📣اطلاعیه:
قابل توجه دانشجویان محترم:
کتابخانه کوثر در نظر دارد تعداد پنج نفر از میان دانشجویان متقاضی کاردانشجویی با اولویت رشته علم اطلاعات و دانش شناسی ثبت نام نماید.
لذا خواهشمند است جهت ثبت نام به آیدی خانم عباسی در ایتا abbasi988 پیام دهید.
🍁🍁🍁🍁🍁🍁
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
📣متقاضی محترم کار دانشجویی لطفا اطلاعات زیر را تکمیل و برای آیدی abbasi988 ارسال کنید و منتظر تماس ما باشید.
نام و نام خانوادگی:
شماره دانشجویی:
رشته تحصیلی:
مقطع تحصیلی و ترم:
شماره همراه:
روزهای همکاری و و ساعات حضور در کتابخانه:
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
✅ بخش اطلاع رسانی کتابخانه کوثر
کلیه فعالیت های بخش اطلاع رسانی کتابخانه کوثر به صورت الکترونیکی و در راستاي اطلاع رسانی کاربران انجام می گیرد. مهمترین قسمت این بخش پایگاه هاي اطلاعاتی می باشد که به دو صورت فارسی و لاتین موجود است. بانک هاي اطلاعاتی که در حال حاضر کتابخانه مشترك می باشد، در زیر آمده است:
1. https://www.noormags.ir فارسی
2. https://ricest.ac.ir فارسی
3. https://www.civilica.com فارسی
4. http://qom.farslib.com/ لاتین
5. http://qom.daneshlink.ir/ لاتین
دانشجویان عزیز می توانند جهت جست و جوی مقالات مورد نیاز در بانکهای اطلاعاتی فوق، از رایانه هایی که برای جست و جو در این بخش قرار داده شده، استفاده کنند. در صورتی که کسی بخواهد از این پایگاه ها در بیرون از دانشگاه استفاده کند، از امکان VPN استفاده می کند.
https://vpn.qom.ac.ir
نکته: اطلاعات تکمیلی درباره چگونگی اتصال به VPN در پورتال کتابخانه کوثر به آدرس زیر قرار داده شده است.
https://qom.ac.ir/kosarlib
در صورتی که به هر دلیل دانشجویی نتوانست به مقاله مورد نظر خود دسترسی پیدا کند، می تواند اطلاعات مقاله درخواستی خود را به آدرس زیر ارسال کند تا کارشناس اطلاع رسانی در اسرع وقت مقاله درخواستی را به ایمیل دانشجو ارسال نماید.
http://qom.ac.ir/paper
کانال کتابخانه کوثر در ایتا: در این کانال جدیدترین اطلاعات و اخبار کتابخانه موجود است که با عضویت دانشجو به آنها دسترسی می یابد.
آدرس کانال :
https://eitaa.com/qomlib
🌺🌺🌺🌺📚
✅ بخش پایان نامه هاي کتابخانه کوثر
در این بخش تعداد 8000 عنوان از پایان نامه هاي کارشناسی ارشد و دکتري در رشته هاي مختلف دانشگاه گردآوري و سازماندهی شده است. با توجه به اینکه ازسال 1397 پایان نامه ها به صورت تمام متن در بخش خدمات الکترونیکی قابل دسترس می باشد، مراجعان می توانند براي دسترسی به متن کامل به بخش خدمات الکترونیکی مراجعه نموده و براي مطالعه از رایانه هاي موجود در این بخش استفاده نمایند.
🔴 قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی پایان نامه ها ی سایر دانشگاهها از طریق "گنج ایرانداک" قابل دریافت است.
https://ganj.irandoc.ac.ir
🌺🌺🌺🌺📚
📌 موتورهای جستجوی عالی برای محققان و پژوهشگران را بشناسید
🔸۱- گوگل اسکولار (Google Scholar): گوکل اسکولار در سال ۲۰۰۴ تاسیس شد و در آن مقالات بسیار زیادی از منابع و مجلات آنلاین نمایش داده میشود. این پایگاه یک پایگاه بسیار محبوب و دردسترس محققان میباشد.
