✅ از جعبه تحریم بیرون بیا!
✍🏻 "فقط با کشیدن ۴ خط در حالیکه دستان خود را از روی کاغذ برنداشتهاید، ۹ نقطه را به هم وصل کنید." این سوال مربوط به آزمون معروفی است که کارآفرینان به عنوان یک مثال کاربردی برای روبهروشدن با مشکلات و مسائل مطرح میکنند. ظاهر مسئله این است که یک پرسش لاینحل در مقابل شخص قرار گرفته است اما وقتی به آن ۹ نقطه از زاویه دیگری نگاه میشود و صفحه کاغذ جزئی از امکان حرکت مداد دیده میشود آن وقت مسئله حل میشود. "از جعبه بیرون بیا" یا (Think outside of the box) آنوقت راهحل مسائل روشن میشود.
🔹همین داستان برای حل مسائل پیچیده ازجمله ارائه راه حل برای وضعیت امروز کشور نیز قابل استفاده است...
ادامه مطلب👇🏻
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=46956
🍰 به شیرینی کتاب
📗 سفارش آقا به یک وظیفه ملی و واجب دینی!
📚 #رفاقت_ماندگار
─═🍃🌸🍃═─
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ما #پیروزیم ما #قدرتمندیم
🔻 ما پیروزیم، ما قدرتمندیم، ما می تونیم پیش بریم، ما می تونیم پرچم اسلام را نگه داریم، #خدا این توان را به این ملت داده.
💯این ملت یک #ملت_نمونه است، حقیقتا با ارزشه و جوهر ایمان در اون بسیار برّنده است.
#ثامن
#ما_پیروزیم
#ما_قدرتمندیم
─═🍃🌸🍃═─
🌀بسته بصیرتی روز🌀
🔻نشریه اخبار و تحلیلهای ۱ دی ماه
👇🏻
https://basirat.ir/fa/news/327070
🔸اخبار ویژه ۱ دی ماه
👇🏻
https://basirat.ir/fa/news/327030
🔺یادداشت روزنامهها ۱ دی ماه
👇🏻
https://basirat.ir/fa/news/327029/
─═🍃🌸🍃═─
🌹وصیت نامه حاج قاسم
💐 اگر خیمه جمهوری اسلامی آسیب ببیند بیت الله الحرام و قران آسیب خواهد دید
#مکتب_سلیمانی
─═🍃🌸🍃═─
❇️مردم سالاری دینی (2)
💠اصول و الزامات مردم سالاری دینی
🔻مردم سالاری دینی در اصول با دیگر مردم سالاریهای جهان متفاوت است که اصول مهم آن بدین شرح است:
1️⃣ اصل ایمان مداری: جامعه ای که بر اساس قوانین الهی و حاکمیت حق برنامه ریزی شده باشد اصل اولیش حفظ بنیانهای عقیدتی و فکری است. وظیفه حکومت اسلامی این است که نسبت به حفظ دین مردم و تقویت پایه های اعتقادی آنها همت گمارد و جامعه را از تزلزل و انحرافهای اخلاقی و ارزشی برهاند.
2️⃣ اصل مردم گرایی: جامعه ای که بر مبنای قوانین الهی و حاکمیت خداوند شکل می گیرد بعد اساسی آن، نقش و جایگاه مردم است که بر اساس آن، مردم، مسؤولان، خدمتگزاران و معتمدان خود را برای ایفای نقش کارگزاری انتخاب می کنند و حاکمان نیز پس از انتخاب به مردم جوابگو خواهند بود.
3️⃣ اصل قانون محوری: در همه نظامهای مردم سالار نیز رعایت قانون و قانون محوری، از اصول اولیه است. مقام معظم رهبری نیز یکی از اصول مردم سالاری دینی را قانون محوری بیان می کند. ایشان تحقق همه فضایل، آرمانها و اهداف را در سایه قانون و عدالت می داند و عدالت را نیز تنها در صورت استقرار قانون ممکن می شمرد.
4️⃣ شایسته سالاری: بر اساس دیدگاه اسلامی، عادلترین، آگاهترین، باتقواترین و باتدبیرترین افراد به سمت کارگزاری حکومت اسلامی گمارده می شوند.
5️⃣ اصل آگاهی: اگر عنصر اصلی مردم سالاری (انتخاب و تجلی اراده مردم در عرصه تصمیم گیری سیاسی اجتماعی) بر پایه معرفت و شناخت کافی نباشد محتوای مردم سالاری دینی رعایت نشده است. به همین جهت، باید آگاهی و معرفت کافی در خصوص اهداف مردم سالاری و عنوانهای مورد نظر برای انتخاب شدن وجود داشته باشد و رفتارهای انتخابی نیز بر همان اساس سامان پذیرد. حتی تکلیف و وظیفه ای نیز که در مشارکت مردمی وجود دارد منوط به شناخت است و بدون شناختن، دانستن و خواستن تکلیفی در این زمینه محقق نمی شود.
