eitaa logo
کتابخانه کوثر دانشگاه قم
1.3هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
160 ویدیو
637 فایل
تلفن تماس: ۳۲۱۰۳۷۲۹ ایمیل : lib-kosar@qom.ac.ir جهت سفارش مقاله به qom.ac.ir/paper مراجعه نمایید جهت سفارش خرید کتاب به qom.ac.ir/book مراجعه نمایید
مشاهده در ایتا
دانلود
🌺🌺🌺🌺🌺🌺 ✍پی دی اف ترجمه و شرح کشف المراد، علی شیروانی به درخواست اساتید گروه فلسفه👆 🌺🌺🌺🌺🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز شعر و ادب فارسی و بزرگداشت استاد شهریار گرامی باد🌺🌺🌺
شیوه نامه نگارش پایان نامه در دانشگاه قم☝
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، آثار مورد پذیرش سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فارابی همچون ادوار گذشته در چهار قالب شامل «کتاب پژوهشی»، «گزارش اختتام یافته پژوهش»، «رساله دکتری» و «پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد» است. آثاری که از ابتدای سال ۱۳۹۷ تا پایان اسفند ۱۳۹۹ منتشر و یا پایان یافته‌اند می‌توانند در این دوره از جشنواره شرکت کنند. ارسال آثار: 27 شهریور تا 10 آبان 1400. آثار علمی در این جشنواره در پانزده گروه علمی «اخلاق، ادیان و عرفان»، «تاریخ، جغرافیا و باستان شناسی»، «حقوق»، «زبان، ادبیات و زبان‌شناسی»، «علوم اجتماعی و علوم ارتباطات»، «علوم‌اقتصادی، مدیریت و علوم مالی»، «علوم تربیتی، روان‌شناسی و علوم ورزشی»، «علوم سیاسی، روابط بین‌الملل و مطالعات منطقه‌ای»، «علوم قرآنی، تفسیر و حدیث»، «فقه و اصول»، «فلسفه، منطق و کلام»، «فناوری اطلاعات، اطلاع‌رسانی و کتابداری»، «مطالعات انقلاب اسلامی و امام خمینی (ره)»، «مطالعات هنر و زیبایی‌شناسی» و «مطالعات میان رشته‌ای» دریافت می‌شوند. بخش بین‌الملل جشنواره نیز آثار مربوط به حوزه ایران‌شناسی و اسلام‌شناسی را دریافت می‌کند، همچون ادوار گذشته در بخش ویژه نیز جایزه شخصیت‌های پیشگام علوم انسانی و اسلامی، پیشکسوت علوم انسانی و اسلامی، مترجم برتر، انجمن علمی برتر، نشریه علمی برتر و نظریه‌پرداز برجسته اعطا خواهد شد. پژوهشگران حوزه علوم انسانی و اسلامی می‌توانند با مراجعه به سایت جشنواره به آدرس WWW.FARABIAWARD.IR از 27 شهریورماه آثار علمی خود را ثبت کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇👇👇👇
تعریف یکی دیگر از اصطلاحات کتابداری
‎📚📚📚📚 تازه های امروز کتابخانه کوثر، شامل جدیدترین درخواست های اساتید و دانشجویان محترم P‎ ۴۰‎ /م‏‎۲‎د‏‎۴ ۱۳۹۹ ✍️ در آمدي بر زبان شناسي شناختي اجتماعي (به همراه بررسي موردي چند معنايي واژگاني در زبان فارسي در اين چارچوب)/ نگارنده سيد محمود متشرعي؛ ويراستار علمي فاطمه يوسفي راد.- تهران: رهنما، ‎۱۳۹۹. ‎HQ‎ ۱۲۰۶‎ /آ‏‎۷‎ز‏‎۹ ۱۳۹۸ ✍️ زن از ديدگاه فلسفه سياسي غرب/ سوزان مولرآکين؛ ترجمه و تاليف ن. نوري زاده.