🔸۲- سایت سیر (CiteSeerx): سایت سیر یک کتابخانه دیجیتال و ژرونال دانشگاهی آنلاین میباشد که مقالاتی در زمینه علوم کامپیوتر به محققان ارایه میکند. این پایگاه که در سال ۱۹۹۸ تاسیس شده است اولین پایگاه آنلاینی بود که در دسترس محققان و پژوهشگران قرار گرفت.
🔸۳- گت سایتد (GetCITED): این پایگاه شامل ۳ میلیون مقاله با بیش از سه میلیون مولف را شامل میشود. این پایگاه نیز یکی از پایگاههای قدرتمند علمی است که دو ویژگی خاص آن را در مقایسه با سایر پایگاههای علمی برجستهتر نموده است: ۱- یک پایگاه جامع است. ۲- یک تالار گفتگو (discussion forum) در اختیار پژوهشگران قرار میدهد تا آنها به صورت آنلاین و آفلاین به تبادل نظر و اطلاعات بپردازند.
🔸۴- پژوهشهای دانشگاهی مایکروسافت (Microsoft Academic Research):
این پایگاه اطلاعاتی که به وسیله شرکت مایکروسافت Microsoft Research تاسیس شده است بیش از ۴۸ میلیون مقاله و آثار علمی دیگر را از بیش از ۲۰ میلیون مولف در خود گنجانیده است. در این پایگاه شما میتوانید از رشتههای دانشگاهی مختلفی به جستجوی مقاله بپردازید.
🔸۵- بیو آنلاین اینترنشنال (Bioline International):
این پایگاه یکی دیگر از پایگاههای علمی است که در سال ۱۹۹۳ تاسیس شده است. جالب است بدانید این پایگاه مقالاتی از کشورهای جهان سوم (۱۵ کشور) را در خود نمایه میسازد. اغلب مقالات موجود در این پایگاه در رشتههای کشاورزی، زراعت، بهداشت، غذا و دارو و سلامتی است. در این پایگاه مقالات مربوط به به ۷۰ مجله موجود میباشد.
🔸۶- دایرکتوری مجلات اوپن اکسس (Directory of Open Access Journals):
این پایگاه یکی دیگر از پایگاههای غنی و قوی علمی است که مقالات حدود ۸۰۰۰ ژورنال را در موضوعات و حیطههای مختلف در خود ارایه میدهد.
🔸۷- پلوس وان (PLOS ONE): این پایگاه یک پایگاه بسیار قدرتمند است که مقالات مجلاتی که بعد از داوری سفت و سخت مورد پذیرش قرار گرفتهاند را نمایه میکند. شما میتوانید مقالات بسیاری زا از انتشارات دانشگاهی در این پایگاه بیابید.
🔸۸- بیو وان (BioOne): یک پایگاه علمی استثنایی برای یافتن مقالاتی در حیطهای علوم طبیعی، بیولوژی و علوم اکولوژی است. این پایگاه در سال ۲۰۰۸ تاسیس شده است که در آغاز یکNGO بوده که بعد ز مدتها تبدیل به یک پایگاه اطلاعاتی شده است. این پایگاه مقالات بیش از ۲۵۰۰۰ موسسه در جهان را در خود نمایه میسازد.
🔸۹- مقالات پیشرفته علوم و تکنولوژی (Science and Technology of Advanced Materials):
این پایگاه در سال ۲۰۰۰ تاسیس شده است کو مقالات مختلف در زمینه علوم و تکنولوژی را نمایه میسازد. اغلب مقالات این پایگاه به صورت رایگان در اختیار محققان قرار داده میشود.
