eitaa logo
کتابخانه کوثر دانشگاه قم
1.3هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
195 ویدیو
659 فایل
تلفن تماس: ۳۲۱۰۳۷۲۹ ایمیل : lib-kosar@qom.ac.ir جهت سفارش مقاله به qom.ac.ir/paper مراجعه نمایید جهت سفارش خرید کتاب به qom.ac.ir/book مراجعه نمایید
مشاهده در ایتا
دانلود
وقتی مجبورید در جایی که اکنون هستید بمانید کتاب خواندن به شما جای دیگری برای رفتن می‌دهد ... 🌸🌺🌸🌺🌸🌺
محاضرات في الإلهيات، تلخيص كتاب الإلهيات على هدى الكتاب و السنة و العقل آيت‌اللّه سبحانى مى‌باشد كه توسط حجت‌الاسلام ربانى گلپايگانى در سال 1372 به زبان عربى نوشته شده است.
درخواست اساتید محترم👆👆👆🌹🌹🌹
هرگاه الهام‌بخش دیگران شدید تا بیشتر بیندیشند، بیشتر بیاموزند، بیشتر عمل کنند و والاتر شوند، شما یک رهبر هستید. جان آدامز🌺🌸🌺🌸
سای اکسپلور چیست؟ http://sciexplore.ir سای اکسپلور پایگاه چکیده نامه ای و استنادی ، با دسترسی باز از منابع معتبر پژوهشگران ایران است. بیش از ۷۰۰ هزار عنوان فراداده مدارک پژوهشی (عنوان، نویسنده،چکیده، مجله، مشخصات انتشار، وابستگی سازمانی) از سطح وب و مجلات پژوهشی جمع آوری شده اند. و بمرور افزوده خواهد شد.شاخص های استنادی مقالات هم برای هر صفحه از مقالات درج شده است. مزایای این پایگاه برای کتابخانه ها، پژوهشگاه ها و پژوهشگران شامل : http://sciexplore.ir 1.چکیده نامه ی مقالات و مدارک معتبر پژوهشی 2.وجود شاخص های استنادی سنتی و آلتمتریک مقالات در کنار هم (داده های استنادی مقالات از بخش پیش نمایش رایگان اسکوپوس، وب آو ساینس، دایمنشن، آلتمتریک و پلامکس ، کراس رف و پابمد ارائه می شوند.) 3.پلتفرمی تخصصی و حرفه ای برای ارتباط اجزاء اکوسیستم پژوهشی ایران شامل (مدارک پژوهشی) – پژوهشگران – سازمان ها (دانشگاه ها، پژوهشگاه و شرکت های دانش بنیان) 4.استفاده از این پایگاه می تواند در افزایش ارجاعات به مقالات پژوهشگران ایرانی و شاخص های استنادی، تأثیرگذار باشد. 5.ایجاد صفحات اختصاصی پژوهشگران (مشابه اسکوپوس) برای افزایش دیده شدن محققان و کارهای آنها 6.فهرست رتبه بندی موسسات دارای مدارک پژوهشی (بیش از ۵ هزار موسسه فهرست شده اند) 7.فهرست مجلاتی که مقالات پژوهشگران تاکنون در آن ها منتشر شده است 8.فهرست رتبه بندی پژوهشگران ایرانی بر اساس شاخص اچ-تعداد استنادت در دو پایگاه مهم وب آو ساینس و اسکوپوس و تعداد مقالات پژوهشگران در آن ها 9.فهرست رتبه بندی مدارک پژوهشی منتشر شده بر اساس تعداد استنادات به آنها http://sciexplore.ir
رمان " سرقت یاقوت سلطنتی" اثر آگاتاکریستی در 6 قسمت منبع : shenoto.com با گویندگی
