن صهیونیستی داده خواهد شد. ان شاءالله
عضو کانال کوتاه و گویا شوید
https://splus.ir/kootahgooya1
بسم الله الرّحمن الرّحیم
حکایت اربعین ، حال و هوای دیگری دارد.همه فضایل بشریت در مسیر اربعین قابل تماشاست. از عشق بی پایان به سالار شهیدان تا تکریم بی حساب به زائران سیدالشهدا و از ایثار همه داشته های میزبان برای زائر تا تجمیع همه عاشقان در ولایت عشق
در ستون ۱۴۰۹ موکب خادمین زوار با اسکان روزانه ۳۰۰۰ نفر و با پذیرایی بیش لز ۶۰۰۰ پرس غذای روزانه سهم ناچیزی در دریای محبت حسینی داریم. این موکب برای آسایش زوار سید الشهدا نیاز به چند تن برنج و گوشت و نخود و لوبیا و آرد و شکر و تخم شربتی و خاکشیر و روغن و خیارشور و سیب زمینی و گوجه و ظروف و لیوان یکبار مصرف و مرغ و .... موکت و پتو و مواد شوینده و ... دارد.
کمکهای نقدی خود را به حساب زیر به نام موکب خادمین زوّار واریز نمایید و رسید آن را در شخصی ارسال فرمایید
با لمس شماره کارت به صورت خودکار کپی خواهد شد
5022297000130182 کارت
Ir070570028810000694592002 شبا
بنام موکب خادمین زوار
بسم الله المنتقم
سرانجام ساعت انتقام خواهد رسید
https://eitaa.com/kootahgooya
بسم الله الرحمن الرحیم
زیست مومنانه در فضای مجازی
۱_ تردیدی نیست بخش مهمی از زندگی روزانه بشر در عصر کنونی را فضای مجازی تشکیل داده است. زیست در فضای مجازی از کسب و کار تا ارتباط و دوستی و گفتگو، از بهداشت و درمان تا تبلیغ، از تعلیم و تعلم تا تفریح و امور اداری و ...خلاصهاین که همه شئون زندگی را شامل شده است. هرجا می روی همه سر را در گریبان فضای مجازی (در موبایل یا رایانه) خم کرده و حتی برخی مسخ آن شده اند.
حقیقتش را بخواهید نام مجازی برای این فضا دیگر بی مسمّی شده است و باید آن را تغییر داد چون امروز این به اصطلاح مجازی ، بخش اصلی زندگی حقیقی شده است.
۲_ حال که فضای مجازی اینگونه با تمام شئون زندگی ما گره خورده است، آداب مسلمانی ایجاب می کند تا همانگونه که برای زیست غیرمجازی مان سه رکن شرع و قانون و اخلاق داریم برای این پدیده ی جهان شمول نیز معیارهای سه گانه ی مزبور را مشخصا تعریف کرده و بر آن آگاهی داشته باشیم. به عبارتی دیگر هر اقدام ما در فضای مجازی اعم از دیدن ها،خواندنها، ارسال کردن و باز ارسالها، چت کردن و لایک کردن و دیس لایکها، کپی کردن و تبلیغ کردن ها، کسب مجازی و مسابقه برد و باخت و ... همگی مشمول یکی از احکام پنجگانه (حلال و حرام، مستحب و مکروه ، مباح) می شود
۳_ اگر با معیار دین و اخلاق وارد این عرصه پرمخاطره شدیم ، زیست مومنانه ای در این فضای پرفایده و در عین حال پرمخاطره خواهیم داشت و الا در باتلاق دست سازی که برایمان در این مسیر طراحی کرده اند، فرو خواهیم رفت.