🔸۱۰- مجله جدید فیزیک (New Journal of Physics):
این پایگاه در سال ۱۹۹۸ تاسیس شده است. این پایگاه توسط موسسه Institute Of Physics and Deutsche Physikalische Gesellschaft تدوین و طراحی شده که تازههای علم فیزیک در آن از طریق نمایه سازی مقالات مجلههای فیزیک ارایه میشود.
🔸۱۱- ساینس دایرکت (ScienceDirect): پایگاهی است که در آن متن کامل مقالات علمی ژورنالها و همچنین بخشهایی از کتابهای علمی از بیش از ۲۵۰۰ مجله و ۲۰۰۰۰ کتاب ارایه میشود.
🔸۱۲- موتور جستجوی سیناپس (scinapse):
علاوه بر این موتورهای جستجو، یک موتور جستجوی دیگر نیز در سال ۲۰۱۸ در کشور کرهجنوبی به نام سیناپس تاسیس شده است که حاوی ۱۷۰ میلیون مقاله میباشد .
نقش ایران در پدیدآوری بیش از 66 هزار اثر علمی در نمایههای استنادی جهانی در سال 2018
پژوهشگران ایرانی در سال 2018 میلادی در پدیدآوری بیش از 66 هزار اثر علمی در دو نمایۀ استنادی جهانی «وب آو ساینس» و «اسکوپوس» نقش داشتهاند.
به گزارش «روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران»، انتشارات علمی از سنجههای پیشرفت علم و نشاندهندۀ توان علمی کشورها، به ویژه در دو سدۀ گذشته بوده است. از این رو، سیاستگذارانِ علم به پردازش شمار و چگونگی انتشارات علمی پرداخته و برنامههای گوناگونی را برای پیشرفت در این زمینه در دستور کار گذاردهاند. ابزارهای گوناگونی نیز درست شدهاند تا این شمار و چگونگی و کامیابی سیاستهای علمی را بسنجند. پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) در سامانة «دانش ایران (دا)» در نشانی DA.IRANDOC.AC.IR، به گزارش سنجههای ارزیابی انتشارات علمی ایران میپردازد. ایرانداک به تازگی ویرایش 2018 دانش ایران را منتشر کرده و در دسترس همگان گذارده است. این اثر دادههای دو نمایة جهانی «وب آو ساینس (واس)» و «اسکوپوس» را تحلیل میکند. «دانش ایران» برای نخستین بار همپوشانی این دو پایگاه را روشن و آمار درستِ انتشارات علمی ایران را در جهان گزارش میکند. نام مؤسسههای ایرانی در این سامانه، یکدست و نگارش گوناگون نام آنها، شناسایی و انتشاراتشان درهم شدهاند. افزون بر این، در «دانش ایران» همکاری ملی مؤسسههای ایرانی نیز تحلیل و گزارش شده است. آمار انتشارات علمی بر پایة وابستگیهای گوناگون سازمانی (همانند وزارت علوم، تحقیقات، و فناوری؛ وزارت بهداشت، درمان، و آموزش پزشکی؛ دانشگاه آزاد اسلامی؛ و...) نیز در «دانش ایران» در دسترس است.
بر پایة دادههای این سامانه، جایگاه ایران در بیشتر سنجهها در سال 2018 میلادی بهبود یافته است. شمار انتشارات ایران در «واس» از 54.300 اثر در سال 2017 به 56.280 اثر در سال 2018 میلادی رسیده است. پژوهشگران ایرانی در «اسکوپوس» نیز 59.801 اثر دارند. شمار آثار ایرانیان در این دو پایگاه پس از کنارگذاشتن همپوشانیها، روی هم 66.064 اثر است. رتبة ایران از دیدگاه شمار انتشارات در «واس» و «اسکوپوس» در سال 2018 میلادی 16 جهان بوده که در برابر سال 2017 تغییری نکرده است. در میان کشورهای منطقه نیز ایران در سال 2018 میلادی جایگاه نخست را در «واس» و «اسکوپوس» دارد.