- تهران: قصيده سرا، ‎۱۳۹۸. ‎BJ‎ ۱۰۳۱‎ /ش‏‎۹‎الف‏‎۳ ۱۳۹۳ ✍️ اخلاق، قانون و سياست/ آرتور شوپنهاور؛ مترجم عظيم جابري.- تهران: افراز، ‎۱۳۹۳. ‎ DSR‎ ۶۵‎ /ت‏‎۲‎ن‏‎۳ ۱۳۹۸ ✍️ تمدن برتر: نظريه تمدني بيداري اسلامي و طرح عالم ديني/ موسي نجفي.- [ويراست دوم].- تهران: آرما، ‎۱۳۹۸. ‎ HD‎ ۳۰/۲۸‎ /هـ‏‎۸‎ت‏‎۷ ۱۳۹۸ ✍️ تفکر استراتژيک/ نويسنده گري همل، سي. کي. پراهالد؛ مترجم ايوب احمديان.- تهران: هورمزد، ‎۱۳۹۸. ‎DSR‎ ۱۵۷۰‎ /د‏‎۳‎پ‏‎۵ ۱۳۹۹ ✍️ پسا اسلاميسم، بازنگري رابطه سياست و مذهب در ايران/ ميلاد دخانچي.- اصفهان: آرما، ‎۱۳۹۹. ‎ PIR‎ ۵۳۰۷‎ /ز‏‎۹‎ج‏‎۷ ۱۳۹۹ ✍️ هنر، خيال، زيبايي: توليد هنري از ديدگاه مولوي بر اساس کتاب فيه ما فيه/ مريم جعفري؛ زيرنظر مصطفي ملکيان.- تهران: نشر کرگدن، ‎۱۳۹۹. ‎ PIR‎ ۴۰۷۱‎ /الف‏‎۷‎ب‏‎۹ ✍️ بوستان محمدي/ محمد افتخاري ساوجي.- قم: حق بين، ‎۱۳۸۷. ‎BP‎ ۲۵۸‎ /ج‏‎۹‎م‏‎۷ ۱۳۹۴ ✍️ مفاتيح الحياة/ تاليف جوادي آملي؛ تحقيق و تنظيم:حجج اسلام محمد حسين فلاح زاده، يدالله مقدسي، سيد کمال الدين عمادي،محمو لطيفي، جعفر آرياني.- ويراست دوم.- قم: اسراء، ‎۱۳۹۴. ‎BP‎ ۲۲۹‎ /م‏‎۶‎الف‏‎۵ ۱۳۹۳ ✍️ اسلام و نيازهاي زمان/ مرتضي مطهري.- تهران: صدرا، ‎۱۳۹۳. 🌺🌺🌺🌺
قابل توجه دانشجویان گرامی: با توجه به اختلال در سیستم نرم افزاری امانت کتابخانه، انجام امور تسویه حساب دانشجویان در چند روز آینده مقدور نمی باشد و به محض رفع مشکل نسبت به انجام تسویه حساب دانشجویان مربوطه اقدام خواهد شد. با تشکر
معرفی یکی دیگر از کتابهای مرجع کتابخانه کوثر
💢خاطره نویسی اُسرای جنگ از مهمترین منابع با موضوع دفاع مقدس در کتابخانه ملی موجود است 🔹رییس گروه ایرانشناسی و اسلام شناسی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران گفت: خاطره نویسی اُسرای جنگ و انتشار آنها از مهمترین منابع موجود در کتابخانه ملی ایران است که همواره مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است ادامه مطلب⬅️https://b2n.ir/k89909
«جایگاه هویت ملی در شعر دفاع مقدس» بررسی می‌شود نشست «جایگاه هویت ملی در شعر دفاع مقدس» چهارشنبه (۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۰) به همت و با همکاری سازمان ادبیات و تاریخ برگزار می‌شود. در این نشست عبدالجبار کاکایی، حمیدرضا شکارسری و عبدالرحیم سعیدی‌راد حضور دارند و درباره «جایگاه هویت ملی در شعر دفاع مقدس» سخنرانی خواهند کرد. نشست بررسی «جایگاه هویت ملی در شعر دفاع مقدس» چهارشنبه (۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۰) ساعت ۱۱ به صورت زنده از طریق آپارات خانه کتاب و ادبیات ایران پخش خواهد شد، علاقه‌مندان می‌توانند برای تماشای این نشست به نشانی www.aparat.com/khaneketab مراجعه کنند.
📣 «چرا زندگی‌نامه داستانی؟» موضوع نشستی در خانه کتاب و ادبیات ایران . نشست تخصصی «چرا زندگی‌نامه داستانی؟» به همت خانه کتاب و ادبیات ایران و با همکاری سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس فردا چهارشنبه (۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۰) با حضور بابک طیبی، نصرت‌الله محمدزاده و محسن شاه‌رضایی به صورت مجازی برگزار و از آپارات پخش می‌شود. نشست تخصصی«چرا زندگی‌نامه داستانی؟» فردا چهارشنبه (۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۰) ساعت ۱۵ به صورت زنده از طریق آپارات خانه کتاب و ادبیات ایران پخش خواهد شد، علاقه‌مندان می‌توانند برای تماشای این نشست به نشانی www.aparat.com/khaneketab مراجعه کنند.
نشست «از خاطره‌نگاری تا واقعه‌نگاری» برگزار می‌شود نشست «از خاطره‌نگاری تا واقعه‌نگاری» فردا چهارشنبه(۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۰) به همت خانه کتاب و ادبیات ایران با همکاری مرکز اسناد و پژوهش‌های دفاع‌مقدس و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با حضور مرتضی قاضی(نویسنده و پژوهشگر حوزه دفاع‌مقدس)، یدالله ایزدی(نویسنده و پژوهشگر تاریخ جنگ ایران و عراق) و احمد شاکری(عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی) برگزار و به صورت زنده از آپارات پخش می‌شود. نشست «از خاطره‌نگاری تا واقعه‌نگاری» فردا چهارشنبه (۳۱ شهریورماه ۱۴۰۰) ساعت ۱۳ به صورت زنده از طریق آپارات خانه کتاب و ادبیات ایران پخش خواهد شد، علاقه‌مندان می‌توانند برای تماشای این نشست به نشانی www.aparat.com/khaneketab مراجعه کنند.
📌 به اطلاع می رساند اداره کل اطلاع رسانی کتابخانه ملی ایران در نظر دارد کارگاه آموزشی " راهبردهای جستجو در پایگاههای اطلاعاتی ویژه افراد با آسیب بینایی " را در مهر ماه جاری و به مناسبت روز جهانی عصای سفید برگزار نماید. علاقه مندان می توانند درخواست خود را از طریق ایمیل vi@nlai.ir و یا شماره تلفن 81622760 اطلاع دهند. لازم بذکر است افرادی که از طریق ایمیل درخواست می دهند ، لطفا نام و نام خانوادگی، مقطع تحصیلی و شماره موبایل خود را حتما در ایمیل ارسالی ذکر فرمایند.
📌 در راستای ارائه خدمات به افراد با آسیب بینایی و رفع نیازهای اطلاعاتی ایشان مقرر شده است مرجع مجازی تلفنی ویژه افراد با آسیب بینایی در اداره کل اطلاع رسانی کتابخانه ملی راه اندازی شود. به همین منظور از تاریخ اول مهرماه ۱۴۰۰ این خدمت جهت سهولت جستجوی منابع کتابخانه و پایگاههای اطلاعاتی برای افراد با آسیب بینایی و توانخواهان برقرار خواهد شد. کاربران محترم می توانند از طریق شماره 81623223 با کتابداران کتابخانه ملی تماس گرفته و در جستجو و یافتن منابع و نیز پرسش های پژوهشی از آنها مشاوره بگیرند. لازم بذکر است در فاز اول، این امکان در روزهای اداری و بین ساعت ۱۰ تا ۱۲ صبح برای متقاضیان برقرار خواهد بود.
🔸سرانه مطالعه هر ایرانی در روز: حدود 17 دقیقه! 🔹براساس اعلام مرکز آمار ایران در سال 99 سرانه مطالعه افراد پانزده ساله و بالاتر در روز ۱۶ دقیقه و ۳۶ ثانیه برآورد شده است که به طور میانگین در ماه به ۸ ساعت و ۱۸ دقیقه می رسد. 🔹از این مقدار ۶ ساعت و ۳۲دقیقه سرانه مطالعه کتب غیردرسی، ۱ ساعت و ۲۳ دقیقه مطالعه روزنامه و ۲۳ دقیقه سرانه مطالعه دیگر نشریات بوده است. 🔹استان‌های یزد، قم و قزوین در ماه بیشترین و استان‌های کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد و بوشهر، کمترین سرانه مطالعه را داشته اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا