حسن انوشه در ۱۹ اسفند ۱۳۲۳ در بابل متولد شد.او تحصیلاتش را در دانشگاه تهران در رشته زبان و ادبیات عرب به انجام رساند و عضو هیئت امنای بنیاد فردوسی بود.از آثار او میتوان به «تاریخ ایران کیمبریج: از ظهور اسلام تا آمدن دولت سلجوقیان»، «تاریخ ایران کیمبریج: از سلوکیان تا فروپاشی دولت ساسانیان»، «تاریخ ایران کیمبریج: از آمدن سلجوقیان تا فروپاشی دولت ایلخانان»، «ایران و تمدن ایرانی، کلمان هوار»، ترجمه «ایران در سپیده دم تاریخ» و ... اشاره کرد. استاد حسن انوشه؛ نویسنده، پژوهشگر تاریخ، زبان و ادب فارسی، سرپرست گروه نویسندگان دانشنامه ادب فارسی که عمر خود را در حوزه ایرانشناسی و تاریخ و زبان و ادبیات فارسی صرف کرد، ظهر امروز مورخ ۲۳ فروردین ماه ۱۳۹۹ در سن ۷۶ سالگی دارفانی را وداع گفت.
کتابخانه کوثر درگذشت این دانشی مرد برجسته را به خانواده محترم ایشان و عموم اصحاب فرهنگ و قلم تسلیت می گوید.🌹🌹🌹
✅ 9 راهکار افزایش راندمان
⁉️ چکار کنیم که در طول روز کمتر خسته بشیم؟
👆👆👆👆👆
#معرفی_کتاب 📚
این کتاب راه و رسمِ کنار آمدن با مشکلات زندگی و داشتن احساس بهتر هنگام مواجه شدن با مشکلات را به شما یاد داده و نشان می دهد چطور وقتی بی جهت خودتان را میرنجانید، احساس بهتری پیدا کنید.
📗 هیچ چیز نمیتواند ناراحتم کند
✍🏻 #آلبرت_الیس
👇👇👇
کتاب ها بودند که به من کمک کردند
تا از باتلاق نادانی بیرون آیم
وگرنه نابود میشدم ...
#ماکسیم_گورکی
هملت: بودن یا نبودن؟ مسئله این است!
آیا شریفتر آن است که ضربات و لطمات روزگار نامساعد را متحمل شویم و یا آنکه سلاح نبرد بدست گرفته با انبوه مشکلات بجنگیم تا آن ناگواری ها را از میان برداریم؟
📗 #هملت
✍🏻 #ویلیام_شکسپیر
💐👇👇👇💐
معرفی یکی دیگر از کتب مرجع کتابخانه کوثر به صورت بروشور توسط کتابدار بخش مرجع
قابل توجه دانشجویان عزیز: با توجه به شرایط اضطرار به وجود آمده در صورتی که نیاز به خدمات مرجع مجازی دارید به طریق زیر اقدام نمایید: پست الکترونیک بخش مرجع: Marja.pardislib@gmail.com شماره همراه: 09028968629 🌸🌺🌸🌺🌸🌺
قابل توجه دانشجویان عزیز: با توجه به شرایط موجود و ضرورت درخانه ماندن و برگزاری کلاسهای درس دانشگاه به صورت مجازی، کتابخانه کوثر در نظر دارد جهت آرامش خاطر اساتید و دانشجویان محترم، منابع درسی و غیردرسی درخواستی را به صورت PDF و یا چاپی در اختیار قرار دهد.
راههای ارتباطی:
پیامک: 09028968629
ایمیل: kosarlib.qom.ketabkhan@gmail.com
تلفن: 02532103706
🌺🌸🌺🌸
🔸 گوگل به سرعت در حال تبدیل کردن موتور جستجوی خود به یک ابزار هزار کاره است. هم اکنون اگر شما در حال جستجو با تلفن همراه خود باشید (و GPS خود را روشن نگه دارید)، شما این قابلیت را خواهید داشت تا با استفاده از کلمات کلیدی سرچ خود در مورد اتفاقات در حال وقوع حول محور آن و بدون نیاز به استفاده از اپلیکیشن یا نرمافزار ثانویهای، اطلاع کسب کنید.