بیشتر انتشارات ایرانیان در سال 2018 میلادی در «واس» در زمینة علوم تجربی و زمینشناسی (35 درصد) و در «اسکوپوس» در زمینة علوم فیزیکی (62 درصد) است. بیش از 26 درصد آثار در هر دو پایگاه نیز با همکاری سه پدیدآور به رشتۀ نگارش درآمده و منتشر شدهاند. مؤسسههای وابسته به وزارت علوم، تحقیقات، و فناوری کلیدیترین بازیگران در انتشار آثار بوده و در پدیدآوری پیرامون 63 درصد از انتشارات ایران (35.594 رکورد) نقش داشتهاند. مؤسسههای وابسته به وزارت بهداشت، درمان، و آموزش پزشکی نیز در پدیدآوری 31 درصد و دانشگاه آزاد اسلامی (همة واحدها) در پدیدآوری 17 درصد آثار نقش داشتهاند. افزون بر این، سرانة انتشارات اعضای هیئت علمی مؤسسههای ایران در «واس» 65/0 و در «اسکوپوس» 69/0 است. یعنی هر عضو هیئت علمی ایرانی سالانه بیش از نیم اثر در نمایهنامههای جهانی منتشر میکند.
سنجههای ارزیابی انتشارات علمی ایران در «دانش ایران: مشارکت ایرانیان در دانش جهان ـ سال 2018» گزارش شدهاند که نسخة الکترونیکیِ تماممتن آن در نشانی B2N.IR/IK2018 در دسترس همگان است. گفتنی است که دانش ایران برای سالهای پیش از این نیز در سامانۀ DA.IRANDOC.AC.IR در دسترس همگان هستند.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: به دانشگاهها اختیار دادهایم تا با توجه به امکاناتی که دارند بتوانند برای ورود دانشجویان اولویتبندی کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، محمدعلی زلفیگل وزیر علوم در مراسم نمادین آغاز سال تحصیلی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به آنچه که همه شاهد هستیم امسال به معنای دقیق کلمه میتوان گفت که انتظارات علمی دانشجویان محقق میشود.
وی در خصوص از سرگیری آموزش حضوری تصریح کرد: بخشی از آموزش حضوری برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی وجود داشت، اما در مورد دانشجویان سال اول کارشناسی ارشد و مقاطع کارشناسی برای ما اصل سلامتی آنها ملاک است.
وزیر علوم افزود: طی جلسهای که با رؤسای دانشگاههای وابسته به وزارت علوم داشتیم، مقرر شد تا دانشجویان با اولویتبندی ورودیهای مختلف در دانشگاهها حضور یابند.
زلفیگل اضافه کرد: معاونان آموزشی دانشگاهها برنامهریزی مستقل خواهند داشت تا برای دانشجویان کارشناسی ارشد به دلیل آنکه تعداد واحدهای کمتری نسبت به دانشجویان کارشناسی دارند، تعداد کلاسهای بیشتری را برگزار کنند و کمبود کلاسهایشان جبران شوند.
وی درباره تأخیر برگزاری مراسم آغاز سال تحصیلی جدید گفت: یکی از دلایل تأخیر در برگزاری این مراسم، مشغلههای زیاد رئیس جمهور بود البته آغاز سال تحصیلی را در دانشگاه صنعتی شریف برنامه ریزی و برگزار کردیم.
زلفیگل در خصوص آغاز برگزاری کلاسهای حضوری دانشجویان کارشناسی ارشد توضیح داد: ما به دانشگاهها اختیار دادهایم تا با توجه به امکاناتی که دارند بتوانند برای ورود دانشجویان اولویتبندی کنند.
🔹کلیه پایاننامههای دانشکده حقوق دیجیتالی شدند
🔻در راستای توسعه کتابخانه دیجیتالی دانشگاه و دسترسی آسان اساتید و دانشجویان به منابع اطلاعاتی دانشگاه، عملیات دیجیتالی سازی ۱۰۹۵ پایاننامه دانشکده حقوق به اتمام رسیده است. که سهم هر کدام از گرایشهای مختلف به شرح زیر میباشد:
🔻حقوق جزا و جرم شناسی: ۴۴۶ عنوان
🔻حقوق خصوصی: ٣١۵ عنوان
🔻حقوق بین الملل: ١۴١ عنوان
🔻حقوق مالکیت فکری: ١٢٩ عنوان
🔻حقوق عمومی: ۶٧ عنوان
با اتمام مرحله دیجیتالی سازی و ورود اطلاعات تمام متن پایاننامهها در کتابخانه دیجیتال، علاوه بر جستجوی کلیدواژه و عنوان، امکان جستجوی عبارت مورد نظر در متن پایاننامهها نیز فراهم شده است و محققان میتوانند با دسترسی به کتابخانه مرکزی دانشگاه چه از داخل و چه از خارج از دانشگاه عبارت مورد نظر خود را در ۲۰۰۰۰۰ صفحه اطلاعات بارگذاری شده جستجو کنند.
🔻لازم به ذکر است در حال حاضر فقط امکان مشاهده ٢٠ صفحه اول پایان نامه وجود دارد که در صورت درخواست و اعمال مقررات، دسترسی بر متن کامل مقدور میباشد.
🔻علاقهمندان میتوانند جهت دریافت اطلاعات به آدرسهای زیر مراجعه کنند.
🔻لینک دسترسی مستقیم به کتابخانه دیجیتال کتابخانه مرکزی:
http://slib.qom.ac.ir/diglib
🔻دسترسی به پورتال کتابخانه مرکزی و امکان جستجو در کلیه منابع موجود در کتابخانه های دانشگاه :
http://slib.qom.ac.ir/portal
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
هدایت شده از کتابخانه سپید دانشگاه قم
23 مهرماه، روز عصای سفید، بهانه ای است که یادی کنیم از عزیزانی که از نعمت بینایی محروم هستند اما دلی روشن دارند که دستان نوازش خداوند را بر روی گونه های تب دار گل ها، لمس می کنند، کسانی که در نفس های نسیم و در تار و پود جانشان، زندگی معطر می گردد.
بی شک عصای سفید چونان پرچمی می باشد که به نشان استقلال در دست روشن دلان به حرکت در می آید و آینه ای است که قدرت و نعمت خدایی را به تماشای تأمل و تفکر دیگران می گذارد.
کتابخانه سپید دانشگاه قم بر خود لازم می داند فرا رسیدن بیست و سوم مهرماه، روز جهانی نابینایان را به تمامی عزیزان روشن ضمیر، به خصوص دانشجویان و دانشگاهیان روشن دل عزیزی که در دانشگاه مشغول فعالیت هستند، تبریک عرض نموده و امید است در پرتو تعالیم اسلامی و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بتوانیم در تعالی و پیشرفت این عزیزان و سرمایه های ارزشمند میهن اسلامی مان سهیم باشیم.
کتابخانه سپید دانشگاه قم🌺🌺🌺
🍁🍁🍁🍁🍁🍁
📣تازه های امروز کتابخانه کوثر؛ شامل جدیدترین درخواست های اساتید و دانشجویان محترم:
HF ۵۵۴۸/۲ /گ۴م۴ ۱۳۹۹
☑️ مدل هاي فرايند کسب و کار، مديريت تغيير/ تاليف کريستين گرث؛ ترجمه مجيد رستمي بشمني، اعظم رحيمي جونوش.- تهران: انتشارات موجک، ۱۳۹۹.
QP ۳۶۰/۵ /ک۸الف۷ ۱۳۹۹
☑️ اقتصاد عصبي: علم اقتصاد مبتني بر عصب شناسي/ نويسندگان کالين کمرر، جورج لوونشتين، دريزن پرلس؛ مترجمان متينه سادات موسوي، محسن فاضلي؛ ويراستار مهدي حبيب الهي.- تهران: انتشارات شفاف، ۱۳۹۹.