۴_ بر اساس حکمی که تقریبا در رساله عملیه تمامی مراجع تقلید آمده است، مسائلی را که انسان غالبا به آنها احتیاج دارد واجب است که یاد بگیرد و چون فضای مجازی بخشی از زندگی روزمره ما شده ، بایستی احکام شرعی آن را بدانیم. برای مثال :
❓_ همه می دانیم جواب سلام ، واجب است اما حکم جواب سلام در فضای مجازی چیست؟
❓_تجسس در حریم خصوصی دیگران چه حکمی دارد؟ آیا در این قبیل موارد، فرقی بین فضای حقیقی و مجازی وجود دارد؟
❓_ آیا فالو یا لایک کردن جنس مخالف در فضای مجازی حرام است؟
❓_ آیا دیدن عکس، فیلم و خواندن داستان های مستهجن و تحریک آمیز در فضای مجازی، حرام است؟
❓_ شرکت در مسابقات اینترنتی چه حکمی دارد
⬅️این سوالات و دهها سوال دیگر ، نشان دهنده ضرورت آگاهی از این احکام است
✅پ ن : انشاءالله در این کانال احکام فضای مجازی را بر اساس فتاوی آیتالله العظمی امام خامنه ای به مرور منعکس خواهم کرد
به کانال کوتاه و گویا بپیوندید
https://eitaa.com/kootahgooya
هدایت شده از م
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع)
با سلام واحترام؛
موکب شهدا در منطقه خیرآباد، واقع در کیلومتر ۳۵ شهرستان گچساران و ۲۰ کیلومتری شهرستان بهبهان، برای پذیرایی از زائرین عزیز اربعین حسینی (ع) احتیاج به نذورات شما عزیزان دارد.
شماره کارت موکب به نام آقای وحید معصوم زاده
۵۸۹۲--۱۰۱۳--۷۶۰۴--۶۱۰۴
اجرتان با امام حسین(ع)
لطفا درصورت امکان این متن را به دوستان و... اطلاع رسانی نمایید
محمد روانگرد
خادم موکب شهدا در منطقه خیرآباد
تماس ۰۹۱۲۳۹۴۷۰۶۸
بسم الله الرحمن الرحیم
زیست مومنانه در فضای مجازی/قسمت۲
در قسمت اول توضیح دادم که با توجه به فراگیر شدن فضای مجازی در تمام شئون زندگی ، ضرورت دارد تا آداب و اخلاق و احکام و قوانین خاص این پدیده را بشناسیم تا زیست ما در این فضا قانونمند، متخلّقانه و مورد رضایت خدای متعال باشد
⬅️ادامه ماجرا : ۱۷ اسفندماه سال ۹۰ بود که رهبر فرزانه و حکیم انقلاب اسلامی با دوراندیشی و ژرفنگری خاص خود، فرمان به تاسیس شورای عالی فضای مجازی داده و در حکم آن اینگونه حساسیت فضای مجازی را تشریح و آینده را پیش بینی فرمودند:
"گسترش فزاینده فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطاتی بویژه شبکهی جهانی اینترنت و آثار چشمگیر آن در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی، و لزوم سرمایهگذاری وسیع و هدفمند در جهت بهرهگیری حداکثری از فرصتهای ناشی از آن در جهت پیشرفت همه جانبه کشور و ارائه خدمات گسترده و مفید به اقشار گوناگون مردم و همچنین ضرورت برنامهریزی و هماهنگی مستمر به منظور صیانت از آسیبهای ناشی از آن اقتضا می کند که نقطهی کانونی متمرکزی برای سیاستگذاری، تصمیمگیری و هماهنگی در فضای مجازی کشور بوجود آید. "
♦️گرچه به نظر می رسد این شورا که بیشترین عمر خود را در ۸ سال دولت آقای روحانی سپری کرد ، نتوانست آنطور که شایسته است به وظایف خود عمل کند و تقریبا ایران در زمره بی حسابترین و بی ضابطه ترین و آزادترین کشور ها در حوزه فضای مجازی است اما به هرحال اگر این شورا و مرکز ملی فضای مجازی به وظایف خود بهتر عمل می کرد ، هم در حوزه زیرساختها و هم در حوزه قانونمندی و هم در حوزه محتوا شرایط بهتری می داشتیم اما بر خلاف ما در کشورهای مدعی دمکراسی بیشترین ضوابط و مقررات بر فضای مجازی آنها حاکم است و به راحتی مانع فعالیتهای نامطلوب(از نظر خودشان) می شوند.
✅غرض نگارنده از طرح این مسئله آن است که قبل از آنکه از آحاد مردم انتظار داشته باشیم تا مراعی شرع و قانون و اخلاق در فضای مجازی باشند، فراموش نکنیم که نظام اسلامی وظیفه دارد تا شرایط بروز ناهنجاری ها در تمامی زوایای فضای مجازی و شبکه های اجتماعی داخلی و خارجی را مرتفع سازد و آنگاه با آموزش و آگاهسازی و توجیه ، مردم را به مخاطرات این فضا آشنا کرده و برحذرشان دارد.
♦️اگر در اسلام برای مثلا شرب خمر و مستی اجرای حدود الهی پیش بینی شده آیا برای مروجان فساد و بی بند و باری در این فضا نباید تنبیه و برخورد بازدارنده طراحی نمود؟
آیا قوانین سرقت اموال مردم نباید در سرقت مالکیت معنوی آثار در فضای مجازی هم باز تعریف شود؟ و ....
ادامه دارد
به کانال کوتاه و گویا بپیوندید
https://eitaa.com/kootahgooya
بسم الله الرحمن الرحیم 🌷
زیست مومنانه در فضای مجازی_ قسمت سوم
در دو قسمت قبلی در مورد نقش فضای مجازی در زندگی روزمره و ضرورت توجه به قانون و شرع و اخلاق در این فضا و همچنین کم کاریهای متولیان امر در این حوزه اشاره کردم.
موضوع قابلتوجه دیگری که در حوزه مجازی حائز اهمیت است ، تاثیر فضای مجازی بر امنیت عمومی جامعه در حوزه های اخلاقی، اجتماعی. سیاسی و حتی اقتصادی است. امنیت در این حوزه ها از حقوق عامه است اما گاهی یک فرد یا جریان براحتی و بدون هیچ مانع یا عواقبی امنیت عامه را در حوزه های مختلف با استفاده از فضای مجازی به مخاطره می اندازد. گاهی با ترویج یک شایعه و یا انتشار یک فساد اخلاقی حقوق عامه به مخاطره می افتد و در اینجا وظیفه هر دولت و نظامی است که مانع از تضییع حقوق عامه شود.
رهبر فرزانه و حکیم انقلاب این موضوع را سالها قبل به مسئولین قوه قضائیه متذکر شده و فرمودند:
"وظایف مهمّ دیگری در قانون اساسی بر عهدهی قوّهی قضائیّه گذاشته شده. مثلاً یکی از آنها احیای حقوق عامّه است؛ حقوق عامّه خیلی چیز مهمّی است. شناسایی حقوق عامّه خودش یک مسئله است؛ احقاقش [هم] یک مسئلهای است که خیلی هم سخت است. حالا مثلاً اگر من بخواهم مثال بزنم، یکی از حقوق عامّه، امنیّت روانی جامعه است. اینکه یک عدّهای آنجا بنشینند و با استفاده از فضای مجازی یا غیرمجازی مدام روی اعصاب مردم راه بروند و امنیّت ذهنی مردم را به هم بزنند، مردم را بترسانند و مانند اینها، خب این خلاف مقتضای احیای حقوق عامّه است و قوّهی قضائیّه باید وارد بشود. البتّه اطّلاع دارم که در بعضی اوقات و در بعضی از موارد دادستانیها وارد شدهاند و کارهایی هم انجام دادهاند، لکن باید با برنامهریزی و با انضباط این کار انجام بگیرد، این کار باید با قاعده انجام بگیرد؛ این جایش خالی است و بایستی مثلاً این کارها را انجام بدهد۶/۴/۱۴۰۲"
مطالبه رهبر عزیز انقلاب را باید قوه مقننه و قضائیّه به جد دنبال کنند و از فضاسازی خناسان نهراسند.مصادیق فراوانی وجود دارد که این حقوق عامه در سایر کشورها به شدت مطالبه و با متخلفین اعم از افراد، گروه ها و متولیان سکوهای اینترنتی برخورد می شود اما همانها با کوچکترین برخورد در ایران ، عزای آزادی بیان و ... می گیرند
...ادامه دارد
به کوتاه و گویا بپیوندید
https://eitaa.com/kootahgooya
بسمه تعالی
سلطان قهر
ظریف که میتوان او را سلطان قهر نامید باز هم قهر کرد. او در کتاب خاطراتش به پنج بار قهر در دولت روحانی اشاره کرده است
او حالا هم که انتظار نداشت نیمی از کابینه معرفی شده به مجلس از گزینه های او نباشند، در نامه ای با گلایه غیر مستقیم از رئیس جمهور در انتخاب کابینه ، از معاونت راهبری ریاست جمهوری استعفا داده و گفته به دانشگاه بر می گردد.
در پاسخ جناب ظریف یک امیدواری ، یک نگرانی و یک درخواست داریم
✅اولا امیدواریم . امیدوار به اینکه دیگر به سیاست برنگردد تا خسارت بیشتری نداشته باشند و نیازی به قهر کردن نباشد
✅ثانیا نگرانیم. نگران برای دانشجویانی که از او می خواهند بیاموزند. بیاموزند که فرق تعلیق و لغو تحریم چیست. بیاموزند که چگونه فریب جان کری را می توان خورد. بیاموزند چگونه ۸ سال وقت کشور را صرف برجام پوچ کنند . بیاموزند چگونه غربگدایی کنند
✅ثالثا در خواست داریم از دانشگاه هم استعفا بدهند تا در سپهر سیاست در آینده از امثال او تکثیر نشود
به کوتاه و گویا بپیوندید
https://eitaa.com/kootahgooya
بسم الله الرّحمن الرّحیم
🌷زیست مومنانه در فضای مجازی/۴
✍در سه قسمت پیشین در مورد نقش فضای مجازی در زندگی امروز ، کاستی ها و کوتاهی های متولیان امر در این زمینه و حقوق عامه در فضای مجازی نوشتم
◀️ادامه ماجرا:
یکی دیگر از اصلی ترین موضوعات در فضای مجازی اصالت احکام شرعیِ فضای غیر مجازی در فضای مجازی است.
با یک مطالعه در کلیات فتاوای مراجع عظام تقلید ، اینگونه می توان استنباط نمود که احکام شرعی در فضای مجازی تا حد زیادی شبیه به فضای غیر مجازی است . مثلا هرجا در فضای مجازی ارتباط ، تماس، چت و لایک کردن و ... موجب مفسده ای باشد یا احتمال آن وجود داشته باشد، اکثر علی الاطلاق علما حکم بر حرمت آن داده اند. آیت الله العظمی امام خامنه ای در این باره چند استفتاء دارند که خواندن و دانستن آن بر هر کسی که دستی در فضای مجازی دارد، ضروری است :
❓ سوال : حکم استفاده از شبکه های اجتماعی مجازی را بیان فرمایید
✅پاسخ: به طور کلی اگر استفاده از شبکه های اجتماعی و مانند آن مستلزم مفسده (مانند ترویج فساد، نشر اکاذیب و مطالب باطل، ضرر به اسلام و مسلمین) بوده یا خوف ارتکاب گناه باشد یا بر خلاف قوانین و مقررات نظام جمهوری اسلامی باشد، جایز نیست و تشخیص موضوع بر عهده مکلف می باشد
❓سوال: آیا لایک عکس افراد بی حجاب در شبکه های اجتماعی، جایز است؟ اگر چهره فرد مشخص نباشد یا غیر مسلمان باشد، چه حکمی دارد؟
✅پاسخ: اگر تأیید و ترویج باطل و گناه محسوب شود، جایز نیست.
❓سوال : حضور و فعالیت زن در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی؛ به ویژه اگر همراه با ارتباطات متقابلی با نامحرمان باشد؛ آیا جایز است؟
✅پاسخ: هر گونه ارتباط با نامحرم که مستلزم مفسده یا خوف وقوع در حرام باشد، جایز نیست.
❓سوال : آیا چت کردن با نامحرم اگر در مورد مسائل سیاسی و دینی باشد حرام است؟
✅اگر بدون قصد لذت و کلمات مهیج شهوت باشد و نسبت به عدم وقوع در حرام و مفسده مطمئن باشند، فی نفسه اشکال ندارد.
❓سوال: آیا دیدن عکس، فیلم و خواندن داستان های مستهجن و تحریک آمیز در فضای مجازی، حرام است؟
✅پاسخ: از این گونه امور که مفسده دارد، باید اجتناب شود.
با کانال کوتاه و گویا همراه شوید
https://eitaa.com/kootahgooya
سلام
عازم سرزمین عشق ، کربلا هستم
دعاگوی همه اعضای کانال هستم
حلال کنید
چند روزی کمتر می نویسم