🔸به عنوان مثال اگر شما در مورد کنسرتی جستجو انجام دهید، این موتور جستجوگر به طور خودکار به شما زمان وقوع کنسرت مذکور و مکان آن را به شما نشان داده و همچنین این قابلیت فراهم شده است تا این سیستم به شما در مورد نزدیکترین مسیر قابل دسترس برای رسیدن به کنسرت و جزییات دیگر مربوط به کنسرت، راهنمایی کند.
#گلستان_سعدی
نویسنده: #سعدی_شیرازی
گویندگان: احسان چریکی، الهام نامی
این کتاب صوتی در شش فایل تقدیم میشود.🌸👇👇👇🌸
در باب کتاب گلستان سعدی:
کتاب صوتی «گلستان سعدی» اثر منثور شاعر و نویسنده بیهمتای قرن هفتم هجری «سعدی شیرازی» است. گلستان یکی از مهمترین کتابهای نثر فارسی و یکی از مهمترین کتب اخلاقی و تعلیمی میباشد.
هنرنمایی بینظیر سعدی در بیان مفاهیم اخلاقی چنان حیرتانگیز است که هرکسی را مجذوب خود میکند. بیان آموزههای اخلاقی در قالبی خارج از نصیحتهای معمولی و به زبانی هنرمندانه و دلنشین، باعث شده این کتاب یکی از کتابهای تاثیرگذار نثر در ادبیات فارسی به شمار رود.
این کتاب از یک دیباچه و هشت باب تشکیل شده است که بنا بر شواهد تاریخی سعدی آن را در شش ماه نوشته است. شش ماه برای نوشتن یکی از ماندگارترین کتب ادبی در جهان چیزی شبیه معجزه است.
گلستان سعدی همچون دیگر آثار سعدی, سرشار از لغات و تعابیر نغز و دلکش است که تسلط او را نه تنها بر زبان فارسی بلکه بر زبان عربی هم نشان میدهد. این شاعر و نثرنویس فارسی نکات آموزنده و اخلاقی زیادی را در این کتاب گنجانده است که خوانش همیشگی آن نه تنها خسته کننده نخواهد بود بلکه هر بار نکته و مطلب تازهای را از زبان فردی حکیم و دانا و طناز میشنوید و بیشک از آن لذت فراوان خواهید برد.
نثر این کتاب فنی و مسجع است و صد البته او سبک و شیوه نگارشی خود را پیش گرفته است و سبک آن ما بین دو سبک عراقی و خراسانی است. البته بسیاری آن را تنها سبک عراقی خواندهاند اما وجود واژگان پهلوی بسیار در این اثر باعث شده تا ویژگیهای هر دو سبک را دارا باشد.
در زمان سعدی و پیش از او رسم بر این بود که هر چه نگارنده بتواند بیشتر از لغات متکلف و دور از ذهن بیشتری استفاده کند کتاب او ارزشمندتر میگردید و سواد نگارنده را به رخ میکشید. اما سعدی زبان را از اینگونه لغات و ترکیبات نجات داد و نثری روان، گیرا، شیرین و تأثیرگذار را در نوشتههایش به کار بست. این کتاب را میتوان نتیجه سفرهای سی ساله سعدی به سرزمینهای مختلف و صحبت و آشنایی با انسانهایی از هر قشر دانست.
گلستان سعدی از یک دیباچه و هشت باب تشکیلشده است که بنا بر شواهد تاریخی سعدی آن را در شش ماه نوشته است. شش ماه برای نوشتن یکی از ماندگارترین کتب ادبی در جهان چیزی شبیه معجزه است...