6️⃣رضایت محوری: در نظام اسلامی که مردم محوریت دارند رعایت رضایت مردم و برآوردن نیازهای آنان، از اساسی ترین پایه های نظام محسوب می شود و در نظام اسلامی که مردم ولی نعمتان جامعه اند باید از نظام اسلامی راضی باشند و این امر با خدمتگزاری خالصانه مسؤولین و ملاحظه نظرات مردم، محقق می شود.
#ثامن
#مردمسالاری_دینی
─═🍃🌸🍃═─
✅ اقدامات انجام شده در مجلس یازدهم
✳️در مجلس یازدهم اولویت با رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم است.
#ثامن
#مجلس_انقلابی
─═🍃🌸🍃═─
9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥به دشمن «پیامِ قدرت» بدهید
🔻دشمن اگر ببیند که ملّت ایران و جوانهای مؤمن ایرانی احساس حضور میکنند، احساس وظیفه میکنند و قدرتمندانه در وسط مِیدانند، عقبنشینی خواهد کرد؛
🔻امّا اگر احساس کنند که ضعف هست، احساس کنند اختلاف هست، احساس کنند بین مسئولین کشور همجهتی و همسخنی وجود ندارد یا بین مردم و مسئولین کشور فاصله افتاده است، تشویق میشوند به اینکه شدّت عمل خودشان را زیاد کنند. این را همه توجّه داشته باشند، هم مسئولین کشور، هم آحاد مردم .
─═🍃🌸🍃═─
❇️مردم سالاری دینی (3)
💠وجوه اشتراک و افتراق مردم سالاری دینی با مردم سالاری غیردینی عبارتند از:
🔴الف) وجوه اشتراک:
1️⃣ذی حق دانستن مردم و حرمت نهادن به ملت.
2️⃣ زمینه سازی برای مشارکت مردمی در تمام مراحل تصمیم گیری سیاسی و اجتماعی.
3️⃣تعیین #انتخابات، به عنوان طریق قانونی اعمال مردم سالاری.
4️⃣ الزام به رأی اکثریت در امور اجرایی.
5️⃣ احترام به آزادی های فردی و جمعی.
6️⃣توسعه همه جانبه و رشد و شکوفایی خلاقیت ها در پرتو تضارب آرا و تعامل افکار.
🔵ب) وجوه افتراق:
1️⃣در مردم سالاری سکولار، حاکمیت ملی به طور مطلق پذیرفته می شود؛ ولی در مردم سالاری دینی با پذیرش حاکمیت مطلق خداوند، حاکمیت ملی نسبی خواهد بود.
2️⃣ مردم سالاری سکولار، رأی اکثریت را به صورت مطلق ملاک عمل قرار می دهد؛ اما در مردم سالاری دینی در بعد قانون گذاری، رأی اکثریت در چارچوب شریعت پذیرفته می شود.
3️⃣در مردم سالاری سکولار، حاکمیت اولاً و بالذات از آن مردم است، ولی در مردم سالاری دینی، حاکمیت اولا و بالذات از آن خداست و حاکمیت مردم در طول حاکمیت خداوند است و نه در عرض آن.
4️⃣ در مردم سالاری سکولار، دین صرفاً امری شخصی و مربوط به حوزه فردی است؛ اما در مردم سالاری دینی، دین، حوزه فردی و اجتماعی مردم را در بر می گیرد.
5️⃣ مردم سالاری سکولار با مردم سالاری دینی در ارائه تعریف از بشر و حقوق آن در پاره ای از موارد دیگر با هم اختلاف دارند.
#ثامن
#مردمسالاری_دینی
─═🍃🌸🍃═─
💠#خبر_خوب
❇️موضوع: #اعتماد_غرورآفرین
👌در یک رخداد غیرقابل پیش بینی تا ساعت ۲۲ دیشب ۱۷۰۱۲ نفر از هموطنان برای شنیدن شرایط مشارکت در آزمایشات بالینی واکسن کرونای ستاد اجرایی فرمان امام با ۴۰۳۰ تماس گرفتند و ۹۹۱۱ نفر آنها برای مشارکت در آزمایشات اعلام آمادگی کردند...
💯 اعتماد مردم عزیز به دانشمندان جوانمان غرورآفرین است
#ثامن
#ما_میتوانیم
─═🍃🌸🍃═─