جا داره این روزها که همه مردم دنیا بیشتر از هر زمان دیگری برای جلوگیری از ویروس، به الکل محتاج هستند یادی از پزشک، فیلسوف و شیمی‌دان ایرانی ( محمد بن زکریای رازی ) داشته باشیم🌹 رازی آثار ماندگاری در زمینهٔ پزشکی و شیمی و فلسفه نوشته است و به‌عنوان کاشف الکل و جوهر گوگرد (اسید سولفوریک) مشهور است! به‌گفتهٔ جرج سارتن، پدر تاریخ علم، رازی «بزرگ‌ترین پزشک ایران در زمان قرون وسطی بود». پرویز اذکایی و جوئل کریمر در کتاب «احیای فرهنگی در عهد آل بویه» رازی را شخصیتی دانسته‌اند که بر قله انسان‌گرایی ایرانی ایستاده است. رازی تحصیل شیمی را پیش از پزشکی شروع کرده‌است و در آن آثاری چشم‌گیر از خود برجا گذاشته‌است. عمدهٔ تأثیر رازی در شیمی طبقه‌بندی او از مواد است. او نخستین کسی بود که اجسام را به سه گروه جمادی، نباتی و حیوانی تقسیم کرد. وی پایه‌گذار شیمی نوین است؛ با وجود آن‌که کیمیاگری را باور دارد. «هر چند که بعضی از کیمیاگران معاصر در ایران نوعی از تبدل ناقص فلزات را به طلا «تبدل رازی» می‌نامند؛ ولی چون رازی از دیدگاه مراحل بعدی علم در نظر گرفته شود، باید او را یکی از بنیان‌گذاران علم شیمی بدانیم.» در کتاب «سرّ الاسرار» او می‌خوانیم که مواد را به دو دسته فلز و شبه فلز (به گفته او جسد و روح) تقسیم می‌کند و اگر در این زمینه اشتباهاتی می‌کند، چندان گریزی از آن ندارد. برای نمونه جیوه را شبه‌فلز می‌خواند در صورتی که فلز بودن جیوه اکنون آشکار است. کشف‌های بسیار به رازی نسبت داده می‌شود از جمله: رازی کاشف الکل است. از تأثیر محیط قلیایی بر کانه پیلیت، اسید سولفوریک فراهم کرد و با داشتن اسید سولفوریک بدست آوردن دیگر اسیدها آسان بود. از تأثیر آب‌آهک بر نوشادور (کلرید آمونیوم)، اسید کلریدریک بدست آورد. با اثر دادن سرکه با مس، استات مس یا زنگار تهیه کرد که با آن‌ها زخم را شستشو می‌دادند. از سوزاندن زرنیخ، اکسید آرسنیک یا مرگ موش فراهم کرد. برای نخستین بار از نارنج اسید سیتریک تهیه کرد. او نخستین پزشکی است که داروهای سمی آلکالوئیدی ساخت و از آن‌ها برای درمان بیمارانش بهره گرفت.
. چرا کتاب‌خوان‌ها بهترین آدم‌هایی هستند که می‌توان عاشق‌شان شد؟ چندی پیش، مقاله‌ای در مجله تایم منتشر شد که نویسنده‌اش ادعا می‌کرد، آنچه «مطالعه عمیق» نامیده می‌شود به‌زودی از بین خواهد رفت؛ چرا که میزان مطالعه عمیق میان آدم‌ها کمتر شده و این روزها دیگر آدم‌ها سرسری کتاب می‌خوانند و با وجود مطالب خلاصه شده اینترنتی تعداد خواننده‌های کتاب‌ها روز به روز تقلیل پیدا می‌کند. نکته وحشتناک ماجرا این جاست که مطالعات ثابت کرده، کتاب‌خوان‌ها در قیاس با افراد عادی آدم‌های خوب‌تر و باهوش‌تری هستند و شاید تنها آدم‌هایی روی این کره خاکی باشند که ارزش عاشق شدن را داشته باشند. بر اساس مطالعاتی که روان‌شناسان در سال‌های ۲۰۰۶ و ۲۰۰۹ انجام داده‌اند، کسانی که رمان می‌خوانند میان انسان‌ها بیشترین قدرت همدلی با دیگران را دارند و قابلیتی دارند با عنوان «تئوری ذهن» که در کنار آنچه خود به آن اعتقاد دارند، می‌توانند عقاید، نظر و علائق دیگری دیگری را مدنظر قرار دهند و درباره آن قضاوت کنند. آن‌ها می‌توانند بدون این که عقاید دیگران را رد کنند یا از عقیده خودشان دست بردارند، از شنیدن عقاید دیگران لذت ببرند. تعجبی هم ندارد که کتاب‌خوان‌ها آدم‌های بهتری باشند. کتاب خواندن تجربه کردن زندگی دیگران با چشم غیرواقعی است. یاد گرفتن این نکته که چه طور بدون این که خودت در ماجرایی دخیل باشی، بتوانی دنیا را در چارچوب دیگری ببینی. کتاب‌خوان‌ها به روح هزاران آدم و خرد جمعی همه این آدم‌ها دسترسی دارند. آن‌ها چیزهایی دیده‌اند که غیر کتاب‌خوان‌ها امکان ندارد از آن سر دربیاورند و مرگ انسان‌هایی را تجربه کرده‌اند که شما هرگز آن‌ها را نمی‌شناسید. آن‌ها یاد گرفته‌اند که زن بودن چیست و مرد بودن یعنی چه. فهمیده‌اند که تماشای رنج دیگران یعنی چه. کتاب‌خوان‌ها بسیار از سن‌شان عاقل‌ترند. تحقیق دیگری در سال ۲۰۱۰ ثابت کرده که هر چه‌قدر بیشتر برای کودکان کتاب بخوانیم، «تئوری ذهن» در آن‌ها قوی‌تر می‌شود و در نهایت باعث می‌شود این بچه‌ها واقعا عاقل‌تر شوند، با محیط‌شان بیشتر انطباق پیدا کنند و قدرت درک‌شان بالاتر برود. تجربه‌های قهرمان‌های داستان‌ها تبدیل به تجربه‌های خود خواننده‌ها می‌شود. هر درد و رنجی که شخصیت داستان می‌کشد، تبدیل به باری می‌شود که خواننده باید تحمل کند. خواننده‌های کتاب‌ها هزاران بار زندگی می‌کنند و از هر کدام از این تجربه‌ها چیزی یاد می‌گیرند. اگر دنبال کسی هستید که شما را تکمیل کند و فضای خالی قلب‌تان را پر کند، می‌توانید این کتاب‌خوان‌ها را در کافی‌شاپ‌ها، پارک‌ها و متروها پیدا کنید. چند دقیقه که صحبت کنید، آن‌ها را به جا خواهید آورد. کتاب‌خوان‌ها با شما حرف نمی‌زنند، با شما رابطه برقرار می‌کنند. آن‌ها در نامه‌ها یا مسج‌هایشان انگار برای‌تان شعر می‌نویسند. صرفا به سوالات‌تان جواب نمی‌دهند یا بیانیه صادر نمی‌کنند، بلکه با عمیق‌ترین فکرها و تئوری‌ها پاسخ شما را می‌دهند. شما را با دانش بالای کلمات و ایده‌هایشان مسحور خواهند کرد. منبع: نشر نوگام .
📗کتاب صوتی به قلم شهید دکتر مصطفی چمران 🎤گوینده : 🎵موسیقی تیتراژ: سیمرغ 🎵موسیقی متن : قطعاتی از موسیقی متن فیلم های سینمایی؛ از کرخه تا راین/ بوی پیراهن یوسف / آژانس شیشه ای / خداحافظ رفیق 👈تولید اختصاصی کانال کتابخانه صوتی "آذر لغایت دی ماه ۱۳۹۸"
📗📗 یکی از جذاب ترین کتب نوشته شده در وصف شهید چمران، کتابی است با عنوان «رقصی چنین، میانه ی میدانم آرزوست» این کتاب حاوی نیایش ها و خاطرات شهید چمران است و با مقدمه برادر ایشان آغاز می شود. ماجرای کتاب مربوط میشود به عملیات آزادسازی سوسنگرد و آنچه میخوانید در واقع شرح و توصیف یک نیمروز از صبح روز ۲۶ آبان ۱۳۵۹ تا غروب آنروز است که شهید چمران به اصرار دوستان به قلم خویش نگاشته است. مناجات های بسیار زیبا و قلم عرفانی شهید چمران در کنار شرح واقعه جنگ دو جنبه شخصیتی شهید چمران را بسیار خوب به تصویر کشیده است ؛ در این کتاب شما با "چمران چریک" و در عین حال با "چمران عارف" به خوبی آشنا خواهید شد ؛ چمرانی که در میدان مبارزه و نبرد سخت و در هم شکننده است و در عین حال آنقدر روح بلندی دارد که راضی به قربانی نمودن گوسفندی برای خود نمیشود و برای آن حیوان قلم بدست گرفته و عجز و لابه می کند.
هدایت شده از سمانه عباسی
ch1-final64.mp3
11.26M
کتاب صوتی رقصی چنین میانه میدانم آرزوست قسمت اول : مقدمه به قلم "مهدی چمران"