K ۲۴۰۰ /و۵ر۲ ۱۳۹۹
☑️ راهنماي تعارض منافع در داوري بين المللي ۲۰۱۴/ [گردآورنده ناتالي وسر]؛ ترجمه محمد کاکاوند؛ مسعود کاکاوند مصحح.- تهران: انتشارات نهاد: موسسه مطالعات حقوقي دکتر محمد حسين شهبازي، ۱۳۹۹.
BF ۶۳۷ /الف۴ک۲ ۱۳۹۹
☑️ مهره مار در ارتباطات: (آرامشي را با ارتباطات صحيح بدست آوريد که قابل قيمت گذاري نيست)/ مولف سميرا کاظمي.- تهران: گيوا، ۱۳۹۹.
RC ۴۸۹ /خ۲پ۹ ۱۳۹۸
☑️ نيروي التيام بخش نوشتن: چگونه، به ياري نوشتن، با تجارت دردناک خود کنار بياييم/ تاليف جيمز پنه بيکر، جان اوانس؛ ترجمه سامان نونهال.- تهران: کتاب ارجمند، ۱۳۹۸.
PN ۱۹۹۲/۴ /و۹آ۲۵ ۱۳۹۹
☑️ با اطمينان ميدانم که...: توصيه هاي اپرا وينفري براي موفقيت و خوشبختي در زندگي/ اپرا وينفري؛ ترجمه ي ياسمن رضايي.- تهران: انتشارات ميلکان، ۱۳۹۹.
PJA ۴۸۷۴ /د۴الف۸۰۳۳ ۱۳۹۳
☑️ [امرئتان و رجل. فارسي]
دو زن و يک مرد/ نويسنده بنت الهدي الصدر؛ مترجم سيد شاهپور حسيني.- تهران: انتشارات موعود عصر (عج)، ۱۳۹۳.
PIR ۳۵۶۵ /ب۴الف۷ ۱۳۹۶
☑️ الفباي عشق: (آشنايي با اصول و مباني شعر) عروض - بديع - قافيه/ عباس براتي پور.- تهران: موسسه انجمن قلم ايرانيان امروز، ۱۳۹۶.
BF ۱۰۹ /ف۴هـ۹ ۱۳۹۸
☑️ هنر گوش دادن/ اريک فروم؛ مترجم پروين قائمي.- تهران: آشيان، ۱۳۹۸.
PN ۴۱۲۹/۱۵ /ت۴ق۴ ۱۳۹۸
☑️ قدرت بيان: حرف بزن تا برنده شوي چگونه در هر موقعيتي قدرتمند ظاهر شويم= SPEAK TO WIN/ برايان تريسي؛ ترجمه محمد رحماني فر.- تهران: انتشارات برات علم، ۱۳۹۸.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
پایگاه های فارسی و لاتین مورد اشتراک دانشگاه:
http://civilica.com
بانک مقالات کنفرانس ها
http://noormags.ir
بانک مقالات فارسی
http://ricest.ac.ir
بانک مقالات فارسی
http://qom.daneshlink.ir
بانک لاتین
http://qom.farslib.com
بانک لاتین
#همایش
پژوهشگاه بینالمللی المصطفی در قالب بیست و سومین جشنواره بینالمللی پژوهشی شیخ طوسی برگزار میکند:
همایش "دین، دینداری، و فضای مجازی"
مهلت ارسال چکیده مقالات: 30 مهر 1400.
مهلت ارسال اصل مقالات: 30 آذر 1400.
زمان برگزاری: 5 اسفند 1400.
علاقهمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به وبسایت همایش مراجعه نمایند: http://hamayesh.miu.ac.ir/din/fa
🆔 @libisca
#اطلاع_رسانی
📚 اداره کل کتابخانه های عمومی استان اصفهان برگزار می کند:
🔖سلسله نشست های باغ کاغذی
«نشست های مجازی نقد و بررسی کتاب های منتشر شده از سوی انتشارات سوره مهر»
✨اولین نشست باغ کاغذی: گفتگو پیرامون کتاب آن بیست و سه نفر، با حضور افتخاری راوی کتاب، جناب آقای احمد یوسف زاده
📆زمان: یکشنبه، ۲۵ مهر، ساعت ۱۶
🌐اجرای زنده از پلتفرم اسکای روم به نشانی:
www.skyroom.online/ch/nahaad/isfahanpl
📖سلسله نشست های باغ کاغذی یک شنبه های هر هفته برگزار خواهد شد.
🔊 @nrlibi
🍁🍁🍁🍁🍁
تازه های امروز کتابخانه کوثر؛ شامل درخواست های اساتید و دانشجویان محترم
PN ۴۱۲۹/۱۵ /ح۸ف۹ ۱۴۰۰
☑️ فن بيان- درست سخن بگوييد و موفق شويد: نخستين راهنماي جامع آموزش سخنراني حرفه اي/ نوشته احمد حلت، رضا يادگاري؛ ويراستار مهشيد سنايي فرد.- تهران: کتابسراي بيان، نشر هوميس، ۱۴۰۰.
PN ۴۱۲۹/۱۵ /الف۸الف۶ ۱۳۹۹
☑️ اصول سخنراني به روش TED: راهنماي رسمي TED براي ارايه سخنراني هاي عمومي/ کريس اندرسن (رئيس TED)؛ [مترجم] حنانه گرجي؛ ويرايش و آماده سازي داود سالک.- تهران: معيار انديشه، ۱۳۹۹.
PN ۱۰۵۹ /ف۴ر۲ ۱۳۹۹
☑️ راهنماي مقدماتي شعر به زبان ساده/ فرزين فرض پور.- تهران: مولفين طلايي، ۱۳۹۹.
PIR ۸۰۵۸ /ج۳ص۷ ۱۳۸۷
☑️ صف عاشقان تمامي ندارد/ کريم رجب زاده.- تهران: فصل پنجم، ۱۳۸۷.
BF ۱۲۱ /گ۸ت۹ ۱۳۹۹
☑️ تئوري انتخاب: روانشناسي جديد در آزادي فردي/ ويليام گلاسر؛ مترجم نور الدين رحمانيان.- تهران: آشيان، ۱۳۹۹.
E ۹۰۹ /الف۸ش۴ ۱۳۹۹
☑️ شدن/ ميشل اوباما؛ ترجمه علي سلامي؛ ويراستار مهدي سجودي مقدم.- تهران: مهرانديش، ۱۳۹۹.
BP ۲۵۸ /آ۹م۹ ۱۳۹۹
☑️ مهارتهاي زندگي خانوادگي در آيينه آيات و روايات/ زهرا آيتاللهي؛ [براي] نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها، پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامي.- [ويراست ۳].- قم: نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها، دفتر نشر معارف، ۱۳۹۹.
BP ۲۵ /م۳م۵ ۱۳۹۹
☑️ مشرکي در خانواده پيامبر: داستان عاشقانه زندگي ابوالعاص و زينب (دختر پيامبر)/ حسن محدثي گيلوايي، بيژن عبدالکريمي.- تهران: نقد فرهنگ، ۱۳۹۹.
BF ۶۳۷ /خ۹و۹ ۱۳۹۹
☑️ راه روشن است: چگونه هدف و مسير زندگي خود را پيدا کنيم/ اوپرا وينفري؛ ترجمه علي اکبر عبدالرشيدي.- تهران: نشر گويا، ۱۳۹۹.
RC ۴۸۰/۸ /ي۲پ۸ ۱۳۹۷
☑️ پليس را خبر مي کنم/ نويسنده اروين دي.يالوم؛ مترجم مرجان معتمد حسيني.- تهران: نواي مکتوب، ۱۳